Hoe u de juiste schop kiezen

Ondanks het feit dat de schop wordt beschouwd nevysokotehnologichnym gereedschap zonder het vaak niet kan doen in de tuin of een bouwplaats, in de tuin, en gewoon om de sneeuw van de sporen te verwijderen. Iedereen is gewend aan het idee dat er een spade is de gemakkelijkste tuingereedschap, maar nieuwe technologieën worden ontwikkeld op dit gebied. Ervaren amateurs in het gebied werken, ze weten hoe belangrijk het is om te kiezen en gebruik maken van een werkinstrument, is het handig om het te gebruiken voor andere doeleinden. Modern schoppen al afwijkt van de standaard ronde vorm schop, waaraan we gewend zijn, zijn er verschillende, schoppen zijn gemaakt van verschillende materialen en hebben verschillende bestemmingen. Hoe maak je een goede schop, sneeuwschop die beter kiezen? Wij nodigen u uit om te lezen.

inhoud:

  1. Schop, universeel hulpmiddel
  2. Types van spades, spade wat het beste is voor uw werk
  3. Het delen voor schoppen
  4. Hoe maak je een schop voor sneeuw
  5. De zorg voor het werkgereedschap

Schop, universeel hulpmiddel

Als u van plan bent om instrumenten te kopen voor het werk in een tuin of bouwen van een huis, dan, natuurlijk, de schop zal de eerste in de lijst. In de tuin wordt het gebruikt voor het planten, om een ​​gat te graven, los van de bodem in de bouw nodig is om een ​​grote cement te maken. Spade handgereedschap, omvattende een handgreep bevestigd aan het werkonderdeel aan de basis van de gietpan en de stalen handvat.

Emmer is het belangrijkste deel van de schep, het is gemaakt van metaal of kunststof. Afhankelijk van de bestemming, de emmer heeft een verschillende grootte en vorm. Shovel traditioneel wordt gebruikt voor het heffen en transporteren van stortgoed, zoals zand, steenkool of sneeuw.

Soorten schoppen. Wat een schop is het beste voor uw werk

Shovels zijn onderverdeeld in types, afhankelijk van het gebruik ervan. Schep emmer heeft een andere vorm - smal, breed, puntige of stompe. Licht hol brede schep graven meer land en met een smalle schep emmer is geschikt om in de bus. Voor het kiezen van een schop, eerst bepalen wat werkt voor je het nodig hebt.

Shovel kolen zelf bestaat uit een duurzaam metaal, kan de schep handgreep lang of kort zijn, de bak een enigszins concaaf buigt aan de zijkanten om het materiaal beter te houden.

Schop zand universeel en het meest verkocht, gebruikt voor zand en grond, vaak te vinden in onze tuinen en op bouwplaatsen. Een andere naam - shovel.

Sneeuwschuiver is erg breed met concave randen. De markt biedt twee soorten emmer materiaal is een metaal en kunststof.

Schop met inklapbare handgreep of shovel, vooral gebruikt door militaire en archeologen beweerde onlangs onder de vissers en reizigers. Emmer heeft een gerichte driehoekige vorm met gekartelde randen aan één zijde. De ongebruikelijke vorm maakt het mogelijk om te werken in moeilijke plaatsen, en gekartelde randen kan fungeren als een zaag.

Bajonet shovel rechthoekig, afgerond of scherp emmer. Bajonet spade gemeenschappelijke helper in de tuin percelen. Geslepen shovel handig om de wortels van onkruid verdelgen, rechthoekige onderbrekingen gedroogd gemalen en afgerond is de beste shovel agent.

Het graan schop, een traditionele schop Lifted uit de oven gebak en brood. Het wordt volledig gemaakt van hout en wordt veel gebruikt in de pizzeria. Vorm flat schoppen, wat vaak gestelde "schoep".

En het wonder schop die onlangs verschenen:

Hoe de juiste schop voor u ook kiest, nu weet je, maar er zijn andere details die het weten waard is.

Het delen voor schoppen

Het delen voor schoppen niet minder belangrijke rol dan de emmer. Sharing kan kort of lang, een korte handig tijdens het transport, maar niet geschikt voor frequent gebruik. Lange shovel is niet zo gemakkelijk te vervoeren, maar het is perfect voor dagelijks werk op de bouwplaats. Houd er rekening mee dat de fabrikanten verkopen vaak houten handvat zonder beschermende coating. Het werken met een open handvat van een schop, kan niet alleen leiden tot splinters, maar de corruptie van het snijden.

Zaymomsya gecoat snijden, is het bekend dat de boom in de tijd rassyhaetsya tegen vocht, wat betekent dat als u uw schop op de bouwplaats te vergeten, en het wordt blootgesteld aan regen, schop bedekt met schimmel, en vervolgens volledig te snijden verslechteren. Dus dan afdekken van het snijvlak schop? Delen is niet aan te raden om vernis het oppervlak zal schuiven, maar het kan elke kleur worden geverfd. Ook als de verf op de hand niet wordt gevonden, de stengel moet worden door Alif beschermd of wrijf lijnolie en laat de spade alleen voor een paar weken.

Hoe maak je een schop voor sneeuw

We moeten ook nog de schop voor sneeuw, de omzet sterk stijgen in de winter, en misschien is dit te wijten aan slecht onderhoud, maar de zorg over, zullen we later praten.

Om te beginnen, laten we eens kijken tool voor het sneeuwruimen. Huiseigenaren worden vaak geconfronteerd met het probleem na een zware sneeuwval. Soms nauwelijks open deur, volledig geveegd spoor, garagedeur en niet open. Help wordt standaard geleverd sneeuwschuiver. Niet veel huiseigenaren weten hoe je sneeuw te kiezen schop - kunststof of staal. Plastic emmer schop heeft een lage prijs, maar is niet ontworpen voor het harde werk, het kan gemakkelijk worden vervormd, struikelde over het ijs. Metal, zal een goede spade de beste te zijn, is het natuurlijk duurder en kan onderhevig zijn aan corrosie, maar de juiste zorg zal gunstige voorwaarden voor de lange levensduur van uw shovel te creëren.

.yap-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px belangrijk ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-verticale .yap-title-block__text {
font-size: 17px belangrijk ;!
}

Meer over deze nota? Het gewicht van de shovel, je moet werken met het soms tot enkele uren, de schop handvat bij voorkeur gemaakt van aluminium. Bucket formulier kan uw werk aanzienlijk vergemakkelijken, als het licht gebogen in het midden. emmer grootte, hoe meer hoe beter, de ideale breedte van de bak bij het sneeuwruimen. - 800 mm, in het bijzonder voor het reinigen van grote oppervlakken.

Voor de bediening, moet u een speciale werkhandschoenen gemaakt van dik materiaal met anti-slip rubberen laag aan te schaffen. Hoe maak je een schop kiezen? Zoals je kunt zien is niet moeilijk, is nu over de zorg voor onze tool.

De zorg voor het werkgereedschap

Het is heel simpel. Vergeet niet om de tuin in zijn schop te houden blootgesteld aan regen of niet blootgesteld aan ochtenddauw. Na het werk was je vuile schop en wrijf ze droog. Zorg ervoor dat de plaats waar zijn uw gereedschap, geen scheuren waardoor een druppel regen of sneeuw te krijgen.

Modern shovel bedekt met anti-corrosie coating, maar waar is de garantie dat het goed wordt gedaan? We kunnen hopen op een goede producer, maar in ieder geval beschreven zorg kan geen kwaad.


Like this post? Please share to your friends: