Bensiini omissa käsissä

Yliarvioida roolin sähkön modernin elämän on mahdotonta. Teollisuustuotanto, nykyaikaista teollisuutta, lääkinnällisten laitteiden, valaistus katujen ja rakennusten lämmitys ja lämpö - kaikki toiminnot ansiosta sähkövirtaa. Pienet häiriöt virtalähteen voisi johtaa kaatumisen.

Bensiini voi ratkaista monia ongelmia, jotka liittyvät puute sähköä. Voit ostaa tehtaan mallin generaattorin yksikön tai tehdä omia.

Bensiini - välttämätön väline kotona ja työpaikalla

Varaukseen virtalähteellä - välttämätön asia kansojen asuintalot, lomakylät, ja luonnon ystävien. Bensiini tarjoaa virtaa kaikkiin koteihin pettäessä Keski virtalähde ja mobiili virtalähde vesipumppu, sähkötyökaluja ja muita laitteita.

Bensiini huonompi dieselgeneraattoreita monella tavalla, mutta siitä huolimatta ne ovat erittäin suosittuja asuin-, liike- ja teollisuuden tarpeisiin. Edut bensiini generaattori ovat:

 1. Kompakti mitat laitteen ansiosta generaattorin jopa pienessä huoneessa.
 2. bensiini generaattori mahdollistaa helpon kuljetuksen koneen paikasta toiseen ilman osallistumista erikoislaitteet.
 3. Rakenteen yksinkertaisuuden. Tutkittuaan laite ja toimintaperiaate bensiini generaattori voi tuottaa itsenäisesti itsenäinen virtalähde.
 4. Ylläpidettävyys - bensiini generaattori laite mahdollistaa vaihdoksia ja varaosat viallinen.
 5. Bensiini varmuuskopio sähköjärjestelmät on hyvä suorituskyky ja pitkä käyttöikä.
 6. Bensiini halvempaa diesel- ja versioita autonomisten yksikköä.

Koska sen edut bensiinin generaattoreita on laaja käyttöalue:

 • rakennus- ja korjaustöitä;
 • työpajat ja tuotantolaitoksia;
 • lähde turvavalaistusjärjestelmiin ja hälytysjärjestelmät;
 • keskeytymättömän virransyötön tietokoneille - et voi murehtia tietojen häviämisen sähkökatkon aikana;
 • välttämätön kesämökki ilman sähköä (alkaa pumpun kanssa hiomakoneen, vasara jne);
 • varustaminen mukavampaa ulkokäyttöön;
 • hätä virtalähde sairaaloissa;
 • turvaverkko omakotitalon, jos sähkökatkoja.

Tietenkään kaikki eivät voi tarpeisiin bensiini generaattori kotiin sähköä. Joissakin malleissa ovat liikkuvia, ja niitä käytetään yleisesti lähtiessään lomalle. Tehokkaampi tyypit bensiini generaattori, joka kykenee toimimaan jopa 1500 tuntia.

Valikoima bensiinin generaattoreita on kymmeniä malleja, jotka eroavat toisistaan ​​energiasisältö, voima, koko ja kestävyys epäsuotuisista sääoloista. Kun valitset tärkeää sovittaa tarvittavan tehon benzoelektrostantsii kanssa totesi valmistajan vaatimukset.

Bensiini generaattori tarvittavan tehon - kokonaisteho virta kuluttajille, kerrottuna kertoimella 1,5

Jos ostaa tehtaan yksikkö ei sisälly suunnitelmissa, vaihtoehtoisena sähköä tarvitaan nykyään, on mahdollista kokeilla ja tuottaa bensiini generaattori omin käsin. Ensin sinun täytyy ymmärtää laitteen ja toiminnan ymmärtämiseksi generaattorin tätä tyyppiä.

Suunnittelua ja toimintaa bensiini generaattori

Työ kannettava voimalaitoksen perustuu bensiinimoottorin. Generaattorin suunnittelu on hyvin yksinkertainen ja se koostuu kolmesta peruselementistä:

 1. Bensiini polttomoottorin (moottori dvuhkatny asetettu pienen tehon yksikkö chetyrehkatny - generaattoreiden lisääntynyt tehovaran).
 2. nykyinen generaattori.
 3. sähköinen modulointiyksikköön.

Elementit on liitetty toisiinsa ja on asennettu yhdelle alustalle. Lisäksi, POLTTOMOOTTORI varustettu lisälaitteille:

 • polttoainesäiliö;
 • akku;
 • käsikäynnistin;
 • ilmansuodatin;
 • äänenvaimennin.

Autonominen virtalähteet toimivat sillä periaatteella, että energiaa ei voi tuhota tai luotu, se voidaan muuntaa.

Vaiheissa bensiini generaattori:

 1. Polttoainesäiliö täytetään bensiinillä.
 2. Moottorin palaminen tapahtuu hiilivety - kaasu on muodostettu, joka aiheuttaa kampiakselin pyörimään vauhtipyörä.
 3. Kierto teho kampiakselin siirretään generaattorin akselille.
 4. Suurella pyörimisnopeudella ensiökäämin magneettivoiden siirretään - maksu uudelleenjako tapahtuu.
 5. Potentiaalit eri navat on muodostettu haluttuun arvoon. Tämä ei ole vaihtovirran, joka voi syöttää teollisuuden ja kotitalouksien kuluttajat - vaatii ylimääräisen elementin sähköisiä muutoksia. sähköinen modulaatio yksikkö voi olla transfarmatornym tai invertteri.
 6. Invertterin jännite tulokset lähtevän verkon haluttuun arvoon - 220 W: n taajuudella - 50 Hz. Lisäksi perustoimintoja sähköinen modulointiyksikköön poistaa impulssimelulle jännite ja ohjaa vuotovirran ja suojaa oikosulkuja ja ylikuormitusta.

Kotitekoinen GASOLINE: hyviä ja huonoja puolia

Banaali uteliaisuus ja halu säästää rahaa tekee "käsityöläiset" kerätä oman kopion bensiini generaattori. Miten mahdollista taloudelliselta kannalta, ja onko tällainen laite kestävä? Mielipiteet jakaantuivat tässä asiassa.

Kotitekoinen GASOLINE: kuva

Jotkut mestarit vaativat, että taitavasti koottu bensiini generaattori on luotettava ja kestää peräti sen vastine, kootaan tehtaalla. Kuten lisäetuja, he huomauttavat:

 • kyky "sovi" bensiini generaattori parametrit tarpeidesi;
 • kustannussäästöt - hankkimaan uutta pienitehoisia yksikkö (0,75-1 kW) maksaisi 9000-12000 ruplaa;
 • nauttia toteutumista oman projektinsa.

Kannattajat tehtaan tuotteita skeptinen kotitekoisia Bensiini, keskittyen puutteensa:

 1. Käytännössä säästöt on merkityksetön, koska hankinta elementit erikseen bensiini generaattori - erittäin kallista. On järkevää kerätä generaattorin käyttäen vanhaa, tarpeettomat laitteita.
 2. Valita toimivat elementit (moottori generaattori) kanssa optimaalisten parametrien on vaikeaa.
 3. Tuotanto bensiini generaattori edellyttää Executive tiettyjä taitoja työkaluja ja tietoa. Lisäksi toteutuminen suunniteltu hanke on viettää paljon aikaa.
 4. Bensiini tehdas suorituskyky osat on varustettu itse-diagnostisten yksikkö (valvoo toimintaparametreja yksikkö), automaattinen kytkentälaite (generaattori käynnistyy automaattisesti heti, kun virtalähde on menetetty), ja muut laitteet, jotka eivät ole itse tehty malleja.

  .Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
  font-size: 17px tärkeää ;!
  }
  # Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
  font-size: 17px tärkeää ;!
  }

 5. Bensiiniä talon oman tuotannon on yleensä enemmän painoa ja kokoa, ne eivät ole niin korkea kuin tehtaan malli.

Tuotanto bensiini generaattori käsillään

Jos mainos sulake ei sammunut, ja halu saada kotitekoinen avustaja edelleen vahva, on välttämätöntä toimia ja mennä rohkeita kokeiluja. Kuinka tehdä bensiini generaattori omin käsin? Yrittää ymmärtää.

Valinta komponenttien bensiini generaattori

Siten luoda bensiini generaattori on saatava: bensiinimoottori, vaihtovirtageneraattorin ja invertteri, joka muuntaa jännitteen.

Useimmiten valmistukseen omatekoinen laitteet käyttävät moottorit ruohonleikkurit, moottorisahat, moottoripyöriä ja autoja.

Valinta generaattorit on lähes rajaton, mutta ehkä paras vaihtoehto - generaattori ajoneuvon liikkeeseen 24 ja 12 V moottori-generaattori on jo integroitu jännitteen säädin.

Tärkeää! Matala teho moottori voi olla sopusoinnussa moottori generaattori, joka on suunniteltu toimimaan voimakas moottoriajoneuvo. Generaattori sähkömagneettisen herätteen, kun työskennellään pieni moottori tuottaa kokonaisvirta alhaisilla nopeuksilla. Moottorin sellaisella nopeudella ei "valita" riittävän tehokkaita ja kojuista. Tämän ongelman ratkaisemiseksi on mahdollista - se on tarpeen vähentää nykyisen tuoton, tasapainottaa herätekelaa.

Joissakin Masters kuin jännite-muunnin käyttämällä UPS, joka on orgtehnieke. Asenna keskusyksikköön tietokoneesta.

Näiden lisäksi tekijät tarvitsevat:

 1. Pidikkeen generaattorin (asettamiseksi bensiini generaattori voidaan käyttää rengas on vanha, sillä kotelon laatikko sopivilla kodinkoneiden - pesukoneet, ilmastointilaitteet, jne.);
 2. kapasiteetti polttoainesäiliön - muovipullo 5 l;
 3. äänenvaimennin.

bensiini generaattori kokoonpano

Komponentit bensiini generaattori tulisi liittää useassa renkaan. Kiinnitys on hyvin kestävä, koska toiminnan aikana moottorin ja generaattorin voi värähdellä voimakkaasti. bensiini generaattori äänitaso voidaan vähentää asentamalla äänenvaimennin, joka sisältää leviämistä pakokaasun.

Jos moottori trimmereiden, koko laitteisto voidaan koota etukansi laitteen. Kuten voidaan valmistaa devaysa vanerin elin järjestämällä irrotettava seinä huoltoa ja korjausta bensiini generaattori.

Neuvoja käyttää bensiiniä generaattori

Lisätä bensiini generaattori elinkaaren ja minimoida epäonnistumisen todennäköisyys voi olla oikeassa laitteen toimintaa. On hyvin seuraamaan yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 • ennen virran bensiini generaattori tulee tarkastaa mekaanisia vaurioita ja vuotoja;
 • laitteen osia olisi vahvistettava - mutteri, kiertämätön loppuun, käytön aikana voi johtaa hätätilanteessa;
 • tarpeen valvoa öljyn polttoainetta generaattori;
 • se ei ole välttämätöntä täyttää koneen huonolaatuinen polttoaine - moottori on erittäin herkkä ja se voi reagoida negatiivisesti bensiinin alhainen oktaanilukua;
 • ajoissa puhdista moottorin ilmansuodatin;
 • POLTTOAINEEN toivottavaa ei ladata enemmän kuin 80% teholla;
 • kytketty virtalähteen tai kotiverkko olisi jälkeen 2-3 minuutin kuluttua käynnistämisestä.

Bensiini generaattori voi olla luotettava varmuuskopio tai päävirtalähde, ja laaja valikoima voit valita malli, joka perustuu niiden omiin tarpeisiin. Tavarat japanilaiset ja eurooppalaiset valmistajat (Yamaha, Honda, SDMO, Fubag ja Huter) toimi hyvin kotimarkkinoilla. Kuitenkin kustannukset bensiini generaattori on paljon suurempi malleja vastaaviin parametreihin muille yrityksille.

Tee pieni generaattori kotitalouskäyttöön voi olla itse. Olisi tarkoituksenmukaista, jos kaikki komponentit, muuten itsenäisenä yksikkönä maksaisi enemmän kuin bensiini generaattori tehtaalta.


Like this post? Please share to your friends: