Käsittely Garden tuholaisilta: sisältää kevät hoito

Kevät lämpöä herättää kaikki elämän lepotilasta, mukaan lukien hyönteiset piilotettu talvella alle pudonneet lehdet maaperässä tai sen kuori puita. Tällä hetkellä se on aika puutarhurit kovaa työtä. Ennen laitoksen vihdoin herätä, sinun täytyy puhdistaa puutarhaan kasvijätteitä, irrota kansi ajoissa tekemään tarvittavat rokotukset, terveys- ja formatiivisia karsimisesta ja varttaminen. Mutta tärkeintä on säilyttää terveyden ja kauneuden puutarhakasveja ja odottaa runsaan sadon marjoja ja hedelmiä, on tarpeen suojella puita, pensaita ja mansikka istutus tuhohyönteisiä. Artikkelissa keskitytään käsittelystä Kevätpuutarha.

sisältö:

 1. Kemiallinen käsittely Kevätpuutarha
 2. Puutarha hoito vastaan ​​tuholaisia ​​keväällä biologisten tekijöiden
  • Reseptit decoctions ja yrttiteetä hoitoon puutarhan keväällä
 3. Piirteet keväällä hoitoon Hedelmä- ja marjaviljelmät
  • Pest hedelmäpuita keväällä
  • Käsittely pensaat
  • vadelma käsittely
  • Käsittely mansikka vuodepaikkaa
  • Kevät suojan koristekasvien
  • Kevät desinfiointi kasvihuoneiden

Kemiallinen käsittely Kevätpuutarha

Valitettavasti olemme tunnustaneet, että tehokkuus kemiallisten käsittely puutarha paljon suurempi kuin käytettäessä folk korjaustoimenpiteitä tai työlästä kerätä toukkia ja kovakuoriaisia ​​manuaalisesti.

 • Hyvän vaikutuksen hävittämisestä tuhohyönteisten antaa kahden yksi kevät ruiskuttamalla puutarhakasvien istutuksia. Ensimmäisen puutarhan hoito tehdään ennen kukintaa. Voit tehdä tämän, voit käyttää malationi tai Keltan. 10 päivän jälkeen, kun puut ja pensaat ottsvetut, käsittely toistetaan. On myös mahdollista käsitellä puutarha ja muita myrkyllisiä aineita, esimerkiksi, "marsalkka", "Nero", "Decis".

 • Leesioissa puut ja pensaat sienitauteja, ja myös ehkäisyyn sellaisten sairauksien suositella jousi hoitoon kuparia sisältävän liuoksen formulaatiota puutarha - Bordeaux seos "Homaan" tai "Oksihoma". Kuparia sisältäviä lääkkeitä, älä käytä useammin kuin kerran vuodessa, joko keväällä tai syksyllä poistamisen jälkeen sadon.
 • Edut soveltamalla kemikaalien (torjunta-aineet) Puutarha käsittely on niiden nopea toiminta ja kesto säästävä vaikutus. Lisäksi kolme viikkoa täydellinen hajoaminen kemikaalien tapahtuu käsittely päivä. Siksi vaara tapahtuman tulevia satoa ulkopuolelle.
 • Kuitenkin tämä kysymys viljelijöille erittäin varovainen ja tarkkuus suorittaa valmistajan ohjeiden käytöstä mitään kemiallisia aineita. Onhan liialliseen innostus kemian puutarhassa, voit vahingoittaa terveyttä ja kasvien itse.
 • Jotta välttää epämiellyttäviä seurauksia joutua kosketuksiin kemiallisten liuosten, puutarha spray, muista käyttää hengityssuojainta tai sideharso, käsineet ja suojalasit. Noudattaminen hoidon kannalta, annostus ja turvatoimet valmistajan suosittelemia takaa että puutarhakasvit käsittelyn jälkeen säilyttävät elinvoimansa ja ihmisten ja eläinten terveydelle ei mitään uhkaa.

Puutarha hoito vastaan ​​tuholaisia ​​keväällä biologisten tekijöiden

 • Kasvava suosio keskuudessa puutarhurit varojen hankkimiseksi tuhoamisesta tuhohyönteisten biologisilla organismit: bakteerit, virukset, sienet ja maaperän mikro-organismeihin - biologics. Vaikka näiden rahastojen tehokkuutta on hieman alhaisempi kuin torjunta-aineita. Mutta nämä lääkkeet ovat ympäristöystävällisempiä.
 • Kevät käsittely puutarha- istutetut biologisten "fitoverm", "Aktofitom" tai "este." Ruiskutus suoritettiin kahdesti: ensimmäisen kerran, kauan ennen kukintaa, toisen kerran - kun turvonnut nuput.

Flow Taulukko phytoverm

 • Kauan - pitkään, kun kemikaaleja, jotka tappavat tuholaisia, ei ollut jälkeäkään ihmiset käyttää decoctions ja infuusioiden kasveista, joilla on varoittava vaikutus tuhohyönteisiä. Se on myös keino biologisten kasvinsuojelu.

Reseptit decoctions ja yrttiteetä hoitoon puutarhan keväällä

Puutarhurit jotka eivät halua käsitellä kemian, mieluummin suojata puutarhakasveja tinktuura ja keittäminen valmistaa suosittuja reseptejä:

 • Vuonna puoli litran lasipurkkiin pantiin valkosipuli, esihiottuja prosessorilla tai käyttämällä jauhin. Päällä purkki vedellä ja vaatimaan pimeässä. Viikkoa myöhemmin, sisältö suodattimen toiseen lasiastiaan ja tiiviisti suljettuna. Hoitoon kasvien ämpäriin vettä, lisättiin 50 g infuusiona.

 • Spray marja harjanteet voidaan käyttää infuusio juuret ja yrtit voikukkien, hyöty kevät on aina täynnä. Ämpäri vettä, kuumennettiin noin 50 astetta, sijoitetaan noin 300 g murskattua voikukkien ja vaatia noin 3 tuntia. Voimistaa, siellä voit lisätä muutamia nappuloita mukulaleinikki. Ämpäri tarvitsevat jotain kattaa, niin että se jäähtyy hieman kauemmin. Spray infuusio suodatetaan.
 • kokki tupakka infuusio Se tulee 250 grammaa tupakkajauhetta, joka lisätään ämpäri vettä. Seos vaatii noin 2 tuntia, ja sitten se suodatettiin. Paremman tarttuvuus pintaan lehdet lisätään infuusio 40g tummaa saippuaa.
 • Decoctions peruna ja tomaatti topit auttaa torjumaan kirvoja, hämähäkki punkit, toukkia, omenakääriäinen plodozherkoy ja muiden tuholaisten puiden ja pensaiden, sumutus toteutetaan sen jälkeen kukinnan aikana. Valmistelemaan työkalua tarvitsee noin 1 kg kuivattuja perunan toppeja tai tomaatteja. Säästäväinen puutarhurit kevään satoa ruiskuttamalla latvat syksyllä. Hän laittaa vesiämpäriin, 3,5-4 tuntia kiinni, ja sitten kiehauta miedolla lämmöllä puoli tuntia kiehua. Seuraavaksi liemi suodatetaan juustoliinan läpi.
 • Infuusio sinappijauhoa laitteella suihkutetaan kukinnan jälkeen Hedelmien vastaan ​​toukkia, sawflies, koi, omenakääriäinen plodozherki. Puoli kuppi sinappi jauhe 2 päivä kasteltu ämpäri vettä. Sitten infuusio suodatetaan. Nesteen ruiskuttamiseksi täytyy laimentaa 2 kertaa vedellä.
 • kuiva marunapensaiden keittäminen käytetään Yllättäen kirvoja, koit, karviainen koi, toukkia ja muita hyönteisiä tikkari. Kuiva marunapensaiden voi ostaa apteekista tai valmistettu syksyllä. In puoli ämpäri vettä keitetään 15 minuuttia, 1 kg kuiva-ruoho, sitten jäähdytettiin ja lisättiin infusoida kananlannasta (1 kg lannan päivässä infuusiona 3-4 litraa vettä). Seos suodatettiin ja täytettiin tilavuuteen 10 litraa.

Piirteet keväällä hoitoon Hedelmä- ja marjaviljelmät

Pest hedelmäpuita keväällä

 • Toimenpiteisiin suojellakseen päärynä, omena ja muut hedelmäpuut toteutetaan vaiheittain. Ensimmäinen vaihe päivänä maaliskuuta kruunu muodossa runkoja ja puhdistettiin lichen ja vanha aivokuoren kyhmyt. Jos löytyy kuoren alla rot, sitten paikka käsiteltävä puhdistetaan terävällä veitsellä terveille puun ja daubed katkeruus ja puutarha piki. Samoin vastaanottaa havaitseminen hyönteisten toukkia nukkumislaitteen halkeamia kuoren alla.
 • Samalla puhdas ja löysää puunrungot, puut suihkutetaan kemikaaleja, lime runkoja välttää auringonpolttama. Koska suoja-aineena voidaan käyttää "Oleokupritom" tarkoittaa tappaa talvehtiminen hyönteisiä (kirvat, tikkari, punkkeja, mittakaava hyönteiset).

 • Huhtikuussa, jolloin silmut alkavat turvotusta, arkut sidotun pyynnin alueilla kiinni koi ja Apple Blossom Tukkimiehentäi, ja puut suihkutetaan esimerkiksi "Benzofosfatom", joka on kosketuksissa hyönteismyrkky. Vaikutuksen kesto on noin kuukausi. Tämä lääke on lähes ole haitallista pölyttäjähyönteisiin.
 • Kukinnan aineen tai lääkkeen hoito lopetetaan. Joten miten kärsiä pölyttäjähyönteisiin. Tällä hetkellä olisi maatalouden teknisiä toimenpiteitä: Hoeing ja kitkemistä lähellä tynnyri piireissä.
 • Kun puut ottsvetut kolmas suihkutus suoritetaan haitallisia hyönteisiä, käyttämällä biologisia tai kemiallisia aineita.

Käsittely pensaat

 • Herukkapensaita ja karviainen puutarhassa alkavat herätä aikaisin hedelmäpuita. Siksi on suositeltavaa ensimmäinen prosessi on pensaita. Ennen kemikaaleja, ensin saniteetti- karsimisesta ja muotoiluun. Samalla paljastaa oksat tartunnan lasisiipiset - eli oksaa musta sydän, sekä kuivien oksien, iski alkuunsa koi. Potilaat leikkaamisen maanpintaan ja vaaditaan polttamaan.

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

 • On myös välttämätöntä poistaa turvoksissa munuaiset, joka sijaitsee CECIDOPHYOPSIS Ribis. Hyvän vaikutuksen torjumiseksi tuhohyönteisiä antaa kuuma suihku peräisin kastelukannu (ja + 70C). Tämä menettely olisi suoritettava pensaat, kunnes turpoaminen silmut ja lehdet.
 • Kun lumi sulaa, pintamaan puunrunkoja toivottavaa salata katemateriaali tai musta elokuva, preclearingin viimeisen vuoden lehtien ja maa proryhlit pensaiden alta. Tämä tehdään, jotta sulkea tuholaisia ​​ja niiden toukkia nousta pois ylempien kerrosten maaperän. Kaikki vanhat lehdet polttaa. Lopussa kukinnan puhtaita suojia.
 • Ennen kukinta pensaat ruiskutettiin kemiallisesti tai biologisesti tappaa punkit, nuppu koit, kirvoja ja muita tuhohyönteisiä.

 • Jos pensaat havaitaan syyläinen kasvaimet, se todistaa tappion akaasia Coccidae. Toukat tämän haitallisen syntyä munat luodun naaraat alle kertymisen, ne syövät kasvien mehut. Vaikeissa tapauksissa voi kuolla Bush. Nämä pensaat kevättalvella on syytä käsitellä nitrofeeniä.
 • Pensaat vaikuttaa antra- - sieni-sairaus, jossa on ennenaikainen defoliation lehtiä ruskehtavaa, joka suuresti heikentää laitoksen aikaisin keväällä, käsitellään kuparia sisältäviä lääkkeitä.
 • Tuolloin esiintymisen silmut pensaiden käsitelty "Aktelikom", "Aktar" tai "fitoverm". Tapahtuma merkittävästi vähentää herukka sappea sääsket, nuppu punkki, lehtipistiäinen ja muita tuholaisia.
 • Lopussa kukinnan Marjapensaiden käsiteltiin 0,5%: sta ureaa, jotta sienitauteja. Ja kirvoja, punkit, itää midge ja muiden tuholaisten kamppailevat käyttävät biologisten tuotteiden ja tupakan infuusiona.

vadelma käsittely

Yleisin tuholainen vadelmia vattukuoriainen on talvehtii maaperässä ja ryömiä ulos ulos toukokuun puolivälissä. Jos et pidä keväällä hoitoon vadelmia, sitten kerrotaan kuoriaistoukat make marja Worms. Merkittävästi vähentää saantoa vadelma ja vadelmat voi hämähäkki punkki.

 • Jotta tuholaisten keväällä tulisi huolellisesti poistettava kaikki kuivat lehdet alla vadelmapensaikot ja proryhlit maaperään. Sinun tulisi myös leikata rikki ja heikko versoja, lyhentää TOP 10 - 15 cm.

 • Heti kun versot alkaa turvota munuaisten, pensaita käsiteltiin liuoksella, malationi valmistettu ohjeiden mukaan. Voit käyttää "Aktelikom" tai muuta biologista tuotetta. Myös vadelma kovakuoriaisia ​​kerätty ja käsin heilauttamalla niitä sängylle elokuva. Pensaat vaikuttaa ja tarkkailu hiilipölykeuhkoa, Bordeaux-seos ruiskutetaan.
 • Kun silmut näkyviin, voit ripotella vadelma infuusiona Pietaryrtti. Valmistamiseksi 500 g: vastaa kuivaa kasvien ja kaadetaan puoli ämpäri vettä. 2 päivä myöhemmin infuusio keitetään puoli tuntia, ja sitten se suodatettiin. Sitten laimennettiin samalla määrällä kylmää vettä ja runsaasti suihkutetaan lasku, unohtamatta hoitoon maaperään.

Käsittely mansikka vuodepaikkaa

 • Ridge mansikoilla on puhdistettava pois viime vuoden lehdet ja rikkaruohot, sitten hyvä proryhlit. Estämään botrytis pitäisi istuttaa hyvin tuuletettu, niin keväällä he tarvitsevat ohentua poistamalla huonoja talvehti heikko pensaita. Jos et suorittaa näiden teknisten toimenpiteiden johtuu harmaahomeen voivat menettää jopa 30% sadosta, varsinkin märällä kesällä.

 • Kokenut mansikanviljelijöiden suosittelemme irtoa vettä kuumennetaan noin 65 ° C: ssa lisäämällä muutama kide kaliumpermanganaattia. Liuoksen tulee olla hennon vaaleanpunainen. Vesi pitäisi kaataa muki keskustaan ​​pistorasiaan. Tämä käsittely vähentää merkittävästi kehrääjäpunkkien ja weevils. Kanssa laho, lehtiä paikalla, härmän voivat käsitellä suihkuttamalla pensaita Bordeaux seos.
 • Huhtikuussa, johon liittyivät nuoret lehdet, mansikat käsitelty "Aktofitom" tai "fitoverm" tappaa hämähäkki punkit. Ja kun he alkavat muodostaa nuput kamppailevat kärsäkkäät, lehti rullat ja sawflies käyttämällä "Antitlina" tupakka keittäminen tai infuusiona voikukkien.

Kevät suojan koristekasvien

 • Monivuotinen koristepensaat jotka koristavat puutarhassa, myös suoja kasvitauteja ja tuholaisia ​​vastaan ​​sekä muita puutarhakasveja. Näin ollen luettelo kevään työtä puutarhassa suhteessa koristekasvit on välttämätöntä, jotta poisto talven suojaan, puhdistetaan maaperää vanhasta lehdet, saniteetti- ja formatiivisia karsinta, käsittelemällä kemiallisin tai biologisin keinoin.
 • Vaikka ei liukene munuaisten kasveja vaikuttaa rupi, tiputtelua, mustamätä tai sairastavilla Bordeaux seos, chorus tai muu valmiste, joka sisältää kuparia. Vastaan ​​talvehtiminen tuholaisia ​​pensaat voidaan ruiskuttaa lääke №30, fundazol tai karbofosom.
 • Pelastaa se juurilahoa ja muita sairauksia sipulikasveja, ne liotetaan tai fundazol fitosporin.

Kevät desinfiointi kasvihuoneiden

 • Kasvihuoneet tarvitaan myös desinfioitava ennen clearing ne viime vuoden korjuutähteitä: Lehtisilppuri pilaantunut hedelmiä ja rikkaruohot. Sukkanauha materiaalia käytetään viime kaudella, se on parempi polttaa kuin pala langan ja köyden, taudinaiheuttajat voivat talvehtia Stakesin ja kiskot.
 • Seuraava vaihe on pestä sisäpintaan kasvihuoneiden saippuavettä harjalla ja sitten huuhdellaan puhtaalla vedellä letkusta. Puiset teline, palkit ja hyllyt tulisi käsitellä liuoksella valkaisuainetta.

 • Muutamaa päivää ennen siirron tarvetta suorittaa kaasutuksessa kasvihuone rikki nappuloita. Tämä puhdistaminen tehdään suljettujen ovien takana ja transoms. Tammi järjestetään metallitelineelle ja sytytettiin tuleen. Rikin määrä, joka nappulaa lasketaan valmistajan ohjeiden laajuudesta riippuen kasvihuoneen. 4 päivä sen jälkeen, kun rikkiä kaasutuksessa kasvihuone hyvin tuuletettu.
 • Tämän seurauksena, jousen kasvihuone desinfiointi vähentää merkittävästi riskiä sienitaudit ja leesioiden viljelykasvien tuholaisia.

Like this post? Please share to your friends: