yhdiste viemärit

Jokainen, ennemmin tai myöhemmin kohtaamaan tarvetta putkiasennuksiin. Riippuen putken materiaali, josta valitset riippuu hyvin mount tekniikkaa. Millaisen yhteys on parempi valita - hitsattu, kierteellä tai levenevät - työskenneltäessä putket erilaisia ​​materiaaleja ja keskustelemme tässä artikkelissa.

sisältö:

 1. Tyypit viemäriputkien ja liitännät
 2. Kulma yhdiste Viemäristövalurautaputket video
 3. valmistelutyö
 4. Liitä metallinen viemäriputki video
  • Yhdiste putket valurautaa
  • Telakointi teräsputket
 5. Yhdiste muoviset viemäriputket
  • Asennus holkki
  • asennus hitsaus
  • Asennus rasiaan

Tyypit viemäriputkien ja liitännät

Jos ennen tehtiin putket enimmäkseen metallia, niin markkinoilla tänään löytyy paitsi teräksen, valuraudan putket, mutta myös keraamisia tai muovisia.

Keraamiset putket valmistetaan, jonka halkaisija on 150-600 mm ja useammin asennettaessa käytetty ulkona viemäröinti. Tärkein etu tällaisten keraamisten putkien agressiivisiin sisustan vesillä. Jokapäiväisessä käytössä rakennuksen keraamiputkia on erittäin harvinaista. Mitä tulee yhdiste viemäriputkien keramiikasta, niin se on yhdiste samanlainen valurautaputkia.

Useimmat nykyisin käytössä on valmistettu muovista tehtyjä putkia polypropeeni, polyeteeni korkea ja alhainen tiheys, sekä polyvinyylikloridi. Tällaiset putket ovat erilaisia ​​asennus yksinkertaisuus, helppous, ja jopa mekaaninen lujuus ja korroosionkestävyys. On muoviputkia sisä- ja ulkokäyttöön ja ne eroavat toisistaan ​​paitsi halkaisijaltaan lisäksi värillistä. Ensimmäinen maalattu oranssi väri, toinen - harmaa.

Ja lopuksi, perinteinen materiaali valmistukseen viemäriputket - rautaa. Tällaiset putket on erinomainen mekaaninen lujuus ja korroosionkestävyys.

Teräsputket ovat edustettuina myös markkinoilla, mutta niitä käytetään harvoin laskemme viemäreiden, niin alttiita haitalliset vaikutukset korroosionkestävistä aggressiivisille pohjaveteen.

Menetelmänä putkien liittämiseen, se voidaan toteuttaa hitsaamalla tai liimaamalla. Jos aiot luoda kokoontaitettava viemäriverkostoon, liitosputki voidaan pujottaa käyttämällä liitos- tai laippa. Tässä tapauksessa, laippaliitokset käytetään halkaisijaltaan suurien putkien, koska ne ovat vain epämiellyttävä on yhdistetty kierteellä. Joka tämäntyyppisten yhdisteet ovat sopivimpia PVC-putket tai putkien valurauta sekä saanut yhteyttä näiden putkien kuvaamme alla.

Kulma Viemäristövalurautaputket yhdiste

Klo järjestely viemärijärjestelmään talossa omin käsin On muistettava, että normaalin toiminnan, putket on luotava jo kaltevalle. Yleisesti, kaltevuus tulisi olla pienempi kuin "0,02", joka tarkoittaa, että koko pituus vesijohto metri korkeusero päissä putken pitäisi olla kaksi senttimetriä.

Tässä tapauksessa, jos jätteen määrä on pieni, määrä taipumus olla enemmän ja "0,03".

Yleensä kulma viemäriputken liitokset voidaan laskea itsenäisesti käyttäen kaavaa:

Tai yksinkertaisesti käyttää valmiita ratkaisuja.

valmistelutyö

Ennen kuin edetään suoraan liittämistä viemäriputket, on tarpeen tehdä tietyt valmistelevat työt:

 1. Varmista, että osti koko kirjon liittyvien tuotteiden ja kokoonpanoon putkien yhtäkkiä, että puuttuu erityinen liimaa tai esimerkiksi kuumuutta kestäviä käsineitä.
 2. Merkitä sijainnin viestinnän, valmistella alueelle työhön ja luoda suunnitelma sijoittaminen putkia.
 3. Huolellisesti tarkkailun ylös Intubaatioputken, merkitse kappaleen ja aloittaa leikkaamalla materiaalia. Välttää ylitys materiaalin suositellaan leikattu suurimmalta.
 4. Voit stykovyvat Putki mukava, paikka sinun täytyy siivota gashes purseettomia, hangata saastumista ja rasva erityisellä yhdisteellä.
 5. Jos oletetaan asennettu metalli- putkia levitetään sitten ulkoinen tai sisäinen kierre.

Metalliyhdiste viemäriputken

Metalliyhdiste viemäriputken voidaan suorittaa kahdella eri tavalla: hitsaus kokoonpano ja asennus pistorasiaan. Niinpä kokoamiseen pistorasia toteutetaan yleensä kytkettäessä valurautaputkien, kun taas, kuten hitsausta käytetään pääasiassa liittämistä teräsputkien.

Yhdiste putket valurautaa

Kuten edellä on mainittu, yhdiste, jolla on rauta poistoputken suoritetaan avulla pistorasiat. Tuotettu tämä asennus seuraavasti:

 1. Valettu-raudasta (puoli, ilman pistorasia) on pistorasiassa jo asennettu.
 2. Ottaa pellavarohtimet ja tiivistää ero sen asennettu pakoputki ja sisäreunojen pistorasiasta. Ottaa tämä erityinen puinen terä ja iskemällä sitä vasaralla, takoi osaksi kellon ensimmäiseen käärityn kerroksen hinata. Tässä tapauksessa, todetaan, että ajettaessa hinata saamasta putken sisällä, koska tämä voi johtaa tukoksia. Loppuun mennessä tiivisteen on täytettävä 2/3 pistorasiasta.
 3. Jäljelle jäävä kolmannes pistorasian tulee täyttää tiiviste ilman kyllästystä.
 4. Sen jälkeen, kun suppilo on täytetty sementtilaastilla, joka oli valmistettu suhteessa 9 tilavuusosaa sementin 1 vettä. Ratkaisu on myös oltava huolellisesti puristetaan liittimeen, ja sitten kansi kostealla liinalla. Tämä tapahtuu niin, että kun kuiva sementti ei ole muodostettu halkeamia. Lisäksi sementtiliete, on myös mahdollista käyttää seosta asbestisementtiä, bitumi mastiksin tai silikonilla.

Menetelmän mukaisesti käytetään liittämään valurautaputkia keskenään, mutta on myös tilanteita, jolloin se on tarpeen kytkeä valurauta putki muovinen. Tässä tapauksessa on suositeltavaa käyttää sovittimia ja liittimet. Ne soveltuvat liittämistä viemäriputket erikokoista ja eri materiaaleista.

Jotta laadullisesti suorittaa siirtyminen valurauta putken muovi, on välttämätöntä puhdistaa ja kuivata holkin sisään valurauta putki tasaisesti silikonitiiviste. Lisäksi laitamme sen itse muunnin, ja aseta sovitin pistorasiaan. Täysin tiivis yhteys on heti silikonin polymeroituu.

Liitos metalliputkia kanalizayionnyh video:

Telakointi teräsputket

Teräsputkien hitsaamalla. Ja tärkeintä tässä kaikki tehdään ammattimaisesti ja ottaen huomioon kaikki vivahteet prosessiin. Kuitenkin myös kuluttaa hitsauslaitteen ja oikein ottaa hitsattujen putkien, saamme lopulta varsin epäluotettavia suunnitteluun. Koska teräsputket itse eivät ole aivan ihanteellinen jäteveden ja hitsaa verrattuna muuhun metalli on alttiimpi korroosiolle. Eli vain teettämällä viemäriverkostoon, tiedämme jo, että se on heikkoja kohtia, joka ajan mittaan voi aiheuttaa vuotoja.

Tietenkin lisäksi hitsaus teräsputkia voidaan liittää irrotettavien ruuviliitoksilla. Esimerkiksi amerikkalainen istuva on suosituin tällaisten liittimien ja edustaa kaksi perävaunua, jotka on yhdistetty toisiinsa putken mutteri.

Yhdiste viemäri muoviputki

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

Kun liitetään viemäri muoviputki voi olla yksi kolmesta tavasta: kierreholkki, ja hitsaus pistorasiaan. Kukin tekniikka edellyttää tiettyjä taitoja ja laitteiden, koska katsomme jokainen niistä yksityiskohtaisesti Bole.

Asennus kytkin

Ensin täytyy määrittää näkymät kytkimen muoviputken. Kuitenkin, ennen etenemistä yksityiskohtainen kuvaus prosessista asentamiseksi kytkentä huomattava, että tämä menetelmä liittyä viemäriputket on sallittu vain, jos niiden läpimitta on suurempi kuin 63 mm. Samassa tapauksessa, jos putken halkaisija sallii asennettavaksi holkki, voi saada täysin kokoontaitettava veden viemärijärjestelmään.

Hyvin prosessi Putkiliitäntöjen puristamalla tai kierteillä kytkentöjen melko yksinkertainen. Yksinkertaisesti purkaa kiinnityselementti, kulumista putken ja lukkomutteri O-rengas. Edelleen on tarpeen lisätä putki kytkimen liittimeen ja ruuvattu kierteitetty pää kytkimen lukkomutteri, jotka kiinnittävät liitoksen.

Ruuvaamalla pidetään kaikkein nopeinta tapa liittää viemäriputkeen, sillä järjestelmä voi toimia heti kiristyksen jälkeen lukkomutterit. Kuitenkin tulisi ymmärtää, että nopeasti - se ei tarkoita turvallista. Kuten kierteitetyt liittimet - kierteitetty höyry voi lopulta löysä ja alkaa vuotaa risteyksessä vettä.

asennus hitsaus

Riippuen materiaalista, josta putket on tehty harjoitellaan tekniikka kylmä hitsaamalla tai kuten sitä kutsutaan liimaus ja diffuusioliittämistä tekniikkaa. Kylmähitsausainetta käytetään asennettaessa putket polypropeenia, ja diffuusio - yhdisteen kanssa, jolla on PVC-putket. Tässä tapauksessa sekä hitsausmenetelmän vahvistettaessa putki pistorasiaan tai asennus hoikkiin.

Asennus polypropeeni putkien hitsaamalla suoritetaan seuraavasti:

1 on leikattu putken päähän ja syvyys mittaus putken sijoittaminen holkkiin. Viimeistely- ja merkintä syvyys täytyy edeltää hitsaamalla, koska muuten vaarana on huomattavasti asennuksen laatu ja siten luotettavuutta koko järjestelmän.

2. Käyttämällä erityistä juottamalla lämmetä holkin ja putken. Tätä varten molemmat tuotteet on saatettu ja istutettu lämmin jopa 260 astetta.

3. Lämmitetty osat poistetaan opas, minkä jälkeen leimattu syvyys putki puristetaan holkki.

Tässä suoritusmuodossa, asennusjärjestelmä polypropeeni putket pidetään käyttövalmiina välittömästi jäähdyttämisen jälkeen huoneen lämpötilaan saumat.

Yhdiste PVC viemäriputket suoritetaan seuraavasti:

1. Suorita leikkaus ja lopussa merkintä upotussyvyys.

2. holkin sisäpuolen ja ulomman putken osan soveltaa erityistä liimaa, jonka jälkeen insertti kytkennän putken leimatun syvyys. Vähän puolestaan ​​akselin ympäri. Huomaa valinta liima on parempi antaa etusija tuotetta, jota suositellaan valmistajien varusteet ja putket.

Asennus rasiaan

Asennus rasiaan voidaan tehdä vain siinä tapauksessa, kun se tulee putkien liittämiseen, joista tulee osa vapaan virtauksen verkoissa. Myös tehdä putken asennettavaksi pistorasian tulee olla lopussa erityisen paksuuntumista.

Polttamalla yhteys on tehty seuraavasti:

1. tukipinta on asetettu putkeen. Suppilo on asetettu vastakkaiseen suuntaan liikkeen virta.

2. Aseta tiivisterengas pistorasiaan vastaanottavan putken.

3. Kun tiivisterengas on päättänyt päästä sileä lopussa toinen putki.

4. Kun kokoonpano, yhdisteet täytyy korjata tukipinnan toinen putki.


Like this post? Please share to your friends: