Membraan Izospan: voorzien bevestigingsmateriaal en fijnheid

Het proces van de selectie van de wind, waterkracht en parozaschity moeten worden uitgevoerd met uiterste voorzichtigheid worden uitgevoerd, omdat onder het grote aantal fabrikanten, is het noodzakelijk om een ​​materiaal dat de meest betrouwbaar zal zijn te kiezen. Membraan Company "Izospan" heeft zich gevestigd als vysokokachesvenny product waarvan de sterkte wordt getest voor de komende jaren. De details en de fijne kneepjes van het plaatsen van het membraan "Izospan" praten over.

Inhoud:

 1. Membraan "Izospan" - Kenmerken en Overzicht
 2. Voordelen van het gebruik van de materialen "Izospan"
 3. "Izospan" eigenschappen en diversiteit van het materiaal
 4. membranen species "Izospan" en hun functies
 5. Hoe te Style "Izospan": kenmerken van membraan installatie

Membraan "Izospan" - Kenmerken en Overzicht

Om comfortabel leefomstandigheden in het huis en met het oog op de duur van de werking ervan te verbeteren maakt, moet ervoor worden gezorgd dat de kwaliteit isolatie te installeren. Het zal helpen om de fundering, muren, vloeren en plafonds van de destructieve werking van het milieu te beschermen.

Zonder het gebruik van isolatiemateriaal vocht, wind of condens kan zowel externe als interne afwerking van het gebouw te vernietigen. In dit geval is het raadzaam om hoogwaardige isolatie, die in staat zijn "Izospan" materialen bedrijven is te gebruiken.

Dit product is beschikbaar op de markt voor meer dan tien jaar, en is in de hoge vraag in zowel de consumenten- en professionele bouw. bijzondere individuele technische faciliteiten die worden gebruikt voor de vervaardiging van de waterdichting materialen "Izospan". Voor de kwaliteit van de producten zorgvuldig gecontroleerd door specialisten, met de ontwikkeling van de afdeling.

Materialen "Izospan" het verstrekken van stoom en vocht bescherming onderscheiden zich door de aanwezigheid van het certificaat van overeenstemming certificaat van brandveiligheid.

Een grote verscheidenheid aan soorten en vormen van de materialen "Izospan" kunt u precies het soort isolatie, die de koper nodig is te kiezen.

"Izospan" foto:

Op de lange verblijftijd van "Izospan" in de bouw de markt van vandaag, er was een product dat vergelijkbaar is met de productie van "Izospan" ziet, maar heeft de twijfelachtige kwaliteit en lage technische kenmerken. Om vervalsing te voorkomen dat tijdens de aankoop van het membraan "Izospan" moeten deze regels volgen:

 • Alle materialen hebben een speciale collectieve mouw en verpakkingen voor het verpakken membraan maakt gebruik van een speciale hoes gemaakt van polyethyleen, met de kleuren van het bedrijf en speciale printing;
 • elk van de rollen is uitgerust met de handleiding en de bijsluiter, die producten van andere merken;
 • op het binnenoppervlak van de voering waarop het materiaal drukembleem "hexa";
 • het ene uiteinde van de rol is voorzien van een logo met specifieke informatie over de feestzaal van de verpakker en de datum van vervaardiging van de goederen;
 • alle zijdelen het worden gesloten met plakband rol heeft individueel worden aangeduid met de naam van het materiaal.

Voordelen van het gebruik van de materialen "Izospan"

Als gevolg van de warmte-reflecterende eigenschappen "Izospan" materialen zorgen voor een betrouwbare bescherming van alle soorten gebouwen tegen wind en vocht.

Door het gebruik van een dampbarrière "Izospan" geëlimineerd het risico van vocht in zolder en gebruik warmtereflecterende eigenschappen kan een betrouwbare bescherming tegen condensvorming massa te verschaffen.

Met de installatie van de bevestigingsband is mogelijk om extra afdichtende bevestiging te verschaffen. Bovendien heeft de functies van het materiaal toegevoegd om extra windscherm gebouw verschaffen.

Het gebruiksbereik van het membraan "Izospan" vrij breed en geldt voor interne en externe isolatie van wanden, daken, vloeren, plafonds, waardoor de kans op condensvorming en beschadiging te voltooien.

De variant van het gebruik van isolatie "Izospan" als de vloer substraat. In dit geval, zelfs materialen reflecteren infraroodstraling en direct richt de warmtestroom in de kamer.

Het gebruik van deze materialen maakt het mogelijk om een ​​betrouwbare bescherming tegen:

 • blootstelling aan vocht;
 • condensaatvorming massa;
 • vallende wind.

Voorts kan de functionele kenmerken van de membranen thermische belasting verbonden aan seizoensgebonden veranderingen te verlagen. Isolatie is in staat om de isolatie systeem te beschermen:

 • gevel van bestemming;
 • dakbedekking;
 • wanden en vloer dekken;
 • vloeren.

Daarnaast is het gebruik van de materialen "Izospan" naar een gunstige en comfortabele omstandigheden voor het pand te creëren.

Met betrekking tot de belangrijkste functionele kenmerken van de aangeboden op de bouw markt van vandaag materialen, wordt de producten "Izospan" gekenmerkt door:

 • zorgen voor wind weerstand en bescherming van daksystemen;
 • stoom, wanden en plafonds;
 • samengestelde materialen van verbindingen met verbindingsstroken.

"Izospan" eigenschappen en diversiteit van het materiaal

Wij bieden om het volledige scala van producten die het bedrijf produceert "Izospan" bestuderen:

1. membranen of films van water- en winddichte damp vertragend doeleinden.

Hydro- voorruit en is gemaakt om isolatie-elementen van het systeem en structurele elementen van het gebouw door de vorming van condensaat in gewicht, wind en vocht dat binnentreedt van het milieu.

In dit geval is de buitenzijde van de beschermingskap een dampdoorlatende, waardoor de waterdamp en clusters doorstaan.

Toepassing van deze materialen zijn verdeeld over een structuur dak, wand bestemming en geventileerde gevels. Door het combineren hoge dampdoorlaatbaarheid en waterbestendigheid deze membranen zijn in hoge vraag van de consument.

2. De dampdichte folies en hydroprotective bestemming.

Deze materialen beschermen de isolatie van muren, daken en plafonds van wordt geraakt door stoom condensatie, waardoor de kwaliteit van de isolatie aanzienlijk vermindert.

Met behulp van stoom en water-proof isolatie isolatie films bewaard gebleven en uitgebreid het leven van de gehele structuur. Bovendien, in de wanden gaat niet condensaat niet gevormd schimmelvorming en schimmelvorming optreedt en geen corrosie van metalen elementen.

3. Verwarm stoom waterdicht reflectietype met een energiebesparende effect.

Deze materialen hebben een gemetalliseerd oppervlak dat infraroodstralen reflecteert en biedt een betrouwbare bescherming tegen de stoomverhitter aan de binnenzijde en op de buitenzijde vocht. Het gebruik van deze materialen maakt het mogelijk om energie te besparen voor het verwarmen in de winter.

4. Gebruik van de verbindingsstroken zorgt voor een betrouwbare docking materiaal lang.

membranen species "Izospan" en hun functies

1. "Aqua Izospan Prof" - verschijnt als professionele tresloynoy beschermende membraan, die bescherming en isolatie van het daksysteem van de wind, vocht en condens massa verschaft. Stapelen materiaal wordt direct geproduceerd isolatiemateriaal, een ventilatieopening in dit geval ontbreekt. Dus geen noodzaak om geld te besteden aan de inrichting van speciale kratten.

Dit materiaal heeft een hoge waterdampdoorlaatbaarheid eigenschappen, bestendigheid tegen licht en vocht. Bovendien is het bestand tegen mechanische beschadiging en elk weer geschikt is voor de installatie.

Het gebruiksbereik van het materiaal:

 • het oppervlak geïsoleerde en ongeïsoleerde hellende daken;
 • aanbrengen van scheidingswanden;
 • wand-isolatie;
 • waterdicht geventileerde gevels typen;
 • rangschikking van zoldervloeren.

Materiaal 100 procent bestaat uit polypropyleen, het in staat is om in dergelijke temperatuurbereik -60 tot +75.

2. "Izospan AM" - een damp-doorlatend membraan, dat bestaat uit drie lagen. Gebruikt voor isolatie-elementen en dak- en wandsystemen tegen vocht en condens te beschermen. Het materiaal heeft een hoge vlagootalkivayuschie eigenschappen, maar tegelijkertijd is dampdoorlatend dus verhoogt de levensduur van het gebouw.

Het is verboden materiaal te gebruiken als een soort dakbedekking topcoat.

3. "AU Izospan" - de vorm heeft van een drielagige membraan dat wordt gebruikt om verschillende delen van gebouwen tegen vocht, wind en condensaat massa beschermen. Een van de voordelen van het materiaal moet worden benadrukt:

 • gemak van installatie en het leggen van de werkzaamheden;
 • hoge weerstand tegen vocht;
 • hoge sterkte en rek voor breuk;
 • een hoge waterdampdoorlaatbaarheid;
 • weerstand tegen ultraviolette straling;
 • Milieuvriendelijk en veilig gebruik;
 • gemak van het vervoer, handige vorm en lichtheid van gewicht.

4. "Izospan A" - een dampdoorlatend membraan werking die de isolatie en de wandoppervlakken van weer en wind beschermd. Daarnaast bevordert het verwijderen van stoom uit de binnenkant van het gebouw. Houdende materiaal wordt geproduceerd aan de buitenzijde van de isolatie aan het oppervlak voordat de uitwendige afwerking. Door het gebruik van het membraan verbetert de isolatie van de kwaliteit en de levensduur van het gebouw.

Omvang van het gebruik van toepassing op:

 • gestel wandoppervlakken;
 • buitenvlakken van de wanden;
 • geventileerde gevels.

5. "Izospan vlamwerende actie (UED) A" - een nieuw soort wind- en waterdicht membraan met brandvertragende toevoegingen. Toepassing van een membraan van dit type biedt niet alleen bescherming tegen windstructuur, condensaat en vocht, maar voorkomt de onbedoelde ontsteking, die volgende gevallen optreedt:

 • in het proces van het lassen;
 • bij de werkwijze volgens waterdicht maken van een sokkel deel;
 • in andere situaties.

6. "Izospan AF" - onbrandbaar type membraan gebruikt bij de werkwijze van waterdicht maken van een geventileerde gevel soort gebieden, isolatie en andere bouwelementen. Het basismateriaal is het gebruik van glasvezel, die verschilt absolute onbrandbaarheid.

7. "Izospan AF +" - onontvlambaar membraan met verbeterde eigenschappen, die wordt gebruikt voor wind- en waterdicht maken van bouwelementen. Bovendien, door middel van het gebruik van dit materiaal zorgt voor extra bescherming van gebouwen tegen brand.

Hoe te Style "Izospan": kenmerken van membraan installatie

In antwoord op de vraag welke kant op "Izospan" put moeten erg voorzichtig zijn, omdat de verkeerde installatie van het materiaal van de integriteit van het waterdicht systeem zou schenden.

Het membraan enerzijds, een laag die ademen, waardoor verlichting van het condensaat, en de andere zijde niet in staat is om vocht en wind.

Hieronder vindt u aanbevelingen voor de installatie van membranen "Izospan AS en AM." Ze worden gebruikt om de daktrim tegen de gevolgen van wind en water te beschermen. Bevestigingsmateriaal wordt direct op het isolatiemateriaal niet worden waargenomen met een ventilatieopening uitgevoerd. Gladde blauwe kant van het materiaal moet buitenzijde van het dak.

Deze typen membranen bieden bescherming voor het gebouw tegen neerslag, wind of dakbedekking defecten. Voorts worden volgens de membraan verbeterde verwijdering van vocht door het oppervlak van de isolatie.

Deze membranen worden niet gebruikt als primaire of secundaire dakbedekking.

Als u de installatie van het membraan voor het verwarmen van het dak, wordt de isolatie gerold en direct bezuinigen op het. Installatie beter starten vanaf de onderzijde van het dak. De minimale overlapping van 150 mm. Voor het fixeren van de uitgerekte materiaal op een oppervlak gebruikt spanten nietpistool.

Naast het materiaal bevestigd aan de houten-counter antiseptified. Bevestigend hen door middel van spijkers of schroeven. Verticale overlappende verbinding of de beide delen van het membraan contra-geperst. Bovendien zijn ze bevestigd krat voor verdere daktrim. Tussen het buitenste deel van het membraan en de dakbedekking moet worden opgenomen ventilatieopening stellen die uitgang het condensaat uit de dakruimte. Je moet ook zorgen te maken over de inrichting van de ventilatie-opening in de nok deel.

Fixatie van het membraan wordt in een gespannen positie door een onderrand verschaft door de onderste afvoer condensaat het drainagesysteem binnenkomt.

Montage membranen "Izospan A AF" wordt uitgevoerd met een ventilatie blootstelling spleet van 4-5 cm uitgevoerd, bovenop de isolatie, balken of latten.

Indien gemaakt van materialen die op de geïsoleerde dak, dan walsen en snijden van het materiaal dat in de nok. Installatie wordt gemaakt door het stapelen horizontale lijven omwikkeld met hun gladde zijde moet op de buitenkant. De minimale overlapping van 150 mm.

Voor het fixeren van weefsels worden ook gebruikt toonbank die zijn bevestigd met spijkers of schroeven. De minimale speling is het membraan 2 cm. Het materiaal dient niet in contact met een verwarmingselement of massief houten delen, omdat dit nadelig zijn functionele activiteit beïnvloedt.

Het gebruik van "IZOSPAN" video:


Like this post? Please share to your friends: