Repair wc stortbak met hun handen

Inherent attributen van een comfortabel verblijf gebruikelijk zijn voor het welzijn van de menselijke beschaving, zoals ergonomische meubels, een stabiele watervoorziening, goed geplande verlichting en sanitair werken zonder onderbreking. De goede werking van alle bovengenoemde apparatuur is vanzelfsprekend, en falen is bijna altijd komt als een verrassing, het brengen van een hoop problemen. Meestal is het doel van de aandacht huiseigenaren sanitair, en om de goede werking te garanderen, moet u zorgen voor de juiste installatie te nemen, wat impliceert sterke verbinding buizen en slangen, schade aan bevestigingsmiddelen en pakkingen. Als sanitair wordt gebruikt voor een lange periode van tijd, een noodzakelijke voorwaarde voor de goede werking van de routine-inspecties zijn om tijdig in te schakelen detecteren slijtage wapening als gevolg van onvoldoende kwaliteit van het water. Tijdig onderhoud van sanitaire installaties zullen overstroming van hun huizen en de huizen van je buren te voorkomen. In het geval van breuk van sanitaire installaties, de beste manier is om een ​​loodgieter die snel en efficiënt breuk te elimineren noemen. Als u niet in staat om de meester te bellen bent, kunt u het uitvoeren van onafhankelijke reparateurs wc stortbak, waarvan de technologie is niet ingewikkeld.

Het principe van het toilet apparaat Basics

Om de storing te begrijpen en vind de beste manier om het probleem op te lossen, is het noodzakelijk om de theoretische basis van apparaten van de sanitaire voorzieningen te onderzoeken en te begrijpen hoe de afvoer van water in de toiletpot. Ongeacht de ontwerpkenmerken van het toilet, wordt elk model gekenmerkt door de aanwezigheid van twee hoofddelen - een opvangbak op de vloer of aan de muur en het waterreservoir zich bovenaan. Het is deze capaciteit en een stortbak. In de waterafvoer operatie op basis van het principe van "hydraulisch lock", implicerend stroom van spoelwater zwaartekracht de toets (hendel) vergemakkelijkt het openen van de plug.

Verschillen stortbakken voor toiletten: indeling reservoirs

Modern sanitair markt biedt de consument een ruime keuze aan verschillende afgifte-inrichtingen die behoren tot verschillende typen en soorten. Er zijn vele variëteiten van stortbakken, die in overeenstemming met een veelheid van functies hieronder weergegeven kunnen worden gekwalificeerd.

Locatie tank ten opzichte van de toiletpot

De traditionele manier om toiletten te installeren, niet verliest zijn relevantie vandaag, omvat de oprichting van voortdurende bouw, het verenigen van de tank en het toilet in een enkele eenheid. Het voordeel van deze installatiemethode hoeft de afvoerleiding die de toiletpot en stortbak monteren.

Ondanks de voordelen en de betrouwbaarheid van de traditionele methode van de installatie, zijn aan populariteit wint verborgen structuur en zwevende toiletten. De eerste optie is ideaal voor appartementen gerenoveerd. Het gaat om de installatie van de stortbak in de muur zodat het volledig onzichtbaar. Opstarten van het systeem wordt uitgevoerd door het indrukken van een speciale knop op het paneel.

Vrijdragende constructie - een andere nieuwbakken manier om toiletten te installeren, wat betekent de schorsing van het toilet tank op een bepaalde hoogte van de toiletpot. Een bijzonder kenmerk van dit ontwerp is de sterke druk op het water, zorgen voor een doeltreffende afvoer. Het heeft echter ook nadelen, waarvan - de buitensporige ruis die optreedt in het proces van het aftappen van het water. Ondanks het bestaan ​​van tekortkomingen in het algemeen dergelijke structuren worden beschouwd als een van de meest praktische en handige, en hun uiterlijk zal een uitstekende aanvulling op het interieur, uitgevoerd in een retro-stijl zijn.

De belangrijkste soorten van triggers

De meest voorkomende vormen van triggers drukknop en steel de afvoerinrichting, bewezen als een van de meest betrouwbare en robuuste systemen. Drukknop blozen mechanismen zijn het meest relevant zijn voor de stortbakken gesloten. Hun belangrijkste element - de knop bevindt zich aan de zijkant van de kom drain of in het centrum. Onderscheid tussen single- en dual-mode drukknop mechanisme. Het laatste houdt de aanwezigheid van twee knoppen: één van uitlekken volledig en de tweede helft. Een dergelijk principe van het apparaat water te besparen wanneer dat nodig is. Een soortgelijk principe van de werking van de afvoerinrichting, en kan worden geïmplementeerd door een enkele knop, indien de hoeveelheid fusie van water wordt bepaald door de mate van het indrukken van de toets.

Aan populariteit wint en afvoeren, die gebaseerd worden gebruikt hendels of kettingen. Fabrikant verkiest aangebracht dergelijke mechanismen in de zijkant van de afvoerstructuur. Afvoer water voldoende de hefboom of ketting trekken. Dit type drainage systeem zal het meest relevant zijn voor zwevende toiletpotten zijn. Als gevolg van deze functies, zal reparatie wc stortbak schorsing iets afwijken. Ongeacht het type installatie stortbak onderscheiden hand trekker, waarbij de hoeveelheid water afgevoerd en automatische handmatig.

Voorzien van water inlaatsysteem

Er zijn verschillende soorten kleppen, het reguleren van de stroming van water:

 • Side watervoorziening, beoogde locatie van de versterking van de top, is typisch voor sanitaire installaties Russische fabrikanten. Ondanks het feit dat het sanitair, uitgerust met dit mechanisme, wordt gekenmerkt door lage prijzen, is het niet in de hoge vraag, als gevolg van de redelijk luidruchtig set van water. Voor modellen verschillende hogere waarde, gekenmerkt door het gebruik van een speciale buis geluidsoverlast te verminderen die bijdraagt ​​aan de watertoevoer direct naar beneden.
 • Lagere watervoorziening is kenmerkend voor de modellen van zowel de binnenlandse en buitenlandse fabrikanten, die betrekking hebben op een voldoende hoge prijs categorie. Kenmerken van de onderste water toevoermechanisme verminderen het lawaai van het water voor de laagste prijzen.

Inrichting bornputs basiselementen

Om de oorzaken van de storingen correct te identificeren en te corrigeren in een tijdig, zelfs als het nodig is in het algemeen bewust te zijn van de interne structuur van het toilet tank. Ondanks de verschillen versterkende constructies stortbak wordt gekenmerkt door een regeling van de inrichting. De inwendige spoelen tank inrichting impliceert de aanwezigheid van de volgende elementen:

 • Sluiten of afvoerkleppen regelt de afvoer van water uit de stortbak naar de toiletpot en voorkomt dat lekkage onnodig. In het proces van het vullen van de tank, water daarin bijdraagt ​​stevig aangedrukt oppervlak van de afsluiter een wastafel in een toilet, omdat dit lekkage optreedt. Indien dus de afvoer water passeert een tank, dit te wijten aan een defect van de kleppen;
 • De inlaatklep, die wordt gecombineerd met een watertoevoerinrichting voor het aanpassen van het waterniveau in de stortbak. Bij het bereiken van een bepaald niveau van water in het reservoir stopt. Waterpeilindicator drijver is verbonden met de vulklep door een koperen staaf. Indien de eerste modellen doseerinrichtingen veronderstelde laterale positie van de inlaatklep en horizontale positie van de vlotter, de huidige modellen van sanitair, behoud van de traditionele werkingsprincipe, geven de plaats van de inlaatklep aan de onderkant van de afvoerput, terwijl de vlotter wordt gekenmerkt door verticale positie;

Belangrijk! Problemen wat resulteert in de noodzaak om de wc stortbak te herstellen, het meest geassocieerd met een storing van dit mechanisme is in de meeste gevallen beperkt aan te passen.

 • Mechanisme overloop en water, waarvan de constructie wordt een fittingen, uitgerust bedieningsknoppen. Zijn functie is het voorkomen van binnendringen van water uit het reservoir in de kamer bij een vlotterklep defect. water overloop systeem aangesloten op de gootsteen, treedt in werking na het indrukken van de startknop. Overtollig water wordt niet naar buiten afgevoerd door het verbinden van de afvoer-mechanisme overloopinrichtingen, waarbij de uitgang van overtollig water vergemakkelijkt in de riolering. Een belangrijk element van het systeem is een vlotterklep is verbonden met een vlotter regeling van het waterniveau in het reservoir. Storingen in verband met de werking van de vlotter kraan leiden tot lekkage van water uit het reservoir.

Belangrijk! Elk van deze elementen kan in verval komen, wat leidt tot de noodzaak van de reparatie. In dit opzicht is er geen noodzaak om de problemen in verband met schade aan de tank shell te overwegen, omdat de verwijdering van scheuren en chips van de huisvesting is bijna onmogelijk in de praktijk. Dit is te wijten aan de inefficiëntie van zelfs de meest moderne lijmen dat de meest voorkomende reden voor het vervangen van een wc-tank te worden.

De meest voorkomende fout stortbak: methoden van de afschaffing

lekt water in de kamer: de oorzaken en de methoden van het elimineren van breuk

Als u het uiterlijk van water in de kamer zien, meest waarschijnlijke reden voor dit falen zijn montage. In dit geval, onervaren huiseigenaren zullen waarschijnlijk vallen in een paniek, en na te denken over het sanitair vervangen, zal op zoek naar antwoorden op de vraag: "Hoe het toilet te zetten en te voorkomen dat storingen in de operatie?". Maar maak je geen haast, dit probleem is gemakkelijk te verwijderen. Denk aan de meest voorkomende oorzaken van deze fout:

 • Slijtage van de afdichtring aangebracht tussen de tank en de toiletpot;
 • Schenden de pakkingen bevestigingsbouten.

Al deze fouten niet nodig geavanceerde diagnostiek en zelfs bij een visuele inspectie kan worden gedetecteerd. Als u deze fouten te vinden, proberen om sluitingen te scherpen, niet toe te passen in dit geval buitensporig geweld dat de schade aan de tank of zelfs een schending van zijn integriteit kan veroorzaken.

Als u deze manipulaties hebben gemaakt, en dus waren ze niet succesvol, experts raden aan om de afvoer tank te verwijderen en vervangen van de rubberen afdichting op het afvoerkanaal. Ze worden ook aanbevolen om dichtingen te vervangen op de bevestigingsbouten.

Belangrijk! Om de dichtheid van de gewrichten te vergroten, waardoor ze betrouwbaarder, deskundigen adviseren hen om extra afdichting met silicone te maken.

Wat als het water stroomt niet in de tank?

Deze verdeling is ook niet ongewoon, want het is de meest voorkomende reden is het verstoppen van het smalste gedeelte van de klep. Het oplossen van dit probleem zal geen problemen veroorzaken - het is voldoende om al het water los te maken van de tank en het omgekeerde ventiel met hefboom en zweven. Daarna zal je een heel nauwe opening voor het ontvangen van water in de tank te merken. Te elimineren de verstopping te reinigen met een naald of een dunne draad. Vervolgens licht Schroef het ventiel van de inlaatpijp en maak wassen residuen afkomstig blokkering. Ervoor zorgen dat het water vrij stroomt door een gat in de tank, vast draaien en plaats de klep met arm en drijven de oorspronkelijke positie.

.yap-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px belangrijk ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-verticale .yap-title-block__text {
font-size: 17px belangrijk ;!
}

De constante stroom van water uit de tank in de toiletpot: oorzaken en oplossingen storing

De oorzaken van de storing kan zijn:

 • Foutieve uitlijning van de vlotterarm;

Hoe kan ik dit oplossen? Als dit probleem zich voordoet, is het voldoende om de arm de optimale positie te geven voor hem.

schade aan float, leidt tot het feit dat het begint naar binnen lekken. Dit leidt onvermijdelijk tot het streven naar de bodem tankinhoud, d.w.z. gebonden water in de vlotter verhindert de terugkeer naar de oorspronkelijke positie waarin de afsluiter kraanwater. Zo niet, dan wordt het overtollige water via de overloop systeem geloosd in de toiletpot.

Hoe kan ik dit oplossen? De enig mogelijke effectieve staat, in dit geval, is het onderdeel te vervangen.

Dit water overlappen de stijgbuis producten ontmanteling van de inrichting en in zijn plaats een nieuwe, vooraf aangekochte dergelijks.

Belangrijk! Om de wc stortbak hulpstukken zo efficiënt mogelijk te herstellen, in het proces van het selecteren van deskundigen adviseren aandacht te besteden aan de afmetingen en de structurele kenmerken van de details, zoals sommigen van hen zijn niet altijd uitwisselbaar.

Belangrijk! In de meeste gevallen, voor de vervaardiging van moderne plastic drijft gebruik of roestvrij staal. De drijvers zijn vervaardigd uit deze materialen zijn in hoofdzaak onafhankelijk lekken.

Slijtage van de afdichtelementen van de afvoerkleppen. Om te bepalen of de oorzaak van de storing ligt echt in de slijtage van de afdichtelementen is eenvoudig. Het is genoeg om trek je hand afsluiter: als het water begon te stromen, dan bent u niet verkeerd, het probleem ligt echt in de slijtage van de terugslagklep, rubber pakkingen of kit. Elimineer deze schade kan worden bereikt door het vervangen van verbruiksgoederen.

De afschrijvingen van de vlotter kan ook leiden tot blijvende lekkage. In dit geval is de drijver vormden een gat waardoor de uitstroom van water plaatsvindt.

Belangrijk! Als op het moment van een probleem dat je niet bij de hand over de nodige gegevens, veegt de "tijdelijke" reparaties. Hiertoe het gat gevormd in de drijver, gelijmd of vastgebonden verwarmd kunststof vlotter hors, plastic zak, waardoor de afdichting produceren. Het is belangrijk om niet te vergeten om het vast rond de drijverhefboom.

Repair wc stortbak met de toets: procedure

Hoe kan het verwijderen van het deksel te maken met een knop?

 • Draai het slot ring rond de knop. Het is belangrijk om grote druk te vermijden, en voor de vervaardiging van ringen wordt veelal toegepaste kunststof;
 • Maak verwijderen van de kap en ga verder te herstellen.

Zoals hierboven vermeld, de reden dat de constante water uit de tank naar de toiletpot kunnen verschillende redenen:

 • Verkeerde stand van de vlotter - in dit geval, verwijder de wc-bril en de correcte vlotter.
 • Slijtage aan de ventilator vlotter, zodat het niet dichtheid te verzekeren.

In dit geval is het noodzakelijk om de vervanging ervan te maken. Deze vlotter in de bovenste stand en door losdraaien aansluiten van de tank en de afvoerbuis vast, alleen uitvoeren retrieval mechanisme;

 • Verwijder de oude peer, te vervangen door hetzelfde model met vergelijkbare kenmerken.
 • Als er een verslechtering van de bouten die de lamp, moet je ze vervangen.
 • Hiervoor moet het water uit de tank, het verwijderen van de residuen;
 • Draai dopmoer aangebracht tussen de buigzame voering en een vlotterklep, en bouten. Met enige moeite kantel de tank terug naar de plank, bevrijden de rubberen huls aangebracht tussen de tank en de toiletpot;
 • Draai de beschadigde bout en verdubbelt het, en verwijder ze. Het is belangrijk om beide schroeven vervangen, zelfs als de integriteit van de tweede nog niet heeft verbroken. Om de pick bouten vergelijkbare afmetingen, vervaardigd van messing of roestvrij staal te vervangen;
 • Verwijder aardewerk onder het zadel peren en maak het grondig gereinigd door het uitvoeren van soortgelijke activiteiten met de plank en het reservoir. Promazhte peer siliconenkit, dat later het probleem van slijtage te lossen en scheuren te voorkomen dat de noodzaak om het te vervangen;
 • Zet de tank, trekt het ontwerpen van nieuwe bouten, het vermijden. Om schade aan de delicate aardewerk niet te veel kracht bij de werkwijze van construeren van het samenstel te voorkomen;
 • Open water en vul de tank, zorgvuldig om ervoor te zorgen dat als lekken.

Falen van de sluiter hefboom: hoe te elimineren?

Hoe om te bepalen dat in uw geval hebben we het over deze fout? Het is heel simpel: als u op de ontspanknop drukt het water, maar de wastafel is niet gestart, zal dit hoofdstuk nuttig zijn voor u.

De reden voor dit falen ligt in de schending van de stuwkracht, en de enige uitweg is om te worden vervangen.

Belangrijk! In dit geval kunt u natuurlijk ook een "tijdelijke reparaties", door het maken van stuwkracht van dikke draad en draai het in meerdere lagen. Echter, een geïmproviseerde tractie niet over een lange levensduur - na verloop van tijd beginnen te draad, die ook leiden tot het falen te buigen.

Voordat u begint met het herstellen van de oude wc stortbak in dit geval, draai de sleutel naar de tank deksel. Om dit te doen, zet de decoratieve moer een paar slagen - in de meeste gevallen is dit voldoende om het deksel op te heffen van de toegang tot het mechanisme.

Noisy het vullen van een tank met water: hoe te elimineren?

Vaak is de meesters dit probleem onder ogen, in het bijzonder eigenaren van sanitair, die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van tanks met kant watertoevoer. Na een bepaalde tijd de capaciteit van het reservoir begint te vullen met ruis, die niet "het begin" operatie.

Meestal is de oorzaak van de storing wordt loskoppelen geluiddemper water, dat is een speciale buis waardoor de toevoer van water naar de bodem van de tank zonder geluidseffecten.

Om dit defect te elimineren, draag blokkeren op een speciaal ontworpen inrichting.

Repair wc stortbak met een knoop


Like this post? Please share to your friends: