Kipsi kattoon käsillään. Ominaisuudet tasoitus kitti

Valinta täyteainetta kuin viimeistely materiaalia kattoon, tarjoaa täysin tasaisen pinnan, valmis maalin tai tehdä muita viimeistelytyöt. Tämä menettely edellyttää asianomaisen henkilön, joka suorittaa sen, ennen kaikkea, huolenpitoa ja kunnioitusta kaikkia teknisiä näkökohtia, joita me puhumme edelleen.

Sisällys:

 1. katto kipsi - ominaisuudet ja edut
 2. Kipsi kattoon käsillään - valinta materiaalit ja työkalut
 3. Miten yhdenmukaistaa kattoon kitti - valmistelu
 4. Tiivistämällä Betonikattoon - pohjamaali, valmistelu liuosta ja kohdistuksen
 5. Käynnistäminen kitti kattoon maalaus
 6. Pintarappausta katto - teknologian
 7. Piirteet kitti kipsilevy katto

katto kipsi - ominaisuudet ja edut

Niistä eduista valittaessa täyteainetta kuin pää- tai täydentävä jäsen kantaa katon verhoiluun olisi korostettava:

 • kohtuuhintaan käytetyille materiaaleille prosessissa työn;
 • säästää palkata ammattilaisia ​​täytäntöönpanoon osallistuvat näiden teosten kaikki prosessit on täysin mahdollista suorittaa itsenäisesti, jos noudattaa kaikkia ohjeita ja ostaa laadukkaat materiaalit;

 • erilaisia ​​materiaaleja ja kitti seoksen annetaan poimia että osa, joka on ihanteellinen erityisesti tiloissa;
 • valikoima ympäristöystävällisiä materiaaleja käytetään lasten terveyden ja hoitolaitosten;
 • paloturvallisuus materiaali - koska kipsi koskee koostumuksia, joilla on erittäin alhainen syttyvyys;
 • viehättävä virta lopulta viimeistelytyöt on tärkein etu valinta täyteaineita.

Niistä haitat kitti viimeistely kattoon on huomattava se ei ole kykyä toimia lämpö- ja äänieriste. Siksi ennen sen tarvittaessa äänieristys ja vähentää lämpöhäviöitä kompensoimaan erikoismateriaaleja.

Kipsi kattoon käsillään - valinta materiaalit ja työkalut

Kattamaan katto oli laadullinen ja sen pitäisi olla kestävä erityisellä huolella lähestymistavan prosessin materiaalien valintaan, joita käytetään sen massaa.

Sen on oltava paitsi kitti lisäksi maalit ja materiaalit parantavat tarttuvuutta kaikkien kerrosten.

Aloita valitsemalla laatu pohjamaali. Se on tarpeen hoitoon aikaisemmin puhdistettava sisäkatto jokaisen tasoitus kitti seoksia.

Tarvittaessa, vanha katto kohdistus edellyttää erityistä kitti seoksia perusteella kipsi. Se on tunnettu siitä, että läsnä on avauskokoonpanoon kitti. Muista valittaessa materiaaleja olisi annettava etusija yhden valmistajan välttää yhteensopimattomuudesta koostumusten eri seosten tarkoitettu.

Seuraava tarve saada alkavat ja päättyvät kitti. Nämä koostumukset ovat helposti laskemisen, sovellus ja jakelu pinta. Kuitenkin, lähtöaineena seos on karkea hionta ja sitä käytetään alkuvaiheessa viimeistelystä. Tarvittaessa, se on levitetty kerros, joka paksuus on suurempi kuin 1 cm. Tämä materiaali on tarkoitettu tasoittaa pinnan.

Kun viimeistely rappaus, karheat pintaan tulee tarpeelliseksi sen tasaisuus. Tämä osoittautuu aikaan johtuen siitä, että materiaali on hieno jauhaa. Viimeistely pintakerros levitetään kaksi millimetriä. Seuraava on sen hionta ja myöhemmin maalausta tai asennuksen koriste-elementtejä.

Materiaalien valintaa olisi otettava huomioon yksilölliset ominaisuudet tilojen, kuten kosteus, lämpötilan muutokset, jne. On olemassa erityisiä muotoiluja, jotka on tarkoitettu käytettäväksi huoneen korkea kosteus, ne on merkitty LR +.

On olemassa useita erilaisia ​​kipsi seoksia, jonka teki työtä viimeistely kattoon. Suhteessa johdonmukaisuuden päästää:

 • kitti päättynyt tuotanto sijaitsevat muoviastiassa tai ämpäri, heti avaamisen jälkeen on käyttövalmis, ei vaadi itsesekoittumiseen;
 • Kuivavalmisteet - laimennettiin vedellä välittömästi ennen käyttöä.

Jos vertaamme tämäntyyppisiä kitti se kääntyy pois:

 • hinta valmiin koostumusten korkeampi kuin kuiva;
 • aikaa valmistautua Kuivaseosten vaatia enemmän, koska ne vaativat laimentamista vedellä, erikoislaitteet sekoittamiseen ja koostumuksen säätämisen haluttuun konsistenssiin, päättynyt koostumuksia, jotka soveltuvat käytettäviksi välittömästi sen jälkeen, kun avoin säiliöissä, joissa ne on tallennettu;
 • laimentamattomina jauheina varastoida paljon kauemmin kuin valmiin seoksen.

Huomaa, että kipsi on kuiva, mutta laimennettiin vedellä, on käytettävä kokonaisuudessaan kahden kolme päivää, jossa valmis koostumuksia varastoidaan pitempään, ne soveltuvat käytettäväksi kaksi kuukautta.

Suorittamaan kaikki työt oikeassa tasossa tulee olla:

 • porakoneen ja sekoittimen suutin, jonka läpi seos voidaan valmistaa kitti;
 • rullan, joilla on pitkä kahva - avulla alukkeen ja maali levitetään, jos tarpeen;
 • Tärkeimmät lastalla työ- varten - leveys 400 mm;
 • ylimääräinen lastalla, leveys 80-100 mm;
 • kapea lastalla, jonka leveys on enintään kolme senttimetriä, se voi olla mahdollista kitti tai kova kulmaosat;
 • tikkaat;
 • Taskulamppu - käytä sitä havaita vikoja työhön;
 • kumi lastalla;
 • lastalla;
 • graters hiomapaperia tai Emery verkkoja, joiden kautta kohdistaa kunkin kerrosten kitti;

 • rakennus tasolla;
 • nylon johto - avulla vieroituksen tapahtuu suoraa viivaa;
 • säiliö, jossa liuos on osallistua;
 • tarjotin, joka on alukkeen tai maali;
 • harjat, jotka auttavat kaunistella syrjäisillä alueilla tai kehä katto;
 • hengityssuojainta tai hengityssuojainta, joka turvaa suorittava henkilö työhön epämiellyttäviä hajuja.

Miten yhdenmukaistaa kattoon kitti - valmistelu

Saadakseen täysin sileä ja ennen kaikkea kestävä pinnoite, pitäisi järjestää useita valmistelevia töitä poistamiseksi vanhan peitellä, maali tai rappaus.

Kun läsnä on aiemmin valkaista pinnan, olisi huolehdittava poistamisen materiaalin avulla pelkkää vettä. Ensimmäinen pinta liotetaan runsaasti sen kanssa, ja jätettiin sitten puoli tuntia. Seuraava kaunistelemaan helposti kaavitaan pois katosta. Jos sinulla on ongelmia poistamalla peitellä tulisi uudelleen liottaa kattoon. Suorittamaan tarvittavan työn lastalla tai sienellä liottaa vedessä.

Maalinpoistoaineissa vaatii enemmän voimaa, joten se on melko tarttuu pintaan. Jos maali sen poistaminen on välttämätöntä. Muuten, rapattu ajan yksinkertaisesti irrota. Voit poistaa maali, käytä lastalla, jos kattavuus ei ole mahdollista päästä eroon pitäisi soveltaa hiustenkuivaaja rakennus, ja sitten Puhdista pinta hiekkapaperilla, kiinnitetty raastin.

Poistaa tapetti on tarpeeksi on laaja lastalla. Jotta voitaisiin helpottaa menettelyä poistamalla vanha tapetti, pre-liota niitä vedellä ja anna vaikuttaa 10 minuuttia.

Jos päätyttyä prosessi poistaa kalkkimaalilla katosta havaittiin alueilla kipsi decidua, ne on poistettava myös. Suorittaa tämä menettely on tarpeen, että keskimääräinen leveys lastalla tehty raskasmetallia.

Kun katto puhdistetaan ja on johdonmukaisesti terveen näköisiä, sinun pitäisi huolehtia upottamalla kaikki käytettävissä olevat raot sitä. Jos et, niin jonkin ajan kuluttua, kun spackling, ne näkyvät kattoon.

Ja syvempiin tiivistysmateriaalin sisälle halkeamien pitäisi huolehtia sen suurimman ulottuvuuden. Näitä tarkoituksia varten lastalla tai hiomakone pakattu ympyrän. Lisäksi mahdollinen muunnos käyttää vasaraa ja talttaa. Ennen kytkemistä halkeamia, he saavat hoitoa pohjamaali. Siten kiinnittymisen parantamiseksi tiivistysmateriaalin.

Jos halkeamat ja aukot ovat melko massiivinen, on suositeltavaa käyttää vaahtoa polyuretaanipohjainen. Kun läsnä on pieniä halkeamia kooltaan riittävän tiiviste tai kitti käyttämällä sementti-pohjainen. Täydellisen kuivumisen jälkeen tiivistysmateriaalin tehty puhdistus ja tasoitus kattoon.

Mikäli halkeama oli suuri, sen pinnalla on asetettu ruudukko, joka parantaa katon ja estää se, että uusien halkeamia.

Tiivistämällä Betonikattoon - pohjamaali, valmistelu liuosta ja kohdistuksen

Jälkeen upottamalla kaikki halkeamat ja kuivaamalla liuos on pohjustus menettelyä, joka on antiseptinen vaikutus ja parantaa adheesiota kitti ja pinnan.

Aluke olisi sovellettava ainakin kaksi kerrosta. Kukin kerros on sovellettava edellisen jälkeen kuiva kokonaan. Lisäksi aluke levitetään ennen suorittamista kunkin spackling.

Pohjustus on valittu mukaan kattoon tyyppi, esimerkiksi, on olemassa formulaatioita betonin tai kipsilevykattoihin. Kaada aluke erityiseen lokeroon, josta se on helppo levittää telalla. Käytä frotee tyynyn tyypin tai leveällä siveltimellä.

Jälkeen lopullinen kuivaus toisen tai kolmannen kerroksen kitti pitäisi valmistella kitit levittämiseksi alkaa liuos kerros. Jos aiot käyttää kuivaan seokseen, ensimmäinen asia sinun täytyy lukea ohjeet sen vaivaamista, sen tulisi sisältää kaikki tarvittavat osuudet vettä ja kitti.

Ohessa ohjeita itsensä vaivataan kitti kuiva:

 • säiliön, jossa vaivaaminen suoritetaan lisätään vettä, mukaan valmistajan ohjeita;
 • vähitellen kaada haluttu määrä kuiva seos;
 • Valmistella porakoneen ja suuttimen sekoittimessa keskinopeudella ja sekoita seosta, kunnes se saa sen koostumus oli tasainen;
 • jos se on tarkoitus suorittaa linjaus, tiheys liuoksen tiheyden tulisi olla korkeampi kuin substraatin alku- ja päätepiste kerroksia.

Muistaa, jos kipsi on kipsi-pohjainen, on tarpeen nostaa sen osia, koska koostumus hyvin nopeasti kuivuu ja tulee käyttökelvoton.

Ennen ostamista materiaalit katon tulee huolellisesti tarkastaa läsnäolo vikoja ja väärinkäytösten jos ne eivät ole oikein, sitten kun ne Kipsipohjaiset näkyvät edelleen.

Tämän selvittämiseksi tarvitaan parametri määrittämään alin nurkkaan välillä katon ja seinän ja merkitse se seinälle. Vesivaa'an mukaan tämä piirtää ympäri kehä huoneen. Lisäksi variantti käyttäen värillisiä johto langasta, joka on asennettu kattoon linjan mukaan määrittää läsnäolo tai puuttuminen kaarevuus.

Jos eroja katto ei ole enemmän kuin yksi senttimetri, niin kohdistus käytetään lähtöaineina kitti. Muuten tarvetta käyttää kipsi lisäämällä kipsi. Jos katto on puutteita yli kaksi senttimetriä, sinun täytyy asentaa alakaton kipsilevyjen tai lasilevyjä.

Huomautus pinoaminen kitti on betonikatto kerroksen yli 2 cm, se johtaa delaminaatio, vaikutuksen alaisena kosteutta. Suosituin tapa tasoitus katto on käyttää perinteisiä kipsi koostumuksen betoni-. Kuivauksen jälkeen, se levitetään pohjamaali ja odota, kunnes se kuivuu.

Käynnistäminen kitti kattoon maalaus

Ja kuivattiin tasoitettu pohja levitetään ensimmäisen kerroksen alkaa kitti. Liuos on tahnamainen koostumus ja tallennetaan erityiseen säiliöön, josta se on saamassa annoksittain kautta kapea lastalla.

Alkaen nurkassa katon seoksen jaetaan sille suuri lastalla tai lastalla. Huomaa, että lastaa tulee painaa pintaan mahdollisimman tarkasti, jotta voidaan kattaa kaikki urat. Ensimmäinen kerros on suhteellisen ohut, sen läpi olisi osoitettava läpi suurimman osan katosta. Tämä kerros kitti auttaa piilottaa pieniä puutteita pinnalla.

Huomaa, että massa on hyvin razrovnennoy pinnalla. Huolehdi oikea väli liitoksen seinän ja katon.

Kuivaamisen jälkeen ensimmäinen kerros kitti on jauhettu käyttäen float, johon mesh kuluttavaa. Osoittaa tulisi olla ympyrän vastapäivään.

Todentaa tasaisuus enimmäismäärän sen kutakin osaa valaistaan ​​taskulamppu tai lamput. Jos, kuitenkin, vikoja on olemassa, niiden poistaminen on tarpeen asettaa toisen kerroksen din alkaen kitti. Kokonaispaksuus kaksi kerrosta ei pitäisi olla enemmän kuin 1,3 cm.

Toinen kerros vaatii myös aikaa kuivua, minkä jälkeen se trituroitiin mesh. Jälkeen laastin puhtaalla harjalla katto poistaa pölyn ja pohjamaalin levitetään.

Pintarappausta katto - teknologian

Johdonmukaisuus viimeistely kitti enemmän muovia, koska katto päätyttyä hankkii uskomattoman tasaisuus. Siksi tämä rakenne ei saisi olla liian paksu.

Kitti levitetään lastalla, mutta ei voimakkaasti vasten pintaa. Jos sen jälkeen ensimmäisen kerroksen edelleen pieniä vikoja, kun sen kuivauksen ja toinen kerros laastia levitetään maali kitti.

Hionta viimeinen kerros mesh valmistettu hienon jakeen. Kattoon hankki erittäin tasaista, suosittelemme käyttämään kipsi, akryyli, eikä sen perusteella kipsiin. Tällainen koostumus levitetään puoliympyrän spaattelilla ja kerroksen paksuus on 1-1,5 mm.

Jauhatuksen jälkeen kaikki kerrokset ja niiden täydellisen kuivumisen levitetään toinen kerros aluketta. Seuraavaksi on maalaus, kaunistelemaan tai muita viimeistely kattoon.

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

Piirteet kitti kipsilevy katto

Menettely puttying koskevat kipsilevyjä kattoon yksinkertaisempi kuin betonilaatalla. Koska noudattaen kipsilevyä asennustekniikka pinnoitteella on erittäin tasaista ja vaadi ennalta linjaus.

Vaikka on olemassa tiettyjä vivahteita työn tietoja, joita me puhumme edelleen:

1. Ensin pohjamaali levitetään kiinnittää huomiota pinnan saumat ja liitokset arkkia Kipsilevy.

2. Lisäksi kaikki aukot shpaklyuyut kiinnittimet, jotka on kiinnitetty metallirunkoon kipsilevy. Jos ruuvit työntyvät, he varmasti ruuvattu manuaalisesti.

3. Jos on nivelet, ne ovat hieman syvemmälle ja täynnä alkaa täyteaineena.

4. Seuraavaksi, maskin ruudukko on kiinnitetty siten, että ne voidaan upottaa sauma.

5. Seuraava kitattavan pinta tasoitetaan.

6. kuivaamisen jälkeen kitti se korvataan käyttämällä verkkoon ja sovellettu pintamaali.

7. Seuraava menettely saumausta pintakerros, testi sen vikoja ja esikäsittely.

8. Pinta katto on valmis edelleen viimeistelyyn.

Kipsi kattoon käsillään video:


Like this post? Please share to your friends: