Reparatie verdieping appartement met zijn handen

Eigen appartement leidt vaak eigenaren om een ​​ander beroep te verwerven - de reparateur alles. Natuurlijk, het is niet nodig, want er is altijd de mogelijkheid om mensen die zal je repareren huren. Als je geluk hebt, zelfs snel en efficiënt, maar duur. Maar om een ​​dergelijke geluk te bereiken, en moeten in wanneer en wat er moet gebeuren om te worden onderzocht. Eerlijk gezegd, weet je hoe je de vloer in het appartement te repareren? Over opknappen - om in te lopen ... dtsat gewoon verf op de vloer - ze alles weten. En hoe weet je hoe lang je nog steeds dienen de zeer vele malen geverfd de vloer? Dat is wat we zullen praten.

 1. En de reparatie nodig?
 2. Repareer de houten vloer in het appartement
 3. Reparatie betonnen vloer appartement
 4. Een verscheidenheid van vloerbedekkingen

En de reparatie nodig?

Laten we gewoon een reservering maken - tot de vloer niet zinken onder hun voeten, hoeft niet per se te repareren. Echter, het uitstellen van de vervanging van onbetrouwbare sex, we echt te wachten op deze vreugdeloos evenementen, en dan dus we moeten om alles te laten vallen en omgaan met vloeren vervangen, het in het allemaal de fondsen die tot onze beschikking hebben. En zo blijkt dat als het gaat om het herstellen van de vloer van het appartement, de prijs is vaak een beperkende factor. Met onvoldoende middelen de meest correcte ideeën hebben een slechte gewoonte uitgevoerd in de stijl "zo hoog" of zelfs "naar de hel met hem". Daarom is het beter in te schatten hun capaciteiten en niet te zwaaien dat niet zal doen.

Nieuw gebouw met een fijne afwerking in Moskou zal sterk reparaties aan hun gastheren te vergemakkelijken. Maar wat te doen als nog reparatie van vloeren in het appartement nodig.

Nu meer over de noodzaak om de seksen te repareren.

Eigenaren die al de vloeren in de nabije toekomst (ten minste 5-10 jaar geleden) hebben bijgewerkt, nog te vroeg om na te denken over de reparatie, tenzij deze vloeren zijn al moe en willen iets nieuws, en het geld is er. Maar mensen die de vloeren zijn niet veranderd sinds de bouw van het huis, uiteraard de moeite waard hoe versleten vloeren.

Het oude gebouw huisvest de standaard vloer - plaat bedekt met geëxpandeerde klei (of afval) en bedekt met een betonnen chape, gelegd op de top van de isolatie (waarschijnlijk al hebt of helemaal onbruikbaar worden,) en, ten slotte, de houten vloeren. In het algemeen kan de kwaliteit gelegd houten vloerplanken van de behoorlijk droog vrij lang zijn. Maar als de vloerplanken kraken en de reeds buigen onder het gewicht van het lopen, en tussen hen waren er duidelijke hiaten, is het noodzakelijk om niet denken alleen over de reparatie en vervanging van de vloer, ten minste gedeeltelijk. En dit betekent niet dat de oude versleten vloeren, gewoon bedekken met linoleum - deze benadering een nieuwe vloer zal je een heel, heel lang. Dus voordat je iets uit nieuwe producten te leggen, moet het mogelijk zijn om te versterken en zet de oude vloer, die de basis vormen voor een meer in de mode te dekken. En het kan worden gedaan op twee manieren:

 • vervangen of repareren zichzelf hardhout
 • verwijder de oude stukken hout en giet er een normale betonvloer

Overweeg beide opties vloerrenovatie.

Repareer de houten vloer in het appartement

Repareer de houten vloer van de zaak is, als je zeker weet dat de basis in orde is, en hoeft alleen maar een beetje gammel vloerdelen te versterken.

Het schema van de houten vloer in de procedure is eenvoudig:

 • het reinigen van de planken van verf of lak - het is het beste om een ​​slijpmachine te lopen, dan is al het beddengoed vrij gemakkelijk te verwijderen om de boom
 • inspecteren de planken - rotte, gebarsten, in het algemeen, onbetrouwbaar moet worden verwijderd om te worden vervangen door nieuwe en sterke
 • Controleer de bevestiging van de platen aan de balken - als de planken werden genageld, moet je nagels hamer dieper (om het hoofd ondergedompeld in de raad van bestuur ergens in de 5 mm) en daarnaast zet ze op de schroeven, die veel betrouwbaarder dan nagels zijn
 • kleine spleten sluiten speciale stopverf voor hout, wordt gepleisterd putjes, waarbij uitgespaarde spijkers en schroeven
 • meer dan een halve centimeter spleet breed nauwe Chopyk, de landing op hetzelfde vulmiddel
 • proshpatlevannye ruimte wordt overschreven met schuurpapier of een andere run op de vloer schuurmachine
 • Verwijder stof en vuil - eerst met een stofzuiger of een borstel, en daarna met een vochtige doek
 • gezet op een bijgewerkte vloer verf of lak, of gelegd met een ander van uw keuze vloer

Deze eenvoudige reparaties onder geen enkele kracht. Maar zoals het spreekwoord zegt, beter om te zien een keer dan horen honderd keer, dus kijk op de vloer reparatieproces in het appartement op video.

Maar als meer dan de helft van de vloerplaten zijn alleen geschikt voor verwijdering, is het makkelijker om een ​​volledige vervanging te doen.

Als vandaag de houten vloer leggen proces betrouwbaarder. Moderne massief houten planken die met messing - groef aan één zijde van de plaat en de andere kam mogelijk strak zonder gaten bord met elkaar te combineren, met name indien een dergelijke stapeling versterking plaatsen dimensionering verbinding. Het enige nadeel van de volledige vervanging van houten vloeren is de prijs. Maar dergelijke vloeren van al het hout wel de meest duurzaam en milieuvriendelijk.

Echter, als je nog iets meer modernistische willen (bijvoorbeeld een vloerbedekking van houten vloeren, laminaat, linoleum of tegelvloer), is het beter om volledig te verwijderen van de oude houten vloer en een solide fundering van beton.

Reparatie betonnen vloer appartement

Ervan overtuigd dat conventionele facelift vloer al niet helpt, moet u beginnen met de basis - beton chape. Het allerbelangrijkste in dit werk is de mogelijkheid om perfect glad en vlakke vloer te maken, zoals elke moderne vloerbedekking weerstaan ​​garantietermijn is slechts onder dergelijke omstandigheden. God zij dank, in onze tijd, een gladde en duurzame betonnen vloer kan worden gedaan op verschillende manieren:

 • Pour gewone cement-zandmengsel
 • invult al voorbereid droog cement mengsels (rovnitelyami)
 • bed gips sheets - de zogenaamde "droge dekvloer"

Een meer gedetailleerde beschrijving van deze opties voor het maken van een betonnen vloer zal later, maar nu een paar woorden over de voorbereiding.

.yap-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px belangrijk ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-verticale .yap-title-block__text {
font-size: 17px belangrijk ;!
}

Voorlopige voorbereidingen voor de dekvloer in een van de volgende manieren hetzelfde:

 • volledig verwijderen van de oude vloeren, verwijder de raad van bestuur en houten vloerbalken
 • ontdaan van vuil en andere onnodige extra's alle ondergrondse ruimte door het openen van de oude dekvloer of de plaat als de banden waren niet
 • waterdicht lay (meestal gebruikt kunststoffolie, die stroken overlappend gelegd met een tussenruimte van 10-15 cm)
 • lijmstrook langs de wanden compenserende klep Beschikbare expansie-compressie tie bij het wisselen van de temperatuur en de betrouwbaarheid van de betonvloer
 • effenen de gids bakens (voor degenen die het maken van een betonnen vloer met zijn handen, is deze bewerking verplicht!)
 • indien nodig (bij droge dekvloer of te grote hoogteverschillen base) naar het gebied geëxpandeerde klei vullen, geëxpandeerde klei met zand of ander droog mengsel aanbevolen door de fabrikant voor een betonmengsel
 • voor het harden betonnen vloer door gieten van het cementmengsel kan worden toegepast wapening - plaatsing gaas

De volgende stap is gewoon gieten of leggen de meeste banden.

Zoals we allemaal weten, is eenvoudig cement-zandmengsel gebruikt om de vloer te vullen voor een lange tijd en zeer goed bewezen (in het bijzonder aantrekkelijk is de prijs). In principe kan alleen minuses omvatten de duur van het drogen dekvloeren (minstens 28 dagen) en het gietproces zelf - een vies en hard werken.

Aangezien de situatie beter voorbereid mengsel: mengsel betrouwbare, waarvan de uithardingstijd - 1-10 dagen, en het gieten gemakkelijker, omdat het mengsel wordt verdund tot een halfvloeibare toestand waarin het oppervlak is veel gemakkelijker de volgende verdieping te lijnen. Daarnaast is er ook een zelfnivellerende verbindingen, de toegepaste behandeling vergemakkelijkt tot het maximum. Maar met steeds meer gebruiksgemak en hogere prijzen, maar het is niet nodig om uit te leggen aan iemand.

Gieten dekvloer elke werkwijze die in de video.

Tot slot, GVL - de oprichting van een droge dekvloer bevalt ons en het proces snelheid en het gemak van installatie, en een daling in de modder, en ideaal resultaten. Kan teisteren alleen de prijs, maar dit hebben we gewend zijn geraakt.

Het hele proces van de vorming van een droge dekvloer getoond in de video, te bekijken en te leren.

Een verscheidenheid van vloerbedekkingen

De belangrijkste etappes van de seksen in de reparatie van een appartement we hebben geleerd. Echter, in de meeste gevallen is niet gestopt. Hebben we hebben oude houten vloeren gerepareerd of maak een nieuwe betonnen vloer, willen nog steeds iets meer interessant, of warm, of mooi ... En wanneer het tijd is om de finish vloer te selecteren komt.

Alle soorten vloeren vandaag de dag kan worden onderverdeeld in drie groepen:

 • soft (inclusief tapijt, linoleum, kurk vloeren van gemalen rubber tegels)
 • massief hout (massief houten vloeren, parket, laminaat)
 • solid steen (keramische tegels, tegels gemaakt van natuurlijke en kunstmatige steen)

Het hebben van de hand van een verscheidenheid van dergelijke materialen kunnen worden verkregen niet alleen mooi en comfortabel vloeren, maar ook origineel ontwerp effecten. Bijvoorbeeld, sommige van de resultaten van de reparatie vloer in een appartement (foto verschillende vloerbedekking en de combinatie daarvan).

Nou, te oordelen naar de beschrijving, reparatie van vloeren in het appartement is niet zo ingewikkeld proces, en het is heel goed mogelijk om hun eigen handen te maken. Vergeet echter niet een reparatie twee overstromingen en ten onrechte geselecteerde reparatie-modus kan de verwerking tijd tot in het oneindige te verhogen. Daarom is duidelijk de berekening van de hoofdstad masterplan appartementen, evenals tijdelijke en, belangrijker nog, de financiële grenzen voor elke fase. En laat uw appartement u bevalt!


Like this post? Please share to your friends: