Pihalla omakotitalon omin käsin

Yksityinen kartano isännät vaatii paljon enemmän työtä kuin asunto kaupungissa. Ja suuri osa ongelmia pyritään kotioloissa. Huolimatta siitä, että jo ovat alkaneet unohtaa Chalet mieltymyksiä kun pääalue ympärillä asuinrakennus varataan istutus syötävien kasvien - hedelmät ja kasvimaa, ja kääntää maan talo maalaismainen maatalo kanssa sängyt ja suojista jalostukseen karjalle omistajat eivät myöskään todellakaan halua , et silti jätä tyhjäksi pihalla. Juuri nyt muodissa kiinteää talo (tai ainakin söpö kartano), ympäröi kaunis maaseutu, jossa voi rentoutua. Ja katsella hoidetut esikaupunkialueilla päälle valkokankaat tai aikakauslehtien sivuilla, monet omistajat ajattelevat, on mahdollista varustaa pihalla omakotitalon omin käsin.

 1. Piha omakotitalon yleisesti
 2. Luovuttamisesta pihalla omakotitalon - joitakin pieniä asioita
 3. Making pihalla omakotitalon - rakennusmääräykset
 4. Maisemointi pihalla omakotitalon
 5. Miten saada pihalle omakotitalon - eri tyylejä

Piha omakotitalon yleisesti

Jokaisella meistä on omat maut ja mieltymykset. Ja ne ilmaistaan ​​useimmiten kovaa lausuntoja ja ympäristössä. Ja kaikki pikku juttu, todella miellyttää sydämemme, selkeästi antaa käsityksen meistä. Joten ennen kuin vievät maisemointi pihalla omakotitalon, yrittää nähdä hänen sielunsa silmin yleiskuvaa suunniteltujen toimenpiteiden ja harkitsemaan, onko se osuu yksiin esittely oma mukavuus ja kauneutta. Loppujen lopuksi tiedät - jos vuodessa joitakin luovia ideoita niin innokkaasti ymmärretään nykyään, tekee kiroat läsnäolo puutarhanhoito alueella, niin sen sijaan että rentouttava saat vain päänsärkyä. Muuten, usein tällaiset parannusideoita omakotitalon pihalla valokuvattu ja sijoitetaan Internetiin, ja nähdä tällaisen kauneuden, on vaikea vastustaa kiusausta yrittää pelastaa sivuston.

Mutta katsotaanpa siirtyä enemmän tiettyjä asioita. Joten, mitä haluamme olla pihalla talomme? Vaihtoehdot - paino, mutta jotkin arvot ovat läsnä lähes aina. Näitä tietoja ovat:

 • terassi tai patio
 • autotalli, muuten seuraavaksi tehdä ja pysäköintipaikkoja
 • banka - se on parempi rakentaa erillään asuintalo
 • ulkosuihku (vaikka se on enemmän maalaismainen, mutta jos oikeuden antaa, se voi jopa koristella moderni villa)
 • kesäkeittiö, joka on viime aikoina ollut yhä enemmän näyttää kebab ja on alue, jossa on takka ja grilli
 • taloudellinen stroenitsa, yksinkertaisella tavalla - vuodattaa varastointiin eri laitteita, ei ole sijaa talossa
 • Aviary koirille
 • leikkipuisto
 • Web polkuja yhdistää kaikki rakennukset yhdessä ensemble
 • erilaisia ​​kasvillisuuden: puut, pensaat, kukkaistutuksia, nurmikko ja muut kukka pensaita
 • Koristetakeet: puutarha veistoksia, lyhtyjä, Rock Gardens, rock puutarhat ja muut koristeet maastossa

Se näyttää olevan listan pieni, mutta jos alkaa toteuttaa sitä, ja jopa omia lisäyksiä, kuten karat, suihkulähteitä, lammikoita tai muita temppuja maiseman suunnittelu, kaikki paikat ei ehkä riitä. Joten ensin tulee pelataan suunnitelman telakan omakotitalon, yritä järjestää kaiken paperille (muistaen rotkoja, tietenkin). Ja vasta sen jälkeen, kun hanke on yksityinen koti pihalla on kaikkein paras, voit alkaa ulkoasu pihalla ja rakennus suosikki takapihalla rakenteita. Ja maisemointi on tehtävä viimeisenä keinona, kun kaikki esineet ovat paikoillaan maalattu viestintää.

Niin on mahdollista varustaa pihalla omakotitalon - Photoselection:

Luovuttamisesta pihalla omakotitalon - joitakin pieniä asioita

Näyttäisi siltä, ​​suunnitteluun ovat kaikki sanottu - kuvitella, piirtää suunnitelma ja tehdä. Mutta tämä on vain luonnos. Samoin lapsen syntymän voidaan sanoa - ajatella, kuljettaa ja synnyttää, mitään monimutkaista ... Ja vielä, vaikka syntymätön vauva tarvitsee valpas hoitoa ja jatkuvaa vaivaa, ja itse asiassa meillä ei tarvitse kehittää omia luonnos uusi henkilö, tämän vastuun ottaa itselleen Luontoäiti itse. Ja samalla olisi parannettava omaa telakan täytyy tehdä vähän demiurgi - maa tietyllä alalla.

Tietenkin, paras on yleinen suunnittelu koko monimutkainen, mistä asuinrakennuksesta ja viimeistely pensaat aidan takaa. Mutta vaikka Itse talo on ylpeänä koristaa etuosaa leikata, kaikki ei ole menetetty. Ottaen huomioon, että lopulta haluamme saada jotain koko, koko sisustus omakotitalon pihalla tulisi suunnitella samaan tyyliin, se koskee rakennusten ja koriste-elementtejä.

Ensinnäkin arvioimme sora - arvonsa ja maiseman. Jos alue ei ole liian suuri, älä sekoita hänen monia ulkorakennuksia. Valitse vain tärkeimmät tai yksinkertaisesti yhdistää useita kohteita keskenään. Pysäköinti irtoa voi korvata täysi autotalli, yhdistys patio pieni grilli säästää myös tilaa ja kylpylässä on suositeltavaa liittää ylimääräinen huone, jossa voit laittaa kodin tarvikkeet ja polttopuut. Suurimmalle luostari ei ole rajoituksia, muuta kuin esteettinen.

Ja nyt hieman järjestely pihalla omakotitalon - kuva eri vaihtoehtoja:

Making pihalla omakotitalon - rakennusmääräykset

Mutta joka tapauksessa on syytä kunnioittaa sääntöjä Esimerkiksi rakentamisessa, etäisyys rakennuksista teiden ja muiden ulkorakennukset elementtejä. Asuinrakennukset pystytetään ainakin 3 metrin päässä tavallisilla teillä ja 6 metrin päässä moottoritiestä. Toivomme, että loma sivusto sijaitsee melko syrjäinen sijainti, koska läheisyys valtatien negatiivinen vaikutus mahdollisuuden nauttia raikkaasta ilmasta ja luonnon ääniä. Asuminen ja ulkorakennukset (suojista ja autotallin) on erotettava toisistaan ​​vähintään 7 metriä, kotelo koiran, poista talosta vähintään metri 4, mutta kaivoja, erilliset WC ja komposti kuoppia (ja yhtäkkiä päätät rakentaa niitä) ei tarvitse rakentaa lähemmäksi 15 metrin päässä talosta. Aita on puolustettava kaikista rakennuksista mittarin ja puoli, ja vielä enemmän, jotta voi viettää tarvittaessa erilaisia ​​korjaustöitä, ja melko korkeita kasveja (pensaat ja puut) - riippuen niiden korkeus - etäisyys mittarin kolmeen .

Täysin suunniteltu järjestely pihalla omakotitalon kaikkien apulaitteiden rakennukset, siirry ratakaaviosta. Niiden pitäisi olla enää 75 cm - jälleen rakennus- määräysten mukaisesti. Jos annat alueen koon, tehdä pyöreä polkua pitkin koko alue - saada mukava Pyörätie lapsillesi. Ja yleensä se on parempi tehdä näitä trotuarchiki sileä pyöristetyt käyrät ja kulmat, koska tällaisen mallin omakotitalon pihalla mahdollistaa visuaalisesti laajentaa aluetta ja jopa tasoittaa asioita perhe-elämään. Vaikka eri tyylejä ja trail-rata näkemykset eroavat toisistaan, ja materiaali, mutta myöhemmin tämä.

Tässä katsaus, se näyttää sisäpihalle omakotitalon - ihana kuva osoittaa kaikkia yksityiskohtia:

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

Maisemointi pihalla omakotitalon

Kanssa likaisimmat ja finansovoemkim vaiheessa selvisimme - rakennus on valmis, kaikki tarvittava mukavaa elämää rakennuksen ovat jo olemassa, joka loi radalla. Ja nyt on aika laittaa, jotta juuri alueelle, joka on tullut maisema suunnittelija.

Mukavin tietenkin kanssa sileä pinta - voisi olla lennon mielikuvituksen yksinkertaisesti pysäyttää, koska tyhjälle arkille voi kuvata mitään. Jos haluat, kasvi puutarha, rikkoa kukkapenkkiin, nurmikot zasey nurmikko, asennettu suihkulähde tai huvimaja umpeen Loach - jokaiseen makuun ja väri. Mutta jos maasto muistuttaa Venäjän tiet, jossa rotko rotkoon ja seitsemän mutkia mailin, niin voisi vielä pystyä kääntämään kaikki puutteita yksilön ja alkuperäinen kasvot alueellaan. Mutta - voit heittää pois mitään epäilystä - toistaa tällaista suunnittelua ei kukaan.

Mutta joka tapauksessa, rekisteröinnin tuomioistuimen avulla maiseman suunnittelu vaatii erityisosaamista. He eivät ole vain kyky käyttää kaikkia kivoja ominaisuuksia sivuston. Paljon useammin on välttämätöntä tuntea kasvitieteellinen - mitä kasveja parasta istuttaa omalla alueella. Silmään ja miellyttävä, ja erityistä varovaisuutta ei tarvita (on epätodennäköistä haluat palkata puutarhuri tai itse jatkuvasti obihazhivat viheralueita), ja tuntuu hyvältä oman ilmasto.

Joten itsenäiseen työskentelyyn maiseman on tarpeen selkeästi kaikki ympäristötekijät vaikuttavat kasvin:

 • valon määrä, otti vihreää lemmikki (tämä on kuin yleiset tiedot noin Auringonsäteilyn alueelta, sekä erityisiä yksityiskohtia sivuston - kukkia istutetaan puiden alla, varjossa, pohjoisen puolella, ja jotkut tarvitsevat lähes aina valaistu aurinko clearing)
 • ympäristön lämpötila (tässä tarvittavat tiedot keskilämpötila kesällä ja talvella)
 • kosteus - sekä maalla että ilmassa (eli ei ainoastaan ​​keskimääräinen sademäärä, mutta myös läheisyys pohjaveden)
 • alueella helpotusta
 • kemiallinen koostumus maaperän (humus, savi, jne.), vesi (happamuus tai emäksisyys) ja ilman

Tietäen kaikki edellytykset, voit jo helposti selvittää, minkä tyyppisiä kasveja, jotka kasvavat normaalisti sivustosi ilman lisäinvestointeja. Täydellinen luettelo voit valita ne, jotka haluat ja mahtuvat yleiseen suunnitteluun omakotitalon pihalla. Kuvat tehtaan tietosanakirjoja, tai yksinkertaisesti internetissä auttavat sinua tekemään oikean valinnan, mutta silti pitää mielessä, että tällaisissa tapauksissa, kuvissa paitsi että menestynein tapauksissa niin edelleen ja ammattilaiset-valokuvaajat yrittävät löytää edullisimman kulma. Joten saat ajatus, mutta samaan täydellisen tuloksen omalla takapihallaan määrä on vielä sen arvoista.

Miten saada pihalle omakotitalon - eri tyylejä

Oletko jo päättänyt kaikki pikku asioita, mutta jotain syvällä kalvaa epävarmuus - ja onko kaikki on tehty oikein. Joskus se tapahtuu. Jotkut ihmiset ovat tyytyväisiä juuri ihanteellinen, joka juuri kysyy lehden elämästä menestyvät ihmiset. No, ihanteellinen - se on jotain, että pitäisi pyrkiä meille jokaiselle. Joten nyt analysoida hieman pidempi tunnustettu tyylejä pihalla omakotitalon, jossa monet kuvassa näytti ennen.

Näin ollen tärkein jako on klassinen tyyli (normaali) tai maisema (luonnollinen). Ja säännöllinen tyyli merkitsee puhtaat linjat ja kirkas geometrisia muotoja, kuten-rata rakennuksia ja laskua. Uskotaan, että tämä tyyli pehmentää myrskyn tunteiden on palauttaa luonteeseen kansalaisten koska se on tavallista, että kaupungin muoto. Mutta kun minä varoitan, normaali tyyli vaatii jatkuvaa ja väsymätön työ ylläpitoon muodossa, tai vuosi tai kaksi pois klassinen tyyli on vain jälkiä - kaikki umpeen muutenkin. Samaan luonnollinen tyyli on paljon helpompaa. Siellä ei tarvitse roikkua takaisin niin "ajaa" kasvien runkoon. Päinvastoin, tulos kaikista ponnisteluista tulisi näkyä luonnonmaisemaa.

Kuten voitte kuvitella, käsite luonnollisuuden klo kaikille. Jotkut ihmiset ajattelevat, että esikaupunkialueella oltava puutarhan puut, joku miellyttää suurta puistoa kulttuurin ja jotkut haluavat kukkapenkkiin ja pensaat. Siksi maisema jaetaan tyyliin muutaman (tai jopa monta monta) eri luokkaan pohjimmiltaan eroavat kansoista mistä he tulivat tietojen tyylejä. Jos ylität tiedot tyyliin pihalla omakotitalon, näet useimmiten sellaisia ​​nimiä:

 • Ranskalainen tyyli (tyyppi tavallinen)
 • Englanti (tai vaaka) tyyli, tiukka, mutta luonnollinen
 • Slaavilainen tyyli - hieman sekavaa, mutta ei keksiä puutalossa ympäröivät parhaista
 • Japanilainen tyyli (eleganssin ja rentoutua vaikka vain pieni laastari kivipuutarha)
 • tyyli Euroopan maassa - jos jotain yhteistä slaavilainen, vaan entistä hallitumpi
 • Art Nouveau - viimeinen sana maiseman suunnittelu ja modernia arkkitehtuuria, tasolla tuntemuksia mahdollistaa yhdistää sisätilojen talon ympäröivään luontoon

Tietenkään tämä ei ole tyhjentävä luettelo - mistä monet kansat ja tyylejä liikaa. Voit lisätä ja Kiinan sekä Välimeren ja Alppien, mutta emme hajallaan. Miksi asuva henkilö kaukana merestä, Välimeren tyyliin? Siksi meidän on lueteltu vain ne tyylejä, jotka voivat olla hyödyllisiä meidän olosuhteissa. Valinta - sinulle.

Ja haluan varoittaa - etukäteen päättää itse, ota, jos haluat oman yksityisen omaisuuden elää rauhassa ja nauttia herkuista ympäröivään maisemaan, tai sinun täytyy tulla kadehtivat naapureita. Koska jälkimmäisessä tapauksessa, rentouttavan loman et voi kohdata - se on jatkuvasti palata tuomioistuimen ihanteellisin jollaista olisi varjoonsa kaiken ympärillään. Tässäkin tapauksessa et voi täysin tehdä kaiken omin käsin. Onnea!


Like this post? Please share to your friends: