Miten valita käsin mylly?

Käsijyrsin - työkalu, välttämättömiä niille, jotka nauttivat puuhastelun omin käsin. Toisin kuin yleisesti luullaan, se on suunniteltu paitsi puunjalostus. Kun läsnä on tiettyjä tuotanto sitä voidaan käyttää käsittelyyn muovin, pleksi, tekokivestä, komposiitit, ei-rautametallien. Lyhyesti, universaali asia, joka voi antaa arvokasta apua, jolla on kyky käsitellä sitä. Ja jos on taitoa, niin ainoa asia tehdä - saada paras käsi-mylly.

sisältö:

 1. historiallista tietoa
 2. Mahdollisuus käden reitittimen
 3. Tyyppisiä manuaalista jyrsintä
 4. Miten valita käsin mylly?
 5. Tärkeitä vinkkejä valitsemalla
 6. Miten valita reitittimen: video-ohjeita

historiallista tietoa

Luoja korkealaatuisesta kone jyrsintä pidetään amerikkalainen Eli Whitney patentoinut keksintönsä vuonna 1818. Tietysti tällainen mieleenpainuva hetki edelsi vuosisatojen teknologian kehittämiseen. Ensimmäinen tehdas, lihaksikas ajaa, puusta, nähtiin Itävallassa lopussa alussa XVII-XVIII vuosisadalla.


Whitney täydelliseksi tekniikka, käyttäen eteenpäin liike työkappaleen ja terän pyöriminen. Muuten kone alun perin suunniteltu parantamaan tehokkuutta käsittelyn metalleja. Käsijyrsin pieni koko ilmestyi vasta jälkipuoliskolla XX vuosisadan.

Mahdollisuus käden reitittimen

Jos puhumme mahdollisuuksista reitittimen, luetteloa taitoja on varsin laaja.

 • kuva suoraan tai reuna profilointi (askelmataso, kansiosa);
 • muodostamalla paikkaa osat, lukot, kulmat, markiisit;
 • antaa alennuksia;
 • jauhaminen
 • kierre nastat liitososista;
 • poraamalla reikiä;
 • karkea linjaus, leikkaamalla (työkappaleen);
 • tuotanto pitkittäisiä tai kierteisiä uria tolpat, jalat jne.;
 • kaiverrus (fresko tai veistos) veistos;

 • katkaiseva huonekalulaminaateissa;
 • kiilat laite taittuu, urat (viestin huonekalujen osat).

Nämä ovat perusvalmiudet, joiden ansiosta reititin on saanut ylistäviä arvioita käsikirja, erityisesti puuseppien huonekalujen valmistajat ja rakentajat-keittiökaapit.

Tyyppisiä manuaalista jyrsintä

Esitetty jyrsintä markkinat ehdollisesti jakaa kolmeen ryhmään: ylä-, reuna ja koko kauden. Mutta käsi-mylly, ja paremmin kuin ne todellisuudessa eroavat toisistaan?

ylin Se voi olla paikallaan ja upotettavat. Ensimmäinen on moottori jyrsintäsyvyyteen palveleva työkalu siirtämällä ylös- tai alaspäin. Käytä sitä ilman kokemusta on ongelmallinen, koska on asennon muuttamiseksi leikkurin, ei ota se pois päältä.


Upotettavat toteutus on kätevä, koska moottori liikutetaan pitkin. Jäykemmät jouset tarjoavat mahdollisuuden nostaa tai laskea leikkuria, ei etsii työkappaleesta. Siten, työ helpottuu ja toisinaan tulee nojalla, myös aloittelijoille.

hillitä reititin käytetään useimmiten koverrukseen ja kääntämällä reunat. lamellivalurauta reititin suunniteltu valmistukseen urien yhdistää tuotteen osia.

Riippumatta myllyn varustettu suuri määrä apulaitteiden suunniteltu näytteen tuottavia ja tarkempi ruokinta - malleja, tukee, leikkeet, kiskot.

Miten valita käsin mylly?

Voit valita manuaalisen tehtaan puun, joka toimii kunnolla vuosia on tarpeen kiinnittää huomiota useita tärkeitä ominaisuuksia.

teho

Tämä indikaattori on noudatettava tavoitteita työn. On tärkeää löytää optimaalinen suhde tehon ja työkalun painon.

Tämä on tärkeää!
Jauhamalla kapasiteetti jaettu valo (750 W), väliaine (jopa 1100 wattia) ja vakavaa (suurempi kuin 1200 wattia). Huomaa, että kapasiteetti ja ammattitaito asennus - asiat ovat toisistaan ​​riippuvaisia.

Kotitalouskäyttöön hankkia ammatillinen laite ei ole tarpeen. Tarpeeksi valoa keskitasoa.

nopeus

Se riippuu siitä, onko laite toimii vain puuta tai se on "kova" ja muita materiaaleja. Kierrosten määrä vaihtelee 7-24000. Kuten syvyys, sitten joissakin malleissa, tämä kriteeri voi olla jopa 60 mm, vaikka syvyys liuosta kotimaisen ongelmien 30 mm on enemmän kuin tarpeeksi.

Virtalähde

Monet kummastuttaa yli ongelma, miten valita manuaalisen reitittimen unohtaa kytkin. Ja hyvästä syystä. Se on varustettava suojaa aktivointiin vahingossa ja on lukitusmekanismi. Ellei sellaista ole, kytkin on aina kiinni, mikä ei tietenkään ole kovin kätevää. Lisäksi lukko auttaa ehkäisemään työtapaturmia.

collet

Kartiomainen teräs holkit pidetään paras. Ne sopivat erinomaisesti kartion muotoinen ja moottorin akselille. Huomaa, että holkki on valmistettu karkaistusta teräksestä. Tavallinen teräs kuluvat nopeasti luoda käytettäessä Rattle, joka suuresti vaikeuttaa prosessia.

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

pölynpoisto

Tällä hetkellä, lähes jokainen valmistaja varustaa yhdyskäytävä- pölynpoistoon. Korkealaatuisimman tuloksena tämä mekanismi on rakennettava. Asetus yhdyskäytävä joskus vaikuttaa ole paras tapa - näkyvyyttä pahenee. Kuitenkin työskenneltäessä erikoispöydälle pölyn imu alkaa toimia kunnolla.

Muuten, taulukon reititin myös on täytettävä tietyt vaatimukset. Hän on paitsi oltava luotettava kiinnityskohdat ja korkeus ohjausjärjestelmä, vaan myös taata täydellinen näkyvyyttä.

pohja

Tärkein osa koneen on tehty valettu metalli. high-end-ominaisuus - valettu pohja. Erinomainen suorituskyky saavutetaan hyvä tartunta alustaan ​​ja selkeästi geometrinen muoto. Alustatuki - paikka sijoiltaan silmät ohjausosat, jotka on kiinnitetty pystysuora tanko. Ainoa on suljettava muovi- tai puulevy. Ei vähemmän merkittävä koko reikää rajaava jyrsimen halkaisija.

Tämä on tärkeää!
Laadukasta puuta leikata tehdään vasta lehtipuusta.

tankomekanismin

Ominaisuudet liikkeen "pää" riippuu pitkälti suorituskykyä ja toimivuutta kokonaisuutena työkalun. Kärkiosa liikkuu tankoja pitkin. Tämä solmu toimii kunnolla, jos leikkuri lasketaan vaivattomasti, sujuvasti. Upotussyvyys määritetään ruuvin tai vipua. Mitä tarkempi säätö, sitä parempi laite.

Jos haluat tehdä muutama kierros syvyydestä muutoksen, sitten tulla auttamaan pyörivä aita kolmivaiheisessa ja jalat. Mate voit täysin määrittää uudelleen valtaa sukellus. No, jos se on tehty muodossa kierrepulttien, joka kiertäen ja ruuvaamalla, voit muuttaa korkeutta.

lisävarusteita

Valitsemalla manuaalinen reititin edellyttää paitsi ottaen huomioon edellä mainitut seikat. Suuri merkitys on lisätietoja.

Fraser karkeille säätöä käytetään harvoin, useimmiten tarvitaan filigraanityö tarkkuutta. Tästä se on tarpeen kaikenlaisia ​​oppaiden mukana pakkauksessa.
Halkaisuohjain on suunniteltu säilyttämään reitittimen tasaisin. Ei ole niin tärkeää se koostuu kahdesta osasta, tai ottaa koko koko pohja-alueen, kunhan painopiste on valmistettu korkealaatuisesta seokset, ja sen viesti alue eristettiin tyhjä levy valmistettu muovista.

pensas (Kopiointi rengas), - pyöreä levy, jossa on pieni reuna, joka työnnetään aukon pohjaan. Kiinnitä huomiota helppous kiinnitys - suunnittelussa on oltava nopea. Tämä eliminoi tarpeettomat liikkeiden sijoittamalla osat.

kulma pysäytys Se tarjoaa mahdollisuuden kopioida tyhjäksi. Yksityiskohtaisesti samaan aikaan on yli mallin ja leikkuri työssä perustuu erityinen koetin. Kun ostat kysyä, onko sallittua säätö.

Tärkeitä vinkkejä valitsemalla

 • eivät tavoittele valtaa, varsinkin jos pääasiallinen käyttö käsin;
 • läsnä ollessa käynnissä nopeuden säätö - selvä etu. Kytkin on oltava paikoillaan, joka poistaa vahingossa siirtymä. Pyörä on siirryttävä askel askeleelta, jossa työtä;
 • Tarkista sukelluksen. Optimaalisesti, jos holkki kannattaa perusrakenne. Ääritapauksessa, se tulee pohjaan ainoa;

 • kontrasti geometria jyrsintä reikien linja-kompassi, ja kopiointi renkaan aukon, jonka halkaisija on tukityyny. Älä unohda arvioida koko holkin. Sanalla sanoen, valitse sääntö "leikkuri";
 • äänestys ergonomia. Pick mukavin tyyppi kahva, tarkista kaapeli - lyhyt virtajohto, joissa käytetään jatkojohtoja vaikutus tuottavuuteen ei ole paras tapa;
 • koesauvan mekanismi, luotettava upotussyvyys. Pää on kuljettava helposti, ilman vääristymiä ja vastareaktion. Pystysuora huomiota olisi kiinnitetty lujasti valittuun asentoon;
 • Muista asentaa ylimääräisiä komponentteja, tarkista työkalu jäykkyys, yritä määrittää puutteet;
 • Jos työskentelet ilman opasta, kannattaa suosia mallilleen maksimaalisen näkyvyyden. Tässä tapauksessa, tärkeä jalkapohjan aukon koko, läsnäolo valaistus, läpinäkyvä kotelo pyleotsosa;
 • testata laitteen eri nopeuksilla kuormitettuna, tyhjäkäynnillä. Tärinä ja taustamelu - merkki huonosta kokoamisen tai ongelma.

 • ulkonäkö on myös tärkeää. Valikoima tällaisia ​​tuotteita on laaja, joten ei saada hämmentävät useita vaihtoehtoja on saatavilla suosituimpia malleja verkossa. On tarpeeksi ajaa etsimään manuaalisen reitittimen kuvia ja valitse sopiva suunnittelu ja kustannusten näytteen.

Nyt tiedät, mitä reititin, mitä seikkoja se sisältää ja mitä vaatimuksia pitäisi etsiä valitessaan ensin. Hauskaa ostoksille!

Miten valita reitittimen: video-ohjeita


Like this post? Please share to your friends: