Polttoainepumppu kokoonpano korkeapaine

Päätehtävä korkean paineen polttoainepumpun - dieselpolttoainetta toimitus, sillä moottorin toiminnan kannalta. On olemassa useita erilaisia ​​polttoainepumppujen, jotka eroavat periaatteessa toiminta, rakenne ja laajuus. Noin ominaisuudet korkean paineen polttoainepumppu laite käsitellään tarkemmin.

Sisällys:

 1. Korkean paineen polttoainepumpun: toiminnalliset ominaisuudet
 2. Korkeapaine polttoainepumppu hinta ja valikoima
 3. Toiminta polttoainepumpun korkeapainelinjan tyyppi
 4. Ajo polttoainepumppu korkean paineen jakautuminen tyyppinen
 5. Tehtävä tärkeimmistä polttoainepumpun tyyppi korkeapaine
 6. Säätämällä korkean paineen polttoainepumppu

Korkean paineen polttoainepumpun: toiminnalliset ominaisuudet

Ensisijainen tehtävä on polttoaineen korkeapainepumppu on siirtää tietyn ajan dieselpolttoainetta, joka takaa toimivuutta koko järjestelmän. Suhteessa menetelmää ja periaatetta polttoainepumppujen on suora toiminta tai akulla injektion aikana.

Ensimmäinen suoritusmuoto liittyy toteuttamista mekaanisen ajomatkan aikana poistamisen aikana ja rehu. Luoda tietty paine, käyttäen mäntä sijaitsee pumpun.

Toisessa suoritusmuodossa korkean paineen pumppu, tunnettu siitä, kirjoittamalla dieselpolttoaineen puristettu kaasu tai jousimekanismi. Jotkin laitteet on tunnusomaista pumppuja, joissa on lisäksi paineakku. Tällöin injektio ja injektio ovat erillisiä prosesseja, jotka tapahtuvat eri aikaväleillä. Siten, injektio ja dieselpolttoaineen on tasainen ja korkea laatu.

Polttoaine suuressa paineessa pumpun tunnettu tietyn toimintaperiaate, jonka ydin koostuu lajittelulaitteet pyörimään akselin injektiovalmisteena, sen lähetyksen kampiakseliin.

Aikana pyörintäakselin lajittelulaitteet erityisen mekanismin osuu työntimen pinta ja tuottaa sen siirtymä. Edelleen, jousi puristuu ja männän nosto tapahtuu. Näin ollen, polttoaineen tietyn määrän korvataan vähitellen.

Muuttaa määrä dieselpolttoainetta, joka syöttää pumppu, lasit käytetään, joita ohjataan yhteen tai toiseen suuntaan. Niistä ylimääräisiä polttoainepumpun elementtejä Huomaa:

1. Osa ennakoivaan injektio - injektio kulma muuttuu suhteessa liikevaihdon mekanismi sisältää johtava, perään kytkinpuoliskojen tavarat, ja vetäen jouset tukevat sormet. Läsnä ollessa vähimmäisliikevaihdon mekanismi tapahtuu supistuminen lastin jouset. Yhä pyörivä mekanismit, jouset tulevat vastarintaa.

2. Säätimet vserezhimnym tyyppi - voivat muuttaa määrää dieselpolttoaineen syötetään pumppuun. Se koostuu kotelosta, kansi, tavarat, osat, säätöruuveja.

Ohjain antaa moottorin hyötysuhteen. Jos nopeus kasvaa, niin on kasvu määrä dieselpolttoainetta syötetään järjestelmään. Kun kuormitus kasvaa, sen pitäisi nopeuttaa vähentäminen. Rake säätelee toimitus dieselöljyä, kun se siirretään sivuun, on pysäkki tai käynnistää moottorin.

Korkeapaine polttoainepumppu hinta ja valikoima

Diztoplivny korkeapainepumppu - yksi tärkeimmistä tekijöitä, jotka suorituskyvyn dieselmoottoreille. Päätoiminnot pumpun ovat:

 • jakaminen tietty määrä dieselpolttoainetta järjestelmään varmistaa sen toiminta;
 • Säätö moottorin suorituskykyä.

Mäntä ja sylinteri - pääkomponentit polttoainepumpun järjestelmä. Niiden valmistus laadukasta karkaistua terästä ja korkean tarkkuuden. Näiden elementtien välillä on hyvin pieni rako, kutsutaan tarkkuus suhde.

Suhteessa suunnittelussa painepumppujen diztoplivnyh korostamalla heidän kolme päätyyppiä:

 • inline polttoaineen ruiskutuspumpun;
 • pumppu annostelija;
 • mekanismia pääkohde.

Dieselmoottoreiden polttoaineen ruiskutuspumpun ensimmäisessä suoritusmuodossa käytetään edellä kuvatun aika mäntä pari männän ja sylinterin. Jakelun mekanismi on useita jakelu pareja. Sedimenttiä pääpolttoaineena syötetään akkuun.

Soveltaminen korkea paine pumppu diztoplivnogo liittyy myös suora injektio järjestelmiä moottoreita, jotka kulkevat bensiiniä. Voit löytää ominaisuuksia kunkin polttoainepumpun:

Toiminta polttoainepumpun korkeapainelinjan tyyppi

Tämän mekanismi on useita mäntäpareihin kuten sylinteri on moottorin. Mäntä paria on asennettu runko-osaan, on sama viiva, jolla polttoaine putoaa ja on lähtönä yksikkö. Mäntä liikkuu läpi lajittelu akseli, joka on kytketty kampiakseliin moottorin. Kytkemiseksi mäntiä nokat käytetään jousia.

Pyörimisen aikana akselin tuottaa lajittelulaitteet työntää mäntiä. Lisäksi on rajan avaaminen ja sulkeminen mekanismi, paineistettua polttoainetta siirtyy haluttuun suuttimen.

Säätämiseksi määrä dieselpolttoainetta syötetään järjestelmään ja sen saapumisaika käyttäen sekä mekaanisten ja sähkölaitteiden. Toteuttamiseksi mekaanisen säätömekanismi, käännä mäntä hoikkiin, sen pinnalla on rake pieniä hampaita. Yläreunaan männän sijaitsee vino osa, joka voi muuttaa määrää dieselpolttoaineen pumpun syöttämästä.

Jos on muutos kierrosluvun kampiakselin, on tarpeen muuttaa myös aikaan polttoaineen järjestelmässä. Näitä tarkoituksia varten keskipakopumpun osa, joka sijaitsee nokka-tyypin akseli. Sisempi osa lastista kohteita järjestetty, että aikana nostaa moottorin kierrosluvun alkavat eriytyä. Näin ollen, jos moottorin nopeus kasvaa, polttoaine syötetään nopeasti, muuten polttoaineen virtaus hidastuu.

Inline korkeapaineisten polttoainepumppujen on suuri luotettavuus. Voiteluöljyn pumppu käytetään diztoplivnoe. Tässä suoritusmuodossa pumppu on useimmiten käytetään moottorin järjestelmien kanssa erillisessä kammiossa.

Ajo polttoainepumppu korkean paineen jakautuminen tyyppinen

Jakelun on useita pumppuja mäntiä, jotka palvelevat pääasiassa lieriömäisen esineitä. Jakelu pumpuissa on vähemmän painoa ja suuremmat mitat. Näin ollen tasainen polttoaineen virtausta järjestelmään. Lisäksi niille on ominaista alhainen kestoikää järjestelyjä. Näitä pumppuja käytetään usein ajoneuvojen matkustaja järjestelmiin. Jakelu polttoaineen pumput on kolmenlaisia:

 • lajittelulaitteet toimilaitteen ominaisuuksia päästä;
 • vaipat kamerat;
 • ulkoinen nokan pyörän aseman.

Ensimmäinen ja toinen muunnos on tunnettu toiminnassa. Koska ne on tunnusomaista puute osien pinnalle voimalla, enintään käytön kesto tällaiset pumput ovat paljon korkeammat.

Jakelu polttoainepumppu käyttömekanismi lajittelulaitteet tyyppi on tunnettu siitä, että sillä on lieriömäinen tanko, joka tarjoaa kierto ja polttoaineen virtausta järjestelmään. Edestakaisin avausliikkeen Tasauslaitteen pesukone, joka sijaitsee telojen pinta. Palata mekanismi alkuasentoon käyttäen jousi.

Varmistamiseksi liikkeitä pyörimisen käyttöakselin käytetään, joka erottaa polttoaineen kullekin sylintereistä. Säätämiseksi määrän dieselpolttoaineen pääsyn järjestelmään, mekaanisen tai sähköisen mekanismi. Mekanismien mekaaninen koostuu osista ja keskipakoisvoiman kuormia, joilla on vaikutus, joka on muodoltaan annostelijan, määrää muuttamalla dieselpolttoaineen, joka tulee järjestelmään.

Säätää polttoaineen määrää injektion se on todellinen rengas, ja kaltevuuskulma, joka määrittää muutoksen asteen tämän arvon. Jakelu pumppu koostuu työnkulun, joka sallii polttoaineen ruiskuttaa ja jakaa sen. Pyörivän jakopumppuja, injektio ja jakeluun käytetään kahden männän. Se on niiden avulla tehty vastaanottamisen dieselpolttoainetta.

Kuten männät liikkuvat kohti toisiaan, paine nousee ja dieselin nousee, se kuljetetaan edelleen pistooliin tyyppi ruiskutusventtiilit. Syöttämiseksi dieselpolttoaineen järjestelmän tulisi olla varustaa polttoaineen paineen kautta booster mekanismi. Se on yleisimmin asennettu käyttöakselin runko-osaan. Voitelun aikaansaamiseksi käytetyn mekanismin dieselpolttoaineen runko-osaan.

Tehtävä tärkeimmistä polttoainepumpun tyyppi korkeapaine

Sovellus diztoplivnogo pääpumppua tyyppi on tärkeää akkujärjestelmiä injektion. Tässä tilanteessa, pistäen dieselpolttoainetta. Kanssa diztoplivnyh tärkein pumppaus tarjoamia mekanismeja korkea järjestelmän paine. Näissä pumpuissa on yhdestä neljään mäntää. Suorittamaan lajittelu käyttämällä vetoakselin tai levy.

Pyörimisen aikana, lajittelu akselit valmistettu liikkeen elementtien ylä- ja laitteen pohjassa. Lisäämällä määrää puristuksen hellittäessä osastojen painetta siinä. Tuloventtiili avautuu ja dieselin saa sisällä.

Kun liikkuva alkuun sauvoja, paine kasvaa ja venttiilin sulkeutumisen tapahtuu. Jotta virtauksen säätämiseksi dieselpolttoaineiden moottorin itsessään tarpeeksi nopeutta. Hän on tärkein annostelija. Suhteessa elektronisen tuottaman signaalin lohkon mekanismeja ja venttiilin sulkemiseksi säätö dieselpolttoaineen pääsyn järjestelmään.

Säätämällä korkean paineen polttoainepumppu

Tarkastaa ja säätää polttoainepumput ovat pätevimpiä luottamusta. Säätäminen Pumpun suoritetaan erikoislaitteet muodossa seisoo.

pumpun ohjaus suoritetaan laitteet, joilla on todistettu suuttimia, jotka ovat leikkauskuvia yhdiste. Asentamista suuttimet suoritetaan suoraan moottoriin vähitellen suhteessa poikkipinta pumppumekanismeja.

Tarkastuksen aikana polttoaineen pumput on tarkastettava alkuvaiheen polttoaineen syöttö, ja prosessi sen liikkeen. Ennen käynnistämistä säätö tulee suorittaa seuraavasti:

 • kampikammion, että pumpussa on käytetty öljy moottoriöljy on täytettävä kautta ylemmän kannen jäsen poistopumpun;
 • parhaillaan kaatamalla älä unohda peittää reikä Viemäreiden, näihin tarkoituksiin sulkutulpan.

Vuotaa takaiskuventtiilin mekanismien kautta puristus dieselpolttoainetta. Polttoaine johdetaan syöttökanavan, käytetään tarkistaa painemittari. On huomattava, että läsnäolo vuoto pumpun liittimet hyväksyttävää.

Määrittää alusta polttoaineen syöttö mekanismeja lajittelu akselin pitäisi pyöriä ennalta määrätyssä kulmassa. Pyörittää mekanismi käyttäen kytkimen puoli on ajettu tyyppiä. Tässä tapauksessa asema kiskojen olisi suhde on maksimivirtaus.

Jotta voitaisiin määrittää alun polttoaineen kuitit olisi seurattava päättymistä piippua. Kukin osa on toimitettava polttoainetta tiettynä ajankohtana. Eroavuudet näiden lukujen pitäisi olla yli kaksikymmentä yksikköä. Asennus suoritetaan kantapään alla työntimen ja männän osa on valittu suhteessa numeroitu indeksit talletettu kantapää.


Like this post? Please share to your friends: