Hyllyt kukkia omin käsin

Mitä ei tullut ystäville huonekasvien mukavasti kotona sijoittaa suosikki - hassu orvokit, rönsyilevän hirviö ja kirjava dieffenbachia. Loppujen lopuksi, jos on paljon värejä, aseta ne niin, että ne eivät estä valon toisiinsa, se on joskus ongelmallista. Ennen kuin teet telineeseen värejä, päättää missä se sijoitetaan: seinään, kulmaan tai ikkunalaudalla.

  1. Hyllyt huonekasvit
  2. Teline, vaneria mukaisesti kukkia 6 tuntia
  3. Puinen teline kukkia omin käsin 3 tuntia
  4. Hammastanko-hylly väri metallin ja sälepohja
  5. Hylly kukkia ikkunalaudalle
  6. Hyllyt nurkka kukkia
  7. Lasihyllyt kukkia
  8. Hyllyiltä kipsilevyjen kukkia

Hyllyt huonekasvit

Telineeseen värit voivat olla puu, metalli, muovi, kipsilevy. Se näyttää erittäin hyvältä lasin hyllyt kukkia. Mutta tässä tapauksessa on otettava huomioon paksuus lasin ja onko sinulla on mahdollisuus leikata pois lasista tai parempi valittaa lasihytti. Usein mikä on käsillä, yhdistämällä erilaisia ​​materiaaleja. Kaikki riippuu siitä, miten instrumentti on master ja mitä materiaaleja on valittu emännän kukka valtakunta.

Teline, vaneria mukaisesti kukkia 6 tuntia

Oletetaan, että käsi kääntyi vanerilevy. Hyvin kestävä eikä liian kallista materiaalia, joka on vain muutaman tunnin voi muuttua elegantti hylly kukkia, jos sinulla on palapelin ja osaat käyttää sitä leikata sulavat linjat puun.

Mitä tarvitset? Materiaalit: vaneri - 1 arkki nikkelöityä putki - 2 yksikköä asennus hyllyt - 2 jokaiselle hyllylle, lakka tai maali, kiinnitys välineitä .. Työkalut: saha, pora, hiekkapaperia, mittanauha.

Valmistustekniikka:

1. Mieti yli hyllyt koko: mitataan paikka, johon se on tarkoitettu.

2. Mittausten mukaan voimme hyödyntää vanerilevyn hylly tulevaisuudessa. Tässä konfiguraatiossa ne voivat olla joko yksinkertainen (suorakulmainen hylly, jossa on pyöristetyt kulmat), ja kaikenlaisia ​​aaltojen lukumäärä ja joiden syvyys riippuu teistä.

3. Kun merkintä hyllyt leikattu vanerista.

4. Kannen tyhjä toisiaan ja osoittavat poispäin, tulee sijaitsemaan, jossa putki reikä. On tärkeää, että tässä vaiheessa täsmälleen sama kaikki tyhjät.

5. kaksi paikoissa kunkin työkappaleen tehdä reikä nikkeliä putki.

6. aihiot jauhettiin hiekkapaperilla (erityisesti päät).

7. Hyllyt kattaa huonekalut lakka, mieluiten - muutaman kerran.

8. nikkeli-metalloitujen läpivientien on kierretty putki, kiinnittämällä se lähellä kunkin hylly. On tärkeää varmistaa, että hyllyt asetettiin rinnakkain toisiinsa nähden ja kohtisuoraan putkiin.

9. Seuraava vaihe - seinäkiinnitykseen. Se voi olla erityinen kiinnikkeet, jotka kiinnitetään takaisin ylemmän ja alemman laipat ja seinän. Tällöin on tärkeää merkitä seinään porakoneella porata reikiä, joihin ruuvit ruuvataan. Vuodesta suuruus ja voimakkuus kiinnitystyökalulle riippuu siitä hyllylle kuuluvan painon kukkaruukkuja.

Puinen teline kukkia omin käsin 3 tuntia

Mitat ehdotettu teline: 23 cm leveä, 60 cm pitkä ja 70 cm korkea. Yhteensä - 3 hyllyä.

: Puu nauhat (mitat 3,5h0,5 cm, pituus - 2m) - 6 kappaletta, nauhat, joiden mitat 2x2 cm, pituus - 2 m - 2 kappaletta, kynnet (koko 25 ja 40).

Työkalut: mittanauha, tavallista vasaraa, puu saha.

Tangot ohutta käytettäväksi valmistukseen hyllyt itse, ja 2x2 säleet - valmistukseen sauvat hyllylle.

Valmistustekniikka:

1. Merkitse ohuiden nauhojen paloiksi 60 cm pitkä, minkä jälkeen ne sahattu. Saamme 18 nauhat.

2. Merkitse nauhat 2x2 cm 70 cm ja leikkaus. Saamme 4 telineitä.

3. tähteet scrollsaw nauhat 2x2 cm 2 bar 23 cm.

4. Ota 2 telineet voidaan sijoittaa rinnakkain toisiaan lattialla ja merkitä sivusto tulevaisuuden hyllylle. Ne on annostella tarkasti. Välinen etäisyys hyllyjen riippuu siitä, kuinka pitkä aiot sijoittaa kukkia sisätilojen hyllyille.

5. Seuraavaksi lay out 6 suikaleiksi ja yhdistää ne yhteen päissä avulla tankojen 23 cm ja kynnet (25 ulottuvuus). Saada 3 hyllyä. Päät käsiteltiin hiekkapaperilla.

6. Tukea täytyy kerätä koko rakenteen. Yksi omistaa teline hyllyillä, muita korjauksia kynnet suunnittelu (40 ulottuvuus).

7. Valmis tuote on päällystetty lakalla tai maalilla.

Hammastanko-hylly väri metallin ja sälepohja

Tämä rykmentti antaa kiinteän seinän rakenne. Loppujen lopuksi se on hitsattuja metallia.

Voit tehdä tämän, ota metallitangot, joiden halkaisija on 7-10 mm tai nurkkaan (jos pino seisoo lattialla) ja suljettu samanmallinen, jonka mitat riippuvat pyynnöistä ja saatavuus tilaa hyllyille. Jos puolella emäkset 90h20 näkevät, se sijoittaa 4 hyllyille 30 cm etäisyydelle toisistaan. Se on erittäin kätevä saattamisesta alamittaisten kukkia ja ampelnyh. Tall kukkia voidaan sijoittaa ylähyllyllä.

Hitsauksen aikana ja tarjoaa kiinnityksen yläreunaan sisemmän rakenteen ja poikkitangon sijoittaa hyllyille. Kaikki ne ovat 4. Sitten kun suunnittelu on valmis, se voidaan maalata.

Nojapuut ja 2,5h1,5 cm nauhat leikataan 0,50-0,60 cm. Tarvitset 20 baaria. Sitten levittää niitä keskenään samansuuntaiset alaspäin ja kolhi sama baari, mutta lyhyt - 20 cm.

Seuraavassa vaiheessa - sijoittaa metallirakenne seinälle. Tätä tarkoitusta varten, Molly, jos seinä on tehty kipsilevy ja tavanomaisten ruuvien - muunlaisia ​​seinät. Tässä yhteydessä on tärkeää korostaa vymeryat asennus perustukset hyllyiltä. Niiden täytyy olla rinnakkain tasossa. Muuten, hyllyt eivät litteänä päälle yli. Siten, välinen etäisyys kiinnittimet -. 50-55 cm asettamalla metalli tukee sijoitettu hyllyt. Kaikki puisia ja metallisia rakenne voidaan peittää maalilla, ja voidaan lakata puiset hyllyt ja metalli - maalata muun tiloissa.

Hylly kukkia ikkunalaudalle

Tämä edellyttää muovinen windowsill pituus 3,90 m, nikkeli putki (3 kpl.), Kiinnittimet (laippa) - 3 kullekin hyllylle, kannattimet - 2 kappaletta.

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

Valmistustekniikka:

1. Normaali kynnys on leikattu paloiksi 1,3 m.

2. saatu aihiot on tasavälinen tehdä 3 reikää 2 reunoilla takaseinän 1 ja - keskellä edessä.

3. Putket leikata haluttuun korkeuteen. laipoilla ja ruuveilla kiinnittää koko rakenteen.

4. alareuna putken kiinnitetty lattiaan käyttäen samaa laippa kolmessa paikassa. Yläreunaan kahden putken järjestetty seinä, puku ja ruuvit on kiinnitetty samalle seinälle.

Hyllyt nurkka kukkia

Tämä rakenne on helpoimmin valmistettu lastulevystä ja sama nikkeli-pinnoitettu putket. 3 tarvitsee vain haluttu pituus putket, useita identtisiä hyllyt leikattu palapelin järjestelmä (kolmiomainen muoto) ja useita hyllyjä, jotka vastaavat määrää laippojen ja ruuvit. On kaikki tekniikka edellä määritellyt. Seitsemän kertaa toimenpide - leikkaa kerran. Edellä hylly käyttäen suluissa kiinnitetty seiniin. Vahvistaa riittävästi, jotta kannattimet kahden ulomman kulmat.

Lasihyllyt kukkia

Sopivasti sellainen laite, joka, jos päälle taustavalon, valo tunkeutuu kaikki hyllyt. Tee lasihylly voidaan käyttää kahta sälepohja 6 ja lasit. Tietenkin, laipan materiaali - karkaistua lasia ei ole pienempi kuin 5 mm. Pystysuuntaiset listat voidaan puusta. Niiden paksuus riippuu suuruudesta uran, joka on tehty kiinnittämiseksi lasi-, ja vastaavasti - ja vahvuus kiinnityksen. Hyllyille noin 20 cm: n paksuinen urien tulee olla noin 10 cm. Näin ollen paksuuden säleet pitäisi olla vähintään 20 cm. Voi olla muitakin mittasuhteet, mutta ne sopivat paremmin sijoitus hyllyiltä matkamuistoja ja eri asioita. Kukkaruukut painavat paljon, ja jos useampi kuin yksi, se luo paineita koko rakenteelle. Rakennusalalla edellä kuvatut yksi hyllyistä voi korvata puinen pohja.

Hyllyiltä kipsilevyjen kukkia

Paljon vaihtoehtoa hyllyt ja hyllyt kipsilevyjä. Se voi olla yhtä paikkansa seinään, ja perinteisen hyllyt. Ja ensimmäisessä ja toisessa tapauksessa, kehys, joka on vaippa, jossa on kipsilevy. Vuodesta koriste näkökulmasta tällainen malli on hyvin voittaa, vaan käytännöllinen - on. Kukkia - Vesi ja takaa 100%, että kosteus ei pääse tällä tavaraa, joka menee huonosti, ei voi häneltä pois. Siksi yksi vaihtoehto - on kipsi runkoon liittää lasihyllyä. Tämä muotoilu näyttää hyvin myönteisesti taustavalolla.

Kuten näette, on niin paljon vaihtoehtoja värejä telineisiin. Kuvat osoittavat selvästi, että ei ole mitään rajaa ihmisen mielikuvitus. Kaikissa materiaaleissa tai käsiin päällikön, koska hän voi saada vahva ja kaunis kukka.


Like this post? Please share to your friends: