Makuuhuone tyyliin minimalismia: Sisävarusteet

Maailmassa ylikuormitettu stressistä ja gigatavuja tietoa henkilön on jatkuvassa etsimään sisäistä rauhaa ja tasapainoa, mikä heijastuu piirteitä sen kotelon sisuksessa. Halu luoda tarvittavat edellytykset hyvän lepoa ja rentoutumista, on synnyttänyt ajankohtaisia ​​minimalistinen tyyli yhdistyvät lyhyys ja funktionalismi. Vaikka perinteisen viisauden, että ihanteellinen sisustus sekä täydellinen ihmisiä ei ole olemassa, tarjoamme sinulle tyyliin minimalismia, ominaista poikkeuksellista käytettävyyttä, ettei tavallinen, kuten tekstiilejä, kiillotettu ideoita ja juonteita. Kaikki tämä yhdessä neutraali värimaailma tekee sisustuksen minimalismi monipuolinen tyyli, jolla arvostat helppoutta mieleenpainuva ja rajaton tila, tyhjä on huonekaluja ja tekstiilejä. Mitkä ovat perusominaisuudet ja erot minimalistiseen tyyliin, sekä sääntöjen rekisteröimisestä makuuhuoneen minimalistiseen tyyliin - vastaukset näihin kysymyksiin ja paljon etsivät meidän artikkeli.

Minimalismi sisätilojen makuuhuone: teoreettiset perusteet tyyli ja sen variantit

Funktionalismi, koska "peruskivi" minimalistiseen tyyliin, subjugates suunnittelu ja tyylillisiä ratkaisuja ja huonekalusuunnittelun, päiväys tällä alueella. Tämä konsepti edistää mahdollisimman monipuolinen ja tyyli yhdistyvät poikkeuksellista käytettävyyttä ja neutraali värimaailma ja ytimekäs ääriviivat esineitä ja tiukka linjat on ainutlaatuinen ja täysin harmonisesti keinotekoisia ja luonnon materiaaleja. Toinen ainutlaatuinen piirre on hallitseva minimalistinen toimivuuden koriste, ja mukaan asukkaat, estetiikkaa, mutta tämä ei ole huonompi kuin kilpailevien ja jopa ristiriitaisia ​​suuntiin tyylillinen käsite.

Makuuhuone suunnittelu, mukainen tyyliin minimalismia, ja teki kaikki hänen sääntöjä, pitäisi luoda tunne enintään keveyttä, ilmavuutta ja ääretön, mikä on luonut optimaalinen organisaatio ja kaavoitus tilaa ja siellä on huolellista huomiota yksityiskohtiin asioita varastointiin. Huolimatta siitä, että kaikki tarvittavat kohdat lähellä, ei ole vaikutusta sotkua tilaa.

Makuuhuone tyyliin minimalismia valokuva

Standardi huone, mukaisesti tehdyistä minimalistinen ominaisuuksia, on makuuhuone, tehty japanilainen tyyli kuitenkin samankaltaisuudesta ei tee minimalistinen huone ja makuuhuone Japanin tyyliin ovat identtisiä käsitteitä. Tunnustettu standardin minimalismi - makuuhuone Japanin-minimalistiseen tyyliin suuntaan antoi ajatus käyttää matalan-vuode, naturalistinen värit ja vähintään huonekalut ja sisustus kohteita. Perusteella minimalismi voi sijaita paitsi sen hyväksytyn standardin - sisustettu japanilainen tyyli, mutta myös monenlaisia ​​musiikkityylejä, etnisiin (Afrikkalainen, Japanin) ja tyylejä eri muistiinpanoja kaupungistumisen (high-tech, parvi ja muut). Ja tietenkin, ajattomia klassikoita voi myös olla keskeinen käsite minimalismia. Hallitseva suunta riippuu valinnasta paitsi huonekalujen lisäksi myös sisustus materiaalit, jotka vallitsevat minimalistinen tavalla. Jos etninen vessassa on tarpeen keskittyä luonnon materiaaleista tai niiden laatu jäljitelmä, tyyliin hi-tech on tärkeää tarkastella duetto metallia ja muovia.

Fundamental piirteitä minimalismia makuuhuoneessa

Miten erottaa minimalismia sen liittyvillä aloilla? Kiinnitä huomiota seuraaviin kohteisiin Ominaisuudet:

Huonekalut. Johtuen siitä, että alue Makuuhuoneiden pienissä huoneistoissa ei tehnyt mahdolliseksi varustaa pukuhuone, se on paikka, jossa asiat on tallennettu alusvaatteet ja vuodevaatteet, jossa painotetaan mukava ja monitoiminen tämän pienen huonekalut;

Valaistus. Jos huone suunnittelu edellyttää panoraamaikkunat seinään, harkitse itse onnekas, ja sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus varustaa minimalistinen makuuhuone klassisen katsoo kuitenkin, kun otetaan huomioon, että se on harvinaisuus, olkaa ylimääräisiä valolähteiden;

Sisustus. Tämä on mahdollisuus käyttää tai puuttuminen, joka on käsiteltävä varovaisesti. Koska täydellinen puuttuminen koristeellisia yksityiskohtia voi tehdä makuuhuoneen epämukavaksi ja yksinäinen, käytä sisustus rajoitettu määrä. Esimerkiksi seinille ripustaa muutamia henkilökohtaisia ​​valokuvia, jotka vangitsevat tärkeitä tapahtumia voit järjestää hyllyiltä tuliaisia ​​tai hahmoja, sekä käyttää elävien kasvien koriste ruukuissa, mutta ei enempää kuin 3-4 yksikköä;

Tekstiilejä. Suuri joukko kudotut ei ole tervetullut minimalistiseen tyyliin mielessä, kuten koristelu huoneeseen, suunnittelijat kehotetaan hylätä perinteiset tekstiili kaihtimet hyväksi hillittyä. Mutta jos, huolimatta suositusten, silti valitsi verhot, varmista, että niiden räätälöinti on valmistettu materiaaleista huomaamaton neutraaleja sävyjä. Nämä suositukset ovat merkityksellisiä vuoteet ja tyynyt.

Makuuhuoneen kuvia minimalismi

Edut huone, sisustettu tyyliin minimalismin

Jos keskityt järkevään käyttöön tilaa makuuhuoneessa, tehnyt tähän tyyliin, saatat löytää seuraavia etuja:

  • Koska tärkein ero minimalistinen huonetta - hallitsevuus vapaan avoimen tilan, joten huone on helpompi puhdistaa ja pölytön - varsin merkittävä etu asuntola;
  • Makuuhuoneet tunnettu järkevä organisointi tilaa ja ilman liikaa huonekaluja, näyttää paljon tilavampi, mikä on erityisen tärkeää alueilla, joilla on pieni alue;
  • Koska minimalistinen makuuhuoneet eivät liikaa turhia yksityiskohtia, muuttaa yleistä tyylillinen käsite ja ulkonäköä huone ei ole vaikeaa - vain lisätä muutama koriste-esineitä tai käyttää eri tekstiilejä.

Väri hillitty minimalistinen makuuhuoneen

Makuuhuone, jossa minimalismi on keskeinen tyylillinen käsite sisustus ratkaisun yhteydessä käytetään neutraalia luonnon sävyjä. Esimerkiksi edullisin on väriyhdistelmä puusta ja luonnonkivi, hyviä varjossa punatiilinen ja vastakkaisia ​​yhdistelmä valkoinen, musta ja harmaan sävyjä. Samaan aikaan, sisätilojen moderni makuuhuone, teki minimalistiseen tyyliin, joka perustuu samanaikainen käyttö rajoitettu määrä väri aksentteja, jota ei saisi ylittää kolmea sävytysratkaisuja. Klassikoita genre tässä tapauksessa on suosittu yhdistelmä valkoista ja pastelli sävy neutraali väri, esim vaaleanruskea, terrakotta tai olive gray. Lisäksi neutraali sävyjä voidaan tehokkaasti yhdistää ilman valkoinen väri. Kolmas väri ei pitäisi vallita makuuhuoneessa, on tarpeen "ottaa pieniä annoksia" niin pieni aksentti, katseenvangitsija.

Jos ajatellaan värimaailma, lakannut minimalistinen, värit jakautuvat seuraavasti: eloisat sävyn käyttää pintoihin, tunnettu pieni alue, kun taas kaksi neutraaleja sävyjä, jota levitetään pinnoille, ottamatta huomioon niiden alueille. Toinen vaihtoehto on käyttää värejä kahden neutraalien värisävyjen, jonka avulla sisustus on tehty suuria pintoja. Perusvärin konsepti, minimalistinen - tavallinen seinät koriste, jota voidaan käyttää tasa-arvoisesti ja yksivärinen maali ja tapetti. Kuitenkin, jos sinulla on vastustamaton halu piirtää seinille kirkkaita värejä ja se ei ylitetä minimalistinen, muut sisustustavaroita on annettava vain vapaalla sävyjä.

Klassinen tyyli minimalismi on vastakkaisia ​​yhdistelmä mustavalkoinen, täydentää hieno punainen aksentti. Ja kompensoimaan puutetta sisustus, pehmeä valaistus järjestää rinnassa - epäsuoraa valaistusta kompensoi puute koristeluun.

Makuuhuone suunnittelu tyyliin minimalismin: miten sisustaa seinät, lattia ja katto?

Seinät makuuhuoneessa, teki minimalistiseen tyyliin, joka on laadittu yhdessä sävyn ratkaisu, joka ilmeisesti estää käyttämästä kaikenlaisia ​​kuvioita ja malleja. Seinät voidaan onnistuneesti soveltaa erilaisia ​​viimeistely materiaalien tavallinen tapetti ja maali neutraaleista kipsi. Muodikas trendi minimalistiseen tyyliin on käyttää kuitukankaiden tapetti kipsi. Kattoon tyyliin minimalismia on ominaista myös omat erityispiirteensä. Se on tunnettu siitä, yksinkertaisuus ja se, ettei "huutaa" koriste-elementtejä, kuten reliefit, stukko ja värikäs rajoja. Optimaalinen variantti koristelu katto tyyliin minimalismia - luomista yksinkertaisten geometristen muotojen kattorakenne, tunnettu siitä, että läsnä on sisäänrakennettu valonheittimet. Jos haluat tehdä suunnitteluun kattoon hyvin yksityiskohtaisesti ja sisustaa lasimaalauksia maalaus, joka on sijoitettu niin pieni väri aksentteja. Makuuhuone, sisustettu minimalistiseen tyyliin, on suositeltavaa varustaa yhden tason katto, kun taas järjestäminen monimutkaisempia kaksitasoinen kattorakenteissa käytetään saada alkuperäisiä valoilmiöitä.

lattiapinnoitteen tarvitsee myös vakavammin, sillä sen muotoilu on suositeltavaa valita lattialauta, joka sävy yhdistetään ripaus seinät, matto ja neutraalit värit ilman koristeellinen kuvio tai laminaattia. Tekstuuri käytettyjen materiaalien seinät, lattia ja katto pinnat ilman pitää hyvin tärkeänä: se voi olla joko sileä tai karkea. Tärkein vaatimus yhdistelmä kuvioita - niiden harmoninen yhdessä toistensa kanssa.

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

Huonekalut minimalistinen makuuhuoneen: miten ei ylikuormittaa huoneeseen?

Kalustettu minimalistinen makuuhuoneessa on myös omat erityispiirteensä, ainutlaatuinen tähän tyyliin. Huonekalujen tyyliin minimalismia - se on huonekaluja, vailla erilaisia ​​koriste, maalauksia ja koristepiilu. Kuohkea huonekalut ja korkea pidetään selittely, koska suurin osa aiheista tunnettu pienikokoinen ja neutraali väri.

Keskeinen paikka annetaan minimalistinen makuuhuoneen sängyn (useimmiten se on vuode tai palkintopallille-futon, patja alueella, joka on pienempi kuin alue palkintokorokkeelle). Tervetuloa Japanin tatami sänky, tunnettu piilotettu jalat. Pääty sisällä minimalistisesta - ei ominaisuus yksityiskohta sängyn, ja jos se on yhä läsnä, minimalistinen muotoilu on erilainen. Myös tyytyväinen asennus sängyn paikallaan korokkeella, jonka muotoilu tarjoaa kätevän varastointi asioita. Kummallakin puolella sängyn asettaa kaksi pöytää, jotka eivät eroa paljon sisustus ja kaksi kynttilänjalat kanssa hillitty muotoilu. Korostamaan makuualueella valitse hillitty taustakuva huomaamaton kukka koristeet.

Välttää asennusta koristeltu kaapit, boudoirs ja esittelee. Kaikkein paras ratkaisu, joka harmonisesti sovi sisätilojen makuuhuoneessa minimalistiseen tyyliin, katsotaan kaapit varustettu läpikuultava lasi ja muovi julkisivut. Jos huone on ominaista suuri alue, harkita itse onnekas, näissä olosuhteissa, voit tehokkaammin noudattamaan minimalismia sisätiloihin. Sillä tämä on tarpeeksi ottamaan pieni osa makuuhuoneen alle järjestely pukuhuone, joten useimmat asiat piilotetaan näkyvistä.

Tabuna tätä tyylillistä suuntaan asennetaan kalusteet (kaapit, hyllyt ja hyllyt). Mutta jos päätät käyttää niitä, muista, että niitä ei ole paljon. Esimerkiksi, se voi olla yksittäinen rakenne asennettu lähelle sängyn. erikoistyöt myös sallittuja vähimmäismäärät, joten jos suunnitelma oli järjestää näyttelyn kaikki keräilyesineitä etukäteen kieltäytyä tätä ajatusta.

Jos aiot järjestää makuuhuoneessa työpaikalla Ennakkomaksuhinnoista työpöydän tilavat taulukoita, jossa voi laittaa kaikki työvälineet, aiemmin pöydälle. Asiantuntijat suosittelevat antaa etusija monikäyttöinen tietokone työpöydät, jonka rakenne avulla voit piilottaa ja keskusyksikköön ja monitori, ja näppäimistön silloin kun ne eivät ole osallistuneet työhön.

Peilipöytä valitaan samojen periaatteiden: kaikki käytetyt tuotteet pitäisi piilossa uteliailta katseilta. Mitä peilien, asiantuntijat suosittelevat valita suorakulmainen peili, ilman kehyksiä.

Toinen huonekalu, on aiheellista puitteissa minimalismi, on lipasto, joka on myös tunnettu siitä, että ei ole rikas sisustus ja kooltaan pieni.

Jälleen, jos koko makuuhuoneen sallivat, tervetullut parannus hänen nurkkaan lepoon, joka, kuten loput huonekalut on ominaista hyvin rajoittava minimalismia. Korosta hänen organisaatio mitään ilmaiseksi alueen oman makuuhuone, sänky hieman yksitoikkoinen matto neutraaleja värejä, laita mukava ja toimiva tuoli hillitty muotoilu ja lisätä yksinkertainen jalkalamppu ja pöytä tiukka geometrisia muotoja.

Huolimatta siitä, että tyyliin minimalismia harjoiteltu Tilajako useisiin vyöhykkeisiin, pitkään kukaan ei yllättynyt puuttuminen osioita. Vyöhykejaon tilojen tässä tapauksessa suorittaa erikoinen järjestely huonekalut ja hyvin varustettu hyvin suunnattu valaistus. Korostamaan makuualueella makasi lattialla matto. Vapaa harjoitus Näiden tekniikoiden avulla pyritään myös lisäämään vapaata tilaa ja puute varaosia.

Makuuhuone sisustus tyyliin minimalismia on jalo valtakunta yksinkertaisia ​​muotoja. Bed hillitty geometrinen muoto, on painopiste huone, peili kompakti runko ja tilava kaappi, piilossa tilan säästämiseksi erikois- varusteista markkinarako - kaikki tämä on täydennetty tyylikäs kasvi kapeat lehdet, joka on toinen olennainen ominaisuus varattujen ja lakoninen minimalismia.

Koristelu makuuhuone: miten säilyttää paras tasapaino?

Minimalistinen makuuhuoneet eivät ole tervetulleita runsaasti tekstiilejä, tarvikkeet ja koriste-elementtejä. Sängyn ei suositella koristella tekstiilit - tyynyt tankoon ja massiivinen verhot pidetään huonona käytöksenä sisällä tyylillistä minimalistinen käsite. Koristaa seinälle pääty, voit käyttää useita kuvia kehyksessä, kuvan tai paneeli, samoin kuin yksi iso tai useita pieniä peilejä. voit järjestää kaikenlaisia ​​markkinaraon ja varustaa ne valonlähteet haluttaessa. Makuuhuone suunnittelu tyyliin minimalismin ei salli runsaasti tekstiilejä: kankaan alle minimalismi käytetään vain päiväpeitteet ja vuodevaatteet, ja on myös neutraali värimaailma. Runsaasti tyynyt ei suositella - vain 2-3 koriste tyynyt sängyllä. Leikata kannet sekä muut tekstiiliaineet, erityisvaatimuksia: sen täytyy olla yksitoikkoista, ilman räikeä värejä ja kuvioita.

Windows sisällä minimalistinen sisustus koristella harvoin käyttöön tekstiilejä. Useimmissa tapauksissa rekisteröinnin ikkunoita käytetään kaihtimia tai perinteiset puiset ikkunaluukut, joka mahdollistaa koko päivän jättää ikkunat auki eikä estää tunkeutuminen päivänvaloa huoneeseen. On toivottavaa, että ikkunat olivat vaikuttavia kokoa, se tekee makuuhuoneen tilavampi ja ilmava, visuaalisesti laajentaa tilaa. Jos et pysty poistamaan käytöstä verhot minimalistinen sisustus makuuhuone, lopeta valinnan yksivärinen kangas neutraaleja värejä ja lisätä sen huomaamaton verho.

Näyttelijä minimalistinen makuuhuone - valaistus

Huoneen sisustus tyyliin minimalismia jättää runsaasti tilaa mielikuvitukselle ja liittyy paljon valonlähteiden kanssa, sekä luonnon ja keinotekoinen. Kuitenkin asiantuntijat suosittelevat tehdä ilman perinteistä kattoon kattokruunut, valonheittimet upottaminen seinään tai kattoon rakennetta. Pöytälamput ja valonlähteiden on eri hillitty tiivis muotoilu ja koristeltu lasi jalkalamppu ja yksivärinen sävyjä. Tervetullut korostusvalaistukseen, mikä merkitsee järjestämisestä valaistus sängyn alueella rintakehän tai koriste-elementtejä.

Mitä tulee ovelle, tässä tapauksessa se on parempi hylätä perinteiset swing malleja, päädyttiin liukuovet, erityisen tärkeää puitteissa minimalismia.


Like this post? Please share to your friends: