Hoe kan ik de voordeur te installeren

Een betrouwbare barrière tegen de kou of ongenode gasten is de toegangsdeur. Metaal, plastic of hout - het materiaal doet er niet toe, alleen de esthetische component wordt toegevoegd aan de beveiligingsfuncties. De eigenaar zal moeten nadenken over hoe het materiaal van de voordeur, die binnen moeten kiezen en buiten de groep en hoe u het model set te kiezen. Het gaat erom hoe naar de voordeur te installeren en zal in het artikel worden besproken.

inhoud:

 1. Hoe de buitenkant metalen deuren te kiezen
 2. De keuze van het kasteel buitenkant stalen deuren
 3. Wat moet het uiterlijk van de ijzeren buitendeur zijn
 4. Entree buitendeuren gemaakt van metaal
  • Kenmerken van PVC deuren
 5. houten buitendeuren
 6. selectie hardware nuances
 7. betrouwbaarheid deur
 8. Installeren buitenkant metalen deuren
  • Het wegwerken van een oude deur
  • Werkwijzen voor het aanbrengen van een nieuw deurframe

Hoe de buitenkant metalen deuren te kiezen

Idealiter zou de metalen deur van het huis te zetten in een veilige, zoals: niemand zal voorbijgaan, maar hun. Cold met deze verklaring ook een punt van zorg. In feite is de eigenaren van goedkope modellen leveren meer zorg dan rustige momenten. Bijvoorbeeld:

 • condensatie;
 • ijs;
 • corrosie;
 • Lage geluidsisolatie - niet de hele lijst van problemen.

En als je de sloten kan openen, zoals verwoord door professionals met een blikopener? En om het allemaal de deur boven voldeed niet aan elke eis brandweer? Het blijkt dat het geld zal worden verspild.

Ideaal ingangen niet bekend zijn met deze problemen, maar de koper moet bereid zijn om meer te betalen voor hen dan de gemiddelde kosten, en mooie afwerking zal moeten betalen.

Kijk onder de huid: design kenmerken als een belofte van sterkte en duurzaamheid

 • Het is essentieel dat de voordeur gecombineerde twee factoren: competent ontwerp oplossingen en hun recht op een uitvoeringsvorm van de productie. Evaluatie parameters zijn als volgt:
 • De dikte van de staalplaat. De verkoper biedt items met stalen van minder dan 1,2 mm dik? Bescherming en warmte uit zodanig zal niet wachten. Betrouwbaarheid wordt gekenmerkt door parameters van 1,2-2 mm dik plaatstaal.
 • Verstijvers laten staal om het slagen van het lot te weerstaan ​​als vandalen en inbrekers. Verticaal geplaatste elementen (longitudinaal systeem) ontworpen voor bescherming tegen buigen van het deurblad van de hoeken.
 • Horizontaal geplaatste ribben Duw de stalen baan of druk.
 • Het gecombineerde systeem omvat twee soorten ribben en wordt als optimaal beschouwd. Het wordt soms geïnstalleerd extra schuine elementen, maar niet altijd zinvol om meer te betalen voor dit soort vangnet.
 • Voor de buitenste deurblad kan worden verstopt extra armor plaat. Puntlassen verbindt veilig een gelaagde structuur, en creëert extra bescherming tegen het storten van beton. Dit zijn de ingangen zijn voorzien van veilige sloten en hebben een aantal extra opties protvovzlomnyh. Als het huis niet placer diamanten, dergelijke voorzorgsmaatregelen en de uitgaven wordt opgeslagen op de verdediging is overbodig.
 • Staaldozen weerstaan ​​krachtig effect wanneer het profiel, waarvan ze zijn gebogen in U-vorm met een wanddikte van ten minste 0,3 (bij voorkeur 0,5) mm.
 • Het zal een grote plus als je van het model heeft versterkt scharnieren. Onder de bal, en andere rassen van veilige mechanismen met kogellager zijn het meest effectief tegen hacking. Het minimum aantal loops - 3 stuks, maar is niet een definitieve versie :. Zwaarder dan het deurblad, hoe meer bevestigingsmiddelen verschaft.
 • De anti-Pins in een hoeveelheid van 2-4 stuks aangebracht aan de scharnierzijde gelegen einde van het deurblad. In tegenstelling tot de mobiele dwarsbalken, intrekbaar, na het sluiten van de sluis, de pinnen altijd zichtbaar. De doos heeft een uitsparing, zijn ze verborgen wanneer de deur gesloten is. Pins zal een geweldige verrassing dief toen hij sneed de lus en de sluizen te hebben geopend, lopen we in een ander obstakel.
 • Insulation. De deur van het huis direct aan de straat, moet een laag materiaal met een lage thermische geleidbaarheid. Geëxpandeerd polystyreen en minerale wol worden vaker gebruikt dan andere. Goed, als het kozijn binnenkant ook geïsoleerd en sluit dicht afsluitende elastiekjes rond de omtrek.

De keuze van het kasteel buitenkant stalen deuren

Onneembare vesting huis zal zijn wanneer betrouwbare deur voor minstens een betrouwbare slot zal worden gesloten. Species mechanismen, de deur op slot, heel veel. Voor buitendeuren worden gekenmerkt door het volgende:

 • bouten.Kan hebben een grendel mechanisme met een enkele cilinder. Van metalen deuren is een veel voorkomend verschijnsel. Goed gefokt uit het cilinderslot en het mogelijk te ontgrendelen of vergrendelen van de deur vanuit het huis.
 • Sleutel om de deur van de binnenkant en de buitenkant te openen zal toestaan double-cilinder nachtslot. Met het oog op het vuur op thuiskomen belangrijkste van deze is het noodzakelijk om de bout te verlaten op de deur. Als er een probleem is - in zijn zoektocht zal niet worden besteed kostbare minuten. Echter, de naleving van deze verplichting met zich meebrengt andere moeilijkheden: een kind of een oudere persoon die de sleutel in het slot, dat het binnendringen van andere familieleden te voorkomen had verlaten.
 • Een mengsel van de vorige twee - een draaigrendel zoals in het eerste geval en kan de vergrendelingssleutel in het tweede mechanisme te blokkeren.
 • Sloten met handvat mogelijk extra belemmering voor de aanvaller, maar als de primaire vergrendelmechanisme niet kunt gebruiken. Dat het cilinderslot, binnen verborgen, gemakkelijk beschadigd, tezamen met het handvat. Zelfs beginnende rover slaat met een hamer of te verwijderen met behulp van eenvoudige hulpmiddelen.

 • Oppervlak en Insteeksloten Roman afsluitbaar. Het is een universele oplossing voor winkels en kantoren, waar de ingangen bij voorkeur zijn gemaakt van PVC en glas.
 • gecombineerde sloten nog steeds de cilindrische tandwiel basis. Eén standaard voor dergelijke grendelinrichting is, kan het een belemmering voor het slot reparatie worden, als een onderdeel ontbreekt.
 • Elektronische sluitsystemen in particuliere woningen tot een zeldzaamheid, vooral in de input groepen. Om te betalen voor hen is niet nodig als er een betrouwbare mechanische verdediger.

Wat moet het uiterlijk van de ijzeren buitendeur zijn

Voor ingangsgroepen op de straat, is het belangrijk dat de bekleding niet bang voor licht, koude en vocht. Vizier als een verdediging wordt niet geaccepteerd, dus klaar is categorisch verdeeld in twee types:

kan niet mogen
Hammer glazuur. Het creëert aantrekkelijke coating met een langdurige bescherming tegen corrosie. Morozov, ze is niet bang, en schilderde de deur staat goedkoop. Afwerking van alle hout-basismaterialen - MDF, spaanplaat en andere, zelfs in de aanwezigheid van lamineren. Regen en sneeuw nog steeds hun werk doen - te vernietigen een mooie afwerking.
Natuurlijk hout: eiken, dennen, els en walnoot zijn niet bang voor vocht. Geen wonder dat sommige rassen worden gebruikt in de scheepsbouw. Maar geconfronteerd met dergelijke deurpanelen zijn erg duur. Vinilplast. Vocht was niet bang, maar de koude materiaal crack.

Entree buitendeuren gemaakt van metaal

Voor eigenaars van particuliere woningen worden steeds vaker uit PVC kiezen deuren, versterkt met metalen profiel. Dit is heel redelijk - van PVC ramen zorgen voor een betrouwbare bescherming tegen hacking en koud, waarom niet dit materiaal voor de input groepen te gebruiken in de particuliere sector?

De belangrijkste voordelen:

 • warmte- en geluidsisolatie,
 • weerstand tegen hitte, koude, regen,
 • de mogelijkheid om de kleur lamineren te kiezen in overeenstemming met de structuur van het concept,
 • gebrek aan ijs en condensatie.

In openbare gebouwen is vaak te vinden buiten de schuifdeuren van PVC.

.yap-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px belangrijk ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-verticale .yap-title-block__text {
font-size: 17px belangrijk ;!
}

Kenmerken van PVC deuren

 • Technologie van de productie van PVC-ramen en deuren is vergelijkbaar, maar het profiel zelf is significant verschillend. kunststof deuren kunnen binnen- en buitenopening hebben.
 • Voor ingangen gemaakte profielen verstevigd gedeelte. Twee camera's - een minimale configuratie, vijf-kamer producten de hoogste thermische en geluidsisolatie. De belangrijkste camera heeft een zeer hoge resolutie. Vaststaat versterkend inzetstuk, dat een bijzondere stijfheid geeft.
 • Rechthoekige buis met een gesloten lus als extra inserts. In windows overeenkomstige structurele elementen een gat, en een wanddikte van de versterkende profielstaaf in kunststofdeuren meer. Extra versteviging van de hoeken kreeg metallopalastikovyh ingangen. Rubber afdichting strakker dan de ramen en aangrenzende strakker.
 • Glas versterkten - gelamineerd of gepantserde door de omtrekslas beschermd vocht doordringt binnen. Niet kiezen voor een volledig glazen deur. Het is beter als het deurblad in het onderste deel doof zal zijn.

 • Voor bredere openingen is het raadzaam om een ​​dubbele deur te installeren. Aangezien de belasting op het gebruikersprofiel gelijkmatig worden verdeeld tussen de twee vleugels. Dit bespaart doorhangen voorste groep en verhoging van de levensduur.

houten buitendeuren

 • Houten deuren worden minder vaak begon te ontmoeten in de input groepen. Maar gemaakt van hout van hoge kwaliteit en met een goed slot, zal het een goed alternatief voor metalen tegenhangers.

Door buiten foto

 • Als de deur niet wordt samengesteld uit een reeks, is het belangrijk om aandacht te besteden aan isolatie. De makkelijkste optie, wanneer een kachel naar het deurblad is bevestigd en top gestikt faux leer.
 • U zult de meeste tambour deuren van hout te vinden. Hun rol is niet zo veel ruimte bescherming tegen hacking, de schoonheid van de traditie van het interieur en extra isolatie van een appartement of huis.

selectie hardware nuances

Lock, deurdranger en scharnier - zijn onderdelen van de deur hardware. De deuren zijn opgehangen ten minste drie lussen, worden ze beschermd tegen opstijgen. Zij zullen het gewicht te behouden 50 tot 70 kg.

 • Als de ingang niet bestaat op bestelling, zal het slot een standaard single multi-point vergrendeling mechanisme. Het systeem wordt geactiveerd door het draaien van de sleutel - en krachtige stalen balken nemen hun plaatsen. Het kan worden voorzien van lichtgewicht deurslot vergrendelen daarvan in een punt.
 • Closer - Vereist voor alle grote ingangen. Vlot en vrijwel geruisloos sluiten waarderen alle gezinsleden.

betrouwbaarheid deur

Het feit dat de voorgestelde deur maakte een serieuze fabrikant, vertel een certificaat met vermelding van de klasse van bewijs. De tests worden uitgevoerd op een serieus niveau, zodat de resultaten kan worden vertrouwd.

 • 1e klasse. De voordelen van een dergelijke deur is minimaal. Doelmatig is om vast te stellen tussen aangrenzende ruimten garage - huis of een huis - veranda. Set van handgereedschap in de handen van een professioneel om te gaan met het zeer snel.
 • 2e klasse. De meest voorkomende categorie van de deuren. Het zal een aanvaller te stoppen met een set van elektrisch gereedschap.
 • 3. Klasse deuren langer dan alle anderen te weerstaan. Massieve constructie zal staan ​​voor een half uur tegen de machtige slijpmachines.

Geef de klasse van bewijs voordat je iets koopt verplicht zou moeten zijn.

Installeren buitenkant metalen deuren

De wens om te besparen is gerechtvaardigd. Het kopen van een deur in een huis niet goedkoop, veel eigenaren verwachten om te gaan met de installatie van zijn eigen. Dit is mogelijk als uw huis heeft een master gereedschappen en vertrouwd te raken met de technologie.

Maar in de meeste gevallen, van de professionele dienstverlening wordt niet geaccepteerd op te geven:

 • zo kalm voor het geld,
 • moeten wenden tot conclusies,
 • aan de deur garantie wordt gehandhaafd.

Maar let op de arbeid is ook nodig, zodat de kennis van de basisinstallatie stappen van pas. Dit is wat nodig is om een ​​metalen deur te nemen op zijn plaats.

Het wegwerken van een oude deur

 • Voordat u een nieuwe voordeur installeren, moet u om de oude te verwijderen. Als de riem op de inklapbare scharnieren hing, wordt afval onder het ondereinde van de wijd geopende deur geplaatst. Na een beetje moeite, kan het gemakkelijk worden verwijderd uit zijn scharnieren.
 • Demontage van de deur als haar een stuk scharnier? In dit geval wordt de baan gehouden in een doos op de schroeven. Ze moeten worden losgeschroefd met een schroevendraaier of een schroevendraaier.
 • Van houten kisten verwijderde alle bevestigingsmiddelen, hardware en nagels. Ontwerp, gemaakt om het geweten en stevig in de deuropening te verwijderen moeilijk. Dan is de kant van de rasp in het midden en uit te breken van schroot onderdelen. De overige elementen worden verwijderd zonder problemen.
 • Metalen doos gedemonteerd met behulp slijpmachines, snijden betonstaal en andere bevestigingsmiddelen. Na verwijdering van de doos, opende schuim gezuiverd door resten van de oude isolatie.

Werkwijzen voor het aanbrengen van een nieuw deurframe

 • Box nieuwe input groep kan zijn gebonden via de bestaande gaten in het metaalprofiel. Voor deze methode moet u wanddikte ter plaatse van de opening groter dan 15 cm. Anders aanvallers de doos rukken.
 • Alle anker met stoppen met de deur geleverd. Klemmen nodig utaplivat in de opening, zal het veiliger. Een kap, dezelfde kleur als de kleuren van de doos bevestiging seat ongemerkt maken.
 • Als de deur van de kleinschalige productie, de boutgaten erin misschien niet. Zij worden geboord met intervallen van 30 cm over het gehele profiel. Door hen de wand wapeningsstaven 12 en een diameter van 15 mm en een lengte van 15 cm. Vanuit de balken zijn gelast aan het profiel. Soms is er geen mogelijkheid om de lassen toe te passen. Vervolgens het slagen van een hamer of sledge hamer kan worden geklonken bars. Doe het heel voorzichtig, zodat er geen klappen te komen de doos zelf.

 • Tussen zij dooswand ruimte van 1-1,5 cm.
 • Een doos kan in de opening worden gefixeerd door middel van montageplaten. Experts raden deze methode als de meest betrouwbare. De platen hebben al de nodige technologie gaten. Elk rek tenminste 3 platen gericht naar flat. Dankzij dit soort bevestiging van de deur evenwijdig loopt aan de buitenwand. Ankerbouten kan worden vervangen door een klep, zoals in de eerste methode.
 • Tussen de dooswand reactie ruimte van 1,5-2 cm.
 • Natuurlijk, voordat de inbouwdoos in de aanhef, is het noodzakelijk om uit te lijnen met de verticale en horizontale richtingen, met het niveau. Houten wiggen, onder het profiel hulp geplant bevestigt u het vakje in de gewenste positie.

vaststelling algoritme

 • Na rangschikking van de dozen om de plaatsen van montage gaten geboord kanalen in verhouding tot de afmeting van het anker. De werkzaamheden zullen moeten slaan.
 • Bevestig beginnen met de tandheugel waarop de lus. Doe het na het opnieuw controleren met de niveau indicaties: voor het boren box kan bewegen.
 • Scharnieren vereisen vet, en het deurblad wordt volledig gemonteerd: om oog, handgrepen, sloten vast te stellen. Daarna wordt het deurblad opgehangen aan scharnieren.
 • Tweede verticale rek na eerdere fase moeten worden uitgelijnd. Om dit te doen, hebben betrekking op de deur, en beginnen met het verplaatsen van het rek, zorg ervoor dat de ruimte rond de omtrek was hetzelfde, maar niet meer dan 2 of 3 mm. Wanneer het samenvallen van alle voorwaarden, de tweede tandheugel is bevestigd in de opening, om ervoor te zorgen dat het weefsel soepel loopt bij het openen en sluiten. Het kasteel heeft ook om te werken zonder enige inspanning van de kant van de persoon, het sluiten van de deur.

 • Liet openingen afgedicht met schuim of mortel. Afplakband geplakt op de doos, zal deze verontreiniging te voorkomen.

 • Schuim of oplossing moet volledig droog gips hellingen en grijpen de finish stuwing pas daarna. Hier ziet u hoe de deur in huis te stellen.

Like this post? Please share to your friends: