Lämpeneminen autotalli käsillään: vinkkejä ja niksejä

Vaikka autotallin eikä asuintiloja kuitenkin tarvitsee myös eristys. Tämä pätee erityisesti lämmittämätön autotallit. Lämpeneminen on välttämätöntä ensinnäkin auton ollessa autotallissa talvella, toimisi kunnolla. Lisäksi tarvittaessa viettää aikaa autotallissa talvella, se on paljon mukavampi olla eristetyssä huoneessa. Noin lajikkeiden materiaaleista lämmöneristykseen autotallin ja teknologiasta niiden asentamisesta kuvattu alla.

Sisällys:

 1. Syyt eristävä autotalli
 2. Joukko toimenpiteitä lämpeneminen autotallin käsillään
 3. Lämpöeristys ja sen ulkopuolella on autotallin: Materiaalit
 4. Eristys katon autotallin
 5. Lämpeneminen metalli autotalli käsillään
 6. Styrox - lämpöeristyksen autotallin käsillään

Syyt eristävä autotalli

Useimmiten prosessissa rakentamisen autotallien varustaa melko ohuet seinät. Tämä säästää tarvikkeet. Metalli autotalli ja se on erittäin ohuet seinät ja lämmittää talvella, sinun täytyy viettää paljon aikaa ja sähköä.

Varmista siis, että talvella sinun ja auto oli mukava autotallissa, sinun täytyy ajatella sitä lämpeneminen. On olemassa tiettyjä vaatimuksia lämpötilan järjestelmää auton varastointiin talvikaudella. Pienin autotalli ympäristön lämpötila on viiden asteen.

Saavuttaa sellaisessa lämpötilassa metallin autotallien ilman lämpöeristys on lähes mahdotonta. Lisäksi huoneessa on pakollisesti läsnä ilmanvaihtojärjestelmä, joka toimittaa huoneeseen tuoretta ilmaa kadulta. Siksi ilma päivitetään jatkuvasti autotallissa. Jos et huolehtia eristyksen autotallin ja vain kuumenna. On mahdollista saavuttaa kasvihuoneilmiötä, vähitellen tuhoaa auton. Esimerkiksi, jos sisäilman autotallin talvi lämpötila on 15 astetta, ilma tulee jatkuvasti auton vähitellen jäähtyy ja lauhde muodostettu paino. Ne kiihdyttävät ennenaikaisen korroosiota auton.

Ilmanvaihtojärjestelmään on erittäin tärkeä osa normaalia toimintaa autotallissa. Jos tiiviste tuuletusaukko autotallissa, huone voi kerääntyä hiilimonoksidia, samoin kuin on olemassa riski, hometta ja homeen seinille autotallissa.

Siksi lisäksi autotallin huoneessa oli aina terve mikroilmasto, sinun täytyy huolehtia sen eristys. Näin auton käyttöikää on myös lisääntynyt.

Joukko toimenpiteitä lämpeneminen autotallin käsillään

On suuri määrä materiaalia, jota voidaan käyttää eristää autotallin. Ne eroavat toisistaan ​​lähinnä lämmönjohtavuus. Siten, verrataan tuhkakivi ja polystyreeni, voidaan nähdä, että ensimmäisessä 15-17 kertaa nopeampi lähettää lämpöä kuin jälkimmäinen. Tämä on yksi tuhkakivi seinä, 100 cm: n paksuinen, saavuttaa tason lämmönjohtavuus 5 cm kerros polystyreeni.

Toinen tärkeä ominaisuus - lämpöinertian. Se osoittaa muutoksen huoneenlämpötilassa tietyn ajan kuluttua. Toisin sanoen seinän tuhkakivi antaa lämpöä tai kylmää hitaammin kuin polystyreeni. Kuumentaa massiivinen seinä vie enemmän aikaa kuin lämmitys pinnoite eristys.

Jotta voidaan varmistaa laadun eristys Autotalli on välttämätöntä saavuttaa kasvua lämpöinertiaa ja lämmönjohtavuuden pienentämisen. Ennen valintaa eristys autotalli, on tarpeen tutkia fysikaalisia prosesseja ilman liikettä siinä.

On kolme tapaa tuottaa lämpöä. Ohessa heille:

 • kutsutaan konvektiolämpöä kuljetuksen prosessi ilmaa huoneeseen, jolloin lämpötila taavaa kasvaessa;
 • lämmönsiirto pidetään lämmön siirtyminen lämpimämpi objektista toiseen;
 • kutsutaan lämpösäteily lämpöä vapauttava prosessi ilman sen lähettämiseksi ilmassa.

Kaikkein optimaalisen variantin - käyttö lämmön eristys. Soveltamalla eristys on mahdollista estää lämmönsiirron ja kongressi, ja heijastaa lämpöeristeet älä anna lämpöä ulos huoneesta. Tämä vaihtoehto on sopiva eristeessä jos autotallissa sijaitsee talon vieressä, joka on rakennettu siihen. Muuten, se on merkityksetöntä.

Joka tapauksessa, eristetyt autotalli pitäisi lähestyä tätä prosessia monimutkainen. Koska läsnäolo lämmittämätön aloilla johtaa kasvuun lämpöhäviö ja tukemaan vaadittua tasoa lämpötilaolosuhteet ei onnistu. Eli vain seinät on eristetty, lämpö paeta pinnan läpi ovien ja katon.

Lämpöeristys ja sen ulkopuolella on autotallin: Materiaalit

Lämmittämiseen irrallaan autotalli, vain käyttää materiaaleja estää konvektion ja lämmön siirtyminen. Tärkeimpiä lämmittimet voidaan erottaa niiden ryhmä ovat:

 • eristys polymeerisellä perusteella;
 • mineraalivilla alkuperän;
 • lämmittimet perusteella lasikuitu.

Tärkeimmät laatua ei eristys käytetään - vedenkestävyys. Lisäksi, se olisi:

 • ympäristön kannalta turvallisia ja vaarattomia;
 • ei syönyt rottia tai jyrsijöiden;
 • tulenkestävä eikä altis tulipalo;
 • Kätevästi asennuksen aikana;
 • edullinen;
 • hometta kestävä ja sieni;
 • on alhainen lämmönjohtavuus.

Yksi suosituimmista materiaalit lämpöeristys tallissa on mineraalivillaa. Tämä suoritusmuoto on eriste kaikki edellä mainitut ominaisuudet, lisäksi vedenkesto. Siksi sen muotoilu on mukana tarvittavat tilat ylimääräisen vedeneristys. Lisäksi tämä materiaali on riittävän suuri arvo. Kuitenkin, kesto sen toimintaa ja tekniset korvata nämä puutteet.

Lasikuitu - samanlainen mineraalivillaa, mutta on edullisempi hinta. Työskennellä tällaista materiaalia täytyy ostaa erityisen puku, hengityssuojainta ja suojalaseja, sillä suihkussa pieniä lasinsirpaleita, voi aiheuttaa ärsytystä. Lasivilla kestää korkeaa lämpötilaa.

Lämpeneminen autotallit kuohuu - halvin vaihtoehto. Eristys voidaan helposti asentaa, edullinen hinta ja tarjoaa luotettavaa lämmöneristystä. Kuitenkin, sinun täytyy määrittää sen haittoja, kuten:

 • epävakautta kosteudelle;
 • tarve lisäjälkikäsittely seinälle asennuksen jälkeen;
 • epävakautta jyrsijöitä;
 • alhainen paloturvallisuutta;
 • eristys kerääntyä kosteutta.

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

Jakaa palamattomia vaahto versio, jota suositellaan käytettäväksi prosessissa lämpeneminen autotallissa. Tämä materiaali on erittäin kevyt ja ei lataa seinälle nopeasti ja helposti, ei lahoa, ja kohtuuhintaan.

Vielä eräässä suoritusmuodossa lämpeneminen - basalttivillaan, joka on eräänlainen mineraali. Tämä suoritusmuoto on pieni lämmönjohtavuus ja hyvä äänen absorption. Se kuitenkin edellyttää myös varustaa ylimääräisiä vedeneristys.

Eristys katon autotallin

Ennen kuin menet suoraan eristyksen kattoon, suosittelemme perehtyä materiaaleja käytetään tässä prosessissa:

1. Terminen eristys vaahto autotallin: tuotantoon vaahtomuovia materiaalia käytetään. Useimmiten se tapahtuu levyiksi vaihtelee tiheys. Tulevaisuudessa jälkeen eristeen tai kipsi kattoon shpaklyuyut.

2. Penoplex - versio suulakepuristettua polystyreeniä, sen valmistus ja käyttö muovi. Levyt ovat suorakaiteen muotoisia ja viiste. Lämpöeristys materiaalin ominaisuudet on paljon suurempi kuin vaahto. Hän ei ole vastaanottavaisia ​​mekaanisilta vaikutuksilta ja on suurempi tiheys.

3. mineraalivilla - sen edellä mainitut ominaisuudet. Kuitenkin, katto- usein käyttää materiaalia, jolla on peittävän kalvon toisella puolella. Siten on mahdollista heijastaa lämpöä ja pitää se huoneeseen.

4. Laajennettu savi - sulavan savea käytetään valmistuksessa materiaalia. Käytetään lämpöeristys sisäpuolella autotalli kädet ullakolla.

Ensimmäisessä suoritusmuodossa oletetaan, että eristys ullakolla autotallissa. Tällöin aikaisemmin valittu variantti eriste asetetaan ullakkokerroksessa. Optimaalinen variantti eristys - kevytsoraa jälkitäyttö seksi, jonka paksuus on noin 25 cm Edelleen laskeutumaan lattiatasoite .. Kuitenkin tässä tapauksessa on tarpeen säätää asianmukainen vedeneristys eristysaineissa. Tämä on erityisesti totta kevytsorarakeiden, joka on erittäin helppo imeä kosteutta.

Jos autotallissa ei ullakkotilan, sen katto on eristetty sisäpuolelta. Asentaa vaahto tai suulakepuristettua polystyreeniä, riittää käyttää erityistä liimaa ja liimaa ne kattoon huoneeseen. Seuraavaksi pinta on peitetty täyte- tai kipsilaastista ja hiekkaa.

Mahdollinen vaihtoehto viimeistely kattoon PVC paneelit. Parantamiseksi lämpöeristyksen ominaisuudet eristeen alle kattohuopa se sovi tai glassiinipaperi.

Lämpeneminen metalli autotalli käsillään

Löytää piirteitä vaahtoja metallia autotalli. Jos eristys on tehty ulkona, se tarvitsee eristeen paksuus on noin 2 cm, jotta voidaan tehdä eristys metalli autotallin seuraavasti:.:

1. Käyttäen puupalkki, järjestäminen kori seinille autotallissa.

2. Aseta vaahto seinään liima. Fiksaatio vaahto käyttämällä nestemäistä kynnet.

3. Aloita asennus vaahdon pohjasta, vähitellen siirtymässä yläosaa kohti seinää.

4. tasainen jakautuminen liima pinnalla levyjen, käyttää hammastettu lastalla.

5. Aseta toinen kerros vaahtoa. Yrittää pitää levyjen väliset saumat eivät vastanneet. Siten se pystyy lisäämään tehokkuutta eristys.

6. Lisäksi liittyvä työ viimeistely seinät kipsi, muovi- levyjen tai sivuraiteelle.

7. Huomaa, että vaahto on hauras ennen kosteutta, joten levyt tulee suojata sen vaikutuksista. Kaikkein optimaalisen variantin - toimittamaan seinät kipsi lisävahvistusta lasikuitu.

Tämän jälkeen lämpimän autotallin ovet. Niiden pitäisi myös luoda laatikollisen puutavaraa. Setti vaahto erityisellä liimalla. Mitoitus nivelet käyttämällä erityistä teippiä Izolon. Se auttaa parantamaan eristys ja estää lämpöhäviöitä. Sen jälkeen portti pois sopivilla viimeistely materiaaleja.

Lisäksi jotkut omistajat autotallien ja eristetty lattia. Tämä on tarpeen, jos autotallissa ei ole kellarissa. Menetelmä eristys seuraavasti:

 • syventää autotallin lattialla 25 cm ja kohdista se;
 • kaada maahan 10 m soraa ja hiekkaa 5 cm, hyvä sulloimesta;
 • Kaada liuos bitumisen pinta;
 • jne Järjestä Lattiatasoitteen betonin ja vahvistaa sitä avulla vahvistaminen.

Styrox - lämpöeristyksen autotallin käsillään

Paisutettu polystyreeni - melko suosittu materiaali eristävä autotallissa. Sen valmistamiseksi käyttäen polystyreeniä emulsio lisäämällä paisutetta. Suhteessa polystyreeniin tuotantoteknologian onnistuu vastaanottamaan painettuna materiaalia, bezpresovannogo tai suulakepuristamalla tyyppi.

Edullisesti valitaan lämmittimen pysyä hänen palamattomia versio. Tämä erityinen palonsuoja laajennetusta polystyreenistä on läsnä, mikä tekee siitä ei-syttyvä ja ei ylläpidä palamista. Etujen joukossa tämäntyyppisen eristeen on otettava huomioon:

 • läpitunkeutumisvastuksen veden ja höyryn;
 • alhainen lämmönjohtavuus;
 • Helppo asennus;
 • kohtuulliseen hintaan;
 • kestävyys kemiallisia ja biologisia vaikutuksia.

On olemassa kaksi vaihtoehtoa eristys: ulkoinen ja sisäinen. Ensimmäinen vaihtoehto on yleisimmin käytetty, mutta jos viimeistelytyöt tilojen ulkopuolella on valmis, on suositeltavaa eristää sisäpuolelle autotallissa. Sisäinen eristys vähentää käyttökelpoista tilaa huoneeseen. Näin ollen, materiaalit sen soveltamisesta eroavat alhaisen lämmönjohtavuuden ja pienen paksuuden.

Paisutettu polystyreeni käytetään sisäisen eristyksen tulisi olla ei-palava, koska autotallin sisällä on suuri määrä syttyviä aineita.

Prosessi alkaa asennus eristyksen ja rima kiinnitä vaahto seinillä. Näitä tarkoituksia varten, on suositeltavaa käyttää liimaa ja erityinen sieni tulpat. Seuraaja suorittaa viimeistely seinät. Edullisimmin täyteaineen peitä ne lisävahvistusta. Siinä tapauksessa, jos seinät on koristeltu paneelien tai sivuraide, on tarpeen varmistaa asianmukainen vedeneristys polystyreeniä.

Lämpeneminen autotallit Video:


Like this post? Please share to your friends: