Hanke on yksilöllinen talon. Miten kehittää hankkeen kotona

Hanke valmistetaan ennen mitään rakentamista. Ei ole väliä onko se on suuri maa mökki tai pienehkön maalaistalo, kaikki suunnitelmat ja unelmat toteutuvat ensin paperille. Kehittämällä maan talon hanke varsin tarkasti laskettu kokonaiskustannukset materiaalien ja työn, joka täydentää rakentaminen aikataulussa ja nauttia elämästä uudessa talossa.

sisältö:

 1. Kehitysvaiheet omakotitalon projekti
 2. Kehittämishankkeita taloja ja mökkejä
  • Luo suunnittelu
  • Kehittäminen suunnitteluprojekti kerrostalon
 3. Mitä etsiä kehittämiseen yksittäisen hankkeen kotona
 4. Ominaisuudet kehityksen puutalo projekti
 5. Ohjelma kehittää hankekehityspäälliköt

Tähän mennessä monet yritykset tarjoavat palveluja, joilla lasketaan yksittäisten hankkeiden tai myy valmiita. Mutta hinnat ovat erittäin korkeat, ja useimmat samozastroyschikov yrittää säästää rahaa, älä anna sille paljon merkitystä. Eräs voi kehittää projekti kotona ja omasta, mutta on välttämätöntä tietää, mitä pitäisi kiinnittää huomiota.

Kehitysvaiheet omakotitalon projekti

Ennen työskentelevät suoraan projektin kotona, sinun täytyy määrittää tarkoituksen talon.

 • Onko se kesämökin tai rakentaneet hyvän talon ympärivuotiseen käyttöön.
 • Henkilöiden lukumäärä. Se laskee huoneiden lukumäärä perheenjäseniä, sekä ottaa huomioon ja ne, jotka vierailee kotiin lyhyitä vierailuja.

 • Päättää läsnäolosta muiden rakennusten päällä. Tuleeko erillinen autotalli ja useita koneita on suunniteltu, sijainti kylpyammeet, kaivot, sakokaivot ja muita esineitä, jotka vaikuttavat koko talon ja sen optimaalinen sijainti alueella.

 • Vuoden sijainti talon vaikuttaa ja elämäntapa omistajilleen. Halunnut luoda intiimi oleskelualue, suljettu uteliailta katseilta, talon alussa sivuston, estää heitä piha. Tai päinvastoin, vaihda se perusteellisesti, avaamassa esillä kaunis julkisivu ja hyvässä kunnossa maisemaan.
 • Läsnäolo rinteen työmaalla ja geodeettiset tutkimukset myös tehdä omia säätöjä.

Kaikki tämä on otettu huomioon ja sen perusteella saatujen tietojen kehittää yleissuunnitelman sivuston. Kun se osoittautuu hyvin säästää aikaa ja rahaa. Keskittyen markup, heti valmis parkkipaikalla, asennettuna septitankki, hyvin porataan, ja niin edelleen. D.

Kehittämishankkeita taloja ja mökkejä

Nyt koti kehitysvaihe projektin aloittamista. Jo tunnettu kooltaan suurinpiirtein ja sijainti alueella.

Luo suunnittelu

Luonnos hanke valta tehdä omia, ja noudattaen ammatti arkkitehti tekee hänestä ääriviivat suunnitelma, tila- ja tyylillisiä ratkaisuja.

Nämä piirustukset kuuluvat kehittämissuunnitelma, katto ja lattiat talon. Se näyttää myös selvästi julkisivun, pituus- ja poikkileikkauksena rakennuksen. On myös huomattava, mitä materiaaleja talo on rakennettu, suunnittelun piirteet kaikki elementit. Ja pohjalta yksityiskohtainen suunnittelu luo työtä, joka ohjaa rakentajia.

Kehittäminen suunnitteluprojekti kerrostalon

Arkkitehtuurin suunnitteluvaiheessa

Arkkitehtisuunnittelu on yksi kaikkein nautittavaa hetkiä suunnittelussa talon. Sitä vedetään sijainti kaikki huoneet ja niiden koot, mietitty lisätilaa sekä jälkiä paikka, jossa tulee sijaitsemaan ikkunat ja ovet.

Tässä vaiheessa se ottaa huomioon materiaali, josta talo on rakennettu. Siitä riippuu paksuudesta seinien koko ikkunat ja ovet, katon kaltevuus. Tuloksena on sarja piirustuksia, joiden selitykset. Voit tehdä kaiken käsin paperille tai käyttämällä erityisesti suunniteltua tietokoneohjelmistoja. Lisätietoja niistä tullaan käsittelemään alla.

Rakentava suunnitteluvaiheessa

Tässä vaiheessa laskimme kaikki elementit talon. Millainen säätiön käyttää ja miten se haudata. Mitä "kakku" on seinät, lattia laatat on valittu, lasketaan palkin sijainti ja läsnäolo savupiippuun. Tämän seurauksena syntyy joukko piirustuksia rakentamisen seinät, suunnitelman katon järjestelmä, lattia portaat, Ylityspalkit, palkit ja niin edelleen. D. Kaikki materiaalit tulee mitoittaa tarkasti, jotta voit ostaa kaikki tarvittava määrä kerralla.

vesirakentaminen

Tämä on tärkeä osio, mikä ei aina ole mahdollista kokoontua pohjapiirros, mutta ei onnistunut rakentamaan laadukkaita talon avaimet käteen ilman häntä. Se sisältää laskeminen ja suunnittelu viemäri- ja vesihuollon, ilmanvaihto, lämmitys piirit ja sähkölaitteet.

Hanke tulisi sisältää vaiheittain työtä tehdyn viestinnän tarvitaan tukemaan elämistä. Työluonnokseen kaikki tiedot yksityiskohtaisesti suunnittelussa valmiuksien Sähköjohtojen ja maadoitukset Lightning. Erillinen osa on tullut asennus turvajärjestelmän kotona.

Suunnitteluprojekti talo

Tämä on viimeinen vaihe suunnittelun. Se määritellään värimaailman Julkisivujen, katot, seinät ja sisustus. On suositeltavaa ajatella vaiheessa suunnittelu ja tyylillinen suunnittelu, kalusteet järjestely.

Projektin luominen omilla käsillään yksityisen kehittäjä on järkevämpi siinä tapauksessa, että kaikki rakennustyöt se suorittaa omasta. Saada käsiinsä hankkeen arkkitehti, maallikko on vaikea ymmärtää sitä, ja ymmärtää, kaiken, oli se.

Mitä etsiä kehittämiseen yksittäisen hankkeen kotona

Lähestymistapa hankkeen pitäisi olla kattavaa, kun otetaan huomioon kaikki suunnittelu ja ominaisuuksista rakennuksen. Rakentaa unelmiesi kodin, vaikka siinä vaiheessa maanhankinnasta, on tarpeen huolehtia mahdollisuudesta järjestely veden, sähkön ja jätevesi. Mutta ei väliä kuinka huolellisesti suunniteltu hanke kotona, maallikko ei edelleenkään oteta huomioon kaikkia vivahteita. Ja rakentamisen aikana väistämättä aikoja, jolloin sinun täytyy muuttaa kurssin tai ajatella yksittäisiä komponentteja.

Nykyaikaisten materiaalien ja tiedon saatavuudesta helpompaa työskennellä yksityisille rakennuttajille. Siten verkon säädettyihin lukuisia vapaa malli projekteja. Mutta meidän pitäisi ymmärtää, että laatutyö ei ole vapaata tahtoa jokaiselle käyttää. Kaikki nämä hankkeet edellyttävät merkittäviä muutoksia tai ovat puutteellisia.

Toinen vaihtoehto on ostaa valmiina domokomplekta tehtaalta. Se on kakku kaksi paneelit OSB-levyt, ja välillä vaahtokerros. Valitsemalla tietyn hankkeen kehyksen talon tehtaalla, se tuotetaan kaikki ovi- ja ikkuna-aukot, ja ylimääräistä rahaa, ja sisätilojen väliseinät.

Asiakas voi rakentaa sen liitteenä ohjeita kaltaiseksi suunnittelija. Mutta joka tapauksessa, lähtökohtana kehittämiseen hankkeita on rakenteilla budjetin.

Ominaisuudet kehityksen puutalo projekti

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

Kun luot projektin jauhettu tai tangon muotoinen talo, on harkittava useita vivahteita, jotka vaikuttavat lopputulokseen:

 • puutavaran tai puutuotteiden talon yleensä pituus on 6 m. rakentamisen aikana tilava talo tämä on usein riittämätön, ja on tarve liittyä palkkien yhdessä. Mahdotonta avata seinään, niin laskettu tieto leikata liitokset, jotka ovat edelleen eristettyjä;
 • varmistaa asianmukainen kutistuminen ja jäykkyyttä koko talon, nivelet on järjestetty lomittain kussakin peräkkäisessä kruunu tukkeja. Samalla niiden on jaettu useiden vierekkäisten katkaista;
 • tapa rakentaa hirsitalo koskee vain parillinen määrä näkökulmista;
 • suunnittelussa otetaan huomioon asianmukaisen jakautumisen kuormien kaikki kantavat elementit;
 • joka perustuu alkuperäiseen pituuteen materiaalin 6 m, projekti olisi luotu minimaalinen määrä jätettä;
 • puinen seinät toisen kerroksen tulisi sijoittaa vain kantavien seinien, kaikissa muissa tapauksissa, ne korvataan kevyempiä navat baari tai reunus levyt;
 • toisessa kerroksessa ullakon, portaita ei pitäisi olla seinän vieressä, johon katon kaltevuus.

Ohjelma kehittää hankekehityspäälliköt

Moderni ohjelmisto yksinkertaistaa tehtäväksi laatia riippumaton talon. Niiden avulla luodaan 3D-mallin, jota voidaan tarkastella kaikista kulmista lähestyy tai etäisyyttä. Useimmat niistä on sovitettu tavallisille käyttäjille, ja maksuttomia. Harkita joitakin suosituimmista ohjelmista.

Ehkä suosituin ohjelma Google SketchUp. On erittäin helppo käyttää, mutta se on monikäyttöinen.

Voit käyttää sitä luoda 3D talon suunnittelussa, sisustus ja maisemointi. Se sisältää paljon tekstuurin ja on erittäin kätevä rakenteiden suunnittelussa, jotka vaativat laskelma millimetrin tarkkuudella. Lisäksi se on täysin ilmainen.

Yhtä suosittu ja Arcone. Mutta työskennellä se tulee ulos vasta kehittämiseen koulutusmateriaalia. Sen avulla voit luoda 3D-malleja taloja ja sisätilat. Se osoittaa huoneen valaistusta, joka vastaa asemaa ikkunat.

On erityisen tärkeää, että hankkeen kehittämiseen on, että käyttämällä ohjelmaa luoda vaaka- ja pystysuorat leikkaukset rakennuksen. Lisensoitu versio on saatavilla vain maksua vastaan.

Toinen vaati ohjelma - tässä ArchiCAD. Sitä käytetään paitsi harrastelijoita, vaan myös ammattilaisia. Tämä on joukko työkaluja rakennusten suunnitteluun ja suunnittelun. Sen avulla voit paitsi luoda kauniita malleja, mutta myös koko rakentamisen ja teknisiä asiakirjoja. Lisensoitu versio ei myöskään ole ilmainen.

Yhteenvetona haluan sanoa, että kehitys liikerakennusten rakennushankkeiden työlästä ja melko hankalaa. Summittainen osa voidaan luoda itse, mutta älä kiirehdi ja huolellisesti ajatella läpi katsomalla kaikenlaisia ​​vaihtoehtoja. Mutta työtä suorittava osa on parasta jättää ammattilaisille. Älä tee ilman apua arkkitehti ja hankevalmistelussa piirihallinnon rakentamiseen lupaa.


Like this post? Please share to your friends: