Bedden van banden met hun eigen handen

Check out de tuin van een woonhuis is mooi, origineel, smaakvol - het natuurlijke verlangen van iedere eigenaar. Maar vaak bescheiden budget niet mogelijk in veel verbeelding roaming - allerlei accessoires en design "trucs" zijn veel geld waard.

Is het mogelijk om ter plaatse te verfijnen, zonder afbreuk te doen aan de portemonnee? Absoluut. Bijvoorbeeld, bloemen of sierplanten - de perfecte inrichting van een gebied - kan in de oorspronkelijke "frame" worden geplaatst, met liefde gemaakt met de hand. Bloem bed van oude banden - een waardig alternatief voor beton, keramiek of plastic industrie oplossingen. Dit is een 100% exclusieve goedkoop.

inhoudsopgave

  1. Creative tuin en de voordelen ervan
  2. Welke band is het beste te kiezen?
  3. Bloembedden met hun eigen handen: ideeën en tips
  4. Flowerbed bloem van de gedraaide banden
  5. Hoe maak je een bed-pot op de been te maken?
  6. Exquisite bloem bed in de vorm van een zwaan
  7. regels Tire verf

Creative tuin en de voordelen ervan

Het idee om de bloembedden van oude banden uit te rusten is niet nieuw. Maar als je moest al het werk werd gereduceerd tot een eenvoudige installatie van de band op de grond, hun monochromatische schilderen en het opvullen van de bodem, vandaag in de tuinen en binnenplaatsen kunt u de echte meesterwerken van de rubber te zien. End-of-age autobanden - uitstekend materiaal voor de creatie van tuinornamenten. Het heeft vele voordelen, waaronder opvalt beschikbaarheid, het gebruiksgemak, duurzaamheid.

Bedden van banden zeer goed bestand tegen ongunstige weersomstandigheden en in staat zijn om in het oog springende, "sappige" look in een paar jaar (afhankelijk van het gebruik van kwalitatief hoogwaardige verven en vernissen) te handhaven.

Van oude banden is het altijd mogelijk om een ​​multi-gekleurde piramide bouwen, maken zoölogisch bloembed of zelfs zorgen voor een bloementuin op de muur van het huis - er zijn veel interessante opties. Natuurlijk, is het noodzakelijk om een ​​veel tijd en moeite te besteden, maar het resultaat is zeker de moeite waard!

Welke band is het beste te kiezen?

Gegeven een keuze tussen binnenlandse en geïmporteerde banden, altijd de voorkeur aan de laatste te geven. Ze zijn gemaakt van een dun en zacht rubber te behandelen hen een stuk eenvoudiger. Het is bijzonder belangrijk om een ​​zacht materiaal, eventueel omkeren van het product binnenstebuiten - met hard rubber zijn vrij zweet.

Wat betreft de seizoensgebondenheid van banden, is het beter om de winter te nemen.

Het is de moeite waard te weten! De hoge mate van slijtage rubber - is niet het gebrek aan, integendeel, van een materiaal makkelijker straat vazen ​​van verschillende vormen te produceren.

Voordat u een bed van banden te maken, met het beschikbare materiaal moet een aantal voorbereidende handelingen te worden verricht. Ten eerste moet de band gereinigd tegen zand en vuil. Wilt u ook om ze te sorteren op grootte, loopvlak, de mate van verslechtering. Dit alles zal vergemakkelijken en versnellen van het creatieve proces.

Bloembedden met hun eigen handen: ideeën en tips

De eenvoudigste bloem rubber, die beweert originaliteit - gelaagd bed. Genoeg om een ​​paar banden schilderen in elkaar zijn gekoppeld felle kleuren en zet ze tegen elkaar in "welke vorm dan ook."

Verticaal vrij bloembed kan worden opgebouwd uit de banden van verschillende diameters, gestapeld in een piramide.

Originele en stijlvolle bedden kan worden opgeschort. Tot vaststelling van de band op een dik koord, metalen ketting of de kabel kunt u hangen aan een boom of balk. Praktische en exclusieve oplossing is de locatie van de banden op de muren, deuren of speciaal voor dit doel is de ondersteuning.

Heel interessant maakt bedden op het onderwerp van binnenlandse thee. Meerdere banden, buizen en aangevuld met brokstukken gevouwen metalen strook kan gemakkelijk draaien in de beker en thee.

Buitensporige mobiele bedden kunnen worden gemaakt van de band aangebracht op de poten van de ontlasting. Ook, zoals de beweegbare tribunes onder bedden kunt u de oude emmer te gebruiken.

Uniek aantrekkelijk, bewonderd en wat kinderlijke vreugde zijn gemaakt met hun eigen handen de bloembedden van de band in de vorm van dieren. Om dergelijke creaties netjes en "natuurlijk" moet zeker proberen, maar in het algemeen zag er geen krachtinspanningen en buitengewone talent zij nodig hebben. Bijvoorbeeld wordt een bloembed merry-turtle verkregen uit één band en het loopvlak, gesneden in 4 gelijke delen (neemt de rol van de koppelingen).

Kijk voor meer foto's van verschillende bedden van banden en je zal zeker worden geïnspireerd door een aantal interessante ideeën!

Flowerbed bloem van de gedraaide banden

Een van de meest praktische en esthetische rubber straat bloemenvazen ​​een bed van de band in de vorm van een bloem. Het algoritme van haar oprichting is als volgt:

1. Zet het bandoppervlak zijn gehele omtrek met bloemblaadjes krijttekening. rechthoekig, driehoekig, afgerond - petals vorm kan ieder mogelijk zijn. Als je het niet erg lang hard werken, kunnen ze zelfs golvend te maken.

2. Gewapend met een scherp mes, snijd de blaadjes, volgens de tekening figuur.

3. Verwijder de band (de meest moeizame trap).

4. Verf het product naar uw wens.

Hoe maak je een bed-pot op de been te maken?

Als tot uw beschikking is niet alleen de band, maar de hele wiel kan worden gedaan zonder de gebruikelijke bloem bed, en originele vaas op voet. Om dit te doen op dezelfde manier als voor de bloembedden, bloemblaadjes gesneden en patroon brengen en te verwijderen van de band. Het enige verschil is dat het rubber naar de schijf is bevestigd. De schijf met het deel van de band, die in het eerste geval wordt naar afval, waardoor een mooie en nette been bloempot vormt.

.yap-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px belangrijk ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-verticale .yap-title-block__text {
font-size: 17px belangrijk ;!
}

Om beter te begrijpen van de technologie van deze bedden uit video banden met gedetailleerde instructies zal niet vreemd te kijken.

Exquisite bloem bed in de vorm van een zwaan

Klumba Swan toepassing en vereisen een complexere snijpatroon. Als de bloem-bedden nodig zijn om hetzelfde type van de toonhoogte te genereren was, dan zal er moeten werken op de vleugels, staart, nek en hoofd. Zodra je om met dit probleem, zal de band moeten zetten, sluit u de 2 schroeven van het hoofd, hechten aan haar snavel en ogen.

regels Tire verf

Om de oude band heeft een nieuw leven gevonden als een bloembed niet doen zonder de kern van de transformatie - schilderij. Over hoe verantwoorde je aanpak zal dit proces is afhankelijk van de esthetische en toonbaar bloembed.

Voor het nemen van de borstel of spray, gom ontvetten met aceton of terpentine. eerste bus aanbevolen verf in witte kleur aan een uniform, verzadigde kleuren te verkrijgen, en vervolgens tot fel toe te passen. Daarnaast is dankzij deze "basis" basic "dekking" zullen langer te blijven.

Wat betreft het merk van verf, is het in principe mogelijk om elk gebruik. Speciaal ontworpen voor gegarandeerd zal niet barsten in de kou en perfect gesloten alle scheuren en depressies rubber middelen, maar de prijs is vrij hoog. Daarom kunt u veilig genieten van verf of lak, de rest van de laatste reparatie. Een goede mogelijkheid is te schilderen in cans - wordt in een dunne laag en ver in de spleet.


Like this post? Please share to your friends: