Korjaus kaasun sarakkeen omin käsin

Yksi ratkaisu kysymykseen tarjonnan lämmitetty vesi - hetkellinen vedenlämmitin. Tässä tapauksessa se tulee huomion kohteena on geysir. Kun kaikki, kaasu vedenlämmitin verrattuna sähkö ovat taloudellisempia alhaisen tariffeja energia, sekä verrattuna vedenlämmitin - mukavampaa, koska ne mahdollistavat käyttää kuumaa vettä tahansa määrä ja milloin tahansa päivän. Tässä tapauksessa tärkein aika tunnistaa vika ilmeni ja korjata lämminvesivaraaja kädet.

sisältö:

  1. laite geysir
  2. Tyypillisiä viat geysir
    • Lämmönvaihdin on tukkeutunut asteikolla
    • Juotos kaasulämmitin siili
    • Kaasu vedenlämmitin ei syty
    • Sarake ei asianmukaisesti lämmittää vettä

laite geysir

Tavallinen kaasu vedenlämmitin on rauta laatikko, joka muistuttaa keittiön kaapissa. Hänelle kaksi putkea tiivistää - kaasu ja vesi. Sisäinen rakenne sisältää lämmönvaihtimen, joka on tärkein ja koepoltin. Kun hana on auki, riippumatta menetelmästä polttimen sytytys, kaasuventtiili avataan päästäen energia kantajan ohjauspolttimesta, joka on ensisijainen valoa.

Kun polttokaasu vapautuu lämpöä, joka on riittävä nopeasti veden lämmittämiseen, joka kulkee lämmönvaihtimen läpi - joka on sijoitettu polttimia spiraalin putken. Lämmitetty vesi johdetaan läpi vesijohto, kaasu, joka poistuu kolonnin hanaan (hana kylpyhuone, suihku, keittiö hana), joka on avattu. Palamistuotteet savuhormin puolestaan ​​poistaa, joka menee ulos yläosasta kaasun sarakkeessa.

Sarake menetelmällä pilotti sytytys ovat sähköisiä, manuaalinen tyyppi ja pezorozzhigom. Jo vanhentunut manuaalinen sytytys liittyy käytön ottelut: avaa kaasuventtiili, joka soveltuu putkeen sarakkeen pitämällä valaistu ottelun sytytintä, joka välittömästi syttyy. Pääpolttimen valot jälkeen kiertämällä säädintä.

Moderni kaasu vedenlämmittimet on helpompaa, käytännöllinen ja turvallinen sähköinen sytytysjärjestelmä työskentely "täysin automaattinen." Avaamisen jälkeen vesijohtovettä paine aktivoitu järjestelmä, jossa maksu kipinä antaa kaksi Kynälamppu paristoa, kaasu venttiili avautuu samanaikaisesti. Sparks riittää sytyttämään poltin, niin kaikki tapahtuu pitkin tuttu järjestelmä: palaa toinen poltin, lämmittää veden ja läpi lämmönvaihtimen hana. Poltin pois sulkemisen jälkeen venttiili.

pezorozzhigom erityistä järjestelmää, joka perustuu pietsosähköiseen vaikutus, kun mekaanisen vaikutuksen muunnetaan sähköinen purkaus, tässä tapauksessa - kipinä. Ensimmäistä kertaa myös uuden sarakkeen etupaneelissa, kun painat painiketta, aktivoimalla pietsosähköistä elementtiä. Saadusta kipinäsytytteisen sytyttimen, varsinainen poltin. Pääpolttimeen sammuu suljettaessa hana, ja hehku - valot, mutta se ei riitä lämpöä keittää vettä jäljellä lämmönvaihtimen. Seuraavan kerran sinun tarvitsee vain avata vesihanan, painamatta tai polttamalla mitään ja mennä lämpimällä vedellä.

Tyypillisiä viat geysir

Kaasu vedenlämmitin ei ole aivan yksinkertainen laite, joka on asetettu tiettyjä sääntöjä käsittely ja hoito palvelee sen omistaja pitkään. Mutta ennemmin tai myöhemmin kaikki laitteet hajoaa, ja kaasupatsas ei ole poikkeus. Vaikuttavat erityisesti prosessin veden laadun ja kaasu, joka on toimittanut julkisten laitosten kodeissa ja asuntoja, ja nyt, kun tietty aika on tarpeen korjata keittiö kaasuliesi. Siksi on syytä harkita tyypillinen syyt, jonka vuoksi kone ei toimi vaaditulla tavalla.

Lämmönvaihdin on tukkeutunut asteikolla

Yleisin vika on kaasun sarakkeessa on tukossa asteikolla lämmönvaihdin (jäähdytin). Putket umpeen vaahto, kova vesi vika. Kattilakivikerrostumista tapahtuu, kun veden lämpötila on yli 80 astetta, ja 82 astetta, kun prosessi alkaa tapahtua intensiivisesti.

Estämiseksi kattilakiven muodostumisen eivät käytä liian paljon kuumaa vettä. Uimaveden lämpötila riittävän lähellä 42 astetta, rasvan poistamiseksi, kun tiskaus - noin 45 astetta, kuten välineet rasvan poistamiseksi niistä ja selviytyy kylmää vettä, ja pesukone koneen - enintään 60 astetta.

Monet jättävät kaasupatsas työskennellä merkkivalo, koska se on kätevä, ja ei tarvitse lietsoa ja muokata sarakkeeseen joka kerta. Kuitenkin, ja ajan puute tuntia, lämpötila lämmönvaihtimessa oli noussut 90 asteeseen - siten vaahdon. Joten älä ole laiska poistaa ja mahdollistaa pylvään tarpeen, ja älä yli automaattista lämmitin, jos havaitaan heikko paine, on parempi laittaa tässä tapauksessa, suurentava pumppu.

No, jos oli ongelmia, on tarpeen korjata Kiinan kaasupatsas pesemällä lämmönvaihtimen. Voit tehdä tämän, sinun täytyy ymmärtää, että lämmönsiirtotornin on todella pakattu, kiinnittää huomiota seuraavia oireita: alhainen paine hanasta lämmitetyn veden kun paine hanasta kylmällä vedellä on hyvä; sarake sen mukana ei käynnisty; tai välittömästi sen jälkeen, kun virta on kytketty pois päältä. Tietenkin, ehkä se on rikki venttiili sisääntulossa kaasun sarakkeessa, mutta jos se on OK, jatka purkamista sarakkeeseen.

Pesemällä pylväs, tarvitset: Phillips ja tasainen ruuvimeisseli, joukko toistaiseksi avaimet, täydellinen asbesti kangas tiivisteet ja kumiletkun. Lisäksi sinun täytyy etukäteen ostaa rautakaupasta kalkinpoistoainetta, jota myydään muovipullossa ja kuivana jauheena. Voit myös käyttää etikka ydin, koska se on helpoimmin.

Aloittaa, poista laitteet sarake, ja sitten - kotelon. Tämän jälkeen se on tarpeen estää tulo- veden virtausta ja avoin lähellä Jonkin nosturin pylvään lämmitettyä vettä. Seuraavaksi, poistaa lämmönvaihtimen syöttöputken ja siirtää sen sivuun. Kun olet poistanut mutteri lämmönvaihdin, lämmönvaihdin alkaa poistua vedestä. Pitää tyhjentää noin litra.

Seuraavaksi laittaa lämmönvaihtimen ottoletku, nosta pitempi sarakkeessa lisätä ja letku suppiloon ohuena virtana kaada valmis ratkaisu. Kaada hitaasti, tai alkaa toimia, ja kalkinpoistoainepakkauksessa työntää takaisin. Ratkaisu lämmönvaihtimessa on jäädä pari tuntia. Aine voidaan lämmittää palavaa merkkivalo nopeammin reaktio tapahtui, ja se kesti vähemmän aikaa.

Kosketa korvata altaan tai muoviastia ja vähitellen avata veden kaasuun kolonniin. Katso, mitä tulee ulos letkusta. Jos on paljon mutaa, ja pesun jälkeen pää on hyvä, niin kaikki osoittautui, jos ei, menettely uusitaan uudelleen. Mutta kun Karstanpoistoainetta ei tarvita.

Juotos kaasulämmitin siili

Kun havaitaan vuoto kaasu sarake on luonnollisesti halu ensimmäisen lämmönvaihtimen tulee korvaaminen vanhasta uutta. Mutta kustannukset patteri on kolmasosa hinnasta uuden sarakkeen, joten kannattaa yrittää korjata laitetta itse, sinetöity juottaa juottokolvilla. Virtaava vesi putki lämmönvaihdin, jonka lämpötila ei voi olla suurempi kuin 100 astetta, ja sulamislämpötila juotteen saavuttaa 200 ° C: ssa Näin ollen, juote on sulanut.

Useimmissa tapauksissa, fisteleiden esiintyä putki, joka kulkee pitkin ulkosivun jäähdytin, koska se on usein valmistettu huonolaatuisia metalli. Pinnalla putken, joka kulkee lämmönvaihtimen sisään, tyypillisesti, fisteleiden eivät näy. Jos pystyivät saamaan paikkaan vuodon, ennen kuin aloitat juottamista valuta vesi lämmönvaihtimesta, koska se poistaa lämpöä, joten et voi lämmittää juottamista paikalla haluttuun lämpötilaan.

Avaamalla kuuman veden hana pesuallas tai puhdistusta, ja poistaa korkki mutteri kolonnista putken, joka toimittaa kylmän veden. Kuten geysir sijaitsee yläpuolella veden hana, sitten valua suurin osa vedestä, mutta ei kaikkia. Jäämien poistamiseksi harjoitella puhdistus vakuumissa tai kompressorin. Vasta sitten voidaan alkaa korjata jäähdyttimen lämminvesivaraajaan.

Juottamalla itsessään ei aiheuta ongelmia. Hienolla hiekkapaperilla kaistale oksidien päässä fisteli sivuston, pyyhi puhdistusliina osa sen jälkeen kostutetaan liuottimessa rasvan poistamiseksi ja pöly. Voi olla mikä tahansa tina juote, esimerkiksi, PIC-61 juottamalla kapasiteettia vähintään 100 W: n lämpötilassa noin 180 astetta.

Kuin hartsijuoksutetta käytetään. Jos se ei ole mahdollista ottaa aspiriinia. Murenevat tabletti ja ripottele pieni murusia paikka tinaus tai natrium tablettia kuumennetun pinnan. Jos aikana tinaus overfladen.rnFor juote ei virtaa, ja tyyny on saatu, sen jälkeen lämmitettiin paikka juottaminen ei riitä. Tällöin kannattaa lämmittää toinen juotin, rautaa tai hiustenkuivain rakentamiseen.

Kun juote on tasaisesti ohuelti laitteen pinnalta, kasvaa sen paksuus on 1-2 mm, ja fisteli lämmönvaihtimen ei ilmenevät enemmän. Tarkasta jäähdyttimen putken koko pituudelta. Jos näet vihreän paikalla, joten todennäköisesti tässä vaiheessa on pinhole että unohdetaan vesi, ja sen on oltava tina juote. Muuten, kun pari kuukautta saat jälleen täytyy käsitellä korjaamiseen kylpyhuoneen geysir, koska siellä vuotaa.

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

Jos veden vuoto-osa on sijoitettu lämmönvaihtimen seinämän, joka on kannan vieressä pylvään, jäähdyttimen korjata paikan päällä on mahdotonta, ja se on tarpeen poistaa lämpöä kaasusta sarakkeessa. Irrottaa laitteen juottamiseen, on tarpeen purkaa useimmat pylvään ja katkaisee kaasun putki, mutta se on erittäin vaarallinen.

Kaasu vedenlämmitin ei syty

Yleisin syy, että pylväs ei pala - vain puuttuvan ilmanvaihdon kuopassa veto. Se voi hyvinkin käydä niin, että savupiippu on tukossa kertynyt noki hänen tai esine on pudonnut. Tässä tilanteessa yleensä laukeaa suojajärjestelmä sijaitsee sisällä sarakkeen ja instrumentti automaattisesti limittäin kaasua. Tarkista savupiippu vetää. Tästä Pidä lit ottelu, ja jos liekit menee pois - vedä siellä.

Toinen syy, että sarake ei syty, on banaali vastuuvapauden akku, mutta se koskee vain laitteita automaattisella sytytyksen (paristoilla tai generaattorit). Toisin kuin väittää valmistajien että akun käyttöikä on yksi vuosi, on muutettava niitä useammin.

Kaasu vedenlämmitin voidaan valaista heikon vedenpaineen. Ja se on vain tarkistaa -nuzhno avaa kylmällä. Jos on pieni paine - on todennäköistä, että syy piilee ei sarakkeeseen, vaan erillisessä tilassa tai putken ympärille. Jos näet, että paine kylmää vettä suurempi kuin lämpimän, on välttämätöntä korjata veden kaasu lämmityslaitteen, koska syy on tarkalleen vesipatsaan solmu (tai epämuodostunut kalvosuodattimia tukossa).

Siivilä voi tukkia veden tuloyhteellä jälkeen vesi pois ja kääntää sen syötteen. Puhdistaa yksinkertaisesti irrota vedestä toimittaa mutteri, poista mesh ja puhdista se.

Tarkistaa tilan kalvon veden poistamiseksi solmu kaksi liitosmutterit, edelleen löysää kolme ruuvia, jotka kiinnittävät kokoonpano veden kaasun kartion. Irti toisistaan ​​solmusta puoli, näet tällaisen kalvon. Jos purukumi on epämuodostunut pinta, mieluummin kuin tasainen, taipumat, se on vaihdettava. Samaan aikaan vesi voidaan puhdistaa onteloon kokoonpanon ja suodatinverkosta mutaa. Voit laittaa silikoni kalvo, joka voi palvella useita vuosia.

Usein käy niin, että geysir sammuu heti sytyttämisen jälkeen. Syy vika on termopari, vaan on huono kontakti termopari ja magneettiventtiili. Jos termopari ehjä, pitäisi tehdä huolto automaattinen kaasun sarakkeen, tai pikemminkin sen puhdistus yhteyksiä ja kytkinrasia. Tällaisessa tilanteessa pitäisi säätää virtausta kuuman ja kylmän veden. Muista, että et voi missään tapauksessa olla laimennettiin kylmällä vedellä, kuuma, koska tämä aiheuttaa välittömästi sukupuuttoon liekin.

Puuvilla ja microexplosions jotka seuraavat kytkentäproseduurista voi esiintyä koska huono luonnos ilmastointikanavaan tai hyvin, koska vastuuvapauden paristot, jotka ovat vastuussa syttymisen sarakkeen takia suuttimen tukkeutumisen tai muiden pylväs komponenttien liialliselta tulo- kaasua. Kun poltin, kaasu sytytin olisi sytyttää ajoissa. Mutta jos ohjaaja liekki palaa jostain syystä ei ole oikea, niin kaasu kertyy, mikä johtaa puuvilla - pieni räjähdyksiä kaasun ja ilman seos.

Tässä tilanteessa meidän on tarkasteltava, millä hetkellä sytytysliekki. Valon pitäisi olla sininen väri, polttaa vakaasti, liekki tulee koskettaa pääpolttimen. Kun merkkivalo näet yellowred ei ole kestävä, pieni liekki, on välttämätöntä puhdistaa suutin ja sytytin putken, joka tuo kaasua.

Sarake ei asianmukaisesti lämmittää vettä

Syy siihen, että geysir jälkeen huono lämmittää veden, siellä on useita. Ensinnäkin sarakkeen voi olla pieni kapasiteetti. Siksi ennen ostamista laitteet on aina huolellisesti tarkistaa laitteen passi. Myös vettä voidaan kuumentaa huono, sillä hyvin yksinkertainen tukkeutumisen aggregaatti ominaisuus, joka ulkonee modifioitu liekin väri ja ulkonäkö noen prosessissa sarakkeessa.

Jos sarake ei lämmitä vettä, säätää kaasutoimitusten polttimen. Moderni kaasupatsas esillä olevan venttiilin, joka sallii säätää veden virtausta, eli veden määrää, joka kulkee pylvään läpi minuutissa. Näin ollen, jos vesi kuumennetaan hieman, on suositeltavaa vähentää kaistanleveyttä, ja vesi on aikaa lämmittää.

Lisäksi kolonni voidaan syöttää myös kuumaa vettä. Mutta tässä tapauksessa ei vaadi korjausta ja huoltoa kaasun sarakkeen, koska tämä tilanne ei ole vika sarakkeeseen. Lämmin aika vuodesta, jolloin vedessä vesi on tarpeeksi lämmintä, ja paine hänen pieniä ongelmia, mikä ensi silmäyksellä näyttää olevan yhteydessä toimintahäiriön sarakkeeseen. Oletko huomannut, että kun se on asennettu sarakkeen minimi veden lämmitykseen kaasun kahvat vesi on edelleen hyvin kuuma.

Vain tiettyjen mallien kaasun sarakkeen tätä operaatiota ei lasketa. Käyttöohjeet laitteiden on yleensä merkitty pienin veden paine, jolloin kaasu kattila toimii normaalisti. Kysymyksen ratkaisemiseksi on erittäin helppoa, yksinkertaisesti kapenee kaasun, mikä vähentää pois hieman hana, mitä syötetään ja joka on asetettu ennen kaasun sarakkeen kaasuputki.

Joskus kaasupatsas yhdisteet sattuu vuotamaan. Vasemmalle trumpetti tarpeen syöttää vettä kolonniin, se on aina päällekkäisyyden syöttö venttiili vesipatsasta. Tämä putki on yhdistetty vesi-kaasu säädin suutin. C-ohjaimelle vesi menee lämmönvaihtimeen oikealla. Keskimmäisessä sarakkeessa putki siirretään vettä ja kuumaa vettä lämmönvaihtimen on kytketty vasemmalla putken läpi.

Oikea sarake putken vaaditaan toimittaa kaasua ja säädin on kytketty läpi kupariputki. Se myös perustetaan pakollinen kaasuventtiili päällekkäisyys. Vesi yhteydet sarakkeessa kuljettaa umpimuttereilla kanssa tiivisteiden kumista. Ajan, kumitiivisteiden lämpötilaerosta menettää elastisuutensa ja tulee jäykkä, ja vesi virtaa.

Jotta korjata vanha lämminvesivaraaja, vaihda kumitiiviste kaasupatsas. Voit tehdä tämän, kierrä avaimella 24 hattumutteriksi, poista levy, joka on jo kulunut, ja asentaa uusi. Joskus vähän pad, pähkinä olet kehrätty koko matkan, ja vesi on vielä tihkuu. Niin on suositeltavaa lisäksi laittaa toinen alusta.

Ja lopuksi, sinun pitäisi tutustua vielä toinen ongelma lämminvesivaraajan: Kun pylväät et kaasun hajua. Jos kuitenkin on olemassa tietty tuoksu, muista, että tässä tapauksessa on ehdottomasti kielletty tehdä riippumatonta korjaus vedenlämmitin! Katkaise heti kaasuventtiili, tuuleta huone ja soita kaasun palvelua!


Like this post? Please share to your friends: