Digitaalinen antenni kädet

Tärkein näytön laatu kunkin antennin - sen vuorovaikutus eteeristä signaalin. Tämä toimintaperiaate ymmärretään molemmissa ostetaan ja kotitekoisia antenneja. Ohessa suosituksia siitä, miten tehdä antenni digi-tv käsillään.

Sisällys:

  1. Huoneessa on moderni puheaikaa
  2. Yksinkertainen digitaalinen antenni kädet: laitteen vaatimukset
  3. Antenni digi-tv kädet: vastaanoton ominaisuuksien
  4. Antenni digi-tv omin käsin: valmistustekniikka
  5. Olennainen digitaalinen antenni käsivarret Oluttölkkien
  6. UHF-antenni digi-tv omin käsin

Huoneessa on moderni puheaikaa

Jos vertaamme oleva televisiolähetys kanssa eetteri, joka oli muutama vuosi sitten, voimme löytää joitakin eroja. Ensinnäkin, erilaisia ​​UHF käytetään lähettämään televisio. Täten voidaan suuresti säästää välineet ja vastaanottoantennin signaalin. Lisäksi tässä tapauksessa, että on tarpeen säännöllisen huollon antennien myös eliminoitu.

Myös televisio anturit tuli paljon enemmän kuin ennen, joten suurin osa tv-kanavat saatavilla lähes virstanpylväitä osissa maata. Varmistaa lähetykset asuttujen alueiden ja pienitehoinen anturin tyyppi käyttää.

Suurissa kaupungeissa, radioaallot etenevät eri tavalla. Koska suuri määrä korkeita rakennuksia syötetään läpi signaali on heikko. Lisäksi, on olemassa suuri määrä televisiokanavien, joiden vastaanotto ei riitä äänen standardi TV-antenni.

Kehittämisen digitaalisten lähetysten vastaanottoon kanavat on tullut entistä helpompaa. Tämäntyyppiset antennit ovat vastustuskykyisiä häiriöitä tai vaihevääristymiä kaapeli, kuvan terävyyttä.

Yksinkertainen digitaalinen antenni kädet: laitteen vaatimukset

Koska lähetykset on muuttunut, ja toimintasäännöt modernin ruokia muuttunut:

1. Yksi tärkeimmistä muuttujista television antennin suuntaavuus tekijä ja suojakerroin ei ole erityisen tärkeää. erilaisia ​​sähköisiä välineitä käytetään torjua kaikenlaisia ​​melua.

2. tekijää, joka vastaa antennin vahvistus parantaa signaalin, puhdistaa se vierailta ääniä ja erilaisia ​​häiriöitä.

3. Toinen tärkeä laatu nykyaikaisen tv-antenni - alue. Säästävä sähköiset parametrit tapahtuu automaattisesti, ilman ihmisen puuttumista.

4. Työkalut vaihtelevat arvo TV-antenni olisi vuorovaikutuksessa hyvin kaapelilla, joka kytketään antenniin.

5. Jotta vaihevääristymiä on annettava kunnollinen antennin ominaisuudet taajuus-amplitudi suhde.

Ominaisuus olevia kolmen viimeisen ominaisuudet johtuu vastaanoton televisiosignaalin antennin kautta. Toimivat yhdellä taajuudella antenni, voi hyväksyä useita aallon kanavan. Kuitenkin jotta ne vastaisivat syöttölaite, sinun täytyy olla CSS voimakkaasti imevät signaaleja.

Siksi on olemassa tiettyjä versioita digitaalisen antennien käytettävissä tuottaa kotona. He kutsuvat seuraavasti:

1.-aallon antenni vaihtoehto, kuten laitteet eroavat chastotonezavisimostyu, ne ovat halpoja, erittäin suosittuja kuluttajien keskuudessa. Valmistamiseksi Tällaisen antennin kuin yksi tunti on riittävä. Tämä ruokalaji on täydellinen kaupunkien asuntoja ja täällä kylässä, joka on melko kaukana televisiosta keskuksista, tällainen antenni ei toimi yhtä hyvin.

2. Logopedic kaistan suoritusmuodon antennin - kuten antenni poimii tiettyjä signaaleja. Se on ominaista yksinkertainen rakenne, soveltuu eri työtä alueilla, ei muuta parametrit syöttölaite. On keskikokoinen teknisten parametrien, täydellinen asuintalot, huviloita, asunnot.

3. Z-muotoinen antenni, jota kutsutaan myös siksak. Valmistukseen tämä malli vie paljon aikaa ja fyysistä rasitusta. Tunnettu siitä, leveä vastaanotto-ominaisuuksia. Käyttämällä tällaista antennia ei laajentaa alue vastaanottavan televisiokanavia.

Saavuttaa tarkka sovitus antennin kaapelin tulisi reitittää nolla potentiaalin arvo.

Antenni digi-tv kädet: vastaanoton ominaisuuksien

Vibratonnye antenni, joka kykenee yhden analogisen Cantalin löytää vielä joitakin digitaalisia. Tällaiset laitteet saavat aalto kanavia. Ne ovat harvoin ja ne ovat merkityksellisiä kauko paikassa tv tornit.

Erillisen tuotannon satelliittiantennien - merkityksetön prosessi. Koska tässä prosessissa on voitava hankkia ja ostaa viritin pää, ja peilit nimitys- täytyy olla hyvin tarkka, on käytännössä mahdotonta saavuttaa kotona. Itsenäisesti voit vain määrittää tämän antenni, mutta ei sen tuotantoon.

Jotta valmistaa edellä mainituissa suoritusmuodoissa antenni on hyvin perehtynyt korkeampi matematiikan ja sähködynaamisia prosesseja. Tärkeimpiä ominaisuuksia käytettyjen termien valmistuksen aikana televisio-antennit, Huomaa:

1. KU - teho antenni, joka on määritetty suhteena vastaanotetun antennisignaalin sen pääkeilan.

2. CPV - suhde rungon ja ympärillä avaruuskulma antennin lohkoa läsnäollessa terälehdet eri kokoja, ne ovat erikokoisia.

3. DRC - suhdetta vastaanotetun signaalin pääkeilan ja kokonaisteho antennin.

Huomaa, että jos antenni on alueella, virta otetaan huomioon suhteessa hyötysignaalin.

Huomaa, että ensimmäiset kaksi termiä eivät välttämättä toisistaan ​​riippuvaisia. On olemassa tiettyjä vaihtoehtoja voimakkaasti suuntaavat antennit, mutta yhden tai vähemmän hyötyä. Kuitenkin merkittävä kasvu siksak-antenni liittyy alhainen suunta.

Antenni digi-tv omin käsin: valmistustekniikka

Kukin antennielementeistä, jonka läpi virta kulkee, toimittaa hyödyllinen signaali olisi kytketty toiseen juottamalla tai hitsaamalla. Tahansa betonielementit kohdesolmu ulkopuolella, on hyvin turvattu, koska tuhoaminen sähköiset yhteystiedot ulkopuolella, on nopeampi kuin sisätiloissa.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä nolla potentiaalia. Se on näillä alueilla ovat solmut jännite, sähkövirta, jolla on korkea teho. Valmistamiseksi istuimet nolla käyttömahdollisuuksista taivutettu metallin pala.

Tuottamiseksi punos tai koaksiaalisen keskijohtimen kaapeli kuparia tai lejeerinkiä edullinen ruosteenesto-ominaisuudet. Juottamiseen kaapeleita käytetään neljäkymmentä voltin juotos laite on legkoplavnymi juotokset ja vuon-tahna.

Outdoor Digital Antenni on tehty omin käsin, jotta kaikki kytkennät ovat kosteutta sietäviä, lämpötilanvaihtelut ja muita ympäristövaikutuksia.

vaativat kaksi kolmion muotoinen levy, kaksi säleet on valmistettu puusta ja emaloitu lanka valmistus vsevolnovoj antenni. Siten, langan koko halkaisija on käytännössä tärkeä, koska väli päistään on noin 2-3 cm. Välinen etäisyys levyjä, jotka ovat langan päät on 1 cm. Asenna kaksi metallilevyä voi olla yksipuolinen, jossa on neliön muotoinen lasikuitu päällystetyn kalvon. Samalla kuparin kolmiot olisi veistetty sitä.

leveys antennin tulisi olla sama kuin korkeus. Esitetyt kankaat suorassa kulmassa. Jotta voidaan luoda kaapelin antenni, sinun täytyy noudattaa tiettyä kaavaa. Siihen pisteeseen, joka osoittaa nolla potentiaali ei ole juotettu kaapelin punos. Hän vain sidoksissa siihen.

ANT, joka on laajennettu ikkunan sisäpuolella 150 cm, voi hyväksyä suurimman DMC mittarin ja kanavia tahansa suuntaan. Se etu, että tämä antenni on, että sillä on laaja vastaanotto kanavan välein. Siksi nämä antennit ovat suosittuja suurissa kaupungeissa, joissa on erilaisia ​​televisioasemien. Kuitenkin, tällainen antenni on tiettyjä haittoja - KU on yksi antenni, ja DRC-- nolla. Näin ollen, jos on olemassa suurta häiriötä, antenni ei ole merkitystä.

Variantti valmistettaessa muita digitaalisia ANT käsillään, kuten logaritmisen spiraalin kahden kelat. Tässä suoritusmuodossa antenni on kompaktimpi ja on helppo valmistaa.

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

Olennainen digitaalinen antenni käsivarret Oluttölkkien

Valmistukseen digitaalisen antennijohto kädet edellyttää juomatölkkejä. Tässä suoritusmuodossa antenni on oikea lähestymistapa sen valmistamiseen, on hyvät käyttö- ominaisuudet. Lisäksi tämä ruokalaji on melko helppo valmistaa.

Toimintaperiaate tällaisen antenni perustuu halkaisijan kasvu lavat tavanomainen lineaarinen värähtelijä. Tällaisessa tapauksessa, on laajennus toimintakaista, kun taas muut ominaisuudet eivät muutu.

Juomatölkkejä suhteessa niiden koko käytetään olkapää ravistelijassa. Samalla, laajennus hartioiden rajaton. Tämän yksinkertaisen suoritusmuodon vibraattorin käytetään huoneessa, jossa kädet digitaalinen antenni vastaanottaa televisiolähetysten suoraan liitäntäjohtoja.

Jos stop kokoonpanoon suoritusmuodossa oluen diopolya vaihe ritilä, joka on sijoitettu pystysuoraan, jolloin vaihe on puoli aalto, on mahdollista parantaa arvo KU antenni. Myös tämä laite on asennettava antenni vahvistimen, jolla sovitus suoritetaan ja laitteen asetusta.

Saada tällainen antenni se lisättiin CPA asetettu takaisin hänen näytöllä ja mesh, välein puoli hilan. Asentaa antennin täytyy olla olutta dielektrisen masto, jossa masto on kytketty näytön ja mekaaninen sidos.

Samaan aikaan on ristikko kehittyvä noin kolme tai neljä riviä. Kaksi ristikoita eivät pysty saavuttamaan suuri voitto.

UHF-antenni digi-tv omin käsin

Log-periodinen antenni tätä kutsutaan antennikokoonpano tyyppi, joka on yhdistetty lineaarisen diopole puolikkaat, niiden välimatka muuttuu suhteessa geometriset parametrit etenemistä. Siellä on konfiguroitu ja ilmainen linja. Tarjous pysymään pidempään ja sileä versio antennin.

läsnä tahansa ennalta määrätyllä alueella valmistamiseen tarvittavan ALP. Mitä korkeampi edistyksen indikaattori, korkean vahvistuksen antava antenni on erilainen. Tässä suoritusmuodossa antenni toiminnallisia ja teknisiä ominaisuuksia on ihanteellinen valmistus kotona.

Pääperiaate normaaliin toimintaansa - pitämällä oikean laskelmat. Kasvaessa etenemisen indikaattoreita lisääntynyt vahvistus ja vähentynyt avautumiskulma suunta. Tämä antenni ei tarvitse läsnä ylimääräisen näytön. Koska hän ei ollut riippuvainen sen yleisiä ominaisuuksia.

Tässä prosessissa, jossa lasketaan digitaalisen LP antenni käyttää näitä suosituksia:

  • toisen pituuden on oltava värähtelijän taajuus virtalähde;
  • laskee lisäksi pisin diopolya;
  • Sitten lisättiin toinen ennalta määritetyllä taajuusalueella.

Jos lyhin diopole lähtee linja, se leikataan, koska se tarvitaan antenni, vain laskelmat. Kokonaispituus antenni on noin 40 cm.

Halkaisija linjojen antenni on noin 7-16 mm. Tämän sijainnin välinen etäisyys akselien on 40 mm. puhelinjohtoon ei ole kiinnitetty ulkoinen menetelmä, koska tämä vaikuttaisi haitallisesti tekniset ominaisuudet antennin.

Ulkoinen antenni on kiinnitetty maston kautta painopisteen. Muuten, antenni tulee jatkuvasti ravista tuuli. Kuitenkin, metalli masto on kytketty linja ei ole suora, koska tässä vaiheessa olisi järjestetty dielektrisen masto, jonka pituus on noin 150 cm. Kun dielektrinen materiaali voi olla puinen puu, aikaisemmin maalatut tai lakatut.

Digitaalinen antenni kädet Video:


Like this post? Please share to your friends: