Gjæringskasse med hendene

Mitre - er et verktøy som er praktisk å bruke, og kan være nyttig for å bygge og reparasjonsarbeid. Denne artikkelen vil bli diskutert om den bestemte enheten, dens omfang i bruk, slik det også er beskrevet en fremgangsmåte for fremstilling av bundet.

Innhold:

 1. Hva er en gjærkasse og hva det brukes mot
 2. Fordeler med hjemmelaget stuslo
 3. Listen over nødvendige materialer og verktøy for jobben
 4. Valg av sag eller en baufil for Mitre
 5. Forbered sidevegger for stuslo
 6. Hvordan lage et oppsett for kutt Mitre
 7. Produksjon gjærkasse: siste etappe
 8. nyttige tips
 9. Betingelser for bruk Mitre

Hva er en gjærkasse og hva det brukes mot

Mitre, som en regel, er et ekstra verktøy som brukes til å arbeide med ulike materialer, som har behov for å kutte en gjenstand ved en bestemt vinkel. Verktøyet kan være av forskjellige typer:

 • standard;
 • svivel;
 • elektrisk.

Så, vurdere egenskapene til hver art.

Verktøyet er enkel form brett, som har spor ved endene av sagen. Denne utformingen bidrar til nøyaktig kutte det angitte området under bestemt vinkel. I standard form, angitt ved 45 grader og gjærkasse 60, som blir mest brukt i konstruksjonen.

Det finnes andre varianter av Mitre, som er designet for profesjonelt arbeid. En variant er en vri gjærkasse. Denne formen for hjelp til å gjøre kutt objekt med maksimal presisjon og minimal avvik. Et slikt gjærkasse har stabilt underlag og festes til denne roterende del som er et føringselement for sager. Denne delen kan være festet til den bokstavelige til en viss grad, noe som bidrar til så objektet nøyaktig og presist.

En av de mest kostbare og kompliserte varianter er elektrisk gjærkasse. I form, er det to deler: en elektrisk sag og gjærkasse rotere. Kostbare og profesjonelle eksempler er forsynt med en markering med en laser. Denne typen gjærkasse bidrar til å gjøre svært presise kutt objekter i en minimal mengde tid.

Faktisk kan det fastslås at dette verktøyet brukes i snekkerarbeid. Han er i form er et visst mønster, som er utformet for skjæring av materiale med en viss vinkel. Den mest populære metoden for søknaden er representert gjærkasse for gulvlister, samt gulv og tak. Med verktøyet kan arbeideren trygt sprøyting elementer laget av plast, tre, plast, så vel som kabelkanaler.

Prosessen med å bruke Mitre i praksis er ikke så komplisert. Først av alt må du sette objektet i midten av instrumentet og nøye saget en baufil i ønsket vinkel. Likevel, i hvilken som helst jobb det er nyanser og særegenheter. Før starten av skjære er nødvendig for å definere kappvinkelen: intern eller ekstern. Selvfølgelig, enhver arbeidstaker eller byggherre er i stand til selv å lage et slikt verktøy. Mitre produksjonsprosessen enkel og vil ikke ta mye tid og mengde materialer.

Fordeler med hjemmelaget stuslo

Et slikt verktøy alle kan kjøpe i butikken for en liten pris. Men selvlagde design har sine egne fordeler og funksjoner:

 • muligheten til å lage flere verktøy med forskjellig ytre hjørne;
 • brukes i produksjon av solid materiale, noe som bidrar til at produktet skal tjene mer enn ett år,
 • raskeste måte å fremstille;
 • minimum antall forbruksvarer;
 • verktøyet produksjonskostnadene er gratis hvis du har et hjem der gamle styret fra en tidligere reparasjon.

Bare én funksjon forblir i en provisorisk verktøy for å lage en korrekt beregning av vinkler betegnelse.

Listen over nødvendige materialer og verktøy for jobben

Gjør gjærkasse med hendene er ikke så vanskelig hvis du følger anbefalingene fra ekspertene. Først må du kontrollere at materialene forberedt for polert. For fremstilling av Mitre viktig å velge en timber som skal tørkes, uten bulker, ha en glatt overflate uten noen defekter. Det er ikke nødvendig som utgangsmateriale for å velge plast, fordi han ikke var sterk, og kan derfor lett bli skadet under operasjonen. Plater fremstilt av verktøyet ha en tykkelse på omkring 2 cm.

Før du begynner å forberede slikt utstyr, bør:

 • linjal og blyant;
 • melnozernistaya hud;
 • baufil;
 • clutcher;
 • Bor med et annet sett av øvelser;
 • evroshurupy (skrue);
 • baufil med små tenner, som er utformet for å skjære gjennom gulvet.

Alle disse instrumentene bør være tilstrekkelig til å utføre arbeidet. Blant de andre enhetene kan være nyttig umbrakonøkkelen som det vil være lettere å stramme skruen. Også før det arbeid som er nødvendig for å forberede de enkelte elementer i et selvlaget instrument start. Før du går videre til beskrivelsen av instruksjonene: hvordan å lage en gjærkasse med hendene, ta hensyn til detaljert undersøkelse av produksjon av deler til enheten.

Valg av sag eller en baufil for Mitre

Paramount, før du starter arbeidet nødvendig for å plukke opp sagen til å arbeide for å gjøre gjærkasse. Egentlig en baufil velge gjærkasse og ikke i omvendt rekkefølge. God kvalitet og sagen må ha følgende egenskaper:

 • ha et tynt blad;
 • rifler;
 • god grusomhet.

Tilstedeværelsen av små tenner gjør saging av tre pent og uten feil. Tynne blad legger tillit til at materialet er kuttet nøyaktig langs linjen. For fleksible baufil blad for denne ulempe. Det er mulig å eliminere rumpe - en spesiell kant styrke og stivhet. Gjærsag - Bildet viser alle funksjonene i bladet verktøyet.

For å kutte listverk og polyuretan anbefaler at du velger en sag for metall. Et slikt verktøy er helt flat og tynn plate, og den nødvendige stivhet oppnås på bekostning av bladet spenning. Også baufil mulig skikket for atomiseringen av prøven slisser og Nala arbeidsredskapene produksjon.

Forbered sidevegger for stuslo

Som fremstillingssidepaneler for bruk stuslo deler eller filler av finérplater. For å få en kvalitetsverktøy bør holde seg til nøyaktige målinger og anbefalinger:

 • omtrentlige dimensjoner på sideveggene må være 10 mm for kryssfinér og 20 mm for de bord;
 • Høyden av dem er valgt fra 30 til 50 mm, avhengig av funksjonsverktøyet (anbefales for tak- lister 30 mm og omtrent 50 mm wood);
 • Lengden av sideveggene stuslo skulle bli 250 mm og mer, men er ikke anbefalt å forlenge som for å utføre arbeid er upraktisk. Et unntak kan brukes mesteparten av lengden på gjærkasse, men det er bare for faste gjenstander.

Etter måling sidepartiene tavler scrollsaw to helt rette og identiske elementer. Det er svært viktig for den videre skjærebrett og markering. De høstet verktøy gjør notasjon under skruen.

Hvordan lage et oppsett for kutt Mitre

Svare på spørsmålet: hvordan å lage en gjærkasse? - er det viktig å først definere layout for kutt, etter som du kan gå videre til den avsluttende fasen av arbeidet. Således, er fremstillingsprosessen layout som følger:

1. To fremstilte sidevegger tilføres mellom dem.

2. Sjekk alle kanter som må samsvare nøyaktig med hverandre.

3. Bruk clutcher koble de to prøvestykker.

4. Finn punkt på midtlinjen og merk den med en blyant eller markør.

5. Etter som måler ut vinkel på 45 grader og 90 på motstående kanter.

.Yap-tittel-block__text, .yap-tittel {
font-size: 17px viktig ;!
}
# Yap-Ya_sync_2 vertikal .yap-tittel-block__text {
font-size: 17px viktig ;!
}

6. Få fiksing og triksing kutt diagonalt med en baufil for metall. I denne anordning, små tenner, noe som vil sikre en jevn og ordnet propyl.

7. For direkte sputtering skjæredybde som kreves for å være stor for å være i stand til å fortsette med snekker baufil. Snittene er laget kun til bunnen av Mitre, men ikke dypere.

8. På samme måte til å utføre andre slissen vinkelrett på denne, er det viktig å skjære lister kantene glattet.

9. Tross alt, sandpapir eller nål filer rense kutt fra rusk.

Produksjon gjærkasse: siste etappe

På den siste fasen av arbeidet er nødvendig for å koble alle de blanke feltene:

1. Sidedeler spare arbeidsstykker til baseendeområdet til førings bord kan kobles til side.

2. Ved merking tidligere dannet ved hjelp av en drill borehull. Bedre utnyttelse av boreprosessen øvelser med forskjellige diametre, i stedet for ved hjelp av en ett-trinns ment å skrue. Stor diameter borer første område for å danne på skruen, og banen skarpere drill med en viss ønsket gjengede boringer i basisenden av treghet.

3. Bruk skruen strammes alle detaljene. For best komfort i midten av instrumentet kan gjøre hullet og koble den til bordet sive en plan overflate.

4. Verktøyet er anbefalt å gjøre skjules, slik at limet ikke nødvendigvis bruke.

5. Du kan lage en flenge i bunnen av enheten som brukes som en etikett for lett å arbeidsprosess.

nyttige tips

Spesielt kan vinkelgjærkasse gjøre nesten alle, men i alle fall er det nødvendig å ta hensyn til nyanser og særegenheter arbeid. For eksempel, hvis du ønsker å gjøre sammen verktøy, er det tilstrekkelig å feste skruen og lim søknaden er ikke nødvendigvis brukes. For profesjonelle og sykehus fungerer bedre verktøy for å legge til en overflate, for eksempel en stasjonær.

Under høy belastning drift, er baksiden av arbeidsflaten for å feste materiale, slik som gummi, som ikke vil tillate instrumentet til å bevege seg. I fremgangsmåten for fremstilling av verktøyet skal beregne bredden av basen på riktig måte. Som en regel, det avhenger av størrelsen av de behandlede materialer.

Betingelser for bruk Mitre

Hvis du vil vite hvordan du bruker gjærkasse trenger ikke visse ferdigheter og evner. Utforske muligheten for saging vinkler er ikke så vanskelig, med all den kunnskapen nyttig for deg i reparasjonsarbeid på huset.

Lag en gjærkasse - dette er bare en del av jobben. Hvis du vil vite hvordan du nøyaktig spray deler, er det viktig å bruke verktøyet i sitt arbeid. De som først har å gjøre med saging vinkler trenger å lære å måle vinkler. For å forbedre ferdighetene dine, kan du først øve på Ikoner av tre og polyuretan listverk.

Merk: Når du bruker gjærkasse, må du huske noen detaljer og funksjoner av arbeidet. Tross alt, det skal ta hensyn til at grunnkort som er koblet må ha to sider - høyre og venstre:

 • høyre side henholdsvis anordnet på den høyre side av gulvlisten, og å sage av vinkelen - på venstre side;
 • venstre side skjørt plassert i verktøyet fra venstre side, og vinkelen for saging i den høyre side.

Denne regelen er ment hovedsakelig for nybegynnere, men likevel ignorere det i arbeidet er ikke verdt det.

Den andre regelen er å behandle ved å trykke det ønskede objektet til sidene gjærkasse som er nødvendig for å bestemme den nærmere eller lenger fra den overordnede objektet vil bli lagt til sagen. Denne justeringen bør vurdere eksemplene og feil begått ansatte.

Det finnes fire hovedfeil som gjør at arbeiderne hvis de misbrukes gjærkasse med en baufil.

1. Den første feilen er unøyaktig pasifiserende sokkel. I de fleste tilfeller fører dette til det faktum at de kuttet vinkler innhentet listverk ujevne til hverandre. Hva å unngå denne feilen skal deles på visse deler av sokkelen og justere dem til periferien snarere enn i hjørnene, gitt direkte innsetting.

2. Den andre feil oppstår i de bestemmelse resultat forvirring ytre eller indre hjørner. For Nala er det viktig å gjøre emnet i merkingen, merking med de respektive hjørner. Etter behov for å koble etiketten med sporene på instrumentet, feste sokkelen og spray det.

3. Den neste feilen er i feil avdeling av taklister. De motsatte kjønn gulvlister, og derfor er det nødvendig å så seg rundt.

4. Den siste feilen er at etter å kutte en sokkel med en nøyaktig vinkel, de er ikke den samme. Derfor er det nødvendig å fikse gjenstand for instrumentet som den ligger på taket.

Når du arbeider med en vri gjærkasse må følge de samme retningslinjer og anbefalinger utstilt uansett vinkel.

Ved hjelp av våre tips og triks, kan du enkelt lage en hjemmelaget gjærkasse uten ekstra innsats. Vi håper at vi har gitt instruksjoner og forklaringer vil bidra til å gjøre arbeidet enkelt og nyttig for deg i praksis.


Like this post? Please share to your friends: