Prosjektet er en individuell huset. Hvordan utvikle et prosjekt hjemme

Prosjektet forberedes før du starter en konstruksjon. Uansett om det er et stort land hytte eller en beskjeden størrelse herregård, alle planer og drømmer realisert på papir først. Gjennom utvikling av et landsted prosjekt ganske nøyaktig beregnet den totale kostnaden av materialer og arbeidskraft, som vil fullføre byggingen i rute og nyter livet i det nye huset.

Innhold:

 1. Stadier av utviklingen av et privat hus prosjekt
 2. Utviklingsprosjekter for hus og villaer
  • Lag en konseptuell design
  • Utvikling av design prosjekt i en leiegård
 3. Hva du skal se etter i utviklingen av et enkelt prosjekt hjemme
 4. Trekk ved utviklingen av et trehus prosjekt
 5. Program for å utvikle huset prosjekt

Til dags dato, et stort antall selskaper som tilbyr tjenester for beregning av enkeltprosjekter eller selger klar. Men prisene er svært høy, og de fleste samozastroyschikov prøver å spare penger, ikke gi det mye betydning. Faktisk kan man utvikle et prosjekt hjemme og på egen hånd, men det er nødvendig å vite hva skal betale oppmerksomhet.

Stadier av utviklingen av et privat hus prosjekt

Før arbeider direkte på prosjektet hjemme, må du bestemme formålet med huset.

 • Vil det være en sommer hytte, eller bygget et solid hus for helårsbruk.
 • Antall beboere. Den beregner antall rom for familiemedlemmer, samt ta hensyn til og de som skal besøke hjemmet på korte besøk.

 • Å bestemme tilstedeværelsen av andre bygninger på området. Vil det være en egen garasje og et antall maskiner er utviklet, er plasseringen av bad, brønner, septiktanker og andre gjenstander som påvirker størrelsen på huset og dets optimale plassering på området.

 • Ved plasseringen av huset vil påvirke og livsstil av sine eiere. Ønsker å skape en intim sittegruppe, stengt fra nysgjerrige øyne, et hus i begynnelsen av området, blokkerer dem gårdsplassen. Eller omvendt, skift det i dybden, åpne opp på skjermen en vakker fasade og godt vedlikeholdt landskapet.
 • Tilstedeværelsen av skråningen på stedet og geodetiske undersøkelser vil også gjøre sine egne justeringer.

Alt dette er tatt hensyn til, og på grunnlag av data innhentet utvikler generell plan for området. Med det slår godt ut spare tid og penger. Med fokus på markeringen, umiddelbart utarbeidet en parkeringsplass, installert en septiktank, er en brønn boret, og så videre. D.

Utviklingsprosjekter for hus og villaer

Nå hjem stadium i utviklingen av prosjektet begynner. Allerede kjent for sin omtrentlige størrelse og plassering på tomten.

Lag en konseptuell design

Skisseprosjekt for makt til å gjøre sine egne, og i samsvar med den profesjonelle arkitekten gjør ham til en skisse plan, romlig og stilistiske løsninger.

Disse tegningene omfatter reguleringsplanen, tak og gulv i huset. Den viser også utseendet av fasaden, den langsgående og tverrsnitt av bygningen. Det bemerkes også, fra hvilke materialer huset er bygget, design funksjonene til alle elementer. Og på grunnlag av en detaljert konseptuell design skaper et arbeid som vil veilede utbyggere.

Utvikling av design prosjekt i en leiegård

Den arkitektoniske utforming fasen

Den arkitektoniske utformingen er en av de mest underholdende øyeblikk i planleggingen av huset. Det trekkes plassering av alle rommene og deres størrelser, tenkt ekstra plass, så vel som markerer stedet der vil bli plassert vinduer og dører.

På dette stadiet, det tar hensyn til materiale som huset er bygget. På det avhenger av tykkelsen på veggene, størrelsen på vinduer og dører, tak skråningen. Resultatet er et sett av tegninger med en forklarende notat. Du kan gjøre alt for hånd på papir eller ved hjelp av en spesialdesignet dataprogram. For mer informasjon om dem vil bli diskutert nedenfor.

Konstruktiv prosjekteringsfasen

På dette stadiet, vi beregnet alle elementene i huset. Hva slags fundament å bruke og hvordan det begrave. Hva gjør "kake" av veggene, er gulvplater valgt, beregnes rafter plassering og tilstedeværelsen av skorsteinen. Som et resultat, opprettet et sett med tegninger til bygging av veggene, med planen taksystem, gulv trapper, overliggere, bjelker og så videre. D. Alle materialer må beregnes nøyaktig, slik at du kan kjøpe alt nødvendig kvantum på en gang.

engineering prosjekter

Dette er en viktig del, som ikke alltid er mulig å møte på plantegning, men lyktes ikke å bygge en kvalitet huset nøkkelferdig uten ham. Det omfatter beregning og konstruksjon av avløps- og vannforsyningssystemer, ventilasjon, oppvarming kretser og elektrisk utstyr.

Prosjektet skal inneholde en etappevis arbeidet med legging av kommunikasjon er nødvendig for å støtte levende. Arbeids utkast all den informasjon som er angitt i detalj om design kapasitet bygging av elektriske ledninger og jording system for beskyttelse mot lynnedslag. En egen seksjon er lagt installasjon av sikkerhetssystemet hjemme.

Design prosjekt huset

Dette er den siste fasen av design. Det definerte fargevalget på fasader, tak, vegger og interiør. Det er lurt å tenke på scenen for design og stilistiske utformingen av rom, møbler arrangement.

Opprette et prosjekt med sine egne hender for en privat utbygger er mer rasjonelt i tilfelle at alle av anleggsarbeidene vil det utføre på egenhånd. Få hendene på prosjektet fra arkitekten, er lekmann vanskelig å forstå det og forstå nøyaktig alt som var på den.

Hva du skal se etter i utviklingen av et enkelt prosjekt hjemme

Tilnærming til prosjektet skal være omfattende, tar hensyn til alle design og engineering funksjoner i bygningen. For å bygge ditt drømmehus, selv på scenen for grunnerverv, er det nødvendig å ta vare på muligheten for arrangement av vann, strøm og kloakk. Men uansett hvor nøye utformet prosjektet hjemme, en lekmann fortsatt ikke tar hensyn til alle nyansene. Og under byggingen vil uunngåelig bli når du må endre kurs eller tenke ut enkeltkomponenter.

Moderne materialer og tilgjengeligheten av informasjon mer enklere å jobbe for private utbyggere. Dermed nettverket lagt ut et stort antall gratis forbildeprosjekter. Men vi bør forstå at kvalitetsarbeid er ikke noe fri vilje for alle å bruke. Alle disse prosjektene krever betydelig endring eller er ufullstendig.

Det andre alternativet er å kjøpe en ferdig domokomplekta fabrikken. Det er en kake av de to paneler av OSB-plater, og mellom skumlaget. Ved å velge et bestemt prosjekt av en ramme hus på fabrikken, er det produsert med alle dør- og vindusåpninger, og for de ekstra pengene, og innvendige skillevegger.

Kunden kan bare bygge det på den vedlagte veiledningen til det som lignet en designer. Men i alle fall, er utgangspunktet for utviklingen av ethvert prosjekt bygging budsjett.

Trekk ved utviklingen av et trehus prosjekt

.Yap-tittel-block__text, .yap-tittel {
font-size: 17px viktig ;!
}
# Yap-Ya_sync_2 vertikal .yap-tittel-block__text {
font-size: 17px viktig ;!
}

Når du oppretter prosjektet hakket eller bar-formet huset, blir nødt til å vurdere en rekke nyanser som påvirker det endelige resultatet:

 • tømmer eller tømmer for huset har vanligvis en lengde på 6 m. Under byggingen av romslige huset dette er ofte utilstrekkelig, og det er et behov i sammenføyning av bjelkene sammen. Gjør det umulig å åpne veggen, slik at de beregnede data for å kutte de ledd som er ytterligere isolert;
 • for å sikre riktig krymping og stivhet i hele huset, er leddene anordnet på en forskjøvet måte i hver etterfølgende linje krone logger. På samme tid må de fordeles over flere tilstøtende server;
 • måte å bygge en logg hjem innebærer bare et likt antall vinkler;
 • utformingen tar hensyn til riktig fordeling av belastninger på alle lastbærende elementer;
 • basert på den opprinnelige lengde av materialet til 6 m, bør prosjektet opprettet med minimal mengde avfall;
 • tømmerveggene av den annen etasje skal plasseres bare på de bærende vegger, i alle andre tilfeller, blir de erstattet med lettere polene fra en stang eller kantplater;
 • på den annen etasje av loftet, bør trappen ikke være tilstøtende til veggen, på hvilken takvinkel.

Program for å utvikle huset prosjekt

Moderne programvare forenkler oppgaven med å utforme en selvstendig huset. De hjelper til å lage en 3D-modell, som kan sees fra alle vinkler nærmer seg eller ta avstand. De fleste av dem er tilrettelagt for vanlige brukere, og kostnadsfritt. Vurdere noen av de mest populære programmene.

Kanskje den mest populære programmet er Google SketchUp. Det er mest lett å bruke, men det er multifunksjonelle.

Du kan bruke den til å lage en 3D-house design, interiørdesign og landskapsarkitektur. Den inneholder mye tekstur og er svært praktisk for design av strukturer som krever beregningen til nærmeste millimeter. I tillegg er det helt gratis.

Ikke mindre populær og Arcone. Men å jobbe med det vil komme ut først etter utvikling av opplæringsmateriell. Den lar deg lage 3D-modeller av hus og interiør. Det viser belysningen, som svarer til den stilling av vinduer.

Det er spesielt viktig for utviklingen av prosjektet er at ved å bruke programmet til å lage horisontale og vertikale deler av bygningen. Den lisensierte versjonen er bare tilgjengelig for et gebyr.

Et annet krevde program - dette ArchiCAD. Den brukes ikke bare amatører, men også profesjonelle. Dette er et sett med verktøy for design av bygninger og design. Den lar deg ikke bare lage vakre modeller, men også til hele bygge og teknisk dokumentasjon. Den lisensierte versjonen er heller ikke gratis.

Oppsummering, vil jeg si at utviklingen av forretningsbygninger byggeprosjekter arbeidskrevende og ganske vanskelig. Sketchy del kan være skapt av deg selv, men ikke mas og nøye tenke gjennom og ser på alle slags alternativer. Men arbeidsdelen er best overlatt til fagfolk. Ikke gjør uten hjelp av arkitekten og prosjekt forberedelse til distriktet administrasjonen for byggetillatelse.


Like this post? Please share to your friends: