Korjaus wc vesisäiliö käsillään

Luontaiset ominaisuudet mukavan oleskelun ovat tavanomaisia ​​hyviä ihmisen sivilisaation, kuten ergonomiset kalusteet, vakaa vedenjakelu, hyvin suunniteltu valaistus ja LVI työskentelyä keskeytyksettä. Oikean toiminnan kaikki laitteet edellä luetellut pidetään itsestään selvänä, ja epäonnistuminen on lähes aina tulee yllätyksenä, tuo paljon vaivaa. Useimmiten huomion kohteena oman kodin LVI, ja varmistaa sen sujuva toiminta, sinun täytyy huolehtia sen oikea asennus, mikä voimakas yhteys putket ja letkut, vahinkoa kiinnikkeet ja tiivisteet. Jos putkisto on toiminut pitkän aikaa, on välttämätön edellytys sen sujuvuuden rutiinitarkastuksia ovat mahdollistamaan ajoittaiset havaita kulumista vahvistaminen riittämättömän veden laatua. Sujuvan kunnossapidon Saniteettilaitteiden estää tulvia kodeistaan ​​ja koteihin naapurit. Siinä rikkoutuessa saniteettitilat, paras tapa on soittaa putkimies, joka nopeasti ja tehokkaasti poistaa rikkoutuminen. Jos et pysty soittamaan master, voit suorittaa riippumattomia korjaus wc säiliötä, jonka tekniikka ei ole monimutkaista.

Periaate wc laitteen perusteet

Ymmärtää epäonnistuminen ja löytää paras tapa korjata ongelma, se on tutkittava teoreettiset perusteet laitteiden Terveys ja ymmärtää, miten vastuuvapauden veden kulhon. Riippumatta ominaisuuksista WC, mikä tahansa malli on tunnettu siitä, että läsnä on kaksi pääosaa - kulhoon sijoittaa lattialle tai seinälle, ja vesisäiliö sijaitsee yläosassa. Juuri tämä kapasiteetti ja vesisäiliö. Veden tyhjennys toiminta perustuu periaatteeseen "hydraulinen lukitus", mikä huuhteluvesivirran painovoiman painamalla painiketta (vipu) helpottaa tulpan aukko.

Erot huuhtelusäiliöt WC:: luokittelu vesisäiliöt

Moderni LVI markkinat tarjoavat kuluttajille laajan valikoiman erilaisia ​​jakelulaitteiden kuuluvat eri tyyppejä ja erilaisia. On olemassa monia lajikkeita huuhtelusäiliöt, jotka voidaan luokitella mukaisesti kuuluu useita ominaisuuksia esitetty alla.

Sijainti säiliö suhteessa kulhon

Perinteinen tapa asentaa wc, ei menettää merkityksensä tänään, mukaan laaditaan jatkuvan rakentamisen, yhdistää säiliön ja wc yhdeksi yksiköksi. Etuna tässä asennustapa ei tarvitse asentaa poistoputken yhdistää kulhon ja säiliön.

Huolimatta eduista ja luotettavuutta perinteinen asennus, ovat saamassa suosiota piilossa rakenteen ja keskeytetty wc. Ensimmäinen vaihtoehto on ihanteellinen asuntoja uusittu. Siihen liittyy asennus wc säiliön seinään niin, että siitä tulee täysin näkymätön. Järjestelmän käynnistys tapahtuu painamalla erityistä painiketta paneelissa.

Keskeytetty rakentaminen - toinen mitään uutta tapa asentaa wc, mikä keskeyttäminen wc säiliön tietyllä korkeudella maasta kulhon. Erikoista tämä malli on voimakas veden paine, tehokkaan viemäriin. Kuitenkin, se on myös haittoja, joista yksi - liiallinen melu, joka syntyy prosessissa veden valutus. Huolimatta puutteita, yleensä tällaiset rakenteet pidetään yhtenä kaikkein käytännöllisin ja kätevä, ja niiden ulkonäkö on erinomainen täydennys sisustus, ja ne toteutetaan retrotyyliä.

Päätyyppiä laukaisee

Yleisimpiä aiheuttajia ovat painikkeen ja ehkäistä Tyhjennyslaite osoittautunut yhdeksi luotettavimmista ja luotettavat järjestelmät. Pushbutton punastuminen mekanismit ovat eniten merkitystä huuhtelusäiliöt kiinni. Niiden pääasiallinen elementti - painike on sivussa kulhon viemäriin tai keskellä. Erottaa yksi- ja dual-mode painikkeen avulla. Viimeksi mainittu merkitsee sitä, että läsnä on kaksi painiketta: yksi niistä tyhjentyä kokonaan, ja toinen puoli. Tällainen periaate laite säästää vettä tarvittaessa. Samanlainen toimintaperiaate viemärin laitteen, ja se voidaan toteuttaa yhtä painiketta, jos määrä fuusio vettä määritetään aste painamalla painiketta.

Suosiotaan ja viemärit, jotka perustuvat käytetään vivut tai ketjuja. Valmistaja mieluummin järjestetty tällaisia ​​mekanismeja puolella valua rakenteen. Veden poistamiseksi riittää vetämään vipua tai ketju. Tämäntyyppinen viemärijärjestelmä on eniten merkitystä keskeytetty vessäpöntöt. Näiden ominaisuuksien vuoksi, korjaus wc vesisäiliö jousitus on hiukan erilainen. Riippumatta asennuksen vesisäiliö, erottaa käsi liipaisin, johon manuaalisesti vesimäärän valutettu, ja automaattinen.

Piirteet vedenottojärjestelmään

On olemassa useita erilaisia ​​venttiilejä, virtauksen säätelemiseksi vettä:

 • Puolella vesi, joka on tarkoitettu sijainnin vahvistaminen ylhäältä, on tyypillistä saniteetti- laitteiden Venäjän valmistajille. Huolimatta siitä, että putkisto on varustettu tämän mekanismin, on tunnusomaista alhainen hinta, se ei ole suuri kysyntä, koska melko meluisa joukko vettä. Malleissa erilaiset korkeamman arvon, tunnettu siitä, että käyttämällä erityistä putkea, vähentää melua, joka edistää vesi suoraan pohjaan.
 • Vesimäärän pienuus on ominaista malleja sekä kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien, jotka liittyvät riittävän korkean hintaluokan. Ominaisuudet Alemman vesihuollon mekanismi vähentää melua vedestä alhaisimmat.

Laite Cistern: peruselementit

Tunnistaa oikein toimintahäiriöiden syiden ja korjata ne ajoissa, vaikka se on tarpeen yleensä olla tietoinen sisäisen rakenteen wc säiliön. Huolimatta eroista lujittavan rakenteiden säiliötä, se on tunnettu siitä, että yhden järjestelmän laitteen. Sisempi huuhtelusäiliön laite edellyttää, että läsnä seuraavista osista:

 • Lukitus tai tyhjennysventtiiliä säätelee veden purkautumaan säiliön WC-altaaseen ja estää sen vuodon tarpeettomasti. Tässä prosessissa säiliön täyttämisen sisältämän veden vaikuttaa tiukasti painettu pinta ulottuu venttiilin pesuallas wc, koska vesi vuotoa. Näin ollen, jos nielu vesi kulkee säiliö, tämä johtuu viasta venttiilit;
 • Tuloventtiili, joka on yhdistetty veden syöttölaite säätämiseksi veden taso säiliön. Saavutettaessa tietty vesihuollon sen säiliöön pysähtyy. Vesimäärän ilmaisin float on yhdistetty täyttö- venttiilin avulla messinkitankotuotteet. Jos ensimmäinen malleja annostelulaitteita oletetaan sivuttaisasento tuloventtiilin ja vaakasuora sijoittelu float, nykyinen malleja saniteettiposliinin, säilyttäen perinteisen toiminnan periaate, tarjoavat sijainti tuloventtiilin alaosassa viemärin kulho, kun uimuri on tunnettu siitä, että pystysuora sijoitus;

Tärkeää! Ongelmien seurauksena tarvitaan korjaamaan wc säiliötä, liittyy yleisimmin toimintahäiriön tästä mekanismista on useimmissa tapauksissa vähennetty muuttaa sitä.

 • Mekanismi ylivuoto ja vesi, jonka rakenne on aikaansaatu muovista sopiva, joissa ohjausnappulat. Sen tehtävänä on estää veden tunkeutumista säiliön tilaan, jos kyseessä on uimuriventtiili toimintahäiriö. vesi ylivuoto järjestelmä on kytketty pesuallas, tulee voimaan sen jälkeen, kun painamalla käynnistyspainiketta. Ylimääräinen vesi ei poistu ulkopuolelle liittämällä valua mekanismi ylivuodon laitteita, mikä helpottaa poistuminen ylimääräisen veden viemäriin. Tärkeä osa järjestelmää on float venttiili on liitetty kellua veden pinnan korkeutta säätävää säiliössä. Toimintahäiriöt toimintaan liittyvistä kohon nosturin johtavat veden vuoto säiliöstä.

Tärkeää! Kukin näistä elementeistä voivat tulla rappeutumaan, mikä johtaa tarpeeseen niiden korjaamiseen. Tässä suhteessa ei ole tarpeen tutkia ongelmat liittyvät vauriot säiliön seinämän, sillä käytännössä poistamisesta halkeamien ja sirujen asuntojen on lähes mahdotonta. Tämä johtuu tehottomuudesta Moderneimmatkin liimoissa, joista tulee yleisin syy korvaa wc säiliön.

Yleisin virhe vesisäiliö: menetelmiä niiden poistamisesta

Vesi vuotaa huone: syyt ja menetelmät poistaa rikkoutumisen

Jos huomaat ulkonäkö vettä huoneessa, todennäköisin syy tähän epäonnistumiseen ovat kasvamassa. Tällöin kokematon asunnon todennäköisesti joutua paniikkiin, ja ajatella LVI vaihto, etsii vastata kysymykseen: "Kuinka laittaa wc ja välttää katkeamiset operaatioon?". Mutta älä kiirehdi, tämä ongelma on helposti irrotettavissa. Mieti yleisimpiä syitä tämän virheen:

 • Kuluminen tiivisterenkaan asennettu säiliön ja kulhon;
 • Rikkoo tiivisteiden kiinnityspultit.

Kaikki nämä viat eivät vaadi kehittynyttä diagnostiikka ja voidaan havaita jopa silmämääräinen tarkastus. Jos löydät nämä viat, yrittää kiristää kiinnikkeitä, ei soveltanut tässä tapauksessa liian suuri voima, joka voi vahingoittaa säiliön tai jopa rikkoo rehellisyytensä.

Jos olet tehnyt nämä manipulointia, joten ne olivat tuloksettomia, asiantuntijat suosittelevat poistaa tyhjennystankkiin ja vaihda kumitiiviste poistokanavaa. Ne ovat myös suositeltavaa vaihtaa tiivisteet ja aluslevyt kiinnityspultit.

Tärkeää! Tiheyden lisäämiseksi nivelissä, mikä tekee niistä luotettavia, asiantuntijoiden suositella niitä tekemään ylimääräisiä tiivistys silikonilla.

Mitä jos vesi ei virtaa säiliöön?

Tämä erittely ei myöskään ole harvinaista, koska se on yleisin syy on tukkeutumisen kapeimman osan venttiilin. Tämän ongelman ratkaisemiseksi ei aiheuta ongelmia - se riittää vapauttamaan kaikki vettä säiliöstä ja käänteinen venttiilin vipu ja kellua. Tämän jälkeen huomaat melko kapea aukko veden vastaanottamiseksi säiliöön. Eliminoida sen tukkeutumisen tehdä puhdas sitä neulalla tai ohut lanka. Seuraava, hieman irrota venttiili syöttöputken ja tehdä pesu aiheutuvat jäämät tukos. Varmista, että vesi virtaa vapaasti aukon kautta säiliöön, kiristä venttiili ja asentaa venttiilin varren ja kellua alkuperäiseen asentoon.

.Yap-otsikko-block__text, .yap-otsikko {
font-size: 17px tärkeää ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-pystysuora .yap-otsikko-block__text {
font-size: 17px tärkeää ;!
}

Jatkuva veden virtaus säiliöstä WC-altaaseen: syyt ja korjaus vika

Syyt vika voi olla:

 • Vinoutuminen uimurivarren;

Miten voin korjata? Jos tämä ongelma ilmenee, se riittää antamaan varteen optimaalinen asento hänelle.

vahinkoa kellua, johtaa siihen, että se alkaa vuotaa sisäänpäin. Tämä johtaa väistämättä sen pyrkimystä pohjaan tilavuus, eli vesi loukkuun float estää sen palata sen alkuperäiseen asentoon, josta vesijohtovettä katkaisun. Jos näin ei ole, ylimääräinen vesi läpi ylijuoksutuksella päästetään kulhon.

Miten voin korjata? Ainoa mahdollinen tehokas korjaus, tässä tapauksessa, on korvata osittain.

Tähän vesi limittäin nousuputki tuottaa purkamatta laitteen ja sen tilalle uuden, ennalta ostettu samanlainen kohde.

Tärkeää! Korjaa wc vesisäiliö varusteet mahdollisimman tehokkaasti, että valintaprosessi asiantuntijat suosittelevat kiinnittää huomiota mitat ja rakenteellisia ominaisuuksia yksityiskohtia, koska jotkut niistä eivät ole aina vaihdettavissa.

Tärkeää! Useimmiten valmistukseen modernin muovi kelluu käyttöä tai ruostumattomasta teräksestä. Kellukkeet ovat tehdyt ovat oleellisesti riippumattomia vuotoa.

Käyttää tiiviste-elementtien valua venttiilit. Sen määrittämiseksi, onko häiriön syy todella sijaitsee kulumista tiiviste-elementit, on tarpeeksi yksinkertainen. Riittää vedä käteen venttiili: jos vesi alkoi virrata, niin et ole väärässä, ongelma todella piilee kulumisen sulkuventtiilin, kumitiivisteiden tai tiiviste. Poista tätä vahinkoa voidaan saavuttaa kulutustarvikkeiden vaihtamiseen.

Poistot uimuri voi myös aiheuttaa pysyviä vuotoja. Tässä tapauksessa, uimuri on muodostettu reikä, jonka läpi ulosvirtaus tapahtuu veden.

Tärkeää! Jos tuolloin ongelma sinulla ei ole käsillä tarvittavat yksityiskohdat, pyyhkäise "väliaikainen" korjauksia. Tätä tarkoitusta varten, reikä, joka on muodostettu float, liimattu tai kiinnitettynä lämmitettiin muovihiertimellä kuulumattoman, muovipussiin, tuottaen siten sen tiivistys. On tärkeää, ettei unohda kiinnittää sen ympärillä kellua vipua.

Korjaus wc vesisäiliö painikkeella: menettely

Miten tehdä poistamisen kannen yhdellä painikkeen?

 • Löysää renkaan ympärille painiketta. On tärkeää välttää suuria paineita sen, kuten valmistukseen renkaista on useimmiten käytetty muovi;
 • Tee poistamalla kansi ja jatka korjata.

Kuten edellä mainittiin, syy jatkuva vesi vuotaa säiliöstä kulhon voi olla useita syitä:

 • Väärä asento float - tässä tapauksessa poista istuimen ja oikean kellua.
 • Kulumista puhaltimen uimuriventtiili, jotta se ei takaa tiiviyden.

Tässä tapauksessa on tarpeen tehdä sen korvaamiseksi. Korjata tämän juoksun yläasennossa ja ruuvaamalla mutteri yhdistää säiliön ja tyhjennysputki, suorittaa vain hakumekanismia;

 • Poista vanha päärynä, korvaamalla se samaa mallia ominaisuuksiltaan vastaavanlaiset.
 • Jos oli heikkeneminen pultit lamppu, sinun täytyy korvata ne.
 • Tämän valuta vettä säiliöstä, poistamalla sen jäännökset;
 • Löysää mutteri väliin joustavan tiivisteen ja uimurin venttiili, sekä pultit. Pienellä vaivalla, kallista säiliö takaisin hyllyyn, vapauttaen kumiholkin sijoitettu säiliön ja kulhon;
 • Kierrä vaurioitunut pultti ja tuplaa se ja poista ne. On tärkeää vaihtaa molemmat ruuvit, vaikka eheys toisen ei ole vielä rikki. Korvata pick pultit samankokoiset, messinkiä tai ruostumatonta terästä;
 • Poista savi alla satula päärynät ja tehdä siitä puhdistettu perusteellisesti samanlaista toimintaa hyllyn ja säiliö. Promazhte päärynä silikonilla, joka myöhemmin ratkaisee ongelman kuluminen ja estää tarve korvata se;
 • Kokoa säiliö, vedä suunnitella uusia pultteja, vääristymien välttämiseksi. Vahingoittumisen estämiseksi herkkä keramiikka, jotka eivät käytä liikaa voimaa prosessissa rakenteen kokoonpano;
 • Avovettä ja tankkaa, huolellisesti ja varmista, että jos vuotoja esiinny.

Epäonnistuminen sulkimen vipua: miten poistaa?

Miten määritellä, että sinun tapauksessa puhumme tämän virheen? Se on hyvin yksinkertaista: jos painat laukaisinta vettä, mutta pesuallas ei ole käynnistetty, tässä luvussa on hyötyä sinulle.

Syy tähän epäonnistumiseen piilee vastaisesti työntövoiman, ja ainoa tie ulos on vaihdettava.

Tärkeää! Tällöin voit myös tehdä "väliaikainen korjaus", tekemällä työntövoima paksu lanka ja kierrä sitä useita kerroksia. Kuitenkin improvisoitua veto ole pitkä käyttöikä - ajan alkavat taipua lanka, joka myös johtaa sen epäonnistumisesta.

Ennen kuin aloitat korjaus vanha wc vesisäiliö tässä tapauksessa irrota avain säiliön kansi. Voit tehdä tämän, käännä koriste mutteria muutama kierros - useimmissa tapauksissa tämä riittää nostamaan kansi pääsy mekanismi.

Meluisa täyttämällä säiliö vedellä: miten poistaa?

Usein, Masters on kohdattava ongelma, ja erityisesti omistajat saniteettiposliinin, joka on tunnettu siitä, että läsnä tankit puolella vesi. Kun tietty aika kapasiteetin säiliön alkaa täyttyä kohinaa, joka ei ole "Dawn" toimintaa.

Useimmiten vian syy tulee irrottamista äänenvaimennin vesi, joka on erityinen putki, jonka läpi veden pohjaan säiliön ilman äänitehosteita.

Poistaa tämä puute, kuluminen häirintä on erityisesti suunniteltu sopiva.

Korjaus wc vesisäiliö napeilla


Like this post? Please share to your friends: