Yachting lakk etasje – hvordan du skal velge, vurderinger

Seiling lakk har lenge blitt brukt for overflatebehandling av tre klassiske yachter. For ikke lenge siden, utbyggere begynte å bruke den til reparasjon av leiligheter og private hjem. Annonsering viser utallige fordelene av materialet, og den lave kostnaden tilbyr seg å kjøpe. Men i praksis, ting er ikke helt slik vi ønsker. Derfor skal vi forstå alle nyansene knyttet til Yachting lakk.

Innhold:

 1. Generell informasjon om Yachting lakk
 2. Typer Yachting lakk
 3. Produsenter Yachting lakk
 4. Søknad Yachting lakk

Generell informasjon om Yachting lakk

Det første du må forstå noen Yachting lakk designet for å håndtere eksterne og interne kroppen av sjø og elv trebåter. I fremstillingen av det legges vekt på styrke og holdbarhet. For å oppnå best mulig resultat, produsenter bruker ganske giftige kjemikalier. Det er omtrent toluen og xylen.

1. Toluen refererer til gruppen benzenforbindelser svært flyktige. Dette betyr at den kjemiske struktur omfatter karbon og hydrogen. Denne type forbindelse er lett blandes med luften og absorberes av mennesker. Resultatet er svimmelhet, irritasjon av slimhinner opp til lungeødem. Toluen fare for at stoffet fordamper heller sakte, men i mengden av risiko for menneskers helse.

2. Xylen - er mer komplisert benzen, som har en enda større negativ innvirkning på den personen. xylen parene trenge ikke bare gjennom luftveiene, men også direkte gjennom huden. Xylen forgiftning tolerert mye mer komplisert enn toluen. Ved fortsatt eksponering for den substans som har nerveforstyrrelser og aktiverte sykdommer forbundet med virkningen av de endokrine kjertler. Verste effekter - kreft.

Uansett god eller dårlig brukt Yachting lakk fortsatt være en del av et farlig kjemikalie. Dette faktum viser tydelig at bruk av innendørs materiale som ikke er anbefalt.

På den annen side alle benzener betydelig lettere enn luft, i samspill med det på en åpen plass, uansett raskt stige til toppen og utgjør ikke absolutt ingen fare. Bruke Yachting lakk på gaten er tillatt, og fortsatt må man huske på at materialet har blitt spesielt utviklet for båter, tømmer skip og båter.

Typer Yachting lakk

Divisjon lakk i matt og blank er svært betinget. Matt overflate ikke skinne, og mindre skitne skjul støv. Blanke malinger skape en vakker glød effekt under påvirkning av naturlig eller kunstig lys. Valget av en bestemt type - personlig smakssak.

Mye viktigere enn teknologien som er produsert lakk. fornem:

 • alkydmalinger,
 • uretan alkyd lakk,
 • alkyd-uretan lakk,
 • akryl maling.

1. Alkyd maling er ganske populær. For sin produksjon bruk av organiske løsemidler. De vanligste white spirit. Selv alkyd lakk Yachting er den billigste, er anvendelsen av det til huset er ikke tillatt. Når tørre damp begynner å fordampe, og deretter fordampe toluen og xylen. Etter forløpet av en og en halv til to år, som begynner å skille seg ut fra mindre flyktige forbindelser. Levetiden på alkyd lakk med en gjennomsnittlig belastning på 4-5 år, og hele denne tiden de avgir store mengder kjemikalier ut i atmosfæren.

2. Yachting spikre gulvet, hvis produksjonsteknologi ble utviklet spesielt for innendørs bruk, er det en uretan alkyd. Ved fremstillingen av organiske løsningsmidler er også brukt, men i mye mindre mengder. I tillegg, uretan myknere forhindre fordamping av sterke kjemikalier. Fra et praktisk synspunkt, gir overvekt uretanbelegg elementer fleksibilitet og motstand mot temperatur. Hvis huset har et gulvvarmesystem, er det kun tillatt å bruke uretan alkyd lakk, som alle de andre sprakk.

3. alkyd-uretan lakk, som navnet tilsier, alkyd dominerer. Dette sikrer den kvalitative kjemiske sammensetningen av belegget, er tilstrekkelig stabil til temperaturen så vel som den høyeste hastighet av tørking av lakk. Den sistnevnte egenskap oppnås ved å tilsette et spesielt flyktige oppløsningsmidler som fordampningshastigheten mange ganger høyere enn den vanlig white spirit. Som et resultat - svært giftig.

4. Yachting spikre gulvet, som er den høyeste prisen, akrylat. prising orden er forbundet med produksjonsmåten. Alle er vannløselige akryl-lakk, er følgelig toksisitet minimeres. Faktisk er disse beleggene ikke Yachting, som de dekker den ytre delen av tre skrog av skip kan ikke, men noen produsenter merke sine produkter på den måten som en markedsføring flytte. Ideelt innendørs er det best å bruke akryl maling.

Produsenter Yachting lakk

Dersom beslutningen om å bruke Yachting lakk på grunn av cheapness av materialet, bør kjøpe produkter produsenten, som forsøkte å minimere skade på helse.

1. Marshall, gruppe Akzo Nobel. Laki Marshall er produsert i Tyrkia, men konsernet Akzo Nobel er en internasjonal. Hovedkontoret ligger i Amsterdam og kontorer i mer enn åtti land. Dette viser den høyeste kvalitet. I favør av denne talsmenn merkevare og sin egen stab av kjemikere, som åpner opp nye muligheter for standard materialer. De viktigste produktspekter:

 • Yacht lakk semi Marshall Protex Yat Vernik, prisen på 800 rubler. 2,5 l;
 • Yacht lakk glanset Marshall Protex Yat Vernik, prisen på 680 rubler. 2,5 liter.

2. Belinka - Slovenian fabrikken med seksti-årige historie. I favør av dette merket snakker minst det faktum at det er en av de få plantene som overlevde oppløsningen av Jugoslavia. Et annet argument - den optimale pris for god kvalitet. Lagoppstilling:

 • Yacht lakk matt Belinka Yacht, prisen på 1200 rubler. over 2,7 L;
 • Yacht lakk semi Belinka Yacht, prisen på 1100 rubler. over 2,7 L;
 • Yacht lakk glanset Belinka Yacht, prisen på 1050 rubler. til 2,7 liter.

3. Poli-R - er en nasjonal merkevare, som tilbød et kompromiss mellom lavkostproduksjon og ekte kvalitet. Selskapet har levert belegg produsert i Europa under sitt eget merkenavn. Selv om produksjonen er i stor grad artisanal, møtte EU-krav og standarder, som gjør produktet konkurransedyktig. Lagoppstilling:

 • Båt lakk halvmatt finish Poli-R, pris 1200 rubler. 2,5 l;
 • Yacht lakk glanset Poly-P, prisen på 1000 rubler. 2,5 liter.

4. Novbythim - en av de første store norske bedrifter av kjemisk industri. Begynn Aktivitetsregnskapet for 1994. Siden produktene fra St. Petersburg anlegget har blitt en velkjent og populær i hele det tidligere Sovjet plass. representert blant Yachting lakker:

 • Chief Technologist semi, prisen på 800 rubler. i 3 l;
 • Chief Technologist glanset, prisen på 750 rubler. i 3 liter.

.Yap-tittel-block__text, .yap-tittel {
font-size: 17px viktig ;!
}
# Yap-Ya_sync_2 vertikal .yap-tittel-block__text {
font-size: 17px viktig ;!
}

5. Prestige - et selskap som er relativt ny. Åpningen av anlegget fant sted i 1998. Selskapets ledelse har satt den viktigste oppgaven med å lage produkter av høyeste kvalitet til en rimelig pris. Blant alle de hjemlige selskapene bør gis til palm det prestisje. Blant yacht lakkprodukter presenteres:

 • Prestige matt, pris 440 rubler. i løpet av 1,9 liter;
 • Prestige glanset, prisen på 370 rubler. i 1,9 liter.

Merk: Prisen som vises er relevant for de sørlige delene av Russland, Moskva og regionen. På grunn av det faktum at produksjonen ligger i byen kamensk-sjakhtinskij henholdsvis logistikk kostnadene er minimal. For de andre regionene vil prisen være høyere.

6. Rogneda vært på markedet i over 20 år. I første omgang ble selskapet engasjert i produksjon av flammehemmere, men snart utvidet sortiment og registrert flere nye merker, inkludert Woodmaster, Aquatex, Dali, Eurotex. Til dags dato, ønsker produsenten å øke salget, noe som negativt påvirker kvaliteten. Lucky fra Rogendy godt egnet for utendørs bruk eller bruk i landet. Lagoppstilling:

 • Eurotex semi, pris 610 rubler. 2 l;
 • Eurotex glanset, prisen på 580 rubler. 2 liter.

Søknad Yachting lakk

I tillegg til standard, er Yachting lakk mye brukt til å utføre husholdning reparasjoner. Hovedområder:

 • Behandling av møbler,
 • behandling av gulv,
 • behandling ramme hus,
 • lining behandling.

1. Når det gjelder møbler det er bare på gate bord, stoler og benker. I et ekstremt tilfelle, for et verktøyskap. Ikke i noe tilfelle ikke kan behandles yacht lakk tabeller, hvor maten blir lagret. En annen kontraindikasjon har estetisk karakter. Som med en hvilken som helst annen maling, bør båten påføres minst 2-3 lag. Da sammensetningen av et slikt møbelpolish skiller seg fra hvert lag blir oppnådd tilstrekkelig tykkelse. Som et resultat, ikke møblene ser ikke estetisk tiltalende. Ved hjelp av lysnet svakt matt lakk lagtykkelse.

2. Yacht lakk for sex, som gjenn Extol effektiviteten og kvaliteten av belegget i praksis ikke så bra. Selvfølgelig snakker vi om kjemiske damper. På toppen av deres negativ innflytelse ikke er observert, men etter to eller tre måneder det er kronisk tretthet, nervøs spenning, og til og med depresjon. Spesielt følsomme for toluen barn. Hvis du ser på saken i mer detalj og granske nettforum, blir det åpenbart at søke yacht lakk for ombygging er umulig.

3. Behandling av ramme hus - det er en av de få virkelig gode løsninger basert yacht lakk hjemme. Denne lakk gir en jevn, varig belegg som er resistent mot aggressive ytre miljø. Som et resultat, er det ingen grunn til å kjøpe en rekke ekstra impregnering og antiseptikki.

4. Under behandlingen foring skal forstås lakk av fasaden, som er dekorert med naturlig foring. Som tilfellet er med ramme hus, er slik dekning mer enn nok til å beskytte treverket for de neste 4-5 årene.

Å sammenfatte det skal bemerkes at et hvilket som helst bygningsmateriale som skal anvendes for sitt tiltenkte formål. Hvis det heter båten lakk, det viktigste anvendelsesområde - Behandling utvendige husparti trefartøyer. Bruken av materialet er ikke til det tiltenkte formålet på egen risiko. Produsentene ikke skjule stoffet, slik at eventuelle krav fra kjøperen ikke vil lykkes, og blir nødt til å gjenopprette helsen din konto.


Like this post? Please share to your friends: