Hoe kunt u uw deur tegen inbraak te beschermen

Een manier om uw eigendom te beschermen tegen onverwachte gasten is de montage en het versterken van deuren. In dit artikel laten we u zien hoe u het goed doet en wat je op moet letten.

inhoudsopgave

 1. Versterking van het deurkozijn en sluitwerk
 2. Apparatuur van het deurblad
 3. De keuze van de sloten en grendels
 4. Algemene veiligheidsvoorschriften

Voor de installatie en bescherming tegen inbraak deuren nodig: het product zelf is gemaakt van hout of metaal, insteeksloten, borgplaten, bouten, schroeven en een boormachine.

Versterking van het deurkozijn en sluitwerk

 • De eerste put is bevestigd bij het openen van het deurkozijn. Anders worden alle toekomstige werkzaamheden voor de installatie van sluitsystemen zijn nutteloos. Bevestiging gebeurt met schroeven 80mm lang. Ze geschroefd rond de omtrek van de doos en ga naar de muur frame. Na dat, het breken van de voordeur een trap en zelfs raakte de schroot zal problematisch zijn.

 • Het verbergen van buitenaf zichtbaar deurscharnieren. Dit wordt bereikt Herpositionering van de deur. Versterking van het scharnier is eveneens noodzakelijk. Hiertoe is een paar middelgrote schroeven aan elke kant van de lus veranderd naar niet-verwijderbare pennen of spijkers zijn gemaakt van gehard staal met twee koppen. Dit alles wordt verkocht in de winkels.

 • Een grendelplaat gleuf van het kozijn is vervaardigd uit hard metaal en is bevestigd met vier schroeven 80 mm. Het is beter om de plaat gegalvaniseerde buis 100mm lang vervangen.

Apparatuur van het deurblad

 • Een geschikt materiaal voor het welzijn van het deurblad - glas, massief hout, metaal. Hacken metalen deuren met de connector wordt moeilijk wanneer ze versterkt aan de binnenkant en hebben een blokkerende vergrendeling. Hollow deuren, dwz fineer, geplakt op een kartonnen doos het huis binnen niet geschikt.

 • Bij het vervangen of het installeren van de deuropening moet worden uitgevoerd. Dit dient als een belemmering voor de onverwachte gasten en de mogelijkheid van een snelle evacuatie in geval van brand.
 • Buitendeuren met ramen niet wenselijk, maar het is ook mooi. Bovendien is het niet aan te raden om te presteren bij de deur raamopeningen om een ​​betere veiligheid te garanderen. Een aanvaller kan gewoon het glas breken en het deurslot aan de binnenkant te openen

 • Kijkgaatje in de deur blad, waardoor de bezoekers naar de andere kant van het te zien, om onnodige ontgrendeling van de deuren te voorkomen. Het is geïnstalleerd met een speciale hoes en uitgebreide kijkhoek.

 • Voor extra bescherming van hun huizen voor de grote deur kan in een metalen deur rooster worden geïnstalleerd.
 • Als u zich bij de ingang van de schuifdeuren, versterkt ze het installeren van sloten op de boven- en onderkant. Een stang opknoping neer van de doos naar het midden van de deur wordt voorkomen ongewenste spreads. Deze hengel kan worden gekocht in de winkel of doe het zelf.

De keuze van de sloten en grendels

 • Slot en bolt - een onmisbaar attribuut van elke deur, zodat het sluiten. Geopende deur kan criminele overval activeren. Daarom sluiten op de sluis moet krijgen in de gewoonte maakt niet uit hoe lang je weg bent van huis.
 • Goede nachtslot moet van hoge kwaliteit zijn zonder zichtbare schroeven, bouten of schroeven. Minimumafstand uitbreidbaar zijn blinddeur is 2,6sm.

 • Een goed middel van extra bescherming terwijl het vinden van je thuis - het is een insteekslot, dat wil zeggen de bout, die niet bestemd is om de deur van buitenaf te ontgrendelen. Met zijn buitenzijde is zichtbaar, maar het is onmogelijk te kraken zonder schade aan de deur of het vak.
 • De slotwig, een deel daarvan voor het inbrengen van de sleutel, geïnstalleerd beschermringen of platen aan beide zijden van de deur. Deze onderdelen zijn geschroefd met ronde hoeden die de schroevendraaier doen draaien. Ringen vrij draaien rond de larven, niet toe te staan ​​aan de leiding moersleutel los te draaien. Sloten met gelijkaardige "wendingen" zijn al gegaan op de verkoop, dus zorg ervoor om ze te kopen.
 • Een andere optie is een betrouwbare sloten - een product met één of twee kernen. Sloten geopend met een sleutel kern aan de ene kant, en hun uitrusting twee cores kunt u twee sleutels te doen aan beide zijden van de deur. Aan de buitenkant van de sluiting afsluitbeugel moet aanwezig zijn om het metallische uitsteeksel van de breuk te beschermen.

.yap-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px belangrijk ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-verticale .yap-title-block__text {
font-size: 17px belangrijk ;!
}

 • Als u vaak vergeten om de deur op slot, stelt het slot grendel. Deze weergave van het slot, die van buitenaf kunnen worden afgesloten zonder sleutel.
 • Cracking stalen deuren zijn vaak gemaakt met behulp van lopers. Dus let op de sluizen, die worden beschermd tegen deze onstuimige. Bijvoorbeeld, soortgelijke producten bedrijf "Medeco" - ze zijn betrouwbaar, maar redelijk duur. Er is aan jou.

Algemene veiligheidsvoorschriften

Naast de voornoemde materialen, de laatste paar nuttige tips.

 • Het is niet nodig om de sleutel van de voordeur van het huis in de planten, struiken of onder het tapijt te verbergen. Aanvallers zullen ze toch vinden. Sleutels worden opgeslagen thuis, en hun duplicaten van buren of op hun grondgebied. Als uw slot kan worden gesloten zonder sleutel, proberen om het te onthouden elke keer, het verlaten van het huis.
 • Het installeren van anti-storm deuren kan de aanvaller in verwarring te brengen. Deze dubbele deuren met bouten en insteeksloten. Ze zien eruit als de poorten en deuren zijn als veilig beschouwd. Een nadeel ze hebben - soort unpresentable. Ze kunnen worden gemaakt met gelaagd gehard glas, die sterk blijft, zelfs in de gebroken toestand.
 • Voor de nacht tijd in te stellen op de veranda bij de voordeur een krachtige zaklamp. Dit is een sterke aanbeveling. U kunt een bewakingscamera installeren. Meestal schrikken ze af potentiële dieven. Opnemen van bewakingscamera's kunnen naar je telefoon of computer worden verzonden. Betrouwbare video geproduceerd door de firma Uniden. Ze kunnen worden gekocht op eBay.com of Amazon.com

 • Laat een fort niet te maken uit hun huizen. In het geval van een service call of brandweerlieden redden het als hun werk kwetsen.
 • Je hoeft niet te veel uitweiden over de veiligheid. Neem gewoon redelijke stappen om het uit te voeren zonder het draaien van uw huis in een gevangenis.

Dat is alles wat trucs. Nu zult u weten hoe u de deur te beschermen tegen breken.

Slachtoffer van een misdrijf, ongeacht eventuele maatregelen die zijn genomen voorzorgsmaatregelen, iedereen kan een mens worden. Dus niet laten angst controle die u, en geniet van het leven. Good luck!


Like this post? Please share to your friends: