Liquid-elektrische warme vloer met hun handen. Airconditionings- systeem X-L PIPE

Warme vloer - grote verwarming van elk huis. Er zijn vele soorten systemen en vloerverwarming. Ballroom gecombineerde verwarmingssysteem op basis van vloerverwarming ontwikkeld door Koreaanse Daewoo ENERTEC. Over de voordelen, de wijze van organisatie, kenmerk van een vloeistof-elektrische vloerverwarming te leren op.

Inhoud:

 1. Rassen vloerverwarming kant prive-woning
 2. Warme vloer met zijn handen - de voorbereidende werkzaamheden
 3. Vloerverwarming in het huis met zijn eigen handen - een organisatie technologie

Rassen vloerverwarming kant prive-woning

Identificeer verschillende opties onder de vloer organisatie. Met betrekking tot de belangrijkste bron van energie, vloerverwarming zijn water en elektriciteit. De eerste optie kan de lokale ruimteverwarming, een aantal aparte kamers. Aangezien de kosten van de verwarming is vrij hoog, de elektrische variant van de organisatie onder de vloer minder populair.

Elektrische uitvoering ervan uit werkvloer verwarming met behulp van elektriciteit. De vorm van kabelsysteem en een aantal verwarmingselementen in een integraal systeem aangesloten. Onder de soorten elektrische vloerstructuur ook die op basis van koolstof en infraroodstraling. Een van de belangrijkste kenmerken van de elektrische vloerverwarming op basis van de nota:

 • de noodzaak van de aanwezigheid van een droge basis voor installatiewerkzaamheden;
 • de noodzaak om te presteren breken om de kwaliteit van de isolatie;
 • de noodzaak temperatuurregeling;
 • de duur van de werking en betrouwbaarheid;
 • alleen als extra verwarmingsbron.

Warme vloer type kabel is een van de meest populaire opties vloerverwarming organisatie. Voor zijn opstelling gebruikt een speciale uitvoeringsvorm van de eerder gesneden doorsnede van de kabel die is geïnstalleerd in een vooraf bereide ontwerp. Cable Temperature Control, moet u een speciaal apparaat te installeren in de vorm van een sensor. Voor de verbinding van een montage-uiteinde van de sensor, de thermostaat gebruikte draden. In dat geval begint het systeem te werken wanneer de temperatuur beneden een voorafbepaalde parameter valt. In verband met het type kabel in de installatie van vloerverwarming, zij zijn:

 • straight - rechtstreekse werking, gemonteerd op een betonnen vloer direct contact met de vloerbedekking;
 • voor verwarming van dunne vloeren, verschillende minimale bouwhoogte;
 • vloer kabeltype, gemonteerd onder de houten bekleding;
 • structuur accumuleren thermische energie.

Kabelsystemen van autonome werking is verschillend voor elke individuele kamer. instellen van een thermostaat verschillende kamers vermindert de operationele efficiëntie van vloerverwarming.

Water vloerverwarming opties het meest gebruikt. Ze zijn geschikt voor algemene verwarming van woningen. Warm water vloer met zijn handen heeft goede prestaties en installatiegemak.

Een van de belangrijkste voordelen van water vloerverwarming note:

1. Comfortabele voorwaarden voor de toepassing van het geslacht. Warmte vrijkomt uit de grond, evenals de bekende temperatuur altijd onder de buurt van gelijkheid. Daarom wordt de warmte geleidelijk naar boven toe gelijkmatig verwarmt de gehele kamer.

2. Het vermindert het warmteverlies door het plafond gebieden. Vooral voor kamers met hoge plafonds.

3. Een hoge mate van hygiëne. De luchtcirculatie is dus niet mogelijk om de vorming van de tocht te voorkomen.

4. De warmteoverdracht wordt uitgevoerd convectie, d.w.z. door de exotherm. Aldus is het mogelijk te versnellen het proces van verwarmen van de vloer.

5. De lucht in de kamer is niet-gedroogd.

6. vloerverwarming Het installeren van het verwarmen van een op water gebaseerde niet het uiterlijk van het pand bederven. Alle communicatie zijn verborgen.

7. De economische haalbaarheid van het installeren van vloerverwarming mogelijk om op te slaan 25-40% op de stookkosten bepaling.

Echter, al deze voordelen zijn alleen geldig als de warmteverliezen in de kamer niet meer dan honderd watt per vierkante meter. In Daarnaast zijn er beperkingen op de installatie van water warme vloeren in gebouwen met meerdere verdiepingen. Het is noodzakelijk om een ​​speciale brace die de goede werking van de vloerverwarming zorgt voor uit te rusten.

Verwarmde vloeren met hun eigen handen de video:

Installatiekosten en arbeidskosten intensiteit veel hoger dan bij conventionele verwarmingsinstallatie. Er zijn beperkingen op het afwerken van vloerverwarming. Gezien alle voor- en nadelen van warme vloeren, moet de vraag van de installatie individueel worden aangepakt, in verband met de kenmerken van de gebouwen en materieel budget voor zijn organisatie.

Warme vloer met zijn handen - de voorbereidende werkzaamheden

Voorafgaand aan de installatie van een vloerverwarmingssysteem, moet je zorgvuldig voor te bereiden de oppervlakte. In de eerste plaats, het maakte de ontmanteling van de oude vloeren, vervolgens uitgevoerd een vloer egaliseren. Aanwezigheid van minimale verschillen op het oppervlak. Anders moet je een nieuwe band uit te rusten.

Als de vloerbedekking voldoet aan alle eisen en normen voor de organisatie, is het eerst nodig om het waterdicht te leggen. Voor de vaststelling van het waterdicht materiaal gebruik van speciale tape. Met het mogelijk te compenseren voor de expansie van het materiaal bij blootstelling aan hoge temperaturen.

Merk op dat als het vloerverwarmingssysteem is een multi-lus tussen elk circuit eveneens uit het installeren van de band. Om warmteverlies van de vloer te voorkomen, vóór aanvang van de werkzaamheden, is het raadzaam om te isoleren. Daartoe geschikt materiaal polyethyleenschuim met een bekleding aan één zijde van de folie. Als de installatie werkzaamheden in een appartement wordt uitgevoerd, is het voldoende om vloerisolatie met piepschuim.

Als het appartement is op de eerste verdieping, terwijl eronder is onverwarmde kelder, moet u een grotere thermische isolatie uit te voeren. Eerste verdieping wordt gegoten betonnen blok, en maakte de installatie van geëxpandeerd polystyreen platen. De variant van het gebruik van speciale isolatie, die onder de warme vloer wordt geplaatst. Isolatie bedekt met versterkend netwerk, voert het een slot banden. Het rooster wordt ook geïnstalleerd een pijp band clips. De variant met behulp balk uit kunststof.

De kwaliteit van de vloerverwarming operatie hangt af van de juistheid van de afwikkeling van zijn bewerking. Capaciteit en het aantal op de grond gelegd leidingen, moeten afzonderlijk in relatie tot het terrein en warmteverlies worden bepaald.

Vloerverwarming in het huis met zijn eigen handen - een organisatie technologie

X-L PIPE laat twee verdieping watersysteem combineren en heeft vrijwel geen gebreken. Water verdieping heeft goede stroomverbruik. Water is een goede overdracht van warmtebronnen, waarbij de warmte voor een lange tijd wordt opgeslagen in water.

Echter, voor een constante vloeistof circulatie in het systeem vereist speciale apparatuur. U installeert het vereist een kleine ruimte, evenals ketels leveren van warmte.

Elektrische vloerverwarming verschillende snelheden. De koeling van de kabel geschiedt zo spoedig de verwarming. Voor de bediening van de apparatuur is een krachtig systeem van de stroomvoorziening.

Infrarood vloerverwarming is eenvoudig genoeg is geïnstalleerd, net genoeg om de film te rollen op het oppervlak. In dit geval wordt het onderworpen aan herhaald gebruik. Om het systeem werkt met behulp van een speciaal apparaat aan te passen. Echter, deze verwarming door een hoog energieverbruik. Onder de nadelen van infrarood warmte-isolerende vloer, merken we:

 • de complexiteit en de hoge kosten van de installatie het werk;
 • de hoge kosten van de werking, het verhogen van kosten voor elektriciteit;
 • snelle afkoeling.

.X-L PIPE maakt het mogelijk om alle voordelen van de bovengenoemde systemen te combineren. Dus één product bevat bijna alle opties vloerverwarming organisatie. Het product heeft de vorm van een buis gemaakt van polyethyleen, dat zich in de warmte van de vloeistof en het verwarmingselement voor. Deze elementen zijn in de vorm van kathode en anode omvatten semihromnikelevye garens die bekrachtigd verschaffen zeer snelle verwarming. Ter compensatie van fluïdumexpansie het verwarmingsproces van het buiselement een ruimte waarbinnen de kogels zacht. Aldus wordt de overdrachtsspanning voorkomen op het oppervlak van de buiswand. De levensduur van het systeem is meer dan zestig jaar.

De onderscheidende kenmerken van dit type verwarmingssysteem te noemen:

1. warmen van koelvloeistof te worden gepompt door het systeem. Het systeem vereist geen installatie van de ketel, het reservoir en pompen apparatuur.

2. Het interval tussen het begaan van heats is ongeveer vier uur.

3. Het systeem is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te repareren indien nodig.

4. De verwarming hoeft geen aanvullende berekeningen, alle apparatuur gemakkelijk in lijn met elkaar uit te voeren.

Het vereist echter een dekvloer 4 cm dik dergelijk verwarmingssysteem te installeren.

Installatie van vloerverwarming wordt gedaan met zijn eigen handen met betrekking tot de aanbevelingen van de fabrikant. De uitvoering van werken komt overeen met het installeren van flexibele leidingen. In eerste instantie moet zich voorbereiden het vloeroppervlak om te werken. Alles voor dekvloer wordt aanbevolen om schuim te gebruiken. Aan de voet van het substraat wordt gelegd met een warmtereflecterende folie eigenschappen. Dit wordt gevolgd door het bedekken van de bodem versterkende las mesh. Bij gebruik van slechts ruwe wapeningsnet gemaakt top styling. De buis wordt geplaatst op het oppervlak van speciale bevestigingsmiddelen, in de vorm van slak of zig-zag. Het interval tussen het leggen van de buisleiding is 25-30 cm.

Note - scheef, gedraaid of bochten in de pijp leggen van sites zijn niet geldig.

Elk uiteinde van de buis moet in de verdeler van de afgesloten doos, die wordt geleverd met het systeem weergegeven. Een warme vloer onder de tegel met hun handen gemonteerd precies in overeenstemming met alle aanbevelingen van de fabrikant. Voor aanvullende en bescherming dozen wordt waterdicht tape toegepast.

In het laatste deel van de kathode en de anode-element een draad die leidt tot een bron van de elektriciteitsvoorziening. Nadat de installatiewerkzaamheden installeren bakens, leggen dekvloer, gebruikt voor dit doel een speciale oplossing in de samenstelling waarvan additief. Het drogen van betonspecie in de winter liet het systeem werken bij een gemiddelde temperatuur modus versnellen.

Het leggen van handen warm vloertegels na verificatie de prestaties van de afgewerkte coating. Installatielocatie van de verdeelkast moet van tevoren worden gedefinieerd. Sinds permanent toegang moeten worden verstrekt. Regulators kabels moeten op een gunstige locatie worden geïnstalleerd.

Voor het onderhoud van het systeem van de vloerverwarming is het raadzaam om de diensten van specialisten gebruiken. Voor reparaties gepompte warmte agens, de vloeistof op dit moment in een speciale pomp. Deze onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd eens in de 10-15 jaar.

stookkosten X-L PIPE vrij hoog. Echter, de duur en de kwaliteit van de werking van de apparatuur te zijn vruchten afwerpt. Omdat deze systemen produceert slechts één fabrikant, dan heeft het geen analogen. De prijs van de installatie van vloerverwarming, zonder voorbehandeling met een koppelaar zes dollar per vierkante meter.

Vloerverwarming onder de armen van dit type wordt gebruikt als de belangrijkste verwarmingsbron en als extra. Deze systemen vloerverwarming op grote schaal in Korea. Ze worden geïnstalleerd als in woningen en in openbare ruimtes zoals scholen en ziekenhuizen. Dit is te wijten aan de volgende voordelen:

 • lage installatiekosten;
 • laag energieverbruik;
 • optimale warmteoverdracht prestaties.

Voor de installatie van vloerverwarming van dit type niet nodig om toestemming te krijgen van de gespecialiseerde organisaties. Het systeem is geïnstalleerd in particuliere woningen en appartementen.

Vloerverwarming water met zijn eigen handen de video:


Like this post? Please share to your friends: