Kiinnittäminen seinään kaappeja seinään

Kaikki moderni keittiö sarjat ovat täydellisessä seinäkaapit. Niiden avulla voit säästää tilaa, joilla on hyvät valmiudet. Sijaitsee silmien tasolla, nämä tilat ovat erittäin kätevä käytössä ja ne ovat aina täynnä paljon asioita, mistä aiheutuu paineita saranoitu mekanismeihin. Siksi on erittäin tärkeää tuottaa luotettavaa ja laadukasta kiinnikkeiden kaapin seinään.

Soderazhnie:

 1. Näytteen valitsemiseksi kotelon korkeus
 2. Nykyisiä mekanismeja näyte kaapit
  • asennuslevy
  • kalusteet saranat
 3. Suunnittelu kaapin takaseinän
 4. Miten liittää kaapin seinään asennuslevy
  • valmistelutyö
  • välineet
  • Miten korjata kaapin seinään - askel askeleelta opas

Näytteen valitsemiseksi kotelon korkeus

Ennen kuin aloitat asentaa -seinäkaapeille seinään, sinun täytyy valita oikea korkeus niiden näytteestä. Se määräytyy sen perusteella, pääkriteerinä - kasvun keittiö omistajalle. Keskimääräinen etäisyys on noin 50-60 cm pöytätason pohjaseinään kaapit. Mukaan valtion standardeja, tämä arvo saavuttaa tason 45 cm.

Tapauksessa, jossa paikannus roikkuu kaapit tarvitaan yli jääkaapissa tai korkean uuni, niin korkeus nämä ja määrittää halutun näytteen kaapit.

Nykyisiä mekanismeja näyte kaapit

Nykyaikaisen kiinnitystarvikkeet yksinkertaistaa työtä, joka liittyy näytteen keittiön kaapit. Sen avulla voit korjata joitakin virheitä soveltamisessa merkinnän ja lujuutta koko rakenteen. Tässä pyrkimyksessä se kestää melko vähän, ja kaikki työ voidaan tehdä itsenäisesti, ilman kenenkään apua.
Kiinnittämiseksi kaapin seinään, useimmiten käytetään erityisesti valmisteltu telineeseen ja laitetta kutsutaan vetokoukku.

Sarana on varustettu koukulla, joka on asennettu kaapin sivuseinään ja pysyy näkymätön ulkopuolelta.

asennuslevy

Ensimmäinen tapa on sidos asennuslevyyn.

Tämän menetelmän edut:

 • kaikki työ saattaa hyvinkin tehdä yksi henkilö, joten ei ole tarvetta tukea kaappiin, kun tehdään laskenta. Tämä yksinkertaistaa tehtävää, ja mahdollistaa myös ripustaa kaappeja suurella tarkkuudella;
 • kiitos erityistä säätöruuvit, kaappi asettelua voidaan muuttaa tekemällä niistä korkeamman pienempi, ja se on myös lähellä seinää tai irti. Tämä mekanismi mahdollistaa lähes täsmälleen kohdistaa kaappi, se on melko vaikeaa, ja käyttäen tavanomaisia ​​saranat ja aina ei ole mahdollista;

 • bussissa asentamiseksi kaapin on erityisesti tehty lovia, joiden kautta voidaan helposti säätää sen pituutta;
 • kaikki tarvittavat asennus voidaan suorittaa myös silloin, kun keittiön esiliina on jo liitetty;
 • Ei tarvitse käyttää hillitä varten linjaus;
 • yksinkertaisesti eivät vain seurata asennus, mutta myös purkamaan. Periaatteessa Hitch keittiökaappien, tavallaan, alle 1,5 tuntia.

haittoja:

 • ensisijaisesti korkeat kustannukset koko joukko, joka sisältää asennuskisko ja vetokoukku. Mutta se ei ole niin vakava ongelma, koska seurauksena säästää paljon aikaa;
 • toinen Tämän menetelmän haittana on, että koska gapping kaapin seinään yläosaan pienellä välyksellä havaittavissa.

kalusteet saranat

Toinen menetelmä on edullinen, mutta se kestää kauemmin, lisäksi vaatia lisäapua. Se silmukoita ja kiinnityselementit voidaan käyttää.

Aluksi yläraja määritetään ja syötetään vaakasuora viiva pitkin kaikki kaappien keskeyttää tarpeen.

Sitten taso määräytyy tarkkuus hänen kasvonsa (joissakin tapauksissa tulos on vääristynyt johtuen epätasaisesta kerros).

On saatu linja merkitty ensimmäinen piste on reikä poralla tai meistin ja asennettu kiinnittimet. Sitten kaappi on otettu, ja väliaikaisesti, jotta sijainnin määrittämiseksi seuraavan Asetelman absoluuttisen tarkasti. Sitä ei pidä ohjata vain yksi viilto linja, mutta tasaisuus kotelo on tarpeen tarkistaa tasolle.

Kaikki myöhemmät prosessi on samanlainen. Kun kaikki kaapit on kiinnitetty ja niiden sijainnit varmistettiin tason, voit jatkaa yhdisteeksi niitä verhoiluun ruuvit keskenään. Loppuvaiheessa työ on asennus yhdistää koriste räystään, joka on ruuvattu ylempään pohjan ruuveilla.


Nyt vain roikkua julkisivut, asenna hyllyt onko ovet toimivat oikein, ja tarvittaessa korjata virheen käyttämällä säätöruuveja. Tämä koko prosessi vaatii keskittymistä ja hyvää huomiota sekä ansiokas avustaja, ilman apua, joka on melko vaikeaa laskea oikein vaaditun etäisyyden kiinnikkeen alta.

Suunnittelu kaapin takaseinän

Edistystä paino riippuu suunnittelun takaseinän seinän kaapit.


Ensimmäisessä tapauksessa takaseinän naulataan kiinni kynnet ja ei ole syvennyksiä. Siksi, kun kiinnitys asennustuen yläosa ei sovi tiiviisti, ja kaapin viisto. Tämän välttämiseksi, pohja kaapin olisi säädettävä syvennyksen, joka vastaa leveyttä asennuslevyn. Voit tehdä tämän, voit kynsien ohuella rautatieliikenteen tai laskea korkeutta sen näytteen, niin että hän "tuli" keittiöön esiliina. Jälkimmäisessä tapauksessa, kiinnittimet olisi jo keittiö esiliina.

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

Toisessa tapauksessa takaseinään kiinnitetty syvennykseen.

Tämä muotoilu -seinäkaapit on helpompaa, koska se auttaa heitä ei vain roikkua päällekkäisiä keittiön esiliina, mutta Butt. Mutta asennettaessa kaapit ilman päällekkäisyyksiä, on tärkeää, että esiliina sijaitsi aivan tasainen, joten pienikin siirtymä heti ryntäsi silmiin.

Miten liittää kaapin seinään asennuslevy

valmistelutyö

 • On toivottavaa, että sileät seinät linjassa;
 • jos toiminta suoritetaan keittiö kulman, muodostama kulma seinien on oltava täsmälleen 90 astetta;
 • kaikki työt sähköasennusten sijoittaminen menekki piirustus päätelmät ylemmän lamppujen on täytettävä;
 • Se myös seuraa välittömästi valmistaa seinään, joka on ripustettu kaapit. Sen pitäisi maalata tai peitetty tapetit ja etukäteen vahvistaa keittiöesiliina. Koska perustettu kaapit tehdä kaikki tämä on erittäin vaikeaa.

välineet


Laadullisesti roikkua keittiön kaapit käsillä, sinun on oltava seuraavat välineet:

 • Pora - voi olla sähköinen tai manuaalinen. On tarpeen porata reikiä kiinnikkeet. Jos sinulla on työskennellä tukimuuri, se tarvitsee poraa tai lävistä tällä toiminnolla;
 • tasolla;
 • ruletti;
 • ruuvimeisseli;
 • vasara;
 • puristin - aputyökalulla, joka tarvitaan, jos halutaan, yhdistää laatikot yhdessä luoda vaikutus kiinteys koko rakenteen;
 • Jos asennus suoritetaan ankkuri, se tarvitsee sootvetsvubschego Avainkoko;
 • ja tietenkin, että tarvetta valmistella tarvittava määrä kiinnikkeitä. Korjata erien kaappien tarvittavan ruuvit (pääsääntöisesti valmistajien komponenteista seinäkaappien). Korjata rengas asennetaan seinään tarvitsee ruuvit ja tulpat. Haluttaessa voit ostaa erityinen tie turvata kaapit toisiinsa.

Miten korjata kaapin seinään - askel askeleelta opas

Ensinnäkin avulla säätöruuvien tarpeen vahvistaa koukkuja keskiasentoon. Jonka jälkeen niiden sisälle on kiinnitetty sivuseinämiin niin, että koukku kurkistaa ulos vain 2-3 millimetriä ja voi vapaasti takertua kiinnitys bar.
Nyt olet valmis spray jälkiä seinään. Sen olisi noudatettava perussääntöjä:

 • jos sijainti seinäkaappien riippuu suuri keittiökoneet tai korkeita kohteita, sitten aikaan markup heidän täytyy ehdottomasti otettava käyttöön;
 • lisäyksenä asennuskiskoon, on välttämätöntä tietää etukäteen, onko kaappien asennettu päällekkäisiä keittiön esiliina, vai onko se lähellä häntä;
 • kiinnityshihna olisi alle sijoitettu yläreunan osa 3-4 cm. Jotta voitaisiin laskea tämä etäisyys, on tarpeen liittää hihna kotelon taakse, joten se voidaan asentaa seinään. Niin se on selvästi nähtävissä, kuinka monta senttimetriä on otettava huomioon sovellettaessa lopullinen markup.


Kun kaikki nämä suositukset, joiden avulla sovelletun tason kaksi riviä, alkaen keittiön kulmasta huomioon. Näistä yksi rivi esittää yläreunan verhotanko, ja toinen edustaa alkuun kaapit.
Vihje: Sen määrittämiseksi, vaaka-asentoon kaappien on parempi käyttää tasolla, ja ei mitata etäisyys katosta tai lattialla, seurauksena saattaa tapahtua virhe. Vaikka on varma siitä kattoon tai lattiaan tarpeeksi sileä, ei kannata riskiä, ​​muuten sinun täytyy tehdä uudelleen kaikki työ tyhjästä.

Yläreuna nauha painautuu valmis merkkiviivat (matala) ja täytetään tarvittava määrä markkaa kiinnitysreiän.

Jos seinät ovat kiinteitä ja niillä on hyvä kantavuus, on mahdollista jakaa kiskoon pieniksi paloiksi 15 cm, ja jokainen sarjan niissä paikoissa, joissa suojien sijaitsevat. Mutta jos on pienintäkään epäilystä vahvuus seinät, ei ole tarpeen jakaa rautatie, vaan päinvastoin, kestää paremmin korjata sen koskemaan useampia kiinnikkeet.

Lisäksi tietty poran halkaisija, seinämän siististi tehty pieni reikä asentaa telineeseen. Alla esitetyt muutamia perusohjeita:

 • voi usein kohtaavat tällainen ongelma, kun alussa poraus poranterä kuin se hyppää. Poistaa tämä vaiva pienen syvennykset tehdään poraus kenttään. Ne on valmistettu käyttämällä vasaraa isku lävistäjä tai sen puuttuminen, on kestävä kynsien;
 • jos porauksen aikana seinään murenee, sitten aloittaa on tehdä reikä hieman pienempi halkaisija, ja sitten laajentaa porata koko. Niinpä se kääntyy pois paljon tarkemmin;
 • mittaamaan syvyys poraus, joka on otettu talteen vaarna käytetään poraamaan ja tarkasti tallennettu halutun etäisyyden. Jos reikä on jo tehty, ja oli vuorossa vasara pistoke, sinun täytyy varmistaa, että syvyys on riittävä. Liian syvä reikä tekee työtä epämiellyttävä;
 • betoniseinässä tarpeeksi vaikeaa porata reikä, vaikka porakoneella kanssa pobeditovym kärki. Näin ollen, ilman meistin ei tarvitse vahvaa pari rei'ityslaitteen vasaralla;
 • työn aikana erityistä huomiota tulisi kiinnittää sinne, missä johdotus kulkee.

Sitten reiät ajetaan tarkasti tappien ja kiinnittimet on asennettu asennuskiskoon. Se, avulla näytteen asennettuja kaappeja. Asemansa säännellään ruuveilla, jotka on varustettu saranoitu mekanismeja.

Luoda vaikutus kaapin seinään täytyy tiukasti yhdistää ne toisiinsa. Voit tehdä tämän, he tarvitsevat korjata kiinnittimet pareittain, alkaen nurkassa kaappi. Jotta ei pilata pinnan pitäisi laittaa puinen kiilaa kaapin ja puristin.

Seuraavaksi porataan reikä leikkauspiste liitetyllä välillä kaapit. Porattaessa läpi lastulevy, usein lohjennut.

Voit estää tämän ongelman, sinun täytyy hakea jompaakumpaa seuraavista tavoista:

 • paikoissa, joissa on pora, on tarpeen voimakkaasti paina pala puuta (paksumpi, sitä parempi);
 • aluksi porattu hieno läpireikä ja sitten porata halutun halkaisijan, se laajenee molemmin puolin.

Tässä asennus seinäkaapit täydellinen, se jää vain asentaa hyllyt, turvallinen ovet ja säädä ne ruuvit, jotka ovat saranat.


Like this post? Please share to your friends: