Viljely meloni ulkona: luokka erityisesti laskeutumisen ja lähdön vivahteet

Melon - meloni kasveja, yksivuotiset kasvit, joka on suuri tuoksuva, makea hedelmiä. Niillä on soikea tai pyöreä muoto ja erilaisia ​​sävyjä, valkoisesta ja keltaisesta ruskeaan. Määrän hedelmiä kasvia kohti, ja myös niiden ominaisuudet lajikkeesta riippuen. Varsi hiipivä kasveja ja voimakkaasti haaroittunut, lehdet ovat pyöristetty, petiolate. Kasvi pitää kohtalaisen kostea neutraali tai lievästi emäksinen maaperä, valo, lämpö ja raitis ilma. Se ei siedä kylmä, ylijäämä mineraali- ja orgaanisia lannoitteita, kastelu kylmällä vedellä. Artikkelissa keskitytään miten kasvaa melonit.

sisältö:

 1. meloni lajikkeet ulkona
 2. Valinta- ja työmaan valmisteluun kasvaville melonit
 3. Valmistautuminen siemeniä kasvit
 4. Viljely meloni taimet
 5. meloni viljely avomaalla
 6. care meloni
 7. Piirteet meloni viljely

meloni lajikkeet ulkona

On monia melonilajikkeita ominaisuuksiltaan erilaisten. Ennen kuin laitat meloni avoimella kentällä, olisi otettava huomioon erityisesti ilmastosta ja maaperästä. On keskimäärin kaistale Venäjä ovat sopivampia varhainen erääntyviä lajikkeita, joilla ei ole korkea saanto ja suuret hedelmät käytetään ihmisravinnoksi kesällä.

 • Kolhoosin". Tarpeeksi keski tuottoisia lajike. Pieni koko hedelmät on sileä pinta oranssi tai tumman vihreä. Ominaista makea maku, lausutaan maku, valkoinen ja mehukas malto. Paino nousee 2 kg.

 • "Kasakka nainen." Tämä on high-end antaa korkean tuoton. Pyöreä tai soikea-pyöreä sileä hedelmät ovat appelsiininkuori pinnalla harvinainen havaittavissa mesh. Hellä valkoinen malto on loistava maku ja voimakas aromi melonia.
 • "Amber". Tämä on puolivälissä luokka, pitkänomainen soikea hedelmät on sileä pinta, kirkkaan keltainen, paksu, mehukas ja valkoisen ytimen. Paino saavuttaa noin 2,5 kg.
 • "Altai". Nopeasti pysyä lajike. Pienten hedelmien, joiden paino 1-2 kg ovat keltainen tai oranssi-maustettu valkoinen massa ja ohut kuori.
 • "Ananas". Lajike aikaisemmin. Soikea hedelmät ovat oranssi-kultainen-ihoinen ja makea vaaleanpunainen liha.
 • "Golden". Medium varhainen lajike. Pieni hedelmän koko painavat 1,5-2 kg ovat aromaattiset tiheä massa.
 • "Canarialla". Kypsymisen lajikkeita. Hedelmät ovat soikeita sileä keltainen iho ja täyteläinen vaaleanvihreä lihaa. Paino voi olla jopa 2 kg.
 • "Millennium". Varhainen kypsymässä lajike. Sopii kasvaa kedolla. Keskisuurilla hedelmä on sileä mesh kuori, valkoista lihaa zernistuyusladkuyu.
 • "Satu". Varhaisvaiheessa kypsyvä lajike hedelmiä kypsymistä ystävällinen. Sopivia viljelyyn avomaalla. Keltainen melonit ovat nettoutettu ihon makea kermanvalkoisia lihaa, heikko tuoksu. Paino dostigaet1,8 kg.
 • "Blondie". Mid-luokan. Pieni litistynyt hedelmiä painaa noin 600 grammaa. Ominaista ohut iho, jaettu sinivihreä raidat segmentteihin kirkkaan oranssi lihaa, jossa on paljon sokeria ja karoteenia.

 • "Luna". Medium varhainen lajike. Hedelmät on sileä mesh pinta keltainen, kermainen massa, miellyttävä maku ja aromi.
 • "Assol". Mid-luokan. Soikea ja pyöreä hedelmät sileä keltainen raidallinen iho, tarjous liha rakeinen vihertävä, herkkä maku ja tuoksu.
 • "Iroquois". Medium varhainen lajike. Segmentoitu hedelmät ovat karkeasolujen iho, oranssi malto on mehukas, makea maku. Paino nousee 2 kg.
 • "Charlotte". Medium varhainen lajike sopii auki maahan. Pienikokoisen syvä keltainen hedelmät sisältävät tuoksuva herkkä lihaa oranssi. Paino voi olla jopa 2 kg.

Valinta- ja työmaan valmisteluun kasvaville melonit

 • Koska meloni on lämpöä rakastava kasveja, istutettu avoimella alueella pitäisi olla sellainen palan maata, joka syttyy riittävän hyvin lämmitti ja tuulelta suojassa. Viljellyn maan on hyvä kosteuden ja ilman kulkea, on neutraali tai lievästi emäksinen reaktio.
 • Syksyllä pitäisi valmistella paikka kevään istutusta. Voit tehdä tämän kaivaa matala harjanne ja lannoittaa sitä humus tai turvetta, savimaassa sekoitetaan joki hiekka.

 • Lopussa maaliskuun viimeisenä vuotena maan pois rikkaruohot, maaperän kaivettu uudelleen ja lannoitetaan mineraalilannoitteiden. Toisessa vuosikymmenellä toukokuun maaperä on hyvin kostutetaan ja peitä muovikelmu, jolloin maaperä on lämmennyt haluttuun syvyyteen.
 • Ennen istutusta melonien maaperän enää tarvitse kaivaa, lannoittaa lantaan ja rikastuttaa typpeä sisältäviä lannoitteita.

Valmistautuminen siemeniä kasvit

 • Kasvaa laadukkaita taimet, siemenet täytyy valmistautua kunnolla. Ne voivat valmistaa itse tai ostaa valmiina. Jotta hyvä tuotto sopivampi siemenet kolme vuotta sitten, koska tuoreen kehittää laitosta, joiden mukaan naisten riittämätön kukintoja, sen seurauksena ne eivät pysty hedelmiä.
 • Nopeasti kehittää ja tuoda laadukkaat hedelmät tulevaisuudessa, suurten siementen käsitelty mikroravinteilla. Käsittelyä käyttäen 0,05%: ista sinkkisulfaattia ja boorihappo, jolloin siemenet liotetaan 12 tuntia, minkä jälkeen ne kuivataan.
 • Viljelyyn melonit vyöhykkeellä Keski-Venäjällä siemenet on suositeltavaa kovettua ennen istutusta. Voit suorittaa toimenpiteitä tarpeen lämmittää veden 35 asteeseen ja muutaman tunnin laittaa sen siemeniä. Poista ja jättää ne päiväksi lämpötiloissa jopa alle 20gradusov sideharso. Jälkeen varattu aika, lämpötila lasketaan 2 astetta, ja siemen jää vielä 18 tuntia. Sen jälkeen, niitä pidetään vielä 6 tuntia 20 asteen lämpötilassa. 5 päivää ennen istutusta siemenet menettely on suoritettava useita kertoja.

Viljely meloni taimet

 • Ennen kasvien siemeniä, ne tulisi liottaa vedessä päivässä, se hylkää huonolaatuisia kopioita, jotka nousevat pintaan. Istutus siemenet parempi erillisiin säiliöihin (kertakäyttömukit), jonka halkaisija on 10 cm tai enemmän, se auttaa estämään vahinkoja taimet parhaillaan istutus se maahan.
 • Toisella puoli maaliskuun tai huhtikuuta siemenet istutetaan valmis säiliö täytettiin mullalla, ostettu erikoisuus tallentaa tai sekoittaa riippumattomasti turpeesta, turve, humus, lannoitteiden ja tuhka.

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

 • Siemenet sijoitetaan syvyys on noin 5 cm 2 tai 3 kuhunkin kuppiin, kunnes ensimmäinen versot ne on pintakalvon tai lasi. Kun 7 päivää ensimmäisen versot näyttävät, ne on ohentunut, jolloin vahvin.
 • Tuolloin kunnes taimet seisoo ikkunalaudalla, se tarvitsee auringonvaloa ja lämpötila 25 astetta. Sateinen ja pilvinen sää pitäisi alentaa huoneen lämpötilaa taimista 20 astetta, se estää sen piirustuksen.
 • Taimet tarvitsevat lannoitteita, ulkonäkö ensimmäinen todellinen lehtiä rikastuttaa superfosfaatin, kaliumkloridi tai ammoniumnitraatin suositusten mukaisesti pakkauksessa. 14 päivän jälkeen, menettely toistetaan.
 • Kynnyksellä täyden 3-lehtiä taimet Prischepa jotka johtavat muodostumista sivuversojen. Kun kastelu on tarpeen varmistaa, että vesi ei pääse sisään varsi ja lehdet, sen pitäisi olla maltillinen.

meloni viljely avomaalla

 • Kun taimet 4 se lähtee istutettu avoimella alueella, se olisi jo tarpeeksi kosteat.
 • Välinen etäisyys kaivettu reiän tulisi olla 50 cm 1 metri.

 • Jos istutus on tuhoutunut juuri kaulus, kasvi tehdään sienitaudit. Tämän välttämiseksi taimet istutetaan tomppeli maa, jonka päälle tulee antaa hieman yli reikä. Ei pitäisi olla haudata kasvien maaperässä.
 • Estää homeen muodostumista reikään ennen istutusta on kaataa kaliumpermangaattiliuoksella pieninä pitoisuuksina.
 • Istutuksen jälkeen taimet kastellaan juuria meloni, jotta ei vahingoittaa lehdet ja ylin priporashivayut kuivalla maalla. Kuluttua 30 päivä, jokainen kasvi on tarpeen leikata pois melko heikko versoja, jättäen vain 4 vahva oksat.
 • Lisätä tuottavuutta, on välttämätöntä kaikkien hyvin muodostuneita munasarjat on varsi jättää enintään kolme, jotka sijaitsevat jonkin matkan päässä toisistaan, se auttaa varmistamaan, että hedelmät ovat herkullisia ja suuria. Lisäksi poistaa kaikki versot, jotka eivät ole muodostaneet munasarja.

care meloni

Suojellakseen taimet päivällä ja yöllä lämpötila muuttuu, on tarpeen yöllä antaa polyeteenikalvon, joka säästää meloni sateelta. Istutettu avoimella alueella meloni koko ajan kasvu edellyttää jatkuvaa huolenpitoa.

 • Lannoitteita. Ensimmäisessä ruokinta mullein kananlanta tai nitraatteja suoritetaan 14 päivän kuluttua istutuksesta. Kun hedelmät on kooltaan pieni omena, kasvit tarvitsevat uudelleen ruokkia lannoitteita. Lisäksi ruokinta tehdään joka kymmenen päivä ennen kypsymistä. On mahdollista vuorotella mineraali- ja orgaaninen lannoite, typpilannoitteiden ylimäärä johtaa yleensä pidentämällä ja hedelmiä.
 • Kastelua. Kastelu pitäisi olla melko maltillinen, jos sängyt paljon kaste melonit putoaa, se voidaan pysäyttää kokonaan. Lisäksi se tulisi tehdä noin 30 päivää ennen sadonkorjuuta, mikä tekisi hedelmää enemmän sokeria ja paremmin säilyttää ne. Lämmintä vettä (lämpötila 22-25 astetta) syötettävän rivien välissä, jotta se ei päästä varret ja lehdet. Kuivalla ja aurinkoisella säällä vesimeloni vaaditaan kahdesti päivässä.

 • Irtoaminen. Irtoaminen ja rikkakasvien toteuttaa tarvittaessa tiivistys (yleensä enintään 4 kertaa koko kasvukauden) ja rikkakasvien. Rivien väliin spud tarvitaan syvemmin ensimmäinen puoli, sitten, syvyys on enintään 5 cm. Lähellä karan löystymisen suorittaa äärimmäisen varovaisesti ja matala, jotta se ei vahingoita juuristo. Kun muodostavat puolella silmukoita, kasvi mäki, varteen rulla kauhoja maan. Puoli metriä juoksijat on suunnattu kohti vastakkaista rivi, tämä tehdään sen varmistamiseksi, että ne eivät sovi rivien välissä.
 • Venytetään meloni. Varmistaa nopea kasvu puolella versot keveiden kasvua kohtaan muodostamisen jälkeen lehtien 5. Kaksi puolella Nuoret versot voidaan kiinnittää maahan ja myös prischipnut kasvua kohtaan. Näin varmistetaan, että kaikki ravinteet käytetään hedelmiä että ne käytettäisiin viheriöllä.

Kasvava Video meloni

Piirteet meloni viljely

 • Määrän lisäämiseksi munasarjojen ja parantaa niiden avulla voitaisiin edelleen itse pölyttää naisten kukkia. Voit tehdä tämän sinun täytyy rikkoa mies kukka ja poistaa kaiken terälehtiä. Sen jälkeen, laita se ponsi sarakkeesta useita luotit naisten kukkia lavalla. Suorittamaan suosittelemaa aamulla.
 • Siinä tapauksessa, että vain yksi sikiö kasvaa hyvin, ja toiset alkoivat kellastua ja pysähtyi kehitystä, on suositeltavaa lannoittaa kasvin lisäksi.

 • Kunkin jo muodostunut sikiö on välttämätöntä laittaa levy, pala terva paperia tai laatta, se auttaa välttämään homeelle melonit joutuessaan kosketuksiin kostean maaperän ja estää hedelmät wireworm. Melonin kypsynyt tasaisesti joka puolelta, on tarpeen systemaattisesti kääntää kevyesti.
 • Yleensä hedelmät kypsyvät elokuun alussa. Se, että hän on kypsynyt riittävästi ja voi poistaa kuori ilmaisee värin muutos, ulkonäkö hänen kuvan ruudukon, ja kuori hieman flex painettaessa, se muuttuu pehmeämmäksi. Lisäksi, meloni on tehty hyvin aromaattinen.

Like this post? Please share to your friends: