Installeer een hek met bakstenen pijlers

een hek instellen op bakstenen pijlers verschillen hoofdzakelijk goede operationele kenmerken en met hoge weerstand van de partitie-structuur. Bovendien zou een dergelijke omheining heeft een aantrekkelijk uiterlijk en past goed bij elke omringende terrein. De kenmerken en uitvoeringsvormen metselwerk baksteen voor afrasteringspalen, later besproken.

Inhoud:

 1. Stichting voor het hek met bakstenen pijlers: de functies en de bouw van de technologie
 2. Brick kolommen onder het hek door: aanbevelingen op de rangschikking van stichting
 3. Hekken met bakstenen zuilen en fotobewerking regels
 4. Een barrière van golfkarton met bakstenen pijlers
 5. Panel voor de decoratie van het hek bakstenen pijlers

Stichting voor het hek met bakstenen pijlers: de functies en de bouw van de technologie

Merk op dat de bakstenen zuilen verschillen indrukwekkend gewicht, dus in het proces van installatie, moet je zorgen voor de aanwezigheid van een sterke base te nemen onder het hek. Anders zal de constructie niet verzakkingen te voorkomen.

Ook zal de juiste opstelling van de fundering het hek beter bestand tegen wind en andere mechanische belasting maken. Voor het installeren van het hek secties van beton of baksteen, het fundament onder hen moet van hoge kwaliteit waterdicht.

De belangrijkste functionele kenmerk van de kelder - veilige behoud van het hek. Zo is de sectie wordt meer robuuste, niet worden vernietigd en niet verdwijnen. funderingsdiepte wordt bepaald op basis van de hoogte van het hek, de versterkingsgraad secties en het gewicht van elke kolom.

Er zijn verschillende varianten van de bouw van de stichting onder de bakstenen pijlers bieden om ze te lezen:

1. De basis van het bandtype.

De eenvoudigste en meest populaire versie. Deze fundering is universeel, dus geschikt voor kantelbeveiligingstypen. De breedte van de fundering bepaalt het aantal secties binnen de omheining, teneinde dergelijke fundering nodig steen ingrediënten voor betonmortel bereiden fabricage - zand, cement en vulstof in de vorm van spaanders, wapeningsstaven dat het ontwerp stabieler maakt, maar tegelijkertijd en flexibel .

Afhankelijk van de vooraf gemaakte berekeningen afwikkeling loopgraaf. Vervolgens is het waterdicht maken en installeren van de inrichting. Het is beter om uit te voeren zodra het storten van de fundering. Om zich te ontdoen van overtollige lucht in het beton en verhoging van de structurele sterkte, gebruik dan een vibrator voor beton.

Merk op dat de maximale vulling diepte 50 cm. Goed uitgevoerd gietproces zal de basis van de sterkte en de duur van de werking te verhogen.

2. Foundations kolomvormige type.

Deze uitvoeringsvorm wordt toegepast op de fundering, als de bodem hoogohmig. Het wordt geïnstalleerd net onder het dragende deel van het hek. Voor de montage pijlers moet een boor waarmee gaten te boren dieper gedeelte waar de grond begint te bevriezen hebben.

Vervolgens is de plaatsing van palen in een verticale positie, zullen zij een solide basis voor bakstenen pijlers. Om verworven extra sterkte te ontwerpen, is het raadzaam om de binnenkant van buizen te vullen en stel betonmortel wapeningsstaven. Met behulp van rekwisieten uitgevoerd na fixatie in deze positie zou moeten zijn tot het stollen van beton te voltooien, ten minste 7 dagen.

Tip: de zuilvormige fundering instelling is alleen mogelijk als, als aanvullende elementen hek spreken lichtgewicht constructies zoals gaas of geprofileerd.

3. Gecombineerde uitvoeringsvorm.

Deze fundering is een combinatie van de eerdere typen funderingen: strip en zuilvormige. De bouw gold ingeval de geplande opstelling zeer zwaar gewicht op het hek.

De zuil plaatsen groef een groot gat, maakte vervolgens de installatie van de torens en hun vulling. Bij andere secties afhandeling van een gewone strip voet. Versterking wordt gemaakt, zowel onder de posten, en aan de rand van het hek. Gecombineerd stichting - een geweldige optie voor moeilijke bodems.

4. De eerste steen.

Steen of baksteen chips zal helpen bouwen aan de basis van een dergelijke optie. Een van de voordelen van de stichting als de afwezigheid van de behoefte aan extra versteviging het. Voorts het buitenste deel van het hek perfect combineren met steen of gesmeed metaal.

Aan de basis van dit type hebben een hoge duurzaamheid en een aantrekkelijk uiterlijk. Een dergelijke fundering niet geschikt is voor een hek van het net of beton.

Brick kolommen onder het hek door: aanbevelingen op de rangschikking van stichting

Om een ​​hoge sterkte en betrouwbaarheid van de bakstenen kolom te garanderen, moeten een aantal technische aanbeveling arrangement fundering eronder te vervullen. In de eerste plaats is het raadzaam om alleen hoge kwaliteit cement, een minimum van 400 tekens te gebruiken.

In dit materiaal een grote sterkte op externe stimuli, in het bijzonder vorst. Nummer voorbereid voor de fundering van de oplossing zodanig te zijn om een ​​gietstuk te produceren in één stap.

De hoeveelheid betonspecie bepalen volstaat om samen vermenigvuldigen van de waarde van de hoogte, lengte en breedte van de fundering. Voeg daarbij de waarde van 10% krimp verkregen peil toont het aantal kubieke meter beton gieten.

De verhouding van grind, zand en cement 2: 2: 1. Alle ingrediënten zijn gevuld met water en meng alleen in een betonmolen. Als dit apparaat niet beschikbaar is, is het raadzaam om een ​​pasklare oplossing, bereid in de fabriek bestellen. Zijn duurzaamheid is veel hoger dan die van beton thuis voorbereid.

Hekken met bakstenen zuilen en fotobewerking regels

De bouw van de stichting onder de bakstenen tafels - het proces is vrij belangrijk. Echter, de meeste van de montage-pijlers ook afhankelijk van de kwaliteit van het eindproduct hek. Merk op dat n wordt aanbevolen de installatie van pijlers direct op het oppervlak van de basis. Omdat onder invloed van zware lading, beginnen met het proces van de vernietiging van de onderste stenen. Bijzonder hoge load test palen, die voor installatie op hun poort of poorten.

Het kiezen van een baksteen, die zal worden gebouwd van palen, vergeet niet te stoppen bij een rood of worden geconfronteerd met zijn versie. Om palen verschillende hoge sterkte, het vereist de aanwezigheid van een stalen steun zich in hen.

Daartoe geschikte materialen in de vorm van buizen, hoeken of versterkende staven.

Tip: Als u van plan bent om een ​​holle kolom installeert, wordt het binnenste deel gevuld met wapening en beton wordt gestort een oplossing.

Volgende wordt metselen aan de rand van de steunkolommen. Lege ruimten gevormd tussen de drager en de ingestelde bakstenen worden opgevuld met mortel.

Merk op dat de installatie van het hek net begonnen is bij het verstrijken van 20 dagen na de datum van de bouw van de bakstenen pijlers. Daar hebben ze de nodige kracht te verzamelen. Instelling caps op baksteenomheining pijlers helpen voorkomen dat overmatig vocht op hen, waardoor de duur van de werking van de vergadering toe. Er zijn twee opties gekocht caps, en de variant van de bouw van hun eigen handen.

Een barrière van golfkarton met bakstenen pijlers

Met het oog op een hek esthetisch aantrekkelijk te maken, maar op hetzelfde moment, doe een hoop geld niet uitgeven voor de bouw, gebruik gemaakt van een variant combinatie van bakstenen pijlers met Bent.

Aldus is het mogelijk een structuur te verkrijgen met een bijzonder hoge sterkte en stabiliteit. De eerste fase van de werkzaamheden is om berekeningen uit te voeren, het opstellen en het bepalen van de toekomstige omvang van de bemonstering.

Voor de onafhankelijke ontwerp van het hek moeten houten pin, waarop het stuk koord garen hebben. Met een bandlengte gemeten afschermingen, die wordt opgenomen in het project.

Als er grote verschillen in de hoogte van de bodem op de site, moet u deze opdelen in meerdere delen, die elk de stichting op verschillende diepten zal worden gevestigd. Merk op dat de minimale afstand tussen de basis en de bodem 10-15 cm. Na de berekeningen van de funderingsput graven. Standaard zijn diepte van ongeveer 50 cm, en in de plaats van opstelling steunkolommen, wordt de sleuf verdiept over een afstand van tenminste 100 cm. Merk op dat de volledige lengte van het hek bestaat diepe sleuf extensie dus vermeden uitpuilende bodem, die de structuur kan vernietigen. Merk op dat in plaats van de bevestigingskolommen van bakstenen versterkte montagebeugels, wordt de drager die bevestigd via stalen beugels. Ze zijn steigers voor de bouw van bakstenen pijlers voor een hek.

In de binnenkant van de geul gegraven onder de fundering vervaardigd wapening installatie die versterkt het. Voor het vervaardigen van bekisting gebruikt scherpkantig bewerkt, waarvan de grootte overeenkomt met de binnenafmeting van de sleuf. Merk op dat de bekisting stevig moeten worden vastgemaakt aan het oppervlak, zodat geen vervorming foundation gebeurde onder invloed van zware beton.

Om de grond onder het hek met bakstenen pijlers u te dienen voor een lange tijd voor de productie ervan nodig hebben om een ​​hoge taaiheid van de betonnen structuur hebben. Daarom is een basisstructuur, is het raadzaam om zeep of speciale weekmakers toe te voegen. Een eerste uitvoeringsvorm omvat de toevoeging van zeep in een verhouding met de oplossing tot 0,2%. De hoeveelheid van de toevoeging van weekmakers volgens de instructies van de fabrikant uitgevoerd.

De volgende fase van de bouw van het hek met bakstenen pijlers tape omvat het lassen van het frame, die vaste worden geprofileerd. Daartoe dient booglassen stalen buizen en profielen. Op vooraf stalen buizen assembleren twee evenwijdige delen van het profiel, een aan de bovenkant en een aan de onderkant. Merk op dat elke stap van het lassen gecontroleerd gebouwniveau. Nadat het karkas montage plaatsvindt anticorrosieve bekleding zijn oplossing, en vervolgens inkt.

Verdere werkzaamheden aan de Bask van de bakstenen pijlers. Na volledig vast worden van de oplossing, waarmee wordt uitgevoerd leggen, wordt golfkarton geïnstalleerd. De oplossing moet een gemiddeld niveau van taaiheid hebben. Installatie van decoratieve stalen kap in de kleur van golfkarton, zal sterk de aantrekkelijkheid van het uiteindelijke hek.

.yap-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px belangrijk ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-verticale .yap-title-block__text {
font-size: 17px belangrijk ;!
}

Panel voor de decoratie van het hek bakstenen pijlers

Plastic kolommen die de stenen na te bootsen zijn een uitstekende oplossing om te helpen besparen aanzienlijk tijd en geld voor de bouw van het hek. Dergelijke kolommen meestal gemonteerd op hek gegolfd of hout.

Gesimuleerde baksteen post voor een hek heeft de volgende voordelen:

 • tijdwinst - Indien nivellering montagewerkzaamheden aan het plaatsen van panelen en metselwerk wand steunen, de tijd nodig voor het uitvoeren van de eerste bewerking, is 9-10 keer minder dan de kosten van installatie van bakstenen pijler;
 • eenvoudige installatie - tijdens de installatie werk is geen behoefte aan speciale apparatuur, het kneden van de oplossing, niet nodig speciale vaardigheden, daarnaast wordt gewerkt op elk moment van het jaar;
 • Er is geen dure funderingen, aangezien het panel het ontwerp niet geladen en zijn lichte gewicht, zodat kan op palen en ook de bewegende bodem worden aangebracht;
 • esthetiek paneel gelijk aan die van de steen, maar ze niet vervagen met de tijd, het uiterlijk niet veranderen, weerstaan ​​vocht en temperatuurschommelingen;
 • veelzijdigheid - de variant Fitting panelen, zowel binnen als buiten het hek, bovendien zijn ze gemakkelijk gekleurd in de gewenste kleur, gebruikt voor elk type van het klimaat;
 • moet ook alleen de bevestigingsmiddelen te kopen, worden de overige onderdelen van de kolom, met inbegrip van de bekleding.

De garantieperiode van de pijlers is meer dan 6 jaar. Echter, pas op voor imitaties, het plukken van kunststof panelen, geleid door de beschikbaarheid van certificaten van overeenstemming met alle normen en de kwaliteit van het product. Het basismateriaal voor de vervaardiging van panelen - polypropyleen. Het onderscheidt zich door milieuveiligheid en goede prestaties.

Voor de installatie van een paneel met een half uur, dezelfde tijd en het nodig heeft om het paneel te ontmantelen. De panelen zijn gemakkelijk te transporteren, vereisen geen speciale apparatuur of apparatuur montage. Een geweldige optie voor een snelle en hoogwaardige constructie van het hek.


Like this post? Please share to your friends: