Hoe maak je een deuropening te maken

Als u de oorspronkelijke indeling van de ruimte te creëren, waardoor een aantal nuttige oppervlakte gebruikt deuropening te slaan. De regeling is gebaseerd op de afwijzing van de installatie van een deur in de ruimte tussen de twee kamers. Aldus ruimte waarvoor inschrijving met verschillende bouwmaterialen en design. Op eigenaardigheden van deuropening verder praten.

Inhoud:

  1. Deuropening: regeling, en nadelen
  2. Opties deuropeningen: een korte beschrijving en ideeën
  3. Het maken van een deuropening zonder deur: ideeën en aanbevelingen
  4. Tegenover deuropening met een decoratieve stenen
  5. een boog gemaakt van gipsplaat met hun handen: Hoe wordt de deuropening te versieren

Deuropening: regeling, en nadelen

Om te beginnen, stellen wij voor om een ​​aantal nadelen opstelling van deuropeningen overwegen:

1. Tussen de kamers er geen duidelijke afbakening van de ruimte, aangezien er geen deur zijn twee kamers langzamerhand een grote ruimte verdeeld in zones. Het is niet echt passend bij de regeneratie van de opening tussen de keuken en slaapkamer, hoewel het acceptabel om aparte keuken en eetkamer is.

2. Het onvermogen te regelen in elke ruimte. De installatie van de deur opening in de badkamer of het toilet - is absoluut onaanvaardbaar.

3. Het ontbreken van absolute privacy. Bijvoorbeeld, als het huis is de thuisbasis van meer dan twee personen, de installatie van de deuropening in de slaapkamer is onmogelijk.

Desondanks is de opstelling van de deuropening heeft een groot aantal voordelen, die later besproken:

1. De deur is in staat om visueel te combineren twee kamers in één integrale ruimte. De meest optimale opties voor het versieren van deuropeningen zijn kamers die sociale doelstelling hebben, zoals de keuken, eetkamer, bibliotheek, hal, woonkamer.

2. Originaliteit van het uiterlijk wordt bereikt door de deuropening van een bepaalde vorm, en het gebruik van onconventionele decoratieve materialen in het proces van afwerking.

3. Geen behoefte aan complexe en belastende zorg. Na afronding van alle werkzaamheden aan de regeling en de decoratie van de deuropening is niet verplicht om voor hem te zorgen.

4. Het verkrijgen van buitengewone creaties voor weinig geld. Als je een creatieve benadering wenden tot de opstelling van de opening, dan voor kleine financiële investering, is het mogelijk buitengewoon te verkrijgen, en belangrijker nog, een unieke creatie.

5. In het bijzonder geschikte opstelling van de deuropening in de studio. Sinds hun nuttige oppervlakte is aanzienlijk beperkt, en openen van de deur, aan de ene kant draagt ​​bij aan de afbakening van de ruimte, en aan de andere kant - bespaart nuttige ruimte.

Opties deuropeningen: een korte beschrijving en ideeën

Om de fundamentele keuze van afwerking deuropening ontdekken:

1. Het gebruik van houten kozijnen of klassieke hout.

2. Decoreren met kunstmatige of natuursteen.

3. Het gebruik van rode baksteen.

4. Om ongebruikelijke formulieren zullen de gipsplaten te gebruiken te maken.

5. De verkregen unieke artistieke smeden deuropeningen.

6. Met het gebruik van glazen ramen en de achtergrondverlichting.

7. stof opties stelt u in staat om een ​​beetje ruimte te delen en biedt een aantal privacy.

Bovendien, dergelijke uitvoeringsvormen mogelijk afwerking van de deuropening gebruik van dergelijke materialen:

  • Tape gordijnen;
  • multicolored parels;
  • houten sluitertijd;
  • glasvoorwerpen;
  • jaloezieën op de deur;
  • het gebruik van valse schaal;
  • Gebruik klei;
  • uitvoeringsvorm gecombineerde gebruik van gedroogde bloemen of vruchten;
  • Bamboe gordijn op de deur;
  • papier of plastic producten;
  • pailletten;
  • wasverzachter appliques;
  • gordijnen op de deur;
  • metaaldelen.

Het maken van een deuropening zonder deur: ideeën en aanbevelingen

Met behulp van de binnendeur is de belangrijkste manier van scheiden van de ruimte huizen of appartementen op afzonderlijke lokalen. Die deur staat garant voor de privacy en isolatie. Met zijn hulp om een ​​meer comfortabele omgeving, evenals bescherming tegen geluid, licht en geur te creëren.

Op de aard van de afwerking van de voorkant van de kamer hangt af van de perceptie. Als u nodig hebt om een ​​binnendeur verdwijnt installeren, dan zal de beslissing volkomen gerechtvaardigd zijn prachtig ingericht deuropening.

Wij stellen voor om de meest voorkomende varianten van het ontwerp van de deuropeningen te overwegen:

1. Finish deuropeningen panelen - het gebruik van panelen gemaakt van plastic is een goede optie, omdat ze in staat zijn om een ​​verscheidenheid van texturen te simuleren. Bijvoorbeeld, de variant van de installatie van panelen van kunststof van eikenhout of andere waardevolle houtsoorten. Bovendien heeft het panel geen speciale zorg nodig hebben, geen stof te verzamelen over het oppervlak en hebben een lange levensduur. Hun enige nadeel - een lage weerstand tegen mechanische schade als het per ongeluk geraakt of aanraakscherm, dan zal het krassen die het uiterlijk zal bederven. Met de hulp van de panelen is het mogelijk om te benadrukken de strakke interieur, zodat hun installatie passend in een kantoor of bibliotheek zou zijn. Kunststof panelen uitbreiden van de ruimte van de opening en maak de kamer boven. Voor het bevestigen kunststof panelen op de muur, volstaat het oppervlak bereiden en vloeibare nagels.

2. Gebruik van polyurethaanvormstukken kan het effect van het toepassen van het gips te verkrijgen. Alleen uitvoering met polyurethaan niet in de structuur, evenals gips laden en heeft een langere levensduur. Het ziet er erg aantrekkelijk sierlijsten in de woonkamer of eetkamer. Haar lijmen mogelijk op vrijwel elk oppervlak. Merk op dat de aanwezigheid van te veel opluchting elementen visueel te laden ruimte, dus voor kleine ruimtes is het beter om opties voor platte lijsten te kiezen. Als de kamer is relatief hoog, de installatie van stucwerk in de vorm van een boog om het interieur van de aristocratische en verfijnde te maken. Een ander voordeel van het gebruik polyurethaanvormstukken mogelijk om elke kleur en tint voor het verven van de opening te selecteren.

3. Maak de deuropening met decoratieve stenen - een stijlvolle, moderne oplossing die aanzienlijke investeringen vergt. Om dit soort afwerking te voeren is nodig om speciale vaardigheden om te werken met stenen of huren professionals. Maar op hetzelfde moment, dit soort trim is anders duurzaamheid, functionaliteit en duurzaamheid. Om een ​​te grote belasting van de structuur te vermijden, kiezen kleine stenen. Variant volgens plat rand steen op de opening omtrek. Een andere manier om te trimmen is om rafelige randen te creëren. Voor het selecteren van kleuren van de stenen, om de algemene toon van de kamer ontwerp in aanmerking. Om de stenen op het oppervlak van de lijm wordt gebruikt voor het plaatsen van de standaard tegel op te lossen.

Tip: Om de duurzaamheid van de coating van decoratieve steen te verbeteren en om de hechting tussen de stenen en de muur te verbeteren, moet er een reeks voorbereidende werkzaamheden gericht op de behandeling van stenen oppervlakken voor lijmen, met behulp van speciale precoat oplossing.

4. Het gebruik van klinker - tegel brickmaker hulp het bereiken van een heel mooi visueel effect. Klinker behandelde oppervlak rondom de deuropening. Voorkeur worden de producten verpakkingsmateriaal in de aanloop dit type ontwerp effectief en verschilt oudheid. Daarom is het gebruik van deze stof is geschikt voor het interieur in een klassieke of antieke stijl.

Deuropeningen foto:

Met betrekking tot de uitvoeringsvorm van de deuropening klaring wijzen dergelijke typen uitrusting:

1. Standaard - nabewerken uitvoering van de deuropening in een U-vorm. Het gaat om de ontmanteling van de deur en het kozijn. opening bekleding met behulp van stopverf, egaliseren en het installeren van houten lambrisering, steen, stucwerk polyurethaan en andere bovenstaande opties.

2. Inschrijving in de vorm van een boog - interessanter en moderne versie. Met de hulp van de boog kan een aanzienlijke toename in de ruimte te bereiken, de ruimte wordt luchtig. Aanbevelingen voor de opstelling van de boogvormige opening:

  • Als de kamer een laag plafond, moet de boog hoekstraal halve breedte van de opening overschrijdt, dat wil zeggen een zachte afgeronde rand hebben dus kunnen de plafondlift, door uitzetting van de boog zelf;
  • klassieke variant boog inrichting vereist een exacte overeenkomst van de opening halve hoek zodanige breedte boog verfraaien een ruimte met een hoog plafond;
  • bovendien de variant opstelling van een trapezium, ellipsevidnoy of asymmetrische bogen.

Tegenover deuropening met een decoratieve stenen

Decoratieve steen is in staat om de deuropening elegantie en aantrekkingskracht te geven. Maar hij legt activiteiten vereisen speciale zorg en precisie. Daarom, voor het leggen van decoratieve stenen beter lay samenstelling schets op de vloer, om nauwkeurig af te schilderen koppeling millimeter.

Voor een betere grip oppervlak en stenen muur gemaakt van beton of steen, het veroorzaken van een speciaal soort krassen. Doe het beter, met een staalborstel.

Voor tegenover de deuropening van decoratieve stenen tegels op de muur en primer moet worden gelegd op basis van acryl steen.

Next aangebracht op de tegel gematigde kleefstoflaag en wordt tegen de wand gedrukt. lijmresten worden gebruikt voor afdichten. Al het werk begint met de hoekdelen van steen horizontaal gelegd, te beginnen vanaf de onderkant van de opening.

Merk op dat elke poort heeft zijn eigen lengte, breedte en dikte, zodat een decoratieve stenen kan het gehele oppervlak van de opening volledig te bedekken.

Daarnaast is het gebruik van decoratieve steen is zelfs mogelijk om gipsplaten, omdat het niet het ontwerp te veel gewicht te laden.

Met goud kan stenen het effect van een middeleeuws kasteel te bereiken en grote rotsen te helpen simuleren het voorste deel van de grot.

een boog gemaakt van gipsplaat met hun handen: Hoe wordt de deuropening te versieren

Voordat je de boog te bouwen in de deuropening, moet u beslissen over het type:

  • klassieke variant omvat de uitrusting standaard boog met een boogstraal heeft;
  • Als de hoek van de straal in de richting vergroten loodrecht op het diafragma, krijgt de boog in de vorm van een ellips, die ideaal is voor de moderne interieurstijlen;
  • boog met een hoog convergentiepunt vlakken geschikt om gotische stijl;
  • romantischer styling verschilt boog, die een rechthoekig is, maar afgeronde hoeken.

Bij het kiezen van een bepaald type boog moet rekening worden gehouden met de algemene stijl van de kamer, afwerkingsmaterialen gebruikt in het proces van afwerking en individuele kenmerken van het terrein.

Gipsplaten installeren bogen in de deuropening van de splitsing in verschillende fasen, die later besproken:

1. Ontwikkeling van het project.

In dit stadium van de hoogte, type en stijl bogen. Het is beter om een ​​vooraf gemaakte ontwerp te gebruiken of tekenen op papier boog ten opzichte van de geselecteerde categorie. Verder wordt papier gesneden ontwerp patroon op ware grootte. Zo krijgen we klaar arch project in full size. Eventueel wordt een correctie uitgevoerd door de omvang of hellingshoek van de bogen.

2. Installatie van metaalprofiel.

De volgende stap omvat het instellen van een metalen profiel in een voorbereide deuropening. Met U-vormig metalen profiel, dat in staat is de noodzakelijke stijfheid van de boog te waarborgen. Daarnaast zal het profiel nodig om speciale perforator en schaar om bijdragen aan vermindering van het profiel.

De eerste stap wordt berekend als de vereiste profiellengte en insnijdingen zijn gemaakt in stappen van 10 mm. Dus, krijg je aan het profiel te buigen onder een bepaalde hoek. Overeenkomstig gestructureerde gebogen profiel.

3. Installatie van gipsplaten.

Omdat gipsplaat is gebogen ten opzichte van de boogvormige opening, is het plafond nodig om het materiaal type. De dikte is veel kleiner dan de standaard gipsplaten, maar tegelijkertijd is het heel duurzaam. Identificeer verschillende manieren die kunnen helpen om te buigen gipsplaten:

  • en een breedte van de boog maximaal 25 cm, aan één zijde van de gipsplaat bogen moeten bezuinigen in stappen van 10 mm, maakte vervolgens nadlamyvanie snijdt en de geleidelijke buiging van de gipsplaten, er rekening mee dat alle werkzaamheden veilig en zonder toepassing van veel inspanning worden uitgevoerd, anders, mogelijke kans op scheurvorming van de structuur, de zijde waarop wordt inge- sneden, is bovenaan;
  • Een andere uitvoeringsvorm van de buiginrichting gipsplaten neemt de voorlopige buigen via een speciale rol, voor het buigen drywall overvloedig bevochtigd met water en verder verwerkt rol met aren, verder is er buigen gipsplaat volgens een vooraf patroon pleister constructie moet drogen minimaal 10 uur , vóór de eigenlijke installatie.

.yap-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px belangrijk ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-verticale .yap-title-block__text {
font-size: 17px belangrijk ;!
}

Voordat u de installatie van de boog, moet er een reeks van activiteiten die gericht zijn op de voorbereiding van de deuropening om de installatie te worden uitgevoerd. De wand is uitgelijnd gemaakt verwijdering van de oude finish shpaklyuyut diafragma en versterken het metaalprofiel, indien nodig.

De basis gebruiken, knip de noodzaak van boogdelen en ze vast op een vooraf bepaald profiel. De variant vervanging MDF gipsplaat.

Tip: In het proces van vaststelling van gipsplaten in het profiel, niet nodig om te veel druk op het oppervlak van de schroevendraaier, aangezien er kans op verzakking en vervorming van het profiel van de gehele structuur.

Na afdichten van voegen en alle sporen van de schroeven moeten arch decoratie in de deuropening geïnstalleerd verwerken. Eerst de kont gepleisterd alle gebieden en installatie van bogen serpyanku. Verdere constructiedetails tweemaal puttied eerste - voorpagina via de vulstof en de tweede - de finish. Verder ontwerp afwerking is afhankelijk van de voorkeuren van de eigenaren en de kenmerken van de kamer.


Like this post? Please share to your friends: