Ikkunaluukut käsillään

Suojata kotiin vastaan ​​lämpöhäviö talvikaudella sekä parantaa ulkopinnan kotiisi tai puutarha käyttää ikkunaluukut. Miten saada ikkunaluukut käsillään harkitsemaan.

Sisällys:

 1. Historia ja ikkunaluukut suunnittelu
 2. lajikkeet ikkunaluukut
 3. Puiset ikkunaluukut käsillään
 4. Tuotanto puiset ikkunaluukut käsillään - toista tapaa
 5. Metalliverhot käsillään
 6. Making ikkunaluukut

Historia ja ikkunaluukut suunnittelu

Alkuperäinen tehtävä oli suojella ikkunaluukut talon kesällä lämpöä ja aurinkoa, ja talvella tuuli ja lumi. Hieman myöhemmin, ikkunaluukut ja alkoi suorittaa koriste funktio, ne on koristeltu koristeet, kaiverruksia, maalattu eri väreillä. Ulkonäkö ikkunaluukut merkitsi sosiaalista asemaa sen omistajan yhteisössä.

Tärkeimmät ominaisuudet ja hyödyt ikkunaluukut:

 • pukuhuone tai ulkoa, koska luukut asennettu sisä- ja huoneen ulkopuolella, tämä elementti on erinomainen koriste elementti;
 • Useimmat ikkunaluukut edellytä sitä, että malleja, yhdistelmiä ja malleja, on erilainen kuin koti, johon olet asentanut muista taloista;
 • ikkunaluukut suojaamaan talon suoralta auringonvalolta, sade, lumi, ja tuuli;
 • ikkunaluukut käytetään vaihtoehtona verhoja tai sälekaihtimia suojella huoneen uteliailta katseilta naapurit tai ohikulkevia ihmisiä;
 • Useimmissa tapauksissa ikkunaluukut ovat valmistettu luonnon materiaaleista, kuten metallista tai puusta, joten luukut ovat ympäristöystävällisiä ihmisten terveydelle.

Kanssa teknologian kehittämiseen ja tulo, verhot, näytöt, jotka suorittavat saman toiminnon kuin luukut, tämä elementti on lähes unohdettu, ja sitä ei ole käytetty. Vain muutama vuosi sitten, Muotia ikkunaluukut takaisin, ja nyt ne ovat hieman muutettu ja koriste-toiminto, adorning loma-asuntoja, huviloita tai mökkiä.

lajikkeet ikkunaluukut

Riippuen materiaalista, josta sulkimet on eristetty:

 • metalliverhot,
 • puiset ikkunaluukut,
 • muovi ikkunaluukut
 • paperi ikkunat.

Yleisempää toisen vaihtoehdon, joka on koristeltu puutaloja. Metalliverhot ovat raskaampia ja ovat yleensä suojaava toiminto. Ikkunaluukut tehty paperista sijoitettu tiloihin ja suojella kotiin valolta. Muoviset ikkunaluukut ovat vähemmän luotettavia, mutta on houkutteleva hinta ja voi simuloida erilaisia ​​kuvioita.

Suhteessa sijainnin julkaisu ikkunaluukut:

 • kotimainen,
 • ulkoa.

Sisäiset ikkunaluukut ovat helpompia ja on puuta tai paperia. Niiden pääasiallinen tehtävä on luoda esteen suoralle auringonvalolle, mutta samaan aikaan, niitä ei pääse sisään raitista ilmaa.

Ulkoa ikkunaluukut ovat suuria toiminnallisia kuormaa, joten se on vahvempi.

Muodosta riippuen sulkimen eristettiin:

 • monoliitti,
 • kilpi,
 • puitteissa,
 • säleikkö,
 • suorakulmainen,
 • kaareva,
 • liukuva,
 • liitetiedostoja, jne

Puiset ikkunaluukut käsillään

Se vaatii tuotantoa kaihtimet:

 • porakoneen,
 • kirves
 • sahat,
 • ruuvimeisseli,
 • ruletti,
 • tasolla,
 • sähköinen höylä.

Prosessi rakentamisen puiset ikkunaluukut on aloitettava runkorakenteen, joka on kahtena poikittaispalkeista tyyppi. Erinomainen materiaali, joka auttaa tekemään tämän on puuta, jossa on osa 4x6 cm. Runko suljin sisältää kaksi poikittaista palkit ja kaksi puomin. Ennen tuotannon kehyksen, mitata ikkuna mittanauha. Kiinnitysrunkoon avulla kaseiinin, PVA tai epoksiliimaa.

Ohjeet tuotannossa ikkunaluukut ikkunan käsillään:

1. Materiaali luukut olisi hyvin valmistaa ennen käyttöä. Tämän puu kuivataan, ja kyllästetty vettä hylkivä avulla ja antiseptiset liuokset. Kuten vodoottalkivatelya käyttöä lakka. Takki kartonkia pellavaöljy useita kertoja puupinta on imenyt koko liuos.

2. Kuivauksen jälkeen levyt on leikattava niistä kilpi, jonka reunat ovat myös kyllästetty näitä ratkaisuja.

3. Poraa reiät laudat kiinnikkeiden ja yhdistää ne metallia tai puisia renkaita. Välinen etäisyys levyjen, jotka on kiinnitetty on minimaalinen.

4. pinta sulkimien on käsiteltävä avulla hiekkapaperilla. Pyynnöstä tuote on maalattu tai lakattu.

5. Metalli päällystetty rengas erityinen korroosio ratkaisu.

6. Aseta levyt tasaiselle alustalle ja asettaa lukituslaite. Esimerkiksi koukku tai linnan.

7. Asenna katokset ilmoitustauluilla ja ennalta runko. Joka silmukka valita sisäinen tai ulkoinen riippuen mieltymysten ja toiminnalliset ominaisuudet ikkunaluukut. Jos kiinnität puolella suojista, niin saamme saranoitu luukut, ja jos huipulla, ikkunaluukut tullaan nostamiseen.

8. Kiinnitä sulkimen läppä ja tarkista tasaisuus vatupassin avulla.

Ikkunaluukut käsillään kuva:

9. tyyppi ja ulkonäköä sulkimen valitaan mukaan yleinen suunnittelu ja ulkoa ikkunat.

Tuotanto puiset ikkunaluukut käsillään - toista tapaa

Jotta säästää rahaa, sekä yhden valmistukseen kevyt suljin on rakentamisen puun rakennetta. Koska muovia ja metallia ikkunaluukut kädet tehdä paljon monimutkaisempi.

Ruletti tehdä mittauksia ikkunan sijasta löytää rinteitä. Tehdä piirijärjestely sulkimet.

Liittää kaksi palkit sijasta kehyksen järjestely ikkunat.

Leikkaa levyt, halutun koon ja yhdistä ne avulla rallin.

Pinnan poikki sulkimien luoda kisko, joka antaa lisävahvistus rakenteen. Tätä menetelmää käytetään, kun luukut toimivat vain suojaava toiminto.

Jotta luukut olivat siistejä ja sisustettu ulkoa talon, sinun pitäisi hakea toinen tapa rallin - piilossa. Se liittyy käytön piilossa nastat läsnäolo säiettä. Lopussa linjan, pora, porata reikä ja asenna tapit ruuveilla vetää linjan. Välttää halkeamien, kaikki kerrokset promazhte välillä levyt liimalla.

Metalliverhot käsillään

Päätehtävä on suojata metalliverhot asuin tai kodinhoitohuone murron ja tunkeilijoita. Nämä ikkunaluukut asetetaan talvikauden maassa.

Pääsäännön asentaa metalliverhot ei ole kosteutta tunkeutuu ikkunan kehyksen tai seinät. Muuten, sieniä ja hometta vähitellen tuhota eheyttä ja muurin ulkonäköä.

Siksi asennuksen aikana metalliverhot asennettu erityiset kuivatus ja varmistaa tiiviyden nivelet.

Jos ikkunaluukut asennetaan vain talvikaudella, paras vaihtoehto - asennus irrotettava metallinen suojus.

Ongelmana tällaisen ei-ikkunat on suuri paino rakenteen, mutta jotkut sulkimet on valmistettu alumiinista, niin tässä tapauksessa, tämä haitta on eliminoitu.

Metalliverhot ovat kahdenlaisia:

 • kuuro
 • säleikkö.

Ensimmäinen vaihtoehto on tarkoitettu suojaamaan tiloihin murtoja, ja toinen voit siirtyä huoneilma ja auringon säteet.

lukituslaite on sisempi osa huoneen, niin että tällaiset kaihtimet ovat erittäin vaikea antaa hakkerointi.

Valmistukseen metalliverhot kotona tarvitsee läsnäolon:

 • viideskymmenes nurkka
 • sinkitty 2 mm: n paksuinen;
 • sill alueella.

Ennen töiden aloittamista tuotannon ikkunaluukut, sinun pitäisi mitata ikkunan ja tehdä piirustuksen.

Ja valmistus tarkkuus, mitata vertikaalinen ja horisontaalinen pituus kaltevuuden, kaikki sivut kynnys olevan ikkunan pinnan ja lävistäjä kulmat.

Alue valmistamiseen tarvittavat rungon alla ikkunaluukut. Voit tehdä tämän käyttämällä edellä mittaukset ja hitsauskone.

Avulla metalli ruuvit, kiinnitä valmiiksi leikattu levy galvanoitu teräs runko. Asentaminen ruuveja ei enemmän kuin 5 cm. Väliset liitokset levyn ja kehyksen käsitellään silikonilla. Käytä materiaalia, joka on vlagoustroychivye ja kuumuutta kestäviä ominaisuuksia.

Ristin muoto rakentaa kylkiluut. Kiinnitä niitä molemmissa lehtiä.

Pystysuoraan kehyksen osan, poraa reiät saranat. Itseporautuvilla lukita silmukka.

Asentamisesta luukut voivat olla sekä sisäinen että ulkoinen, vain tapauksessa asennus ikkunaluukut sisätiloissa, se on suositeltavaa käyttää alumiinia metallilevy vähentää kokonaispainoa rakenteen.

Making ikkunaluukut

Helpoin vaihtoehto on suunnitella ikkunaluukut värjäystä. Oikean väri aksentti paikoissa. Jos ikkuna varovasti sininen väri, sitten maalata ikkunaluukut syvän sininen, se erottuu taustasta talon. Voit käyttää valkoinen reuna, joka herättää huomiota ja antaa ikkunaluukut tyylikäs ulkonäkö.

Vielä yksi muunnelma koristelu ikkunaluukut - asennus kukkia. Tässä tapauksessa on suositeltavaa maalata ikkunaluukut kalpea pastellivärit, jota vasten kukat säkenöivät kirkkaita värejä. Jos ilmasto alueella on kuuma ja kuiva, aseta väriä eikä kaktukset.

Metalliverhot on koristeltu etätunnisteiden värillistä lasia, takorauta ritilät.

Ikkunaluukut, jotka asennetaan rakennuksen sisällä on sisällytettävä harmonisesti sekä sisä- ja ulkotilojen.

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

Ystäville luonnon materiaaleja, voidaan käsitellä vain lakka puiset ikkunaluukut, jotka voivat selvästi nähdä tekstuuri puun.

Kun asettamalla ikkunat mahdollista suoritusmuotoa värjäytymistä korrelaatio katon väri, ikkunat ja ovet.

Masters, harjoittavat puusta veistämällä, puiset ikkunaluukut voivat tehdä ainutlaatuisia, soveltamalla erilaisia ​​kuvioita.

Ostetut muoviset ikkunaluukut pystyvät simuloimaan erilaisia ​​kuvioita, jotka vaihtelevat kaikkien puulajien ja viimeistely ja metallia.

Asennus kaksinkertainen ikkunaluukut, ensimmäinen kevyempi - suojella huoneen valon osuma, ja toinen - käytetään suojaa lumelta ja tuulelta.


Like this post? Please share to your friends: