Miten valita poravasara?

pora - työkalu suuntautunut suorittamaan joukko tehtäviä. Porataan reikiä, kiristämistä, sekoitus nesteiden eri koostumukseltaan - vain pieni osa niistä asioista, joita hän voi luottaa ilman pelkoa. Siksi kysymys siitä, mitä iskuporakone valita huolenaihe kaikille niille, jotka ovat tottuneet korjaustöitä suorittavat ja viimeistelytyöt luottaa pelkästään omaa kokemusta ja tietoa. Joten, mitä harkitsemaan ostaessaan tämä korvaamaton avustaja?

sisältö:

 1. Iskuporakone: Edut
 2. Miten valita poravasara?
 3. Ominaisuudet suosituimmista malleista
  • Bosch iskuporakone
  • Decker Makita
  • Decker Interskop
  • pora DeWalt
  • Iskuporakone Hitachi
  • porat ProToolin
 4. Arvokkaita vihjeitä
 5. Miten valita pora: Video

Iskuporakone: Edut

Rakentamisen markkinat tarjoavat tänään monenlaisia ​​harjoitteita. Pora Ruuvitaltat, kulma, pora-mikseri, pora-puncher ... hävisi niin erilaisia ​​helppokäyttöisiä. Kuitenkin iskuporakone, joka on tärkein aihe tämän artikkelin, hyvä verrattuna näiden näytteiden. Mitä? Katsotaan tutkia.

iskuporakone - universaali laite. Tärkein ero - erityinen mekanismi poran liikettä, mikä tekee paitsi rotaatio myös vastavuoroisesti. Tämä etu poraa mekanismi mahdollistaa kanssa kaikki materiaalit: puu, metalli, muovi, tiili, betoni.

Mutta tämä ei ole ainoa plus. Paras Iskuporakoneet - suuritehoisen laitteita käytetään:

 • ketjuttaminen metallin;
 • ruuvaamalla ja irrottamalla ruuvit;
 • Poraus puu, metalli, luonnonkiveä;
 • rei'itetään betoniin ja tiiliseinään.

Miten valita poravasara?

Valinta poravasara, joka onnistuneesti täyttää tehtävänsä, merkitsee ensinnäkin, läsnäolo teoreettisen tiedon. Et voi valita työkalua, joilla ei ole mitään käsitystä siitä, mitä elementtejä se koostuu.

"Sydän" on pora moottori. Teho voi vaihdella 400-1500 wattia.

Tämä on tärkeää!
Teho kahden nopeuden mallia - yli 700 wattia.

Monenlaisia ​​moottoreiden tarjoaa mahdollisuuden valita optimaalisen asetuksia voidaan. Miellyttää ja kyseisen merkin valmistajat ovat laittaa virta valmistukseen kompakti, mutta suorituskyky moottoreita.

Iskuporakoneet toimitetaan alennusvaihde (Yksi tai kaksi-nopeus). Toiseksi tietenkin parempi, koska momenttirajan on enemmän. Muista, että mitä suurempi numerotiedot vaihteiston, moottorin helpompi työskennellä rengasmainen terät ja ruuvit. Korkea yksilöt poikkeavat hieman momenttirajojen, vaikka aikana kotityöt että hieman vähemmän ei tuo haittaa.

"Start" -painiketta käytetään säätämään nopeutta. Prosessissa, muuttaa määritettyjä parametreja ei voi olla - säädin (pyörä) on yhdistetty kytkimen. nopeus kytkin sijaitsee yleensä alle vasemmassa yläreunassa - isku toiminto kytkin. Kahva laatu porat varustettu kumia tyynyt, jotka vähentävät värähtelyä ja parantaa mukavuutta työkalua käytettäessä.

Vaihtoehto suunnanvaihto (käänteinen) käytettävissä lähes kaikki modernit malliin. On tarpeen porata kiilaa ja irrottamalla ruuvit. Toinen hyödyllinen ominaisuus - ylikuormitussuoja. Jos esimerkiksi pora yllättäen hillo suojamekanismi pysäyttää työkalun estää vaihteen ja moottorin toimintahäiriöstä.

Joskus täydentää iskuporakone avaimeton tai vaihde istukka. Kiinnittämiseksi ensimmäisen lisälaitteita ei tarvita, mutta kun toinen kiinnitys tehdä ilman erityistä näppäintä. Yhtä tärkeää on kaapelin pituus. olisi liian pitkä hämmentyä ja tiellä liian lyhyt - rajoittaa liikkumista. Paras vaihtoehto - 4 metriä.

Joten, perustiedot miten toimia poravasara saadaan, mikä tarkoittaa, että voit jatkaa tarkastelun suosituimmista malleista.

Ominaisuudet suosituimmista malleista

Monitoiminen malleja porat niin paljon, että jopa "kehittynyt" rakentajia vahingossa pohtia kysymystä - mitä iskuporakone on parempi? Ansioilla tämän tai tuon merkin - alla.

Bosch iskuporakone

Nimellisteho - 1010 wattia. Toimituksessa pikaistukalla ovat käänteinen, valitse kierrosten lukumäärän. elektroninen ohjaus. Erityisen mielenkiintoista pora GSB 13 RE - erinomainen ammatillinen malli, jolle on ominaista keveys ja tarkkuus. Prosessi korvaa pora on yksinkertaistettu - se voidaan tehdä yhdellä kädellä, ja tarkka alusta poraus vaihtoehto välttää nakernivaniya. Kierrosten määrä asettaa säätöpyörää. Ergonominen kahva mahdollistaa helpon, nopean ja mukavuutta.

Decker Makita

Ei vähemmän suosittuja ratkaisuja erilaisten tehtävien. Mestarillinen selviytyy rei'ille metalliin, betonin, kiven. Pyörimisnopeus asettaa kytkin, joka on varustettu lukon avain. Hienostunut käänteinen suunnittelu ei ainoastaan ​​avulla voit nopeasti vaihtaa pyörimissuuntaa, vaan myös pidentää laitteen 2 kertaa. Sivukädensijan voidaan lukita mihin tahansa asentoon. Täydennetty Echo.

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

Decker Interskop

Sillä on monia etuja. Yksi tärkeimmistä asioista - kohtuullisin kustannuksin. Keskimääräinen hintaluokassa - $ 90. Virrankulutus työkalu kiristysavaimella - 1000 W, painaa hieman enemmän kuin 2 kg ja noin 2500 suorittaa tyhjäkäyntiä. reiän halkaisija - 16-40 mm (riippuen materiaalin ominaisuuksista).

pora DeWalt

Useimmat järjestelmä palvelumahdollisuuksia ja korkea luotettavuus sallia porat kyseiseltä valmistajalta pitkään työtä. Kaapelin pituus - 4 metriä. Sivukahva kääntyy 360 astetta. Kaksi vaihteisto on konfiguroitu tekemään rauhallinen ja tasainen poraus. Korkea vääntömomentti helpottavat irtoaminen "kiintyy" ruuvit ja mutterit. Kehitystyössä on erityisesti otettu huomioon myös koko laukaista - se lisäsi, jolloin se on helpompi napauttaa kahdella sormella, samoin kuin työ paksu käsineet.

Iskuporakone Hitachi

Electricin japanilainen valmistaja tunnustusta laadukkaasta suorituskyvyn. Tärkeimmät edut - kadehdittava suorituskykyä, käyttäjäystävällinen suunnittelu, kestävä runko ja erinomaiset tekniset ominaisuudet. Lyhyesti sanottuna, jos etsit avustajan, aika-testattu, se Hitaci porat - mitä tarvitset.

porat ProToolin

Yhteensä Ominaisuudet: valettu runko, juuri muoto, läsnäolo lisäkahvassa laite ajo ja keskitys. Lähes jokainen malli on varustettu liukukytkin. Sen mukana tulee kätevä laukku säilytykseen ja kuljetukseen.

Arvokkaita vihjeitä

Ensinnäkin meidän pitäisi määritellä määrä tehtäviä, joita varten työkalun on ostettu. Kiinnitä huomiota pääpiirteistä. Laitteet, joissa on suuri määrä kierroksia tehdä sileä, tarkkoja reikiä.

Tämä on tärkeää!
Kotikäyttöön riittäisi porat, tekee jopa 2900 rpm.

Älä unohda kysymys ergonomian ja suoja värinöitä. Akku tulee olla tiivis, koska se vaikuttaa työhön. Monet ammatilliset porat on saatavana kaksi akkua - yksi toimii, toinen - latautuu. Jos lataaminen kuluttaja malleja on 3-7 tuntia, ammatillinen pora on valmis työskentelemään korkeintaan tunnin.

Nyt kun tiedät mitä kriteereitä ohjasi valinta poravasara, ja näin voi helposti ostaa hyvä, laadukas väline kaikissa tilanteissa.

Miten valita pora: Video


Like this post? Please share to your friends: