Bevestiging van de bovenkasten aan de muur

Alle moderne keuken sets hebben in de volledige bovenkasten. Ze laten u om ruimte te besparen, het hebben van een goede capaciteit. Gelegen op ooghoogte, deze kasten zijn erg handig in gebruik en ze zijn altijd gevuld met een heleboel dingen, het creëren van een ernstige druk op de scharnierende mechanismen. Daarom is het erg belangrijk om betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmiddelen produceren om de kast muur.

Soderazhnie:

 1. Samenstelling van de steekproef behuizinghoogte
 2. De bestaande mechanismen monster kasten
  • montageplaat
  • meubelscharnieren
 3. Het ontwerp van de kast achterwand
 4. Hoe de kast aan de muur met een montageplaat
  • voorbereidende werkzaamheden
  • instrumenten
  • stap voor stap handleiding - Hoe de kast aan de muur te bevestigen

Samenstelling van de steekproef behuizinghoogte

Voordat u begint met bovenkasten aan de muur, moet u de juiste hoogte voor hun steekproef te kiezen. Het wordt bepaald aan de hand van de belangrijkste criterium - de groei keuken eigenaar. De gemiddelde afstand van ongeveer 50-60 cm van het tafelblad aan de bodemwand kasten. Volgens de huidige stand normen, deze waarde te bereiken op het niveau van 45 cm.

In het geval dat de positionering opknoping kasten vereist in de koelkast of in volle oven, dan is de hoogte van deze voorwerpen en bepaalt het gewenste monster kasten.

De bestaande mechanismen monster kasten

De toepassing van moderne bevestigingsmiddelen vereenvoudigt het werk, die wordt geassocieerd met het monster van de keukenkastjes. Hiermee kunt u een aantal fouten in de toepassing van de markering op te lossen en verhoogt de sterkte van de hele structuur. In deze inspanning zal het wel een beetje te nemen en al het werk kunnen onafhankelijk van elkaar worden gedaan, zonder hulp van iemand.
Voor bevestiging van de kast aan de wand, meestal gebruikt speciaal geprepareerde rek en een apparaat genaamd een storing.

Scharnier voorzien van een haak, die in de kast aan de zijwand is bevestigd en blijft onzichtbaar vanaf de buitenzijde.

montageplaat

De eerste manier is de koppeling aan de montageplaat.

Voordelen van deze methode:

 • al het werk kan heel goed worden uitgevoerd door één persoon, dus er is geen noodzaak om het kabinet te steunen, als je klaar bent met tellen. Dit vereenvoudigt de taak, en maakt het ook mogelijk om kasten met een hoge nauwkeurigheid te hangen;
 • dankzij de speciale stelschroeven, kan indeling van de kasten worden veranderd door ze hoger lager, en is ook dicht bij de muur of van te maken. Dit mechanisme maakt het mogelijk bijna precies de kast af te stemmen, is het heel moeilijk, en het gebruik van conventionele scharnieren en is niet altijd mogelijk;

 • op de bus voor bevestiging van de kast zijn speciaal gemaakte inkepingen waardoorheen de lengte gemakkelijk kan aanpassen;
 • vereist installatie kan ook bij keukenschort reeds bevestigd worden uitgevoerd;
 • Geen behoefte om de stoeprand te gebruiken voor de aanpassing;
 • eenvoudigweg niet alleen volgen de montage, maar ook om te ontmantelen. In principe Hitch keukenkasten, in zekere zin, in minder dan 1,5 uur.

nadelen:

 • vooral de hoge kosten van het geheel, waarbij de montagerail en hefinrichting omvat. Maar het is niet zo ernstig probleem, gezien het feit dat als gevolg van het opslaan van een hoop tijd;
 • een ander nadeel van deze werkwijze is dat door spleetvorming van de kast aan de wand in het bovenste gedeelte geringe speling merkbaar.

meubelscharnieren

De tweede methode is meer betaalbaar, maar het zal langer duren, bovendien vereisen extra hulp. Het lussen en de bevestigingselementen te gebruiken.

Aanvankelijk was de bovengrens wordt bepaald en toegepast op de horizontale lijn langs de lengte van alle kabinetten die nodig te schorten.

Dan wordt het niveau bepaald door de nauwkeurigheid van haar gezicht (zijn er gevallen waarin het resultaat wordt verstoord als gevolg van ongelijke vloer).

De resulterende lijn vermelde eerste punt is een opening met een boor of perforator en geïnstalleerd bevestigingsmiddelen. Vervolgens de kast genomen en tijdelijk opgeschort teneinde de locatie van het volgende apparaat met absolute precisie te bepalen. Moet zich niet door slechts één ingesneden lijn, maar de vlakheid van de omhulling moet de te controleren.

Alle volgende proces is vergelijkbaar. Wanneer alle kasten zijn aangesloten en hun posities geverifieerd niveau, kunt u overgaan tot deze verbinding in bekleding schroeven onderling. De laatste fase van werkzaamheden aansluiting van installatie de decoratieve kroonlijst, die is geschroefd op de bovenste basis door middel van schroeven.


Nu gewoon hangen gevels, planken te installeren om te zien of de deuren goed werken, en indien nodig, de fout te corrigeren met behulp van de stelschroeven. Dit hele proces vereist concentratie en een goede aandacht, evenals scherpzinnige assistent, zonder de hulp van die tamelijk moeilijk correcte berekening van de vereiste afstand onder de sluiting.

Het ontwerp van de kast achterwand

Voortgang van het gewicht afhankelijk van het ontwerp van de achterwand van de bovenkasten.


In het eerste geval de achterwand is genageld op nagels en geen uitsparingen. Daarom, wanneer bevestiging aan de montagesteun, het bovendeel niet strak, en het kabinet hellend. Om dit te vermijden, moet de onderkant van de kast zijn aangebracht voor de verdieping, die overeenkomt met de breedte van de montageplaat. Om dit te doen, kunt u een dunne rail nagel, of om de hoogte van het monster te berekenen, zodat hij "kwam" om de keukenschort. In het laatste geval moeten de bevestigingsorganen reeds tijdens een keukenschort.

.yap-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px belangrijk ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-verticale .yap-title-block__text {
font-size: 17px belangrijk ;!
}

In het tweede geval de achterwand is bevestigd in de uitsparing.

Dit ontwerp bovenkasten is handiger, omdat het hen in staat stelt niet alleen op te hangen in overlapping op de keukenschort, maar de kont. Maar bij het installeren van kasten zonder overlap, is het belangrijk dat het platform is perfect gelegen vlak, dus zelfs een lichte afwijking meteen met spoed in de ogen.

Hoe de kast aan de muur met een montageplaat

voorbereidende werkzaamheden

 • Het is wenselijk dat gladde wanden uitgelijnd;
 • als de operatie uitgevoerd op de keukenhoek, moet de hoek tussen wanden exact 90 graden;
 • Alle werkzaamheden aan de elektrische installatie, plaatsing afzetmogelijkheden voor de conclusies van de bovenste lampen moeten worden ingevuld tekenen;
 • Hieruit volgt ook meteen aan de muur, die zal worden opgehangen kasten te bereiden. Het moet worden geschilderd of bedekt met behang en vooraf aan een keukenschort lossen. Sinds de gevestigde kasten doen dit alles zal uiterst moeilijk zijn.

instrumenten


Om kwalitatief hangen keukenkasten bij de hand, moet u de volgende instrumenten hebben:

 • Boor - kunnen elektrisch of handmatig zijn. Het is noodzakelijk om gaten voor bevestigingsmiddelen boren. Als je moet werken aan een keermuur, het zal een boor nodig of punch met deze functie;
 • niveau;
 • roulette;
 • schroevendraaier;
 • een hamer;
 • clamp - een hulpgereedschap, die vereist wordt, indien gewenst, de vakken met elkaar te verbinden om het effect van stevigheid van de gehele structuur te creëren;
 • als de installatie wordt uitgevoerd op het anker, zal het sootvetsvubschego sleutel grootte nodig hebt;
 • en natuurlijk, dat de noodzaak om het vereiste aantal bevestigingsmiddelen voor te bereiden. Om de batches van de kasten nodig schroeven (in de regel, fabrikanten van onderdelen van bovenkasten) op te lossen. De band bevestigd aan de wand schroeven en pluggen nodig repareren. Indien gewenst kunt u een speciale band met de kasten aan elkaar te beveiligen kopen.

stap voor stap handleiding - Hoe de kast aan de muur te bevestigen

In de eerste plaats door middel van stelschroeven noodzakelijk om de haken in de middelste positie te fixeren. Daarna de binnenwanden wordt bevestigd aan de zijwanden zodat de haak gluren slechts 2-3 millimeter en kan vrij hangen bevestigingsstaaf.
Nu bent u klaar om te merken spuiten op de muur. Het moet laten leiden door de basisregels:

 • als de locatie van de bovenkasten is afhankelijk van de grote keukenapparatuur of hoge objecten, dan op het moment van de markup ze zeker nodig hebben op hun plaats te zetten;
 • een toevoeging aan de montagerail, is het noodzakelijk om vooraf te weten of de kasten geïnstalleerd overlapping op de keukenschort, of is het dicht bij hem;
 • bevestigingsband moet onder de bovenrand van de sectie van 3-4 cm zijn geplaatst. Om deze afstand te berekenen, is het noodzakelijk om de riem aan de achterzijde van de behuizing, zodat het zal aan de muur worden bevestigd. Dan zal het duidelijk zichtbaar, hoeveel centimeters nodig is om rekening te houden bij het aanbrengen van de definitieve opmaak zijn.


Gezien al deze aanbevelingen, met de hulp van het niveau toegepaste twee lijnen, vanaf de keuken hoek in aanmerking. Hiervan één lijn geeft de bovenkant van de gordijnrail, en de tweede is de bovenkasten.
Tip: Om te bepalen van de horizontale positie van de kasten is het beter om het niveau te gebruiken, en niet de afstand van het plafond of de vloer niet gemeten, als gevolg van fouten kunnen optreden. Zelfs als er vertrouwen in dat het plafond of de vloer glad genoeg, het risico niet waard, anders moet je al het werk van de grond af opnieuw te doen.

Bovenste randstrook wordt gedrukt tegen de voorbereide markeringslijnen (Laag) en maken het vereiste aantal punten voor bevestigingsgat.

Wanneer de wanden vaste en een goed draagvermogen, is het mogelijk om de rail te splitsen in kleine stukjes van 15 cm, en elk stel op plaatsen waar shelters bevinden. Maar als er ook maar de geringste twijfel over de sterkte van de muren, is het niet nodig om het spoor te verdelen, maar integendeel, is beter bestand tegen het te repareren om een ​​groter aantal bevestigingen.

Verder kan een bepaalde boordiameter, in de wand keurig opgemaakt klein gat om de rack. Hieronder geven we een aantal basisregels uiteengezet:

 • kan men vaak geconfronteerd met een dergelijk probleem, als in het begin van het boren van de boor als het springt. Om dit ongemak kleine uitsparingen in het vlak boringen elimineren. Ze zijn gemaakt met behulp van een hamerslag op de piercer of door haar afwezigheid, in een stevige nagels;
 • Als tijdens het boren van de wand afbrokkelt, dan beginnen door een gat enigszins kleinere diameter te maken, en vervolgens de boormaat breiden. Zo blijkt veel meer zorg;
 • de boordiepte te meten wordt genomen geoogst deuvel aangebracht boren en accuraat opgeslagen gewenste afstand. Als het gat is al gedaan en was het de beurt hamer stekker erin, dan moet je ervoor zorgen dat de diepte voldoende is. Te diep het gat zal het werk ongemakkelijk te doen;
 • in de betonnen muur hard genoeg om een ​​gat te boren, zelfs met behulp van een boor met pobeditovym tip. Daarom, in afwezigheid van de pons hoeft niet sterk paar doorn hamerslagen;
 • tijdens het werk, moet bijzondere aandacht worden besteed aan plaatsen waar de bedrading loopt.

Vervolgens gaten nauwkeurig aangedreven pluggen en sluitingen aan de montagerail aangebracht. Op het, met de hulp van het monster, gemonteerd kasten. Hun status wordt geregeld door middel van schroeven, die zijn uitgerust met scharnierende mechanismen.

Om het effect van het kabinet in de muur te maken moeten ze stevig met elkaar te verbinden. Om dit te doen, moeten ze de klemmen in paren vast te stellen, te beginnen vanaf de hoek van de kast. Om hun oppervlak niet te bederven, moet een houten wig tussen het kabinet en de klem te zetten.

Vervolgens wordt een gat geboord intersectional coupler aangesloten tussen kasten. Bij het doorboren van de spaanplaat, vaak afgebroken.

Om dit probleem te voorkomen, moet u een van de volgende twee methoden toe te passen:

 • op plaatsen waar komt de boor, is het noodzakelijk om hard op in een stuk hout (hoe dikker, hoe beter);
 • aanvankelijk boorde een fijne doorgaande opening en boor de gewenste diameter expandeert aan beide zijden.

In deze montage wandkasten volledig is, blijft alleen om planken te installeren, zet de deuren en stel ze met de schroeven die op de scharnieren.


Like this post? Please share to your friends: