Miten tehdä lasilattia

Lasilattian on nykyään hienostunut design elementti, viime aikoina yhä useammat ihmiset päättävät sukupuolen tehdä juuri näin. Lasi lattiat uudestaan ​​peli epätavallisia värejä ja sävyjä, ja kokonaisvaikutelma paranee, jos varustaa taustavalon tällaisessa pinnoite. Puhutaan kanssanne tänään miten lasilattia kotona.

sisältö:

 1. On lasinen lattia
 2. Lasilattian käsillään
  • Valitse materiaali
  • Millainen emäksen
  • Varustaa metallirunko
  • Kivitys laatta pohja
  • Koristella lasi-ikkuna
  • Mount taustavalo lasilattian
  • Kiinnitä lasit

On lasinen lattia

Jos haluat antaa sisustusta alkuperäistä, sitten kiinnittää huomiota lasin lattiat. Jopa korvaamalla pieni osa tavanomaisen lattia lasi kykenee dramaattisesti muuttaa sen ulkonäköä ja helpottaa tunnelman huoneeseen, varsinkin jos on paljon huonekaluja yleistä. Samaan aikaan, ja se lisää äänenvoimakkuutta huoneen. Lisäksi lasi lattia on erilainen ja hygieeninen ominaisuuksia, koska se melkein ei eläviä bakteereja.

On olemassa useita erilaisia ​​lasin lattiat. Tärkeimmät ovat seuraavat:

 1. Suuret lasilattian koko huoneeseen. Tämä on hyvin rohkea ja kallis ratkaisu lattiaan suunnittelussa. Tällainen vaihtoehto on mahdollista varustaa lähes mihin tahansa - kylpyhuone, eteinen, huone tai keittiö. Sisällä lattia on täynnä tahansa sisustukseen, joka sulautuu yleiseen suunnitteluun huoneen sisustus.
 2. lasiteipistä. Tällaiset nauhat sijoitetaan pitkin kehä seinien lattialle. Yksi eduista tässä kerroksessa - kyky erilaistua toimiva tila-alueelle, esimerkiksi olohuoneessa tai uima-altaan ympärillä. Ne ovat esimerkiksi korostamaan mallinuket ja telineet vaatteita kalliita putiikkeja ja asuinalueilla ovat osa koriste valaistus. suunnittelu lattia lasi nauhat taustavalaistu visuaalisesti laajentaa tilaa, varsinkin jos se on pieni.
 3. lasi kapealla. Tämä muotoilu on erityisen syvennyksen muodossa, jotka tekevät lattian pinta on täynnä koriste-elementtejä ja sitten lasilevyille. Lasilattian ikkunat antavat omaperäisyys tahansa huoneeseen, koska voit luoda rakenteessa kasvilajiston koostumus kuivatut kasvit, ruusun terälehtiä ja kimallusta, läsnä näyttely matkamuistoja, kolikoita tai kivennäisaineita, luoda kuiva akvaarion tai pala rannalla merestä kiviä tai hiekkaa.
 4. Akvaario lattian. Kuitenkin kustannukset lasilattian elävällä akvaariokalat ja kelluvat sämpylöitä! Suosittu ratkaisu katsotaan olevan yhdistelmä lasilattia ja puulattiat.
 5. lasikatto - Koriste sillat ja portaat. Tämä alue on erittäin suosittu suunnittelu korkeita rakennuksia nykypäivän aikaa.
 6. Lasilattian palkintokorokkeelle. Viihdekeskuksia ja vanhainkodeissa jo pitkään otettu varustaa lattia lasin muodossa kohoumat. Tällainen rakenne sijaitsee yläpuolella tavanomainen kerros noin 150 millimetriä.

Lasilattian käsillään

On mahdollista todeta varmasti, että suosituin erilaisia ​​lasilattian pidetään "ikkuna lattialle." Lisäksi hinta lasilattia voit järjestää sitä kotona omin käsin.

1. Valitse materiaali

Alkaa pelätä lasipaneeleiden. Lattiapinnoite superseos varustaa lasi on kestettävä kuorma, joka on lähellä 400 kilogrammaa neliömetriä kohden. Tällaisiin tarkoituksiin parhaiten triplex - ns kolmikerroksinen "kakku", paksuus kunkin kerroksen, se ei ole pienempi kuin 8 mm. Kerrokset on liitetty yhteen käyttäen polymeerikalvo tai kuumapuristamalla.

Lisäksi voidaan käyttää karkaistu ja laminoitu lasi, joka on päällystetty polymeerikerroksella, jossa rakenne ovat onttoja lasimikropalloja. Koska pallomainen muoto hiukkasten polymeerin virtauksen kulutus pienenee. Koska laminoitu lasi leikkaus ei ole alttiina, ja sovitus materiaalin päällä ei ole mahdollista, on tärkeää luoda lasilattia niin tarkasti kuin mahdollista poistaa mittauksista.

Lisäksi lasilevy, että lasin ja lattia on tarpeen valmistella muiden tarvikkeiden - metallin profiilin kiinnitysrungon ja kansi profiilit rekisteröimiseksi liitosten vierekkäisten lattianpäällysteet. Kokeile valita profiili, joka pystyy sulje ikkuna tilaa ja vahvistamisesta LED nauhat liitososat.

Rekisteröintiä kapealla tilaa on myös tarpeen valita viimeistely materiaalia. Etusijalle voidaan laminaatti, puuta tai keraaminen laatta. Heti sinun tarvitse pelätä menetelmän kiinnitys sisustus. Jos esimerkiksi valitset laatta, sinun pitäisi ostaa laastin ja liimaa valmis. Ovat myös käyttökelpoisia silikonilla ja tiivistyselimet, ruuvimeisseli ja Bulgarian, ruuveja ja pultteja, lastat (kumi ja sahalaitaiset) ja hiomakone.

2. Määritä emäksen tyyppi

Tärkein osa koko lattiarakenteen lasi pohja toimii, joka on vastuussa pinnoitteen luotettavuutta. Alapohja voidaan vahvistaa betonia, terästä tai puuta. Mutta joka tapauksessa ei pidä unohtaa, että pohjapinta on oltava tasainen ja kiinteä. valmistelemaan pohja työ suoritetaan mieluummin ennen lopullista asennusta lattia.

Ensinnäkin, sinun on päätettävä, mitä tulet tekemään lattia - lasi tai lasi korokkeella markkinarako, kuten kuvassa lasin lattiat. Ensimmäisessä tapauksessa, pohja on nostaa 20 cm lattian yläpuolella, toisen - tehdä reikä lattiaan etäisyydellä 15 cm. Voit rakentaa perusta tahansa geometrinen muoto. Jos kuitenkin ensin tehdä tällaista työtä, se on suositeltavaa tehdä avaamista neliön tai suorakaiteen muotoisia, jotta vähemmän virheitä.

3. metallirunko Varustaa

Kun syvennys tehdään kehä lasi-ikkuna on sijoitettava metallirungon, joka on tavallisesti valmistettu erittäin lujasta rakenteellinen terästä tai ruostumatonta terästä. Ankkuri pultteja, joita käytetään rakentamisessa, on valmistettu teräksestä ja on päällystetty erityisellä korroosionkestävä päälle pinnoite, jossa on läsnä monistuksen ulostyöntymistä.

Kiinnikkeet on oltava hyvin luotettava, koska lasin paksuus voi nousta 25 mm, ja lasilevy voi painaa lähes 150 kg. Koko ja muoto kehyksen on oltava täsmälleen sama mittoihin pohjan alle lasin lattialle. Se on sijoitettu lattiatason alapuolelle arvoon, joka on yhtä suuri kuin paksuus tiiviste ja lasi.

Kappaletta metallia profiili on yhdistetty ruuvien ja pohja on pultattu. Tärkeä edellytys katsotaan, että metallirunko on asennettu alustaan ​​tukevasti, jotta vältetään mahdolliset muodonmuutoksen lasilattian.

Jos aiot varustaa puoli valaistu, älä unohda tehdä juuressa lattian Stroebe lähtöön johdot jotka menevät taustavalo lähimpään jakelijan tai kytkin. Kiinnitä sitten valo. Jos käytät LED nauhat, voit liittää sen alaosassa kaksipuolisella teipillä paljaaseen osaan metallirunko.

4. Pohjakattotiilet on vuorattu

Asennuksen jälkeen kehys, voit siirtyä seinään pohjakattotiilet. väri laatat suositellaan poimia mukaisesti yleisen värit sisustus. Jos et ole kannattaja perinteisen tyylin päätöksiä, on mahdollista kokeilla epätavallinen väritys. Laatoitus liiman seos, joka levitetään lastalla pohjan kääntöpuolella ohut kerros tuotetta. , Jolloin saadaan haluttu ruudun koko, on tarpeen kävellä hiomakoneen.

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

Asennuksen jälkeen laatat pitäisi ehdottomasti hoitaa kaikki saumat koostumus saumaukseen heille, ja ylijäämä seos lastalla poistamiseksi. Päätyttyä valmiin maahan, anna kuivua - noin 2-3 päivää. Loppuvaiheessa työn Päällysytyslaatat - puhdistusta. Tehdä tämän, ottaa pieni pala kudosta ja poista se avulla liimajäämät ja laastia seokset ja pöly ja roskat.

5. Koristele ikkunalasin

Sitten voit siirtyä koristeluun perusta. Voit käyttää koriste materiaali kiviä, hiekkaa, kuoret, kuivatuista kukista, kolikoita, helmiä, paljetteja, kukkia, terälehtiä, riippumatta lopputulos luovuutesi. Levitä kauniisti valittu upotus sisällä lasi-ikkunat.

Voit myös hakea lasi- tahansa tai kuva keraaminen maali käyttäen sapluuna. On mahdollista pehmentänyt lasi alle peilin tai järjestää lasilattia asunnossa oli seurauksena pakkasta. Erityinen kalvo, joka on yleensä vahvistetut lasilevyjen väliin, auttavat antaa puheenvuoron väri.

6. Asenna taustavalo lasilattian

Lasilattian on mahdotonta kuvitella ilman täytettä sitä valoa. Muista, että valaistus ei sovi kaikille lamput, Halogeenilamput ehdottomasti ei voi käyttää, koska ne voivat kuumentua lasia. Valolähteenä voidaan käyttää loistelamput, neon-putket, LED-kohdevalo ja valoisa johto. Jos olette järjestäneet lasilattia koko huoneeseen, niin sen alla voit valo projektorit.

Lisätä valonlähteen määrittää, missä järjestyksessä laitat ne. Värivalikoima - ilman mitään rajoituksia, oman harkintansa mukaan. Lamput voidaan sijoittaa mielivaltaisesti erottaa yksittäisiä koriste-elementtejä, ja kehä.

Kaikentyyppisten valaistus, sitä pidetään suosituin valon neonlamppuja. Neon valo on pehmeä ja sileä, jossa ei ole näkyviä varjoja. Lisäksi tämäntyyppinen valaistus avulla voit liittää lasilattian eri geometrisia muotoja, kuten neon putket voidaan asentaa ahtaissakin paikoissa.

Moderni teknologia mahdollistavat, että taustavalo syttyy automaattisesti, kun pimeys erityisellä elektroninen yksikkö, muuttaa väriä ja intensiteettiä. Käytettävissä ja päätös "kevyen musiikin" - voit luoda uudelleen sisätilassa avulla vilkkua ja tietylle värin valaistus sopiva tunnelma - romanttisesta Disco.

7. Kiinnitä lasi

Päätyttyä koriste osan työstä voi edetä asennus lasin lattialle. Lasipaneelit on asennettu tiiviste-elementin, joka on kiinnitetty metallirunkoon. Muista, että lasi ei missään tapauksessa joutua kosketuksiin metalliosien ja kiinnikkeiden. Paneeleihin metallikehykseen pidetään mahdollisimman luotettava, tulisi soveltaa niiden kääntöpuolelle ohut tiiviste.

Älä unohda korjata rakenteen avulla teräspulteilla ja saumojen paneelien suljettava. Tämän jälkeen koriste profiili on kiinnitetty, se on myös luonut tiivisteen, joka poistaa kosketus viimeistely kehyksen lasin pintaan.

Kun varustaminen lasilattia kädet, kannattaa muistaa, että tässä kerroksessa on myös haittoja. Kannessa, vaikka huolellista käsittelyä, saattaa esiintyä ajan mittaan kaikenlaisia ​​naarmuja ja hankaumia. Tämän välttämiseksi on suositeltavaa käyttää korkealaatuista lasilevy, pintakerros, joka on karkaistua lasia. Lisäksi lasi lattia on melko liukas. Sileys lattian tässä tapauksessa auttaa vähentämään hiekkapuhallus raidat ja lineaarinen kuvioita.


Like this post? Please share to your friends: