Digital antennen med hendene

Hoved viser kvaliteten av hver antenne - dets interaksjon med eterisk signal. Denne arbeids prinsippet ligger til grunn for både kjøpt og hjemmelaget antenner. Vennligst finne anbefalinger om hvordan å lage en antenne for digital-TV med hendene.

Innhold:

  1. Har moderne airtime
  2. Enkel digital antenne med hendene: krav enhets
  3. Antenne for digital-TV med hendene: resepsjonen karakteristisk
  4. Antenne for digital-TV med sine egne hender: produksjonsteknologien
  5. Essensielle digital antenne armene på ølbokser
  6. UHF antenne for digitalt fjernsyn med sine egne hender

Har moderne airtime

Hvis vi sammenligner dagens TV-sending med eter, som var for noen år siden, kan vi finne noen forskjeller. Først av alt, er utvalget av UHF brukes til å overføre TV. Således kan man i stor grad spare anordningen og mottakerantennesignal. Videre, i dette tilfellet, vil behovet for periodisk vedlikehold antenner også eliminert.

Også TV-sensorer ble mye mer enn før, så de fleste av TV-kanaler tilgjengelig i nesten milepæler deler av landet. For å sikre kringkasting i bebodde områder og det lave strømfølertypen som brukes.

I store byer, radiobølgene forplante annerledes. På grunn av det store antallet av høyhus tilføres gjennom signalet er svakt. Videre er det et stort antall fjernsynskanaler som ikke kan mottas ikke er nok lyd standard TV-antenne.

Med utviklingen av digital kringkasting mottakskanalene har blitt enda enklere. Slike antenner er motstandsdyktig mot interferens eller faseforvrengningene kabel, bildeklarhet.

Enkel digital antenne med hendene: krav enhets

Siden kringkastingsmiljøet har endret seg, og reglene for drift av moderne retter endret:

1. En av de viktigste parametrene i TV-antenne, er en retningsfaktor og beskyttelsesfaktor ikke spesielt viktig. ulike elektroniske midler blir brukt til å kjempe mot alle slags støy.

2. Den faktor som er ansvarlig for den antennevinning som forbedrer signal, renser den fra eksterne lyder og forskjellige typer forstyrrelser.

3. En annen viktig egenskap av moderne TV-antenne - range. Lagring av elektriske parametere blir utført automatisk, uten ytterligere menneskelig inngripen.

4. Verktøy varierer verdien for TV-antenne skal samvirke godt med en kabel som er koblet til antennen.

5. For å unngå faseforvrengningene må gi grei antenneegenskaper i frekvens-amplitude-forhold.

Karakteristiske punkter i de tre siste egenskaper skyldes mottagning av fjernsynssignal via en antenne. Fungerer på en enkelt frekvens antenne, i stand til å akseptere flere av bølgekanalen. Men, for å gjøre dem i samsvar med materen, må du ha CSS sterkt absorberende signaler.

Derfor er det visse versjoner av digitale antenner tilgjengelig for å produsere i hjemmet. De inviterer deg til å lese:

1.-bølge antenne alternativ, slike enheter avvike chastotonezavisimostyu, de er billige, veldig populære blant forbrukerne. For fremstilling av en slik antenne enn én time er tilstrekkelig. Denne retten er perfekt for urbane leiligheter, og her i bygda, som er noe fjernt fra TV-sentre, vil en slik antenne ikke fungerer så bra.

2. Logopedic-bånd utførelse av antenne - slik antenne fanger visse signaler. Den utmerker seg ved en enkel konstruksjon, egnet for ulike arbeidsperioder, ikke endrer parametrene til materen. Er mellom tekniske parametere, perfekt for byen hus, villaer, leiligheter.

3. Z-formet antenne, som også kalles en sikksakk. For produksjon av denne designen tar mye tid og fysisk anstrengelse. Karakteriserte brede mottakskarakteristikken. Ved hjelp av en slik antenne ikke klarer å utvide en rekke mottagerfjernsynskanaler.

For å oppnå nøyaktige tilpasning mellom antennekabelen skal rutes gjennom nullverdien av den potensielle.

Antenne for digital-TV med hendene: resepsjonen karakteristisk

Vibratonnye antenne er i stand til en analog Cantal finne noen mer digitalt. Slike anordninger motta bølgekanaler. De er sjelden brukt, og er relevant for avsidesliggende steder fra TV-tårn.

Separat produksjon av satellitt antenner - meningsløs prosess. Siden i denne prosessen må anskaffe og kjøpe en tuner hodet, og gjenspeiler valg må være veldig presis, er det praktisk talt umulig å oppnå hjemme. Uavhengig kan du bare konfigurere denne antennen, men ikke sin produksjon.

For å fremstille de ovennevnte utførelser antennen må være meget vel bevandret i høyere matematikk og elektrodynamiske prosesser. Blant de viktigste egenskapene til de begrepene som brukes i produksjon av TV-antenner, merk:

1. KU - kraft antenne, som bestemmes av et forhold mellom den mottatte antennesignalet til sin hovedsløyfe.

2. CPV - forholdet mellom legemet og rundt den faste vinkelen på antennelober i nærvær av kronbladene i forskjellige størrelser, varierer i størrelse.

3. DRC - forholdet mellom det mottatte signal ved hovedloben og den totale effekt av antennen.

Merk at hvis antennen er rekkevidden, er kraft tatt i betraktning i forhold til nyttesignalet.

Merk at de to første leddene er ikke nødvendigvis avhengige av hverandre. Det er visse muligheter for antenner med høy direktivitet, men enkel eller mindre gevinst. Imidlertid er en betydelig økning i zigzag antennen koblet med en lav grad av orientering.

Antenne for digital-TV med sine egne hender: produksjonsteknologien

Hver av antenneelementene gjennom hvilke strøm flyter, leverer nyttesignalet, skal kobles til hverandre ved hjelp av lodding eller sveising. Enhver precast reisemålet node plassert utenfor, må være godt sikret, siden ødeleggelsen av elektronisk kontakt på utsiden, er raskere enn innendørs.

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot null potensial. Det er i disse områdene er de noder spenning, elektrisk strøm, med sin høy effekt. For fremstilling av seter med nullpotensial benytter bøyde metallstykke.

For å fremstille en flette eller en koaksial kabel sentral leder laget av kobber eller en legering med rimelige korrosjonsbeskyttende egenskaper. For lodding av kabler som brukes førti voltloddeapparat med legkoplavnymi lodde og fluks-lim.

Utendørs Digital antenne er laget med sine egne hender, slik at alle forbindelser er motstandsdyktig mot fuktighet, ekstreme temperaturer og andre miljøpåvirkninger.

kreve to trekantet plate, er to lameller laget av tre og Wire fremstilling vsevolnovoj antenne. Således er den trådstørrelsen i diameter praktisk talt viktig, som intervallet mellom sine ender er omtrent 2-3 cm. Avstanden mellom platene som er endene av ledningen er 1 cm. Sett på to metallplater kan være ensidig med kvadratisk formet glass fiber av den belagte folie. Samtidig bør kobber trekanter være skåret på den.

bredden av antennen bør være den samme som høyden. Tøy beskrevet i en rett vinkel. For å legge en kabel til denne antennen, må du følge et visst mønster. Til punktet, noe som indikerer en nullpotensial ikke er loddet kabel flette. Hun bare knyttet til den.

ANT, som er forlenget inne i vinduet 150 cm, er i stand til å akseptere størstedelen av DMC meter og kanaler hvilken som helst retning. Fordelen med denne antenne er at den har en bred mottakskanal intervall. Derfor er disse antennene er populære i store byer, der det er en rekke TV-stasjoner. Imidlertid har en slik antenne visse ulemper - KU er en enkelt antenne, og DRC - null. Derfor, hvis det er høy interferens, kan antennen være irrelevant.

Den variant av fremstillingen av andre typer digitale antenne ANT med hendene, slik som en logaritmisk spiral av de to spolene. Denne utførelsesform av antennen er mer kompakt, og er enklere å fremstille.

.Yap-tittel-block__text, .yap-tittel {
font-size: 17px viktig ;!
}
# Yap-Ya_sync_2 vertikal .yap-tittel-block__text {
font-size: 17px viktig ;!
}

Essensielle digital antenne armene på ølbokser

For produksjon av digital antennekabelen fra hendene dine vil kreve ølbokser. Denne utførelsesform av antennen på riktig måte til dens fremstilling, har gode driftsegenskaper. I tillegg er denne retten ganske enkelt å produsere.

Prinsippet for virkemåten av en slik antenne er basert på økningen i diameter skuldre på den konvensjonelle lineære vibrator. I et slikt tilfelle er det en utvidelse av drifts båndet, mens andre egenskaper ikke blir forandret.

Ølbokser i forhold til deres størrelse blir brukt som skulder på en ristemaskin. På samme tid, utvidelse av skuldrene ubegrenset. Denne enkle utførelsesform av vibratoren er brukt som et rom med hendene digital antenne for å motta TV-sending direkte via forbindelseskabler.

Hvis stopp i monteringen utførelse av øl diopolya fasegitter plassert vertikalt, hvor trinnet vil være en halv bølge, vil det være mulig å forbedre verdien KU antennen. Også i denne innretning må være installert på antenneforsterker, ved hvilken tilpasning er utført og innstilling av enheten.

For å få en slik antenne til det tilsatt CPA satt tilbake på skjermen henne og mesh, i en avstand av halvparten av gitteret. For å montere antennen må ha øl dielektrisk mast, karakterisert ved at masten er forbundet med skjermen og den mekaniske forbindelse.

På samme tid, på et gitter utviklings er omtrent tre eller fire rader. To rister ikke er i stand til å oppnå høy gevinst.

UHF antenne for digitalt fjernsyn med sine egne hender

En log-periodisk antenne for dette kalles Antennesammenstilling typen, som er forbundet med de lineære diopole halvdeler, er intervallet mellom dem er endret i forhold til den geometriske parametere progresjon. Det er konfigurert og gratis linje. Tilbud om å bo lengre og glatt versjon av antennen.

nærværet av en hvilken som helst på forhånd bestemt område som er nødvendig for fremstilling av ALP. Jo høyere indikator på fremgang, er den med høy forsterkning antenne forskjellig. Denne utførelsesform av antennen for driftsmessige og tekniske egenskaper er ideelle for produksjon i hjemmet.

Hovedprinsippet for normal funksjon - å holde de riktige beregninger. Med økningen av progresjon indikatorer økt forsterkning og redusert spredning vinkelorientering. Denne antennen trenger ikke tilstedeværelsen av en ytterligere skjerm. Siden han ikke hadde avhenge sine generelle retningslinjer.

I prosessen med å beregne de digitale LP antenne bruke disse anbefalingene:

  • andre lengde må ha vibrator frekvenseffektforsyning;
  • ytterligere beregner den lengste diopolya;
  • Deretter tilsettes en annen forutbestemt frekvensområde.

Hvis den korteste diopole forlater linje, blir det kuttet, slik det kreves ved antennen, bare for beregningene. Den totale lengde av antennen vil være omtrent 40 cm.

Diameteren av linjene på antenne er omtrent 7-16 mm. På dette stedet er avstanden mellom aksene er 40 mm. til telefonledningen ikke er festet utvendig metode, da dette ville kunne påvirke de tekniske egenskapene av antennen.

Utendørs antenne er festet til masten gjennom tyngdepunktet. Ellers vil antennen bli kontinuerlig rist med vinden. Imidlertid er metall masten koblet til linjen er ikke rett, fordi på dette tidspunkt bør gis den dielektriske masten, hvis lengde er omtrent 150 cm. Da det dielektriske materialet kan være en av tre tømmer, som på forhånd malt eller lakkert.

Digital antenne med hendene dine videoen:


Like this post? Please share to your friends: