Installatie van metalen deuren

De voordeur moet dienen als een betrouwbare bescherming voor de bewoners van de illegale invasie van koude, omgevingsgeluid doordringen van buiten, en tegen tocht. Momenteel is de meest voorkomende metalen structuren die, mits goed geïnstalleerd, bieden het hoogste niveau van betrouwbaarheid en veiligheid. Natuurlijk, een goede en hoge kwaliteit staal is niet goedkoop, maar kan enigszins worden verminderd door het instellen van een eigen. Echter, in dit geval, moet u strikt aan alle installatie regels van de entree metalen deuren, anders zal de aanvaller niet moeilijk zijn om te gaan met een dergelijke belemmering in de weg. En de koude, harde geluiden en wind goed is ingesteld ontwerp is het onwaarschijnlijk dat te beschermen.

Inhoud:

1. Soorten metalen deuren

2. Hoe kan ik een metalen deur te kiezen

3. Hoe maak je een metalen deur te installeren

Voordat je naar de selectie, is het nodig om de verschillen tussen deze of andere modellen van stalen deuren te begrijpen

Soorten metalen deuren

Entree stalen deuren zijn onderverdeeld in verschillende typen, afhankelijk van hun beoogde bestemming. Iemand legt op de eerste plaats bescherming tegen de invasie van de huisvesting, voor iemand belangrijker brandwerende eigenschappen, en voor sommige van de meest belangrijke mensen zouden overbodig en kogelvrije deurblad zijn.

Laten we eens kijken naar elk type detail:

  1. Classic beschermende structuren. In de regel, in dit geval, in de eerste plaats te zetten ter bescherming tegen ongeoorloofde penetratie. Deze deuren zijn voorzien van drie of vier lussen van instelmiddelen en meerdere sluitingen. Op aanvraag extra sloten in een metalen deur die eigenschappen geheimhouding hebben verbeterd kan worden geïnstalleerd. Het bereik van de standaard deuren zeer breed, het u toestaat om de stof, volledig op basis van uw eigen voorkeuren te kiezen. En het gaat niet alleen kleuren, maar ook het ontwerp en de afwerking van het uiteindelijke ontwerp. Het beste is om een ​​klassieke metalen deur in gespecialiseerde bedrijven bestellen, kijken naar hun reputatie. Ze bieden een enorme selectie van echt robuust ontwerp en installeer ze alleen de hoogste kwaliteit fittingen en sluizen.
  2. Brandwerende stalen deuren moeten een onoverkomelijk obstakel in de weg van vuur, die het voor een bepaalde tijd, elimineert brand. Meestal vuurvaste modellen zijn in staat om te overleven, van uur tot uur. Ze verschillen door de aanwezigheid van speciale brandwerende minerale wol tussen de buitenste stalen stroken.
  3. Gepantserde kogelwerende deuren worden meestal geïnstalleerd in banken en andere plaatsen waar opgeslagen kostbaarheden of grote sommen contant geld. Ze zijn uitgerust met elektronische of combinatiesloten en zijn zeer goed bestand tegen beschadiging. Het is in deze vaak opgezet bout sluitmechanisme modellen.

Hoe maak je een metalen deur te kiezen

De beslissing om de voordeur te veranderen, men wordt geconfronteerd met een enorme uitdaging - hoe om te kiezen uit de verscheidenheid aan modellen is degene die mogelijk is om hun belangen zou kunnen worden voldaan en heeft onnodige dure toeters en bellen niet. Om dit te doen, moet je de doelen die u nastreeft installeren van een stalen barrière te bepalen, en weet dat een paar "geheimen van de succesvolle verkoop" gebruikt door managers.

Een standaard set van functies, die naar de mening van de meerderheid van de gebruikers metalen deuren zou moeten hebben - is van:

  • lange levensduur;
  • beveiligingssoftware;
  • als vulmiddelen;
  • interessant ontwerp.

Echt hoge kwaliteit deuren zijn gemaakt van speciale legering staal met een hoge weerstand tegen diverse blessures. Dit product kan gewoon niet goedkoop zijn. Daarom, ondanks alle verzekeringen van de verkopers in de uitstekende kwaliteit van de goederen, moet niet te goedkoop metalen deuren te kopen. Het meest waarschijnlijk, dit is een ruwe vervalsing te kwader trouw is, of het Chinese product, met die nu scoort bijna de gehele markt. Een dergelijke deur, zelfs een kind in staat is om slechts een paar minuten met behulp van de gewone blikopener te openen.

Term deur-dienst hangt niet alleen af ​​van de kwaliteit van de materialen, waarvan het is gemaakt, maar ook over de manier waarop de installatie correct is uitgevoerd. Daarom, als u geen vertrouwen in hun capaciteiten, is het beter om uit te nodigen om het werk van de medewerkers van speciale bedrijven, die ook, indien bezorgd over hun reputatie te doen, zorgen voor de lange termijn te garanderen. Anders, na een paar maanden van gebruik moeten metalen deuren te herstellen - een zeer kostbare procedure, financiële en arbeidskosten.

Ook aandacht besteden aan de sluizen, die u oorspronkelijk voorgesteld. Bij correcte installatie en een hoogwaardige metalen slechts een inbraak wordt precies slot. Een groot aantal fabrikanten de prijs verlagen van haar producten door het installeren van dure constipatie, maar met goedkope vulling en het kasteel - het is niet het element, waarop u kunt besparen. Ook wordt aanbevolen om onmiddellijk extra beveiligingsfuncties installeren om boren of snijden van het slot te voorkomen.

Voorts moet worden verduidelijkt welke vulstof wordt gebruikt in de bouw. Laat overtuigingen van de verkoper niet te kopen, je probeert te verkopen een super-dure deur die security je gewoon een massief betonnen vullen met lood krullen en geslepen glas nodig. Een goede deur hebben een paar lichtgewicht isolatie, bv Isover gebruiken. Geen inbreker zal niet de aandacht vestigen op het gebruik van een krachtig hulpmiddel om door te dringen in het appartement, maar in geval van brand of verlies van sleutels een dergelijke deur een enorm obstakel voor brandweerlieden of reddingswerkers kan zijn.

Hoe maak je een metalen deur te installeren

Dus, de deur kiest u en zelfs geleverd, kunnen we overgaan tot het te installeren? Nee, moet u eerst uit elkaar te halen alle oude kozijn. Om dit te doen, verwijder het deurblad gedragen door simpelweg te tillen uit zijn scharnieren met een kleine koevoet. Sommige deuren zijn geïnstalleerd op de eendelige scharnierende, in dit geval ook een schroevendraaier, die deze zelfde loop zal hebben en te verwijderen nodig.

De volgende fase van demontage - de afgifte van het kozijn op alle hardware: ankers, nagels, bouten. Daarna kan gemakkelijk worden verwijderd met een koevoet. Als het ontwerp zich niet leent, kan de zijkant rails te snijden in het midden en daarna traan. Evenzo verwijderbare bovenste en onderste staven. Wanneer de deur in het metaal van de lasconstructie gemonteerd, dan is het is noodzakelijk om het gehele maalinrichting verbindingsstukken snijden.

Verdere deuropening ontdaan van uitstekende stukken beton, baksteen, spijkers, oude gips isolerende materialen en vergroot de grootte van de nieuwe doos. Alle werkzaamheden moeten zeer zorgvuldig worden gedaan om te voorkomen dat de elektrische draden invoeren van de lokalen beschadigen. Grootte van het openen van de beste toename in het gebruik van het pistool. Kloppen eenmaal betonslijpmachine moeten zorgvuldig snijd de hele storende versterking.

Zodra alle vuil wordt verwijderd, kan dat u de nieuwe metalen kozijn op het openen en markeer de gaten voor de pennen, die aan de wand worden bevestigd. Sommige hiervoor gebruikte gewone stalen staven, maar ze geen dergelijke betrouwbare bevestiging als ankers met de mogelijkheid om uit te breiden in de boring. Als u echter besluit om het te gebruiken pinnen, moeten ze of gelast, geklonken of na het inpluggen in de muur. Hierbij wordt voor het installeren van de deur kanaallucht zeker een kleine technologische kloof met de wand verlaat. Gewoonlijk volstaat 1-2 cm.

De tweede werkwijze van montageraam wordt gebruikt wanneer de deur nodig, als het ware "verdronken" in de deuropening. Het is betrouwbaarder, de zogenaamde "Europese" installatie optie. Voor kanalen die speciaal profiel die een opening aan beide zijden van de binnenste en buitenste. Nadat de verkregen holle ruimten worden gevuld met mortel additief verhoogt aanzienlijk de kracht. In dit geval is de deur wand vormt een waar monoliet, die nagenoeg onbreekbaar. Maar stellen gestel dus alleen als de wanddikte van meer dan 150 mm, anders wordt de deur met een grote impact wordt gescheurd. Bevestigd doos via openingen aangebracht aan de binnenwand profiel. Als ze niet door de fabrikant, is het noodzakelijk om de te boren, dan rijdt ze verankeringen of metalen staven. In dit geval moet het proces van de spleet ten minste 10-15 mm.

.yap-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px belangrijk ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-verticale .yap-title-block__text {
font-size: 17px belangrijk ;!
}

We zullen blijven werken aan de installatie. doosdeur na montage te lijnen in de opening. Hiervoor een houten wiggen nodig moet de omvang waarvan iets meer dan de vereiste breedte van de spleet tussen het kozijn en de opening. Scoren consequent aan de boven- en onderkant van de doos, moet je de verticale zijroosters gelegen aan de scharnierzijde maken en sluit in deze stand, waardoor de benodigde vrije ruimten. Controleer de loodrechte toepassing van de constructie en loodrecht aan de binnen- en buitenzijde.

Zodra dit voltooid is, het steunframe en elke werkwijze smeert goed bovengenoemde lussen. Na opknoping deuren resten van het smeermiddel moeten worden verwijderd.

Verdere aanpassing tegenoverliggende zijde rack. In dit geval moet de gehele hoogte van de technologische kloof gelaten 3-4 mm. Dit wordt gemakkelijk gedaan door gewoon verplaatsen van de tandheugel en tegelijkertijd voor de deur. zet deze dan op dezelfde wijze. Draai tenslotte de ankers of gelaste balken waard pas na een grondige controle op de prestaties van de deur. Sluiten en openen, moet het deurblad niet aanraken dozen op een plaats.

Na installatie alle tussenruimten zapenivayutsya montageschuim en vak was schoon, kan het vasthouden plakband. Een gipsoppervlak tussen het kozijn en de opening kan beginnen na 24 uur.

Vergeet niet dat alleen wanneer goed geïnstalleerd metalen deur kan een echte bescherming van uw huis te worden, dus niet verwaarlozen één, zelfs de meest onbeduidende regel.


Like this post? Please share to your friends: