Armiruem muuttamisesta basaltti mesh omin käsin. Annetun basaltti mesh – neuvoja asennusammattilaisten

Rakentamisen rakennusten tiili tai vaahtoa lohkot, pakollista teknologian vääntömomentti vaikuttaa vahvistaminen. Erinomainen suoritusmuoto tässä tapauksessa kladochnaja basaltti mesh. Noin ominaisuudet, edut ja menetelmät tehdyn materiaalin käsitellään myöhemmin.

Sisällys:

 1. Edut basaltti verkkoon ja laajuus sen käytön
 2. Ominaisuudet soveltamisen basaltti mesh
 3. vahvistaminen tekniikka kevytbetoni basaltti mesh
 4. Suositukset munivia basaltti mesh tiili perusta
 5. Vahvistaminen muuraus - kuvauksineen

Edut basaltti verkkoon ja laajuus sen käytön

Valmistukseen lujiteverkon käytetään perusteella jatkuvista filamenteista basaltti., Sen jälkeen kyllästetty erityinen aine. Verkko on ominaista suuri lujuus, hyvät käsittelyominaisuudet, kyky kestää suurta kuormitusta.

Käyttöalue ei rajoitu muurattuihin seiniin on tehty tiilestä tai kivimateriaalia myös laajalti asennettaessa vaahtopalat ja keramoblokov. Edelleen, mesh käytetään luomaan mallit perustuvat liima sementti-hiekka laasti.

Basalttikuituja tuottaa verkkoon, raudoitustangot, kudotut ja rullamateriaaleilla. Basaltti silmäkoko on laajalti käytetty tie rakennusalalla parantamaan tien tapoja ja päällystetyllä.

Etujen joukossa tunnistama materiaali:

 • vähentynyttä murtumista pinnalla ja vahvistaa sitä;
 • kestää kosteutta, korroosio, lämpötilan vaihteluille ja venytys;
 • verrattuna ankkurin, basaltti tangot ei ruostu ja on pidempi käyttöikä;
 • agressiivisiin ja kosteudelta;
 • laaja alalla käyttöön;
 • vahvistaminen seinät ja muuraus;
 • mahdollisuutta vahvistaa kivirakenteita;
 • vähentää halkeilua betonituotteita.

Basaltti Mesh erinomainen vaihtoehto teräsvahvistustuotteiden materiaaleja. Alueilla hitsaus, teräsverkko solmut ruostua, hapettua ja murtaa ajan, mikä johtaa säröjen ja vikojen seinillä. Tämä johtuu siitä, että altistuminen alkaliliuoksen pinnalle muuraus.

Lisäksi, metalliverkko on suuri paino verrattuna basaltti. Se lataa rakennuksen rakenteita ja perusta. Kimmoisuutta teräsverkko johtaa vaikeuksiin prosessin kiinnittämisen seinään. Akuutti baareja vaativat erityistä huolenpitoa työssään.

Elastisuus basaltti vahvistettu mesh mahdollistaa monitasoisen monimutkainen muotoilu kokoonpano, se on vaikeaa vahinkoa, ja materiaalin painon ei vaikeuta kuljetusta ja ei lataa koko rakennuksen suunnittelua.

Tarjoamme teräkseen verrattuna betoniteräsverkko basaltti:

1. Basalt suoritusmuodossa on alhainen lämmönjohtavuus. Teräsverkko, koska suuri lämmönjohtavuus muodostaa sisäseinämän kylmäsiltoja.

2. Sama halkaisija teräsverkko ja basaltti, toisen - paras tunnettu siitä, että venyttämällä ja kyky kestää suurta kuormitusta.

3. Yksi mittari yleinen basalttivillaan painaa 300 grammaa, sama määrä metalliverkosta - 2000 grammaa.

4. Basalt verkko on vastustuskykyinen useimmille syövyttäviä yhdisteitä, joita käytetään rakentamisessa rakennuksen, se ei syövy eikä romahda niiden vaikutuksen alaisena.

5. basaltic verkkoon maksavat kertaluokkaa pienempi kuin teräksellä. Basaltti netto mukavampi työhön, se on helppo taittaa ja kehittyä. Materiaali tasaisesti seinämään kerrostuneen voidaan helposti leikata, tarvittaessa jopa tavanomaisen sakset.

6. tutkimusten mukaan, seinät on vahvistettu basaltti mesh, niillä on suuri kantavuus, verrattuna ei-vahvistettua osia.

Laajuus käyttäen basaltti silmäkoko on varsin laaja. Niitä käytetään matalissa rakentaminen rakennusten rakentamassa kivi, tiili tai vaahtoa betoniseinät. Lisäksi verkkoon aktiivisesti rappaukseen käytetty, ne ovat hyvin Teräsbetoniseinät, ja estää halkeilua.

Ominaisuudet soveltamisen basaltti mesh

Basaltti silmäkoko liittää kaksi-kerros tiilestä. Esimerkiksi, jos seinät on tehty vaahto estää, mutta lisäksi niiden tiili viilu. Basaltti mesh on suuri mekaaninen lujuus, hyvä kemiallinen korroosiota, alhainen lämmönjohtavuus.

Ennen asennusta verkkoon, laskea tarvittavan materiaalin määrää työtä. Lisäksi verkkoon olisi leikattava suhteessa koko seinää, johon se on sijoitettu. Leikkaus materiaalia suoritetaan saksilla tai sakset metallia. Lisätoimia määritetään läsnäolo tai puuttuminen eristävän kerroksen.

Asentamiseen verkkoon vaatii vähintään kaksi henkilöä. Väliset liitokset tiettyjen segmenttien sijoitetaan noudattaen päällekkäisyys 3-4 soluja. Kiinnittämisen jälkeen silmän seinään, se on sijoitettu päälle päin tiili tai soluyksiköiden. Huomaa että karkea offset verkkoon tai muodonmuutos - eivät ole hyväksyttäviä. Tämä vähentää kantavia seiniä kykyjä. Basaltti silmäkoko vedettäessä suoritetaan käyttäen sementti, laastin tai liima.

Verkkoon asetetaan siten, että se ulkonee puolelta 0,5 cm. Asennus basaltti verkkoon suoritetaan läpi kaksi riviä asennuksen suurikokoisten kivi tai vaahtopala. Vahvistaminen muuraus liittyy Näiden pyyntöjen:

 • vierekkäisten verkkojen joukossa joukko mesh, jossa on 3 mm: n päällekkäisyys;
 • sauma paksuus on vahvistettu muuraus halkaisija risteyksessä kaksi sauvaa;
 • määräajoin loppuun muuraus, järjestää luetelmakohdan, jolloin tulevaisuudessa jatkaa vahvistaminen;
 • nurkassa talon on vahvistettu avulla kertaluonteisia eriä;
 • kaikki työ tehdään noudattaen turvallisuusmääräyksiä.

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

vahvistaminen tekniikka kevytbetoni basaltti mesh

Muuratut seinät Vaahtobetoniasuintalot suoritetaan erityisillä liimoja tai sementtilaasti. Ensimmäinen vaihtoehto - kalliimpi, mutta paljon tehokkaampi. Tartunta-aineen määrä, sillä yhteys gazoblokov vähemmän sementtiä kuin 3-4 kertaa, ja arvo - kaksi kertaa suurempi kuin sementti. Siksi suosittelemme, että kaikki käytetty liima suorituskykyä muuraus.

Lisäksi, liima verrattuna sementin positiivinen vaikutus alhaisen lämmönjohtavuuden basalttisen verkkoon, edelleen parantaa lämmöneristystä talon. Jos talon ulkopuolella on tehty tiilistä, tässä tapauksessa, vahvikeverkon, yhdistää ne vaahtopalat. Melko usein, kerrosten välinen eristys tai höyrysulun on säädetty.

Standardin versio seinä koostuu kerroksista:

 • vahvistaminen vaahto betonirakenteiden;
 • laatta tai mineraalivilla eristys;
 • höyrysulku;
 • vahvistaminen;
 • ilmanvaihto kerros;
 • päin tiili.

Betoni, rakennusmateriaalit kakbolshinstvo kutistuu, 2-3 kuukautta asennuksen jälkeen. Puute vahvistaminen johtaa halkeilua muurauksen ja ulkonäkö halkeamia seinillä, sekä vähentää niiden kantokykyä. Basaltti vahvistaminen ruudukko on tietty toimintoja, kuten esimerkiksi:

 • vähentää tärinää pelkistysprosessit rakennuksessa;
 • suojaa Vedeneristyskerroksen;
 • lisää iskunkestävyys.

Kevytbetoni vahvistaa yksilöllinen prosessi, on jaettu kaksi versiota;

 • Täydellinen vahvistaminen;
 • osittainen vahvistaminen.

Riippumatta siitä, mikä vaihtoehto on merkitystä talon. On pakollista alueita mukautuu vahvistamiseen basaltti verkkoon. Joukossa toteamme:

 • ensimmäistä makaa kerroksessa;
 • alempi osa ikkuna-aukkojen;
 • puseroita ja päällekkäisiä alueita.

Kun etäisyys lohkojen vähintään 300 cm, muuraus ruudukko asettaa kaksi tai kolme paikkaa. Alemmalla alueella, vahvistaminen edellyttää vain osia ikkuna-aukkojen ja niiden alapuolella. Jos muuraus suoritetaan vsploshnuyu, ruudukko on kiinnitetty keskelle. Seinät, jotka ovat jatkuvasti vaikuttaa tuulikuorman tai mekaanisista tekijöistä, vahvistettu välttämättä.

Basaltti tai polymeerisiä mesh vaahto eri tällaisia ​​etuja:

 • pitkät toiminta - yli sata vuotta;
 • Asennuksen helppous - kevyt, asennuksen helppous, joustavuus ja elastisuus;
 • kyky kestää raskasta kuormaa;
 • ei Kylmäsillat seinät, vahvistettu basaltti mesh;
 • kohtuulliseen hintaan.

On olemassa kaksi vaihtoehtoa basaltti mesh vahvistamista:

 • ro - käytetään tasaiselle pinnalle, rainan leveys on noin 100 cm;
 • kapea mesh, sitä kutsutaan serpyanku - vahvistaa väliset liitokset rainojen, on sijoitettu nurkkiin, on tunnettu siitä, että erikokoisia 40-200 cm.

Valitsemalla mesh vahvistaminen Vaahtobetoniasuintalot, ostaa materiaalia ja liikevoittomarginaali vähintään 10%. Kudosvahviste kevytbetoni muuraus tekee paremmin, eikä monistus johtaa halkeamien muodostumista.

Suositukset munivia basaltti mesh tiili perusta

On olemassa kolme variantteja vahvistaminen muuraus:

 • kohtisuorassa;
 • käynnissä rinnakkain;
 • pitkittäinen.

Ruudukko käytetään poikittaislujitus. Raudoitusverkkoon rakenne lisää kustannuksia ja lisää työvoimakustannuksia sen rakentamiseen. Kuitenkin, tämä poikittainen vahvike lisää kantavuutta seinämien 50%.

Vahvistaminen muurattujen käsillään seuraavasti:

1. Aseta silmäkoko aiemmin asennetun rivin tiiliä. Liitä se ratkaisu.

2. Aseta toisen pohjakerroksen liuoksen, niin että se on täysin peitetty verkkoon.

3. Jatka antaa tiiliä painamalla syötön maaliin, ja säätää asema tasolla. Vahvistushihnaa on erityinen puristin, joka pitää tiiliä tiukasti yhdistää sen ratkaisun.

On huomattava, että tyyppi tiili riippuu teknologian ja oikea asennus basaltic verkkoon. Esimerkiksi tiili M150 silikaatti tyyppi, silmäkoko on lisätty jokainen viisi riviä, ja kaksinkertainen tiili - neljä keraaminen suoritusmuodossa - kolme.

Vahvistaminen muuraus - kuvauksineen

Verkkomainen vahvistaa suoritusmuodossa käytetään vain siinä tapauksessa korkealuokkaisesta tiili ja laasti, joka ei ole suurin vahvuus muuraus. Raudoitusverkkoon käytetään tässä tapauksessa on vähintään 0,1% tilavuudesta muuraus.

Aikaväli pinoaminen metalliverkkoa lasketaan yksitellen ja määritettiin kuormitus rakennuksen seinän materiaalin, läsnäolo eristys. Minimiarvo vahvikeverkon halkaisija on 0,3 cm. Liittimet horisontaalisen saumojen tulee olla paksumpi kuin halkaisija on noin 0,6 cm.

Poikittaisvahvistusrakenne suoritusmuoto perustuu annetun verkon rivien välissä tiiliä. Halkaisija tankojen tässä tapauksessa on 0,5-0,8 cm: n välein vahvistaminen -. Kahdesta viisi riviä.

Valitsemalla Rivit harkita korkeus tiiliä, tarvittava vahvuus seinien kotinsa tai muita muodonmuutoksia. Jos ruudukko on korvattu lanka, seuraa vahvistaminen kahteen riviin, pinoaminen kohtisuorassa.

Muurauksen vahvistamiseen auttaa erityinen ratkaisu pohjalta laadukkaan sementtiä. Basaltti silmäkoko on sijoitettu tiili niin, että sen reunat ovat pois seinästä lattialle senttimetriin.

Pitkittäinen vahvistaminen mahdollistaa vahvistaa välitilan osiot talossa ennen taivutusta ja vaakakuormat. Tällöin venttiili Maannut laskeminen edelleen vahvistusta. On olemassa kaksi versiota vahvistaminen:

 • ulkoinen;
 • sisustus.

Kiinnittämiseksi elementtien yhteen käyttämällä hitsauskone sekä sauvojen ja ankkurit.

Vahvistaa tiili rakenne auttaa pystysuora vahvistaminen. Tässä tapauksessa, vahvistettu muuraus auttaa erityisiä elementtejä muodossa kulmat, rajat sillat ja baareja.

Basaltti lujiteverkko on voimassa vain siinä tapauksessa poikittaislujitus. Lisäksi, tämä menetelmä on tehokkain, kun tiilestä. Laatu rakennuksen myös riippuu liuoksen, joka on valittu muuraus, läsnä ollessa tai ilman eristystä. Missään tapauksessa vahvistaminen - erittäin tärkeä osa, joka suoraan määrittää keston ajalta tiili, kivi ja kevytbetoni rakennus.

Asennus basaltti mesh video:


Like this post? Please share to your friends: