Verftet i et privat hus med sine egne hender

Privat herskapshus verter krever mye mer innsats enn leilighet i byen. Og en stor del av problemet er rettet mot hjemmemiljø. Til tross for at allerede begynner å glemme hytte preferanser når hovedområdet rundt bolighus er avsatt for å plante spiselige planter - frukt og grønnsakshage, og slå et landsted i den rustikke bondegården med senger og røyter for avl husdyr; eierne heller ikke egentlig ønsker du fortsatt ikke vil forlate tom gårdsplass. Akkurat nå på moten solid hus (eller i det minste søt herskapshus), omgitt av vakker natur, hvor du kan slappe av. Og ser velstelte forstadsområder på film skjermer eller sider av blader, mange eiere tror, ​​er det mulig å utstyre bakgården til et privat hus med sine egne hender.

 1. Bakgården til et privat hus generelt
 2. Disponering av bakgården til et privat hus - noen små ting
 3. Å gjøre bakgården til et privat hus - byggeforskrifter
 4. Gartner bakgården til et privat hus
 5. Hvordan lage bakgården til et privat hus - ulike stiler

Bakgården til et privat hus generelt

Hver av oss har sin egen smak og preferanser. Og de er uttrykt oftere enn ikke høyt uttalelser og omgivelser. Og enhver liten ting, gleder virkelig våre hjerter, tydelig gir en idé om oss. Så før du tar opp til opparbeidelse av bakgården til et privat hus, prøv å se i hans indre øye det generelle bildet av de planlagte tiltakene og for å vurdere om det vil falle sammen med presentasjon av din personlige komfort og skjønnhet. Tross alt, vet du - hvis du er i et år noen kreative ideer så entusiastisk oppfattes i dag, vil gjøre at du forbanner tilstedeværelse av tomten, så i stedet for å slappe av vil du få bare en hodepine. Forresten, ofte slike forbedring ideer privat hus verftet fotografert og plassert på Internett, og se en slik skjønnhet, er det vanskelig å motstå fristelsen til å prøve og lagre på nettstedet ditt.

Men la oss gå videre til mer spesifikke ting. Så, hva gjør vi ønsker å ha i bakgården til huset vårt? Alternativer - vekt, men noen verdier er tilstede nesten alltid. Disse detaljene er:

 • terrasse eller uteplass
 • garasje, forresten, neste du skal gjøre og parkering for gjester
 • banka - det er bedre å bygge atskilt fra bolighuset
 • utvendig dusj (selv om det er mer rustikk, men hvis rett til å utstede, kan det selv dekorere moderne stil villa)
 • en sommer kjøkken, som nylig har blitt mer og mer ser ut som en kebab, og er et område med en peis og grill
 • økonomiske stroenitsa, på en enkel måte - boder for oppbevaring av diverse utstyr som ikke har noen plass i huset
 • Aviary for hunder
 • lekeplass
 • nettbaner som forbinder alle bygninger i en enkelt ensemble
 • et utvalg av vegetasjon: trær, busker, blomsterbed, plen og andre blomster busker
 • dekorative elementer: hage skulpturer, lanterner, rock hager, rock hager og andre pyntegjenstander terreng

Det synes å være en liste over små, men hvis du begynner å implementere det, og selv med sine egne filer som lysthus, fontener, dammer eller andre triks for landskap design, kan alle setene ikke være nok. Så først skal spilles med planen i bakgården til et privat hus, prøver å ordne alt på papir (huske raviner, selvfølgelig). Og bare etter at prosjektet er et privat hjem verftet vil være det mest optimale, kan du begynne å layout av tunet og bygging av dine favoritt bakgård strukturer. Og planering må gjøre som en siste utvei, når alle objekter er på plass med malte kommunikasjon.

Det er hvordan det er mulig å utstyre bakgården til et privat hus - photoselection:

Disponering av bakgården til et privat hus - noen små ting

Det ville virke, på planleggingen har alle blitt sagt - forestille seg, trekke på planen og gjøre. Men dette er bare en skisse. På samme måte kan barnets fødsel sies - for å bli gravid, bære og føde, ingenting komplisert ... Og likevel, krever enda det ufødte barnet årvåken omsorg og konstant stresset, og faktisk vi ikke trenger å utvikle sin egen utkast til en ny person, tar på seg dette ansvaret mor naturen selv. Og med forbedring av sitt eget verksted må jobbe litt demiurg - et land i en bestemt sektor.

Selvfølgelig er det beste den overordnede planleggingen av hele komplekset, fra et bolighus og etterbehandling buskene bak gjerdet. Men selv om selve huset har stolt pryder forsiden trim, alt er ikke tapt. Tatt i betraktning at i slutten vi ønsker å få noe helhet, skal hele interiøret i et privat hus verftet være utformet i samme stil, det gjelder bygninger og dekorative elementer.

Først av alt, anslår vi vår infield - sin verdi og landskapet. Hvis området ikke er for stor, ikke roter opp hennes mange uthus. Velg bare de mest nødvendige, eller rett og slett kombinere flere elementer med hverandre. Parkering med et skur kan erstatte en fullverdig garasje, foreningen uteplass med en liten grill også spare plass og til badehuset anbefales å legge et ekstra rom, hvor du vil plassere husholdningsartikler og brensel. For de aller klosteret er det ingen restriksjoner, annet enn estetisk.

Og nå litt om ordningen av bakgården til et privat hus - bilde av ulike alternativer:

Å gjøre bakgården til et privat hus - byggeforskrifter

Men i alle tilfelle er det nødvendig å respektere reglene for konstruksjonen, for eksempel, avstanden fra bygg til veier og andre uthus elementer. Boligbygg blir reist på minst 3 meter fra den vanlige veier og 6 meter fra motorveien. Vi håper at din ferie området ligger i en ganske avsidesliggende sted, fordi nærhet av hovedveien en negativ innvirkning på muligheten til å nyte den friske luften og lydene av naturen. Bolig og uthus (skur og en garasje) må skilles fra hverandre med minst 7 meter, kabinettet på hunden din, fjerne fra huset minst en meter med 4, men brønnene, separat toalett og kompost groper (og plutselig bestemmer bygge dem) trenger ikke bygge nærmere enn 15 meter fra huset. Gjerdet må forsvare fra alle bygninger på måleren og en halv, og enda mer, for å kunne bruke så trengs ulike typer reparasjonsarbeid, og ganske høye planter (busker og trær) - avhengig av sin høyde - avstanden fra måleren til tre .

Fullt planlagt arrangement av bakgården til et privat hus med alle hjelpe bygninger, gå til sporet layout. De bør ikke være flere 75 cm - er igjen å bygge kode krav. Hvis du tillater størrelsen på området, gjør en sirkulær bane langs hele området - få en fin sykkelsti for dine barn. Og generelt er det bedre å gjøre disse trotuarchiki med glatte avrundede kurver og hjørner, fordi en slik utforming av et privat hus verftet gjør visuelt større område, og selv å glatte ting i familielivet. Selv om forskjellige stiler og sti-spor varierer i sine synspunkter, og materialet, men senere på dette.

Her er en titt, det ser ut som den indre gårdsplassen av et privat hus - fantastisk bilde viser alle detaljer:

.Yap-tittel-block__text, .yap-tittel {
font-size: 17px viktig ;!
}
# Yap-Ya_sync_2 vertikal .yap-tittel-block__text {
font-size: 17px viktig ;!
}

Gartner bakgården til et privat hus

Med de mest skitne og finansovoemkim stadiet vi taklet - byggingen er ferdig, alt som trengs for et komfortabelt liv av bygningen er allerede på plass, som la sporet. Og nå er det på tide å sette i orden svært territorium som er å bli et landskap designer.

Mest praktiske, selvfølgelig, som arbeider med en glatt overflate - det kan være et fly av fancy rett og slett ustoppelig, fordi på et blankt ark kan skildre noe. Hvis du vil, plante en hage, bryte blomsterbed, plener zasey plen, installert en fontene eller lysthus grodd Loach - for enhver smak og farge. Men hvis terrenget minner om russiske veier, der en ravine på sluk og syv svinger en mil, så det kan fortsatt trenger å være i stand til å slå alle feilene i den enkelte og opprinnelige ansiktet til din territorium. Men - du kan kaste bort noen tvil - å gjenta en slik utforming kan ikke ingen.

Men i alle fall, registrering av banen med hjelp av landskapet design krever spesiell kunnskap. Og de er ikke bare i evnen til å bruke alle de fine funksjonene i området. Mye oftere er det nødvendig å kjenne den botaniske - hva planter er best plantet i ditt område. For øyet og behagelig, og spesiell behandling er ikke nødvendig (det er lite sannsynlig at du ønsker å leie en gartner eller seg selv hele tiden obihazhivat grønne områder), og føler stor i klimaet.

Så for selvstendig arbeid av landskapet er det nødvendig å kunne identifisere alle miljøfaktorer som påvirker anlegget:

 • mengden av lys, tok ut dine grønne kjæledyr (dette er som de generelle data om en innstråling av området, samt spesifikke detaljer om nettstedet - noen blomster er plantet under trærne i skyggen, på nordsiden, og noen trenger nesten alltid opplyst av solen clearing)
 • omgivelsestemperatur (her data som trengs for den gjennomsnittlige temperaturen i sommer og vinter)
 • fuktighet - både land og luft (dvs. ikke bare den gjennomsnittlige mengden av nedbør, men også nærhet av grunnvann)
 • territorium lettelse
 • den kjemiske sammensetning av jordsmonnet (humus, leire, etc.), vann (surhet eller alkalitet) og luft

Å vite alle vilkårene, har du allerede finner enkelt hvilke typer planter som vil vokse normalt på nettstedet ditt uten noen ekstra investeringer. En komplett liste over vil du være i stand til å velge de som du liker og vil passe inn i den generelle utformingen av et privat hus verftet. Bilder anlegg i leksika, eller rett og slett på internett vil hjelpe deg å gjøre det riktige valget, men likevel huske på at i slike tilfeller, bildene viser ikke bare at de mest vellykkede tilfeller, så stille og fagfolk-fotografer prøver å finne den mest fordelaktige vinkel. Så du skjønner poenget, men på samme perfekte resultat i din egen bakgård teller er fortsatt ikke verdt det.

Hvordan lage bakgården til et privat hus - ulike stiler

Har du allerede bestemt med alle de små tingene, men noe dypt nede gnagende usikkerhet - og om alt er gjort riktig. Noen ganger skjer det. Noen mennesker er fornøyd med bare et ideal, som bare ber magasin om livet av vellykkede mennesker. Vel, den ideelle - det er noe som bør bestrebe seg til hver av oss. Så nå analyserer vi en litt lenger anerkjent stiler av bakgården til et privat hus, som mange i bildet så ut før.

Dermed er den viktigste divisjonen de klassiske stilarter (vanlig) eller liggende (naturlig). Og vanlig stil betyr rene linjer og klare geometriske former som-track bygninger og landinger. Det antas at denne stilen mykgjør storm av følelser ved å vende tilbake til naturen av innbyggerne fordi det er mer vanlig for byen form. Men når jeg advare krever vanlig stil konstant og utrettelige arbeid med vedlikehold av form, eller i et år eller to av den klassiske stilen vil være bare et spor - alle overgrodde hvertfall. På samme naturlige stilen er mye enklere. Det er ikke nødvendig å henge tilbake så å "å kjøre" planter i rammen. Tvert imot, bør resultatet av all innsatsen være synlige naturlandskap.

Men, som du kan forestille deg, begrepet naturlighet på alle. Noen mennesker tror at i forstadsområde må ha en hage trær, noen til smak av en stor park av kultur, og noen foretrekker blomsterbed og busker. Derfor er landskapet delt i stil for noen (eller mange mange) forskjellige kategorier, i utgangspunktet ulik i de landene hvor de kom fra data stiler. Hvis du går over informasjonen om stilen på gårdsplassen til et privat hus, vil du se det meste slike navn:

 • Fransk stil (en type vanlig)
 • Norsk (eller liggende) stil, streng, men naturlig
 • Slaviske stil - litt uorganisert, men kom ikke opp for et trehus omgitt av de beste
 • Japansk stil (eleganse og evne til å slappe av selv på en liten oppdatering av stein hage)
 • style europeisk land - hvor noe til felles med den slaviske, men mer ryddig
 • Art Nouveau - det siste ordet i landskapet design og moderne arkitektur, på nivå med opplevelser gjør det mulig å kombinere det indre av huset med den omkringliggende naturen

Selvfølgelig, dette er ikke en uttømmende liste - noe mange folkeslag og stiler også. Du kan legge til og kinesisk, og Middelhavet og alpint, men vi vil ikke bli spredt. Hvorfor skulle en person som bor langt fra sjøen, middelhavsstil? Derfor listet vi bare de stiler som kan være nyttig i våre forhold. Valg - for deg.

Og jeg ønsker å advare - på forhånd for å bestemme selv, kan du, hvis du vil ha i din private eiendom å leve i fred og nyte gledene av det omkringliggende landskapet, eller du trenger for å bli misunnelse av naboer. Fordi i det siste tilfellet, en avslappende ferie du ikke kan møte - det må stadig tilbake til hans hoff den mest ideelle typen som skal overskygge alt rundt. Men selv i dette tilfellet, vil du være fullt ut i stand til å gjøre alt med sine egne hender. Lykke til!


Like this post? Please share to your friends: