De reparatie kinderkamer met hun eigen handen

Van jongs af aan kinderen persoonlijke ruimte nodig, dus kan hij zich veilig en rustig spelen voelen zonder hun ouders te storen. Bij het maken van reparaties, en een kinderkamer met zijn handen is het noodzakelijk om rekening te houden met de wensen van het kind als hij oud genoeg is om dat te doen. In dit artikel zullen we praten over hoe om reparaties uit in een kamer voor de baby te dragen, kan de baby gelukkig en goed humeur aan hun tijd daar door te brengen.

inhoud:

  1. De details van de kamer van een kind
  2. scheduling
  3. Optrekken
  4. afwerking van het plafond
  5. wandbekleding
  6. floorboarding
  7. De ramen in de kamer
  8. De typische meubilair
  9. veiligheidskwesties
  10. noot

De details van de kamer van een kind

Children's kamer voor een kind - het is het centrum van zijn wereld, dus het moet eenvoudig, veilig, comfortabel en mooi voor de toekomstige eigenaar. Vergeet niet dat de stijl volledig in overeenstemming met de belangen van het kind zou moeten zijn. Het is niet nodig om te leggen hun ideeën en foto's te repareren een kamer voor kleine kinderen, anders zal het kind zich ongemakkelijk voelen.

Als een kind is een heel pipsqueak, en je kunt nog niet met hen overlegd, raden wij u aan een functionele meubels verwerven en eindigt dat naarmate ze ouder worden kunnen ze worden veranderd. onafhankelijke kamer reparaties van kinderen kan eenvoudig en snel worden uitgevoerd. Het belangrijkste ding - om te denken op voorhand bestemmingsplan, het gebruik van het nodige materiaal, de kosten en het ontwerp van de kamer van een kind.

Zoals opgemerkt door psychologen, voor de normale ontwikkeling van het kind moet worden omgeven door mooie pastel kleuren, gecombineerd met felle, maar niet te snijden oog functies. Als reparaties goed uit te voeren, zal de ruimte bijdragen tot leren, actief leven en creatieve activiteit. Het ziet er geweldig abrikoos, wortel, appel en andere vruchten tinten.

scheduling

Voordat u een reparatie doen ruimte van een kind, op zoek naar een paar dingen. Vergeet niet dat de kinderkamer is een slaapkamer op hetzelfde moment, een speeltuin en een plek om te studeren. Als u van plan bent om te doen repareren ruimte van een kind voor twee kinderen, zorg ervoor dat de hoeken hebben een andere stijl. Bovendien moet elke zone worden gegeven hun tinten en functies.

De kamer kan worden volgehouden in dezelfde stijl, maar verschillende kleuren en objecten die specifiek zijn voor uw kinderen. In het stadium van planning, proberen om goed na te denken over alle daaropvolgende fasen, zullen ze in welke volgorde om te gaan, welke materialen nodig zijn voor deze, de duur van de reparatie.

Als u eerst reparaties uit te voeren, of vind je het moeilijk om te gaan met een aantal van het werk zelf, kunt u naar de zakelijke professional, die het verloop van de werkzaamheden zal volgen en om aanwijzingen te geven. In de wereld van de kinderen is geen plaats voor normaliteit en middelmatigheid, dus probeer alles te doen wat mogelijk, zodat de kinderen waren gelukkig.

Optrekken

Elke reparatie begint met de installatie van elektrische bedrading. Als de kamer een computer zal zijn, ervoor zorgen dat de drie stopcontacten en een internet outlet werden naar hem. Als de kamer is een aluminium bedrading, is het beter om te veranderen naar koper.

Elke accu moet worden beschermd door een beschermkap. Ook in de kamer moet je verlichting van hoge kwaliteit te installeren. Voor de ogen van de kinderen het belangrijkste licht is niet genoeg, dus in de reparatie van een ruimte van kinderen voor een meisje of jongen van essentieel belang om extra verlichting te installeren, die in de buurt van het bed, het gebied voor games of bureau kan worden geïnstalleerd.

Een zeer populaire en veel voorkomende manier om de verlichting te verbeteren is een kleine lamp met een duurzaam glas, die in het plafond zijn ingebouwd. Deze dekking is bijna onmogelijk om de bal of ander speelgoed beschadigen. Bij het installeren van deze lampen is het noodzakelijk een verlaagd plafond of gipsplaat bevestigt, aangezien de minimumhoogte Insteekslot lamp 5-8 centimeter.

Als u besluit om de muur hangen installeren, kan het plafond worden behangen of gewoon schilderen. Ook kan het worden ingericht met verschillende figuren, die 's nachts verlicht. Zorg er altijd voor dat de lichtgevende objecten veilig zijn. Zoals voor de kroonluchter, is het beter om een ​​plastic lampenkap kopen, want tijdens het spel zal hij niet breken en zal niet schaden.

afwerking van het plafond

Afwerking het plafond begint na verificatie van de aanwezige installaties sanitair, verwarming en sanitair, het afdichten van alle conjugaat plaatsen verborgen bedrading apparaten voor het opheffen van hinderpalen en de aanleg van nieuwe. Het plafond is een zeer belangrijk element van het interieur. Dankzij de hoogwaardige afwerking, kan de woning worden gegeven extra elegantie en comfort.

Het plafond kan heel goed reflecteren licht, zodat u kunt aanzienlijk besparen op elektriciteit. Plafonds hangen, de belangrijkste of gips. De ideale optie zou een plafond voor het kind. De plafonds van dit type worden verdeeld in panelen, zelfklevend, rek, gesuspendeerd, gipsplaat. Gips plafonds kan whitewash, verf of behang plakken voorbij.

Moderne plafonds zijn gemaakt van veilige materialen, zodat ze kunnen vrij worden gebruikt tijdens de reparatie in de kinderkamer. Voor dit type plafond wordt gekenmerkt door minimale inspanning en snelle installatie opnemen. Eindigen de traditionele manieren nodig langdurige voorbereiding, priming, bekleden, drogen, bekleden van elke laag.

Installatie van verlaagde plafonds in enkele uren. Een ander voordeel je kunt ze waterdicht bellen. Maar als je besluit om papier behang of kleur te kiezen - het zal ook een goede optie zijn. Het belangrijkste is om harmonieus af te passen in het interieur en weerspiegelen de kenmerken van het kind.

Experts raden aan het plafond verlichte figuren versieren. Veel mensen verkiezen om te eindigen in de vorm van een sterrenhemel. U kunt speciale wallpaper kopen of verf het plafond en aan lichtgevende elementen. Interessante cijfers zal een positieve invloed op de slaap en de ontwikkeling van een kind fantasie.

wandbekleding

Alvorens de muren klaar is, moet u ze af te stemmen op het schilderwerk. Voor deze fit stopverf of gips. Voordat de muurbepleistering zou een primer die wordt aangebracht met een rol te bereiden. Muur moet worden onderverdeeld in secties en lijn geleidelijk met de hulp van vuurtorens.

Voor het bereiden van de primer, is het noodzakelijk om een ​​schone houder nemen, giet water in en vult het droge mengsel in de juiste verhoudingen. De oplossing moet grondig gemengd met een boor met een mixer zijn, houden consistentie gedurende vijf minuten en roer opnieuw. Het is noodzakelijk om een ​​oplossing tegen het tarief van een half uur van het werk voor te bereiden, want dan zal hij genezen en ingesteld.

Daarna wordt bereid en aangebracht gips. Als u ervoor kiest om de muren af ​​te stemmen op stopverf gebruiken, voordat het ook noodzakelijk priming bewerking uit te voeren. Na drogen putty wand moet schuurpapier slijpen.

Te repareren de kamer van een kind voor een jongen of een meisje kan worden gebruikt, niet allemaal op het materiaal. Gevelbekleding biedt verschillende opties. De meest voorkomende wordt beschouwd behangen, welk papier, vinyl, enz. Kan zijn De veiligste behang is een papier, maar als je keuze viel op vinyl, vraag de verkoper een verklaring waaruit blijkt dat de kwaliteit.

Een goede optie zou vloeibaar behang, maar deze methode is duurder. Hier kunt u een heleboel geweldige en originele versies te vinden. Door de keuze van de kleur coating Behandel alle ernst dat hij in harmonie met het meubilair en een aanvulling op het interieur van de kamer. Als u besluit om de muren te schilderen, is het beter om het te doen met latex verf.

Als de baby beslist om een ​​tekening te maken, kan worden gewassen of overgeschilderd. De veiligste optie voor registratie muren zijn milieuvriendelijk behang of uit plantaardig materiaal. Bij het maken behang uit plantenmateriaal, worden vezels toegepast bamboe, stro, riet, zeewier, sisal, jute, papier gebaseerde.

Dergelijk weefpatroon vormt een zeer effectief. Sandelhout, zebrano, kers, kurkvloeren - U kunt wallpapers van kostbaar hout te kopen. Deze optie is duurder, maar zal een positieve invloed hebben op de gezondheid van uw kind.

floorboarding

Voordat plankenvloer, de moeite waard reparatie ruimte van een kind online, en lijn het met het niveau. Deze procedure kan worden gedaan door zelf met behulp van zelfnivellerend verbindingen. Het oppervlak moet schoon en sterk zijn. Het moet niet een vlek zijn of verf grote olievlekken. Na het reinigen van het oppervlak, breng de primer en wachten tot het volledig droog. Als uw vloer is ook geweekt oppervlak kan deze procedure opnieuw uitgevoerd.

Dan is het noodzakelijk om een ​​oplossing te bereiden. Voor de bereiding van nivellering oplossing zo veel mogelijk proberen om zich strikt aan de instructies. Als u meer water toe te voegen, zal het oppervlak minder sterk geworden. Als het niet genoeg zal zijn - zal de oplossing slecht naar bed zijn. Daarom worden ze in verband met dit podium met alle ernst.

Na deze werkzaamheden is het noodzakelijk om zorgvuldig giet de gietvloer. Het is belangrijk om het mengsel te gieten zodat op het dunste punt was ten minste vijf millimeter. Na het gieten, om veertig minuten moet een rol gaan, zodat de resterende lucht uit kan komen. Dergelijk werk in de reparatie van een ruimte een klein kind om beter samen te voeren. Men kan een mengsel, en de tweede fles bereiden en het zal afvlakken. Na dit werk laat de vloer drogen en laat het voor een paar dagen.

.yap-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px belangrijk ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-verticale .yap-title-block__text {
font-size: 17px belangrijk ;!
}

De meeste mensen denken niet na over het materiaal voor de vloer, dat is een grote fout. Het merendeel van de tijd dat het kind zal besteden aan de vloer, zet de blokjes, puzzels of gewoon gek rond. De vloer moet een natuurlijke en gemakkelijk afwasbaar zijn. Op de markt van vandaag is een ruime keuze aan vloeren materialen voor de vloer.

Het kan worden bedekt met parket, Vloeren, tapijt, laminaat of linoleum. Hier de optie is geselecteerd op uw discretie. Veel zal afhangen van de leeftijd van uw baby. Duurzame vloeren bude goed geïntegreerd in het interieur van de kinderen, maar vergeet niet dat je niet al te donkere tinten die alleen geschikt voor de academische sfeer moet gebruiken. Laminaatvloer is milieuvriendelijk en schokbestendig materiaal, het is ook zeer eenvoudig te reinigen.

Tapijten en vloerbedekking vormen een zeer zachte en warme vloer, maar hier moet niet vergeten dat ze de neiging hebben om vuil en stof te verzamelen, dus moet constant schoonmaken kwaliteit. Linoleum wordt aangeduid als democratische coatings. Zijn ontwerpen, speciaal ontworpen voor kinderen, zien er zeer kleurrijk.

Kurkvloeren is een ideale oplossing. Dit materiaal is een natuurlijke, warme, zachte en schoon te maken zonder enige problemen. Om de veiligheid van het kind te zorgen, niet te veel over de projecten en foto reparatie van een kind kamer van glossy magazines, waar design vaak niet veroorzaakt wordt door opportunisme, en mode vertrouwen. Spreid de meest handige en veilige seks voor een comfortabel verblijf van de kleine eigenaars!

De ramen in de kamer

De ramen in de kamer van de kinderen verdienen speciale aandacht. De veiligste optie is om de moderne glas. Een dergelijke uitvoeringsvorm elimineert de tocht behouden warmte en geluid zal goed geïsoleerd. Om te voorkomen dat het verstoren van de natuurlijke ventilatie, moeten aandacht besteden aan de opties uitgerust met speciale ventilatie kleppen.

Een populair materiaal voor het vervaardigen van ramen uit kunststof is polyvinylchloride. Volgens deskundigen, het vrijkomen van giftige stoffen wanneer slechts branden. Na het installeren van het raam, na te denken over de piste kunt u het oppervlak van de ramen van kunststof platen versieren, harmonieus aanvulling op het ontwerp.

Besteed aandacht aan de vensterbank, die zeer duurzaam moet zijn. Het is ook mogelijk te versieren met kunststofplaten. Vergeet niet dat alle elementen van het venster stevig moeten bij elkaar passen. Alle openingen moeten worden afgedicht en installeer een extra afdichting tussen de frames. Het wordt aanbevolen om de originele gordijnen en zonwering te kopen, om een ​​mooie renovatie in de kwekerij te bootsen. Gunstige sfeer zal bijdragen aan de goede stemming van het kind. Besteed aandacht aan de materialen.

De typische meubilair

Bij het maken van de kamer van een kind voelen als een goochelaar! Slechts een paar onderdelen kunnen een gewone kamer te zetten in een wondere wereld. Maar vergeet niet dat ook felle kleuren en grote diversiteit, het kind kan vermoeien. Het beste materiaal voor de ruimte van een kind is echt hout.

Gebruik de DSP wordt niet aanbevolen omdat het is samengesteld uit fenol-formaldehyde harsen. Experts raden het gebruik multiplex. Als u geplastificeerde spaanplaat kiest, aandacht besteden aan de laminaat lagen, die vast zou moeten zijn, zonder splinters en scheuren. De voorkeur wordt gegeven aan producenten van duurzame en natuurlijke meubels.

veiligheidskwesties

Alle gebruikte materialen moeten milieuvriendelijk schoon en veilig zijn. Het is noodzakelijk om de bedrading en contactdozen volledig te verbergen. Het is beter als de lichten zijn afgesloten en bestand zijn tegen schokken.

Het vensteren strakke greep hebben, samenwerken met een betrouwbare bevestiging of aanvullende grendelmechanisme. Besteed aandacht aan het feit dat het meubilair niet scherp of uitstekende elementen zou moeten hebben. Een alternatief is om bescherming tegen scherpe randen te gebruiken. De deur mag niet worden van binnenuit afgesloten.

noot

Het zal goed zijn als je in staat om een ​​kamer voor de baby toe te rusten, zodat ze in staat zijn om te groeien met hen was zijn. Dit idee van het herstellen van de kamer van een kind voor hergroei is gebaseerd op het verwerven van functionele meubels. Zo kan bijvoorbeeld het bed het bed en een kast te combineren. De tafel kan afzonderlijke planken voor boeken en tafels. Experts zeggen dat complexe patronen verbeelding van een kind kan ontwikkelen.

U kunt kopen speciale vinyl stickers die de visuele activiteit zal stimuleren, maar het hoeft niet je ogen stam. U kunt uitrusten een kinderkamer sportcomplexen dat de baby zou kunnen ontwikkelen. Als u reparaties aan hun handen, kunt u een touw, gymnastiek ringen en eenvoudige Zweedse ladder te bouwen.

Er zijn tal van mogelijkheden voor decoratie en inrichting van de kinderkamer, dus probeer rekening te houden met alle functies en zorg ervoor dat u overleggen met uw kind voordat u een reparatie kamer van een kind te maken. Wanneer alle van de bouw zal worden afgewerkt, geven ruimte voor meerdere dagen staan, zodat alle geuren civiele werken kon eroderen, kunt u vervolgens uitvoeren om de baby.

Het observeren van alle stadia van de reparatie, zult u in staat om snel en accuraat alle acties uit te voeren. Probeer om de kamer stijl van de innerlijke wereld van het kind volledig recht doet, dan zal hij zich prettig voelen en goed te ontwikkelen. Wij menen oprecht dat onze tips zullen u helpen om uw eigen reparaties uit te voeren in een kamer voor de baby snel, mooi en efficiënt.


Like this post? Please share to your friends: