Feste skap på veggen

Alle moderne kjøkken sett har i de komplette skap. De lar deg spare plass, har en god kapasitet. Ligger i øyehøyde, disse skapene er veldig praktisk i bruk, og de er alltid fylt med en masse ting, skaper en alvorlig belastning på hengslede mekanismer. Derfor er det svært viktig å produsere pålitelig og høy kvalitet festene til skapet veggen.

Soderazhnie:

 1. Velge prøven skaphøyden
 2. Eksisterende mekanismer prøve skap
  • monterings~~POS=TRUNC plate~~POS=HEADCOMP
  • møbler hengsler
 3. Utformingen av skapet bakvegg
 4. Hvordan feste skapet til veggen med en monteringsplate
  • forberedende arbeid
  • instrumenter
  • Hvordan fikse skapet til veggen - steg for steg guide

Velge prøven skaphøyden

Før du begynner å montere overskap på veggen, må du velge riktig høyde for sin prøve. Det bestemmes på grunnlag av det viktigste kriteriet - vekst kjøkken eier. Den gjennomsnittlige avstand på omtrent 50-60 cm fra bordplaten til bunnveggskap. Ifølge statlige standarder, denne verdien nå til nivået på 45 cm.

I det tilfelle hvor posisjonerings hengende skapene som kreves i løpet av kjøleskap eller på den høye ovn, da høyden av disse gjenstandene, og bestemmer det ønskede nivå av prøve skap.

Eksisterende mekanismer prøve skap

Bruk av moderne festeanordninger forenkler arbeidet, som er forbundet med prøven av kjøkkenskap. Den lar deg fikse noen feil i anvendelsen av merking og øker styrken av hele strukturen. I dette arbeidet vil det ta ganske mye, og alt arbeidet kan gjøres uavhengig, uten noen hjelp.
For å feste kabinettet på veggen, for det meste brukt spesielt forberedt tannstang og en innretning som kalles en hindring.

Hengsel er utstyrt med en krok, som er montert inne i skapet til sideveggen og forblir usynlig fra utsiden.

monterings~~POS=TRUNC plate~~POS=HEADCOMP

Den første måte er forbindelsesleddet til monteringsplaten.

Fordelene med denne metoden:

 • alt arbeidet godt kan utføres av en person, så det er ingen grunn til å støtte skapet, når du er ferdig å telle. Dette forenkler oppgaven, og også gjør det mulig å henge skap med stor nøyaktighet;
 • Takket være den spesielle justeringsskruer, kan kabinettet layout endres ved å gjøre dem høyere-lavere, og er også nær veggen eller ut av det. Denne mekanismen gir nesten nøyaktig rette inn i kabinettet, det er ganske vanskelig, og under anvendelse av vanlige hengsler og er ikke alltid mulig;

 • på bussen for montering av kabinettet er spesielt laget hakk, gjennom hvilke lett kan justere sin lengde;
 • alle nødvendige installasjon kan utføres selv når kjøkkenet forkle allerede er festet;
 • Du trenger ikke å bruke bremse for justering;
 • rett og slett ikke bare spore montering, men også for å demontere. I utgangspunktet Hitch kjøkkenskap, på en måte, på mindre enn 1,5 timer.

ulemper:

 • først og fremst den høye kostnaden av hele settet, som omfatter monteringsskinnen og stikk. Men det er ikke så alvorlig problem, gitt at som et resultat av å spare mye tid;
 • en annen ulempe med denne metoden er at på grunn av mellomroms av skapet til den vegg i det øvre parti liten klaring merkbar.

møbler hengsler

Den andre metoden er mer rimelig, men det vil ta lengre tid, i tillegg krever ytterligere hjelp. Det løkker og festeelementene som skal benyttes.

Til å begynne med den øvre grense blir bestemt og anvendt på den horisontale linje langs lengden av alle skap som suspen nødvendig.

Deretter blir det nivå som er bestemt ved nøyaktigheten av ansiktet (det er tilfeller hvor resultatet blir forvrengt på grunn av ujevnt underlag).

På den resulterende linje antydet første punktet er et hull ved hjelp av en drill eller puncher, og festemidler. Deretter kabinettet er tatt, og midlertidig suspendert for å bestemme plasseringen av neste ligaen med absolutt presisjon. Det bør ikke være styrt av bare en radert linje, men flathet av kabinettet er nødvendig for å kontrollere nivået.

Alle påfølgende prosessen er lik. Når alle skap er festet og deres posisjoner verifisert nivå, kan du gå videre til sammensatte dem i møbeltrekk skruer seg imellom. Den siste delen av arbeidet er installasjonen som forbinder det dekorative gesimsen, som er skrudd til den øvre basis ved hjelp av skruer.


Nå bare henge fasader, installere hyller for å se om dørene fungerer som de skal, og om nødvendig, korrigere feilen ved hjelp av justeringsskruer. Hele denne prosessen krever konsentrasjon og god oppmerksomhet, samt slu assistent, uten hjelp av noe som er heller vanskelig å korrekt beregne den nødvendige avstand under festeanordningen.

Utformingen av skapet bakvegg

Fremgang fra vekten vil avhenge av utformingen av bakveggen av overskap.


I det første tilfellet den bakre vegg er spikret på negler og har ingen utsparinger. Derfor, når feste til braketten, vil den øvre del ikke passer stramt, og skapet vil hellende. For å unngå dette, må bunnen av kabinettet bli gitt for hakk, som tilsvarer bredden av monteringsplaten. For å gjøre dette, kan du spikre en tynn skinne, eller å beregne høyden av sin prøve slik at han "kom" til kjøkkenet forkle. I sistnevnte tilfelle, bør festene gjøres allerede i løpet av et kjøkken forkle.

.Yap-tittel-block__text, .yap-tittel {
font-size: 17px viktig ;!
}
# Yap-Ya_sync_2 vertikal .yap-tittel-block__text {
font-size: 17px viktig ;!
}

I det andre tilfellet den bakre vegg er festet i utsparingen.

Dette designskap er mer praktisk, fordi det gir dem ikke bare å henge i overlapping på kjøkkenet forkle, men baken. Men når du installerer skap uten overlapping, er det viktig at forkle lå helt flat, så selv en liten forskyvning umiddelbart stormet inn i øynene.

Hvordan feste skapet til veggen med en monteringsplate

forberedende arbeid

 • Det er ønskelig å ha glatte vegger på linje;
 • Hvis operasjonen utføres på kjøkken hjørne, må den vinkel som dannes mellom veggene være nøyaktig 90 grader;
 • alt arbeid på den elektriske installasjonen, plasserings uttak for å trekke konklusjoner de øvre lamper må fullføres;
 • Det følger også umiddelbart å fremstille veggen, som vil bli hengt skap. Det bør være malt eller dekket med tapet og forhånd for å fikse et kjøkken forkle. Siden de etablerte garderober gjøre alt dette vil være ekstremt vanskelig.

instrumenter


Til kvalitativt henge kjøkkenskap på hånden, må du ha følgende verktøy:

 • Drill - kan være elektrisk eller manuell. Det er nødvendig å bore hull for festemidler. Dersom du må jobbe på en støttemur, vil den trenge en drill eller slag med denne funksjonen;
 • nivå;
 • rulett;
 • skrutrekker;
 • en hammer;
 • klemme - et hjelpeverktøy, noe som vil være nødvendig, hvis det er ønskelig, for å koble boksene sammen for å skape virkningen av fasthet av hele strukturen;
 • om installasjonen utføres på ankeret, vil den trenge sootvetsvubschego nøkkelvidde;
 • og selvfølgelig, at behovet for å utarbeide det nødvendige antall festene. Å fikse grupper av skapene trengs skruer (som regel, produsenter av komponenter i overskap). For å feste dekket monteres på veggen vil trenge skruer og plugger. Hvis ønskelig, kan du kjøpe en spesiell uavgjort for å sikre skap til hverandre.

Hvordan fikse skapet til veggen - steg for steg guide

For det første ved hjelp av justeringsskruer som er nødvendige for å feste krokene i midtstilling. Etter at deres innsiden er festet på sideveggene, slik at kroken høyspenn bare 2-3 millimeter og kan fritt klamre festelinjen.
Nå er du klar til å sprøyte merker på veggen. Det bør styres av de grunnleggende regler:

 • hvis plasseringen av veggskapene er avhengig av store hvitevarer eller høye gjenstander, deretter på tidspunktet for markeringen de definitivt trenger å få på plass;
 • ved et tillegg til monteringsskinnen, er det nødvendig å vite på forhånd om skap installert overlapping på kjøkkenet forkle, eller er det nær ham,
 • festestropp skal plasseres under øvre kant av den delen av 3-4 cm. For å beregne denne avstand, er det nødvendig å feste stroppen til baksiden av kabinettet, slik at det vil bli montert på veggen. Da vil det være godt synlig, hvor mange centimeter er nødvendig for å ta hensyn til når du søker den endelige markeringen.


Tar alle disse anbefalingene, med hjelp av nivået brukt to linjer, fra kjøkkenet vinkel i betraktning. Av disse viser en linje den øvre kant av gardinstangen, og den andre representerer overskapene.
Tips: For å bestemme den horisontale stilling av kabinettene er bedre å bruke nivå, og ikke måle avstanden fra taket eller gulvet, som følge av feil kan forekomme. Selv om det er tillit til at taket eller gulvet glatt nok, ikke verdt risikoen, ellers må du gjøre om alt arbeidet fra bunnen av.

Øvre kant strimmel presses mot de fremstilte markeringslinjer (lav) og gjøre det nødvendige antall karakterer for festehullet.

Dersom veggene er massive og har en god bæreevne, er det mulig å splitte skinnen i små biter på 15 cm, og hver og ett sett på de steder hvor tilfluktsrom er plassert. Men hvis det er den minste tvil med hensyn til styrken av veggene, er det ikke nødvendig å dele skinnen, men tvert imot, er mer motstandsdyktig å feste den til et større antall festemidler.

Videre kan en viss bordiameter, i veggen pent gjøres små hull for å montere stativet. Nedenfor har vi satt ut noen grunnleggende retningslinjer:

 • kan man ofte støter på et slikt problem, da i begynnelsen av boring med borkronen som den hopper. For å eliminere dette ubehag små utsparinger er gjort i boreområdet. De er laget ved hjelp av et hammerslag på den gjennomtrengeren eller ved dets fravær, i solid spiker;
 • Dersom det under boring veggen smuldrer opp, deretter å starte er å lage et hull litt mindre diameter, og deretter utvide bore størrelse. Dermed viser det seg mye mer forsiktig;
 • til å måle dybden av boringen, er tatt høstet dybelen anvendt for å bore og nøyaktig lagret ønsket avstand. Hvis hullet er allerede gjort, og det var turn hammer pluggen inn i det, må du sørge for at dybden er tilstrekkelig. For dypt hullet vil gjøre jobben ubehagelig;
 • i betongveggen hardt nok til å bore et hull, og med ved hjelp av en drill med pobeditovym spiss. Derfor, i fravær av det slag behøver ikke sterkt par av gjennomtrengeren hammerslagene;
 • under arbeid, skal det særlig legges vekt på steder hvor ledninger passerer.

Da hullene er drevet nøyaktig dybler og festemidler som er montert på monteringsskinnen. På den, med hjelp av prøven, montert skap. Deres status er styrt av skruer, som er utstyrt med hengslede mekanismer.

For å skape effekten av skapet i veggen behov for tett å koble dem med hverandre. For å gjøre dette, må de fikse klemmer i par, fra hjørnet av kabinettet. For ikke å ødelegge deres overflate, bør sette en trekloss mellom skap og klemmen.

Deretter blir et hull boret krysnings kobleren koblet mellom skap. Ved boring gjennom til sponplater, ofte chipped.

For å unngå dette problemet, må du bruke en av følgende to måter:

 • på steder der kommer bore, er det nødvendig å sterkt trykke ned et stykke tre (jo tykkere, jo bedre);
 • innledningsvis bores et fint gjennomgående hull, og deretter bore den ønskede diameter, utvider det seg på begge sider.

I denne monteringsskap komplett, gjenstår det bare å installere hyller, sikre dører og justere dem med skruene som er på hengslene.


Like this post? Please share to your friends: