Reparasjon toalett sisterne med hendene

Iboende egenskaper ved et komfortabelt opphold er vanlige for den gode av menneskelig sivilisasjon, som for eksempel ergonomiske møbler, en stabil vannforsyning, godt planlagt belysning og avløp fungerer uten avbrudd. Riktig bruk av alt utstyr som er nevnt ovenfor er tatt for gitt, og fiasko er nesten alltid kommer som en overraskelse, og bringer en masse problemer. Oftest gjenstand for oppmerksomhet blitt huseiere avløp, og for å sikre ordnede, må du ta vare på sin riktig installasjon, noe som tyder på sterk sammenheng rør og slanger, skader på festene og pakninger. Dersom avløp er operert for en lengre periode, en nødvendig betingelse for sin jevne driften av rutinemessige inspeksjoner er å muliggjøre rettidig oppdage slitasje forsterkning på grunn av mangelfull kvalitet på vannet. Rettidig vedlikehold av sanitærutstyr vil hindre oversvømmelse av hjemmene sine og hjemmene til dine naboer. Ved brudd av sanitærutstyr, er den beste måten å ringe en rørlegger som raskt og effektivt eliminere brudd. Hvis du ikke klarer å ringe master, kan du utføre selvstendig reparasjon toalett sisterne, hvis teknologien er ikke komplisert.

Prinsippet om grunnleggende toalettpapir enhets

For å forstå feilen og finne den beste måten å løse problemet, er det nødvendig å undersøke det teoretiske grunnlaget enheter av sanitærutstyr og å forstå hvordan utslipp av vann i toalettskålen. Uavhengig av utformingen funksjonene i toalettet, er en hvilken som helst modell karakterisert ved nærvær av to hoveddeler - en bolle plassert på gulvet eller er montert på veggen, og vanntanken er plassert på toppen. Det er denne kapasiteten og en sisterne. Ved utpumping av vannet operasjon basert på prinsippet om "hydraulisk lås", noe som tyder på spylevannstrømmen følge av tyngdekraften ved å trykke på knappen (spaken) letter åpning av pluggen.

Forskjeller rødme cisterner for toaletter: Klassifisering sisterner

Moderne VVS markedet tilbyr forbrukeren et bredt utvalg av forskjellige doseringsenheter som tilhører ulike typer og slag. Det finnes mange varianter av rødme cisterner som kan klassifiseres i samsvar med flere funksjoner presenteres nedenfor.

Sted tank i forhold til toalettskålen

Den tradisjonelle måten å installere toaletter, ikke miste sin relevans i dag, innebærer etableringen av kontinuerlig bygging, forene tanken og toalett i en enkelt enhet. Fordelen med denne metoden for installasjon er ikke nødvendig å montere utløpsrør som forbinder toalettskålen og sisternen.

Til tross for fordelene og pålitelighet av den tradisjonelle metoden for installasjon, er stadig mer populært skjult struktur og suspendert toaletter. Det første alternativet er ideelt for leiligheter renovert. Det omfatter installasjon av toalettet tanken inn i veggen slik at det blir helt usynlig. System Oppstart utføres ved å trykke på en spesiell knapp på panelet.

Hengekonstruksjon - en annen nymotens måten å installere toaletter, noe som tyder på at suspensjon av toalettet tanken på en viss høyde fra toalettskålen. Et spesielt trekk ved denne konstruksjon er den sterke vanntrykket, noe som sikrer en effektiv avløp. Det har imidlertid også ulemper, hvorav den ene - overdreven støy som genereres i prosessen med drenering av vann. Til tross for at det finnes svakheter, generelt, er slike strukturer regnet som en av de mest praktiske og praktisk, og deres utseende vil være et utmerket supplement til interiøret, utført i en retro-stil.

De viktigste typer utløsere

De vanligste typer utløsere er trykknappen og stammen avledningsinnretningen, vist seg som en av de mest pålitelige og robuste systemer. Trykk spyling mekanismer som er mest relevant for spyle cisterner lukket. Deres viktigste element - knappen er lokalisert på siden av skålen avløp eller i midten. Skille mellom enkelt- og dobbelmodustrykknappmekanisme. Sistnevnte innebærer tilstedeværelse av to knapper: en av dem tømmes helt, og den andre halvdelen. Et slikt prinsipp enheten vil spare vann ved behov. Et lignende prinsipp for drift av tappeanordningen, og kan implementeres ved hjelp av en enkelt knapp, hvis mengden av blanding av vann bestemmes av graden av trykk på knappen.

Stadig mer populært og avløp, som er basert brukes spaker eller kjettinger. Produsenten foretrekker anordnet slike mekanismer på den side av sluket struktur. Å drenere vann er tilstrekkelig til å trekke spaken eller kjede. Denne type dreneringssystemet vil være mest relevant for senkede toalett boller. På grunn av disse funksjonene, vil reparasjonen toalett sisterne suspensjon være litt annerledes. Uavhengig av den type installasjon sisternen, skille den hånd avtrekkeren, som omfatter manuelt angi volumet av vann drenert, og automatisk.

Funksjoner vanninntak system

Det finnes flere typer av ventiler, som regulerer strømningen av vann:

 • Side vannforsyning, planlagt plassering av forsterkning fra toppen, er typisk for sanitærutstyr russiske produsenter. Til tross for det faktum at rørleggerarbeid, som er utstyrt med denne mekanismen, er kjennetegnet ved lav pris, er det ikke i høy etterspørsel, på grunn av den forholdsvis støyende sett av vann. For modeller forskjellige høyere verdi, karakterisert ved anvendelsen av et spesielt rør, reduserer støy, noe som bidrar til vanntilførselen direkte til bunnen.
 • Lavere vannforsyning er karakteristisk for modeller av både innenlandske og utenlandske produsenter, knyttet til en tilstrekkelig høy priskategori. Funksjoner av den nedre vanntilførselen mekanisme redusere støyen fra vannet til de laveste priser.

Apparat sisternen: grunnleggende elementer

Å korrekt identifisere årsakene til feil og korrigere dem på en riktig måte, selv om det er nødvendig generelt å være klar over den indre strukturen av toalettet tank. Til tross for forskjeller armeringskonstruksjoner, tanker, er det kjennetegnet ved en enkelt skjema for anordningen. Den indre spyletanken anordning innebærer tilstedeværelse av følgende elementer:

 • Låsing eller avløpsventiler regulerer utslippet av vann fra cisternen i klosettskålen og hindrer dens lekkasje unødvendig. I prosessen med fylling av tank, vannet inneholdt deri bidrar med tett presset flate av ventilen til en vask i et toalett, ettersom det vann det oppstår lekkasje. Således, dersom det drenerte vannet passerer en tank, er dette på grunn av en funksjonsfeil av ventiler;
 • Innløpsventilen, som er kombinert med en vanntilførselsanordning for å justere vannivået i cisternen. Etter å ha nådd et visst nivå av vanntilførselen i reservoar stopper. Vannivåindikator flottør er forbundet til påfyllingsventilen ved hjelp av en messingstang. Hvis de første modellene av dispenseranordninger antatt lateral posisjon av innløpsventilen og horisontal plassering av flottøren, den nåværende modeller av sanitærutstyr, beholdt den tradisjonelle handlingsprinsipp, gir plasseringen av innløpsventilen i bunnen av avløpsskålen, mens flottøren er kjennetegnet ved vertikal plassering;

Viktig! Problemer som resulterer i behovet for å reparere denne sisternen toalett, oftest assosiert med en feil på denne mekanismen er i de fleste tilfeller redusert til å justere det.

 • Mekanisme overløp og vann, hvilken konstruksjon er anordnet en plast sittende, utstyrt kontrollbryterne. Dens funksjon er å hindre inntrengning av vann fra tanken og inn i rommet i tilfelle av en flottørventil funksjonsfeil. vann overløp system koblet til vasken, kommer til virkning etter at trykke på startknappen. Overskudd av vann blir ikke matet ut til utsiden ved å koble tappemekanismen overløpsinnretninger, noe som letter utløpet av overskuddsvann inn i kloakksystemet. Et viktig element i systemet er en flottørventil er forbundet til en flottør å regulere vannivået i tanken. Funksjonsfeil relatert til funksjonen av flottøren kranen føre til lekkasje av vann fra tanken.

Viktig! Hver av disse elementene kan komme i forfall, fører til behov for reparasjon. I denne forbindelse, er det ikke nødvendig å vurdere problemene knyttet til skader på tankskallet, da det i praksis eliminering av sprekker og chips på boliger er nesten umulig. Dette skyldes ineffektiviteten i selv de mest moderne lim som blir den vanligste årsaken for å erstatte et toalett tank.

Den vanligste feilen sisterne: metoder for deres eliminering

Vann lekker inn i rommet: årsaker og metoder for å eliminere brudd

Hvis du legger merke til utseendet av vann i rommet, er mest sannsynlig årsaken til denne feilen montering. I dette tilfellet, uerfarne huseiere er sannsynlig å falle inn i en panikk, og tenker på VVS erstatning, vil være ute etter å svare på spørsmålet: "Hvordan å sette på toalettet og unngå sammenbrudd i drift?". Men ikke hastverk, er dette problemet lett flyttbar. Vurdere de vanligste årsakene til denne feilmeldingen:

 • Slitasje av tetningsringen anordnet mellom tanken og toalettskålen;
 • Brudd på integriteten av pakninger festebolter.

Alle disse feilene ikke krever avansert diagnostikk og kan påvises selv ved en visuell inspeksjon. Hvis du finner disse feil, prøv å stramme festene, ikke å bruke i dette tilfellet stor kraft som kan føre til skade på tank eller en krenkelse av hans integritet.

Når man har gjort disse manipulasjoner, og dermed de var mislykket, eksperter anbefaler for å fjerne avløpstanken og erstatte gummipakningen på dreneringskanalen. De er også anbefalt å bytte pakninger og vaskemaskin på festeboltene.

Viktig! For å øke tettheten av leddene, noe som gjør dem mer pålitelig, eksperter anbefaler dem for å lage en ytterligere tetning med silikon.

Hva hvis vannet ikke strømmer inn i tanken?

Denne fordelingen er heller ikke uvanlig, ettersom det er den vanligste årsaken er tilstopping av den smaleste delen av ventilen. Å løse dette problem vil ikke føre til problemer - det er tilstrekkelig til å frigjøre alt vannet fra tanken og returventil med spak og flottør. Etter det, vil du legge merke til en ganske smal åpning for mottak av vann inn i tanken. For å eliminere dens tilstopping gjøre ren den med en nål eller en tynn tråd. Deretter skrus litt ventilen på innløpsrøret og gjør vaskerester som oppstår blokkering. Å sørge for at vannet strømmer fritt gjennom et hull i tanken, stram ventilen og installere ventilen med armen og flyte til den opprinnelige stilling.

.Yap-tittel-block__text, .yap-tittel {
font-size: 17px viktig ;!
}
# Yap-Ya_sync_2 vertikal .yap-tittel-block__text {
font-size: 17px viktig ;!
}

Den konstante strømmen av vann fra tanken i toalettskålen: årsaker og løsninger fiasko

Årsakene til feilen kan være:

 • Forskyvning av flytearmen;

Hvordan kan jeg fikse? Hvis du opplever dette problemet, er det tilstrekkelig å gi armen optimal posisjon for ham.

skader på flottøren, fører til det faktum at det begynner å lekke innover. Dette fører uunngåelig til sin streben til bunnen tankkapasitet, dvs. vann som er innestengt inne i flottøren hindrer dens retur til sin opprinnelige stilling ved hvilken vannkranen utkobling. Hvis ikke, blir det overskytende vann gjennom overløpssystemet tømt inn i toalettskålen.

Hvordan kan jeg fikse? Den eneste mulige en effektiv reparasjon, i dette tilfellet, er å erstatte den delen.

Til dette vann lapper stigerøret produsere demontering av enheten og sette på plass en ny, pre-kjøpt lignende element.

Viktig! For å reparere denne sisternen toalett beslag så effektivt som mulig, i prosessen med å velge eksperter anbefaler ta hensyn til dimensjonene og strukturelle trekk ved detaljer, som noen av dem er ikke alltid utskiftbare.

Viktig! I de fleste tilfeller, for fremstilling av moderne plast flyter bruk eller rustfritt stål. De er laget av disse materialene flyter i hovedsak uavhengig lekkasje.

Slitasje av tetningselementene i avløpsventiler. For å bestemme hvorvidt årsaken til feilen egentlig ligger i slitasjen av tetningselementene, er enkel nok. Det er nok til å trekke forsiktig hånden ventil: hvis vannet begynte å flyte, så du er ikke galt, problemet egentlig ligger i slitasje på ventil, gummipakninger eller fugemasse. Eliminere denne skaden kan oppnås ved å erstatte forbruks.

Svekkelsen av flottøren kan også føre til permanente lekkasjer. I dette tilfellet er flottøren utformet et hull hvorigjennom utstrømning av vann finner sted.

Viktig! Dersom det på tidspunktet for et problem du ikke har for hånden nødvendige detaljer, sveiper den "midlertidige" reparasjoner. For dette formål er det hull som dannes i flottøren, limt eller fastspent oppvarmet plastflyte hors, plastpose, for derved å produsere dens forsegling. Det er viktig å ikke glemme å feste den rundt float spaken.

Reparasjon toalett sisterne med knappen: prosedyre

Hvordan gjøre fjerning av lokket med en knapp?

 • Løsne låseringen rundt knappen. Det er viktig å unngå sterkt press på den, som for fremstilling av ringene er mest brukt plast;
 • Gjør du fjerner dekselet og fortsett å reparere.

Som nevnt ovenfor, er grunnen til den konstante vann lekker fra tanken inn i toalettskålen kan ha flere årsaker:

 • Feil plassering av flottøren - i dette tilfellet, bare fjerne toalettsetet og riktig flyt.
 • Slitasje på vifteventillegemet, slik at den ikke sikrer tetthet.

I dette tilfellet er det nødvendig å gjøre sin erstatning. For å løse denne flyte i den øvre stilling og ved å skru opp mutteren som forbinder tanken og avløpsrøret, utføre bare hukommelsesmekanisme;

 • Fjern gammel pære, og erstatte den med samme modell med tilsvarende egenskaper.
 • Hvis det var en forverring av boltene som holder pæren, må du erstatte dem.
 • For dette drenere vannet fra tanken, fjernes dens rester;
 • Løsne mutteren er anordnet mellom det fleksible liner og en flottørventil, samt bolter. Med en liten innsats, vippe beholderen tilbake til sokkelen, frigjør den gummihylse anbrakt mellom tanken og toalettskålen;
 • Skru den skadede bolten og dobler den, og slette dem. Det er viktig å erstatte begge skruene, selv om integriteten til andre ennå ikke har brutt. For å skifte pick bolter lignende størrelser, laget av messing eller rustfritt stål;
 • Fjern steingods etter sal pærer og gjøre det rengjøres grundig ved å utføre lignende aktiviteter med sokkelen og reservoaret. Promazhte pære silikon, som senere vil løse problemet med slitasje og forebygge behovet for å erstatte den;
 • Monter tanken, trekke utforming av nye bolter, unngå forvrengninger. For å hindre skade på den skjøre steingods ikke brukes mye kraft på den under oppbygning av sammenstillingen;
 • Åpent vann, og fyll tanken, nøye og pass på at hvis det oppstår lekkasjer.

Unnlatelse av lukkeren spaken: hvordan å eliminere?

Hvordan du finner ut at i ditt tilfelle snakker vi om denne feilen? Det er ganske enkelt: Hvis du trykker på utløserknappen vann, men vasken er ikke startet, vil dette kapittelet være nyttig for deg.

Grunnen til denne feilen ligger i strid med skyvekraft, og den eneste veien ut er å bli erstattet.

Viktig! I dette tilfellet kan du også gjøre en "midlertidige reparasjoner", ved å gjøre stakk av tykk wire og vri den i flere lag. Men en improvisert traction ikke har en lang levetid - over tid begynne å bøye wire, som også føre til fiaskoen.

Før du begynner å reparere den gamle toalett sisterne i dette tilfellet, løsne nøkkelen til tanklokket. For å gjøre dette, må du slå den dekorative mutteren et par svinger - i de fleste tilfeller er dette nok til å løfte lokket av tilgang til mekanismen.

Noisy fylle en tank med vann: hvordan å eliminere?

Ofte herrer har for å møte dette problemet, og spesielt eiere av sanitærutstyr, som er kjennetegnet ved tilstedeværelsen av tanker med side vannforsyning. Etter en viss tid kapasiteten reservoaret begynner å fylle med støy, som ikke var "tidenes morgen" operasjon.

Oftest blir årsak til feilen frakobling lyddemperen vann, noe som er en spesiell rør gjennom hvilket tilførsel av vann til bunnen av tanken uten lydeffekter.

For å eliminere denne mangel, slitasje jamming på en spesielt utformet montering.

Reparasjon toalett sisterne med en knapp


Like this post? Please share to your friends: