Steklena veranda z rokami

Prisotnost na verandi v vašem domu omogoča, da preoblikujejo navadne hiše v izvirno in edinstveno strukturo. Če je veranda že zgrajena in jo želite glazuro, lahko zasteklitev je treba opraviti neodvisno. se prepričajte, da se ugotovi, kako ga boste uporabili pred zastekljene verande. V toplem vremenu, zasteklitev je potrebno za zaščito pred vremenskimi vplivi. Toda okno celo leto in zaščito pred dežjem in mrazom. Ampak ne pozabite, da če bi le, da bi eno majhno napako, in veranda okna, ki so izdelani osebno, uniči celotno harmonično videz verando.

Vsebina:

 1. Čar zastekljeno verando
 2. Okno na verando
  • gugalnica modela
  • drsna modela
  • Drsna modela mnogoramnye
 3. Steklena veranda z rokami
  • Projekt veranda zasteklitev
  • Zastekljene verande stari okvirji
  • veranda glazirane okvirji s samim steklom
  • Zastekljena lesena razširitev okna
  • Glazirane plastična okna
  • Steklene drsnimi paneli
  • Beramnoe zastekljene verande
  • Polikarbonatne verande zasteklitev
 4. tehnologija izdelave oken

Čar zastekljeno verando

Veranda je majhna lahka konstrukcija na temelj. To je križanec med dnevno sobo, paviljonom na vrtu ali terasi in odlično Poleg rustikalnih hiš, ki krasi arhitekturno zasteklitev in ansambel in varuje vhod v hišo iz slabih vremenskih razmerah. Zato, gradbeni standardi, stavba uvrsti neogrevana.

Mnogi lastniki raje preživljajo prosti čas, je bil na verandi s skodelico kave. V vročih poletnih noči spijo na prostem, poslušanje ptic in občutek dih na svojem lica vetrič. Vendar pa je na verandi, kot tudi na vrtu, človek je varen pred nenadnega dežja in komarji.

Da bi aktivno uporabo verandi kot dodaten prostor v prvih devetih mesecih v letu, morate vprašati verando zasteklitev, ki vam omogoča, da razširite z veseljem družim v hladnem in slabim vremenom. Še posebej, cena veranda stekla ni tako super, če dobiš za delo z umom.

Okna so pomemben gradnik stavbe. Bolj kot njihova velikost, tako da verando dobi več svetlobe. Poleg tega, če želite, na vroč dan je mogoče v celoti odstraniti okna in na njihovo mesto, da visi lahke zavese. Obenem je prepričan, da se zagotovi prostor za shranjevanje posnete okvirje.

Okno na verando

Prodaja, model oken v zadnjih letih, ki se zelo razlikujejo od standardnih izdelkov po velikosti in širini profila. Nadaljevanje gradnje verandi, poskuša vzpostaviti okno majhnosti s širokimi krili, pogosto raje vrata železa.

gugalnica modela

Ta izvedba je najpogostejša. Široka okna lahko iz 2 ali 3 dele, odprta samo en pol, in počitek - ne. Krilna strukture zagotoviti minimalne toplotne izgube.

Pri izračunu stroškov stekleno verando in oblikovanje širino okna morajo paziti na udobje okvirja odpiranja. Konec koncev, odpre okenski okvir, ki ima širino približno 1 meter, lahko sega od okensko odprtino. Zato smo se odločili, da izberejo ozko okno v bližini širine 0,6-0,8 m izdelka.

drsna modela

Drsna konstrukcije so zelo praktična v smislu estetike. Odpri okvir ne bo prostora in komaj opazna. Se preselijo na posebnih tirnicah, vendar so razlike med okvirji tako sprožiti zvišanega uhajanje toplote.

Izbira aluminija stekleno verando, v boju za tesnjenje toploto in veliko drsna okna na verando proizvoda s privlačno mehanizma, vendar pa pogosto otežuje postopek odpiranja okna. Najbolj enostaven za uporabo drsna okna so PVC izdelki.

Drsna modela mnogoramnye

Drsna mnogoramnye strukture, namenjene za uporabo na širokih okenskih razponov. Odpiranje po principu delovanja harmonike ali avtobusnih vrat: skupno spletno je razdeljen na več ozkih okvirov, ki so povezane skupaj.

To odpre okensko odprtino, medtem ko drsna vse okvirje. Takšni sistemi so običajno določijo pri gradnji odprtega verando za poletje, in včasih s ciljem preoblikovanja verando s teraso.

Steklena veranda z rokami

To je tisto, kar želite, da bi dobili stekleno verando, morate določiti pred začetkom gradnje. Ponavadi v okviru delovnih razvijalcev redko spremenijo svoje načrte za izgradnjo verande, ker vsaka vrsta zasteklitve verando z rokami vključuje določeno usposabljanje vratnih in okenskih odprtin.

Projekt veranda zasteklitev

Če ste se odločili sami opravljati stekleno verando, potem moramo začeti s pripravo izvedbe zasteklitve. Vsak lastnik zasebno teraso vidi na svoj način, vendar obstajajo osnovna pravila, ki so zavezujoča za vse sorte stavb, ne glede na njihovo velikost in namen.

Tudi s skromno velikosti verandi mora biti svetel in prostoren, da ostanejo - to je mogoče doseči z namestitvijo velika okna, ki zagotavljajo odličen pregled nad okolico. Načrt zasteklitev, da se odprejo čim več ventilov, ki omogoča dotok svežega zraka v prostor. Razmislite zaščito pred insekti in nakup mreže proti komarjem.

Če so vse meritve in izračuni pravilni, potem tak dogodek je čisto možno, da preživite dan. Preproste različice veranda zasteklitve se lahko opravi neodvisno, ter bi morali povabiti strokovnjake za bolj zapleteno urejanje.

Zastekljene verande stari okvirji

Za začetek uživajo ureditvijo starih okenskih okvirjev. Lesena površina okvirja jasno od razpokan barve, če je na voljo. Z nadevom uskladiti spoj delov in razseka zavezujoče. Po taki operaciji, temeljito osušimo okvirja.

Fino brusni papir trak obrazov okvir, odstrani odvečno kiti in kup lesa je povečala, ko je moker. Opravite okrasni okvir okna glede na rezultate, na katero se zanašajo. Če želite ohraniti naravno vzorec in barvo lesa, je najbolje uporabiti kot zaključna materiala prozornih lakov.

Stara okna se lahko končal z motno vodo odporna črnila, ki so namenjeni za zunanjo dekoracijo.
Takoj zastekljene verande stare okvirje se zmanjša z vgradnjo oken v starem okvirju, pritrjevanje in tesnjenje. Za gospodarstvo in udobje, prave velikosti steklo je najbolje, da se naročite storitev na steklarje.

Utori zasteklitev okvir, uporablja tesnilnega sloja, velikost 2-3 cm. In rahlo sušeni. Steklo, reši velikosti, ležala v reže in tiska počasi na površino, nato pa izvedemo ponovno tesnjenje stekla obodu. Z vnaprej končnega noge okna lesa, ki je nameščen na obodu. Ostaja le vzpostaviti okvir v okensko odprtino.

veranda glazirane okvirji s samim steklom

Ta veranda zastekljen najpogosteje v vikend, kjer lastniki preživljajo svoj čas le v lepem vremenu. Toda ta tehnika je klasična in preprosta za uporabo.

Razpokani in razbito steklo si lahko sami zamenjate brez pomoči.
Popotnike odločijo za to možnost, saj nima smisla, da bi porabili denar, bolj resno, če na vrtu hiše v zimskem času nihče ne uporablja.

Sodobna obdelavo in uporabo novih prevlek, površinske obdelave in barve lesa lajšanje razvijalci od tega, da pogosto slikana okna in material sam je bolj trpežna.

Rožljanje okna v okvir, prah in pripravlja besen, mogoče zato, ker je napredek običajno uporabiti jasne silikonska tesnila in novo gumijasto tesnilo.

Zastekljena lesena razširitev okna

Ta tehnika se šteje, da je dražje, tudi v primerjavi s ceno visoko kakovostnih plastičnih oken. Njena izbira ustaviti tiste lastnike, ki še posebej cenijo udobje in skrbi za ustvarjanje ugodnega vzdušja v hiši. Organizacije, ki proizvajajo lesa okna v evrih, razglasi za dolgo življenjsko dobo izdelka.

Naročanje in montaža okenskih okvirjev pojavijo po oblikovanju odprtin. Njihova začetna namestitev zahteva sodelovanje strokovnjakov, ampak vse prihodnje odstranitev in namestitev, boste lahko, da imajo svoje. Okno enote ob istem času ne bi smela biti pretežka in zajetno, in je treba natančno prilagojene razpoložljive odprtine.

.Yap-naslov-block__text, .yap-naslov {
font-size: 17px pomembno ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-navpično .yap-Naslovno-block__text {
font-size: 17px pomembno ;!
}

Leseni euro-okna po naročilu posebej za ogrevano teraso, kjer lastniki želijo preživeti nekaj časa v hladnem vremenu. Ker je tak dodatek je pogosto težko ogrevati, vprašanje varčnih lastnosti verandi strmo dviga.

Za ogrevanje uhajanje ga zasteklitve izdelana iz posebnega stekla, ki ne prenašajo energijo v zimi verande zunaj pomanjšan in v toplem obdobju preprečuje premočno ogrevanje prostorov sončni svetlobi.

Glazirane plastična okna

Veranda je lahko v celoti zastekljena s plastičnimi EUROWINDOWS. In je lahko soba brez ogrevanja ali ogrevanem prostoru. Glede na situacijo in se odločil, da izberejo vrsto oken. Namestitev teh objektov se izvajajo samo strokovnjaki, saj v tem primeru zahteva posebno usposabljanje.

Kakovostne značilnosti teh objektov v veliki meri odvisna od lastnosti stekla. Za zagotovitev odlične toplotno izolacijo verande, bi bilo steklo se uporablja s posebno prevleko, med katero se dovaja inertni plin. Na teplosberezhenie vpliva različnih profilov, izbran za načrtovanje proizvodnje.

Steklene drsnimi paneli

Drsna steklene plošče, ki tvorijo fasado verandi, ki je zdaj v veliko povpraševanje. Zastekljena verande aluminijast okvir bo stalo več kot ostale vrste zasteklitev, vendar je učinkovitost večja. Na prodaj so modeli, ki so odprte na daljavo - gibanje zagotavlja električno.

Nastavitev na verandi prosojnega oblikovanje kaljenega stekla, ki se raztezajo od tal do stropa, kar odlično vidljivost in sposobnost, da v celoti prezračite verande, ki je s popolnim odprtjem teh plošč lahko pretvori v teraso ob hiši.

Sistemi za drsna okna so ugodna, saj je odprtina ne zavzemajo veliko prostora in so primerni za vse sorte stavb. Za njihovo nastavitev zahteva sodelovanje strokovnjakov.

Brez okvirja zasteklitev verand

V modi je danes vključujejo hitrih korakih elegantne brez okvirja verande zasteklitev, ki so finski strokovnjaki izumili že v sedemdesetih letih. Takšna tehnologija je učinek zraka in lahko zasnovo brez okvirjev in podporniki. Brez okvirja design je neprekinjeno stekleno površino, ki je izdelan iz trpežnega kaljenega stekla.

Sistem je sestavljen iz zgornjega profila in nižjega ležaja vodila. Vsako steklo je opremljen z zgornjimi in spodnjimi valji, tečaji, ki omogočajo lopute, prosto giblje na vodilu. Steklo se lahko v celoti ali v obliki knjig odprli.

Če vam je uspelo, da bi prekinil brez okvirja zasteklitev, steklo razbila v majhnih drobtine, ki ne bodo omogočali oseba, da bi se poškodoval. uspešnost toplota varčevanje te zasteklitve je nekoliko nižja od različice okvirja, in tako naprej bi verandi v zimskem času je hladno.

Polikarbonatne verande zasteklitev

Kaj je bolje za hišo, steklo ali polikarbonat zasteklitve verande? Na to vprašanje ni mogoče odgovoriti nedvoumno. Polikarbonat zasteklitve bi prihranili lastnikov v električno energijo, saj visoka stopnja toplotne izolacije je sposoben ohraniti toploto v prostoru. Poleg tega je polikarbonatno steklo je veliko boljša v smislu moči, pomoč pri zaščiti objekt pred morebitno škodo.

Cellular polikarbonata značilna odlična prepustnost svetlobe, je pomembno, če ste načrt o čemer na čas za delo ali preberete na verandi. Brez dobre naravne svetlobe in ne more storiti v primeru dogovora zimskih vrtov. Zasteklitev za rastlinjake zahteva visoko prepustnost svetlobe sposobnost in prevleka razpršijo UV žarke, tako boljša od polikarbonata material ne bo dalo.

Steklene verande celični polikarbonat mogoče s pomočjo materiala po katerem koli odtenek in različnih oblik, saj ima naravno visoko duktilnost. Tako, zamenjava steklena okna na polikarbonata je dobičkonosna in smiselna rešitev.

tehnologija izdelave oken

Če ste nikoli okenskih okvirjev in ne imajo na voljo posebno opremo (vsaj v kombinaciji večstopenjski krožno žago), nato kakovostne okna na verandi, ne moreš. Obstaja več načinov, ki jih morate vedeti.

Polna zasteklitev včasih vključuje razstavljanje. Takšna tehnologija se šteje, da je pomembna v zasteklitev sobo na načelu ustvarja "slepi" okna. To storite tako, priložite vnaprej pripravljene rezane in brušene lesene letvice na Lutkov s pomočjo vijakov. Te letvice lepilo na obeh straneh stekla k silikonska tesnilna masa.

Polna zasteklitev lahko vključuje proizvodnjo posameznih okenskih okvirjev brez možnosti odkrivanja, ampak ta okna so lahko potegnil ven po svoji volji. Najenostavnejši okvir je lahko iz poliranega palice. Lepljenje trakovi okenskega okvirja, morate uporabiti kovinsko pohištvo kotičke in dolge vijake.

Na vogalih ni zelo planila, morajo biti vgrajeni v okvir v očesu. Vzemite kozarec, ki ima velikost nekaj centimetrov večji kot notranji razsežnosti okenskega okvirja. To je naložena silikonske tesnilne mase. Kozarec vrhu je zaprta okvirji.

Polna zasteklitev se lahko izvede za dvojno zasteklitvijo. Zgoraj opisana tehnologija na eno vrednosti okvirja nekoliko spremenjen. Okvirji proizvodnjo kot v prejšnjem primeru, bi morala povečati le velikost sličic na tak način, da so bili teče nad seboj med zapiranjem od 1-1,5 cm.

Prepričajte se, da ko zaprete okno oblikovali režo pod kotom. Bodite prepričani, da je silikonska tesnila. Čim večja je klin, gostejša in lažje bo zaprt okvir. Ko organizirati normalno odpiranje in povezovanje dveh okvirjev, lahko nadaljujete z namestitvijo črevo.

Obstaja veliko načinov, da izdelujejo okenske okvirje za sončenje verandi v hiši, in če želite, lahko najdete fotografijo zasteklitve verande za vsak okus. Zasnova okna je odvisna od tipa izvirnost verando. Kombinacija širokih in ozkih, nizkih in visokih okenskih odprtin je v veliki meri določena z videzom stanovanjske hiše fasado. In če mislite, da bi izolacijo, da se podaljša rok za druženje na verandi, nato pa skupaj s tem, da podaljša trajanje uporabe verandi morate kupiti infrardeči grelci.


Like this post? Please share to your friends: