Popravilo strehe vrtne hiške

Če ste ponosni lastnik podeželske hiše, to ne pomeni, da bo vaša stranka bypass vseh težav in problemov, povezanih s trenutnim prenovo stavbe. Hiše, ki so bile zgrajene ob koncu prejšnjega stoletja, kljub temu, počasi začeli razpada, izgubi privlačen videz. Zato prej ali slej je treba za popravila. In bomo danes govorili o popravilo strehe vrtnih hiš.

vsebina:

 1. Potreba za popravilo strehe vrtne hiške
 2. Popravilo in zamenjava strešnega skrilavca
 3. Popravilo strehe kovine
 4. Znižanje železa strehe
 5. Popravilo strehe naravne ploščice

Potreba za popravilo strehe vrtne hiške

lastništvo Chalet zahtevajo od časa do časa za obnovo in popravila, kljub dejstvu, da se ne uporabljajo kot intenzivno kot hiše. Najpogosteje je potrebno obnoviti streho, saj je nenehno izpostavljen zunanjim okoljem, ne glede na to, ali živite v državi ali ne.

Najbolj prepričljiv argument za popravilo strehe vrtnih hiš je voda kaplja iz površine stropa, in celo malo mokra mesto med nevihto. Prvotna naloga, moraš dati pred njim, da je za določitev resnosti takega dogodka.

Vzroki za uhajanje strehe v državi je lahko več:

 • Nadstropje struktura v podeželske hiše, kjer je streha tokov, so skoraj popolnoma uničeni - prekrivanja umirila ali celo sije luknje;
 • Razlog za uhajanja je banalen: v vetru drevo padlo na streho svoje podeželske hiše;
 • Razpokana ali zarjavele železa skrilavca streho hiše državo.

Popravilo in zamenjava strešnega skrilavca

Skoraj vse hiše zgrajene v stari model, ki ga mnogi v odprtih prostorih naše države, pokrito z najbolj priljubljena in pogosto uporabljenega materiala iz prejšnjega stoletja - iz azbesta skrilavca. Popravilo skrilavca streho hiše v državi, je potrebno o poteku 1-2 desetletjih delovanja takšne prevleke ni zelo zapleteno in je težko izvesti z lastnimi rokami. Pri sanaciji se pogosto zgodi, da lahko narediš in brez sami spreminjajo skrilavca listov je omejeno le popravke oprijema na poškodovanih območjih.

V tem primeru morate strogo sledite navodilom spodaj:

 1. Čiščenje površine. Preden to storite za popravilo vile streho, razmišljam o čiščenju mesto popravila pred prahom in umazanijo. Za najboljši učinek, morate oprati streho z vodo s cevjo.
 2. Priprava zmesi popravilo. Po spiranju streho, ki je v svojem sušenju, ki sodeluje pri pripravi betonskega popravilo malte. Za pripravo takšne snovi naslednje komponente: ne manj cementa blagovne znamke M300, azbest, PVA lepilo. Vtrite stanja azbest sam na fin Rende ali uporabo ready-made kosme azbest. Ne pozabite, da operacija je priporočljivo, da azbestu nujno nosi respirator. Zmes, ki se uporablja, kadar se uporabljajo za skrilavec obliži pripravili takole: mešana tri dele pripravimo z azbestom z dvema deloma cementa omenjenega znamka, nato kuhano zmes napolnimo z zmesjo, ki obstoji iz vode in PVA lepila v razmerju 1: 1, in temeljito mešamo, da se tvori raztopina debela kremasta konsistenca.
 3. Pripravljalna dela. Po mešanju iztržek neposredno za popravilo vile streho. Zato je najbolje, da popravilo strehe podeželske hiše izvesti v suhem oblačnem vremenu, ki bo počasi enotno popravila sušenja malte, ki bo omogočila, da pridobijo veliko moč obliža. Za promazyvaniya morali kupiti široko krtačo za barve za udobje, lahko priložite dolgo ročico. Pri proizvodnji strešnih popravila na objektu lahko poškoduje liste, če stopiš na njej, tako da boste morali uporabiti posebno lestev. Če je potrebno, lahko odrezani del iz skrilavcev, z žago, namenjeno za rezanje kovine.
 4. Uporaba delovne raztopine. Poškodovane dele strehe napolniti s PVA lepilom, ki ga je treba razredčeno v razmerju 1: 3. Nadaljnje poškodbe zapolniti pripravljeno zmes vsaj dvakrat, s čimer bi bilo debelina odloženega sloja večji od 2 milimetrov. Tak način se lahko uporablja v popravilo strehe vrtnih hiš, garaž in drugih del na kmetijskih poslopij. Pri sanaciji ta način podaljša za najmanj 5 let življenja skrilavca streho v državi.

Če je streha hiše državi hudo poškodovana in obseg škode ni združljiva z nekaterimi manjšimi popravili, lahko pravilen položaj je samo en način - z odpravo starega pločnik in polaganje nove liste skrilavca. Zamenjava strehe hiše države se izvede v naslednjem zaporedju:

 • Prejšnja pokritost demontira in oceniti primernost grozdih in opaž. Če je potrebno, opraviti svoje popravilo ali zamenjavo.
 • Da se zagotovi relativno visoke stiskanje prevleke ležal na špirovci plast strešne kritine ali drugega izolacijskega materiala za strehe.
 • Zatem začne kup skrilavca prevleko. Listi nameščeni v diagonalni smeri, začenši od spodaj in kot sledi do drugega kota strehe. Le tak način, da se zagotovi geometrijsko pravilne skladanje listov te prevleke s potrebno prekrivanje.
 • Horizontalno prekrivanje je vsaj enaka širini skrilavca val.
 • Po končanem polaganju prvi vodoravni vrsti strešnega skrilavca vzpostavi drugo vrsto, s prekrivanjem 10 cm in več.
 • Listi, ki zahtevajo zmanjšanje za vgradnjo v lokacijah dimnikov ali strešnih robov, žagali z mlinom z diamantno ploščo.
 • Slate je pritrjena na ovojem z žeblji skrilavca. Da bi se izognili sekanje in mikrorazpoke, nohti glasno v greben vala lista.

Popravilo strehe kovine

Pri sanaciji strehe v zadnjih letih se pogosto uporablja kovinske strehe, ki je postala zelo hitro priljubljen material za strehe. Glavna prednost metallocherepichnoy strehe za podeželske hiše šteje njen privlačen videz in visoko dobo trajanja 50 let ali več. Osnova jekla lahko prenese težkih bremen in je imuna proti koroziji.

V tem primeru, kovina se nanaša na drage in težke kritine, tako da v nekaterih primerih strešno okvirno podeželske hiše pred namestitvijo tega gradivo zahteva ukrepe za njegovo krepitev. Popravilo kovinskih Ostrešje je običajno potrebna zaradi napak, ki so bile izvedene med namestitvijo strešnega pito ali prevlek ali odvijanjem zadrge zaradi mehanskih poškodb.

Dovolite nam, analizirati ločeno vsako od teh možnosti:

 1. Fiksiranja postane ohlapna zaradi uporabe nizke kakovosti vijaki. V tem primeru jih lahko potegnite, vendar pa je najbolje, da spremembo na novo strojno opremo.
 2. Ustanovljena vrzeli premaze in razpoke se je mogoče izogniti z uporabo posebnih materialov in kit za popravilo strehe. Praske prevlečemo s posebno barvo, ki preprečuje korozijo, zračnost in vrzeli - silikonsko tesnilo strešnega lepilo skoznje luknje jekla poltrdega obliža z uporabo spajkalnika, kot je prikazano v video vili strehe.
 3. Metallocherepichnoy streha lahko nenadoma začne zaradi pretoka v reži, ki je tvorjena med grebenom in listov materiala. Vse to se zgodi na napačno napravo, kot strešne torto. Tok običajno pojavi pri uporabi poceni filme z relativno nizko prepustnostjo. Da bi prikrila izolacijo, je potrebno zamenjati staro filmsko Superdiffuzionnaya membrano. Prav tako lahko odpravili ta problem posebno strešno tesnilo, ki je primeren za različne vrste kovin.

.Yap-naslov-block__text, .yap-naslov {
font-size: 17px pomembno ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-navpično .yap-Naslovno-block__text {
font-size: 17px pomembno ;!
}

Znižanje železa strehe

Prej široko hiše postavili na kovinski strehi pocinkanega železa listov, tako da mnogi od njih so zdaj potrebno popraviti. Če je bil tam rje na samem strehi pocinkanega jekla, v bližnji prihodnosti pa bo tudi puščanja.

V tem primeru, lahko to storite: stran, ki jo rje poškodovan, je treba oprati z kerozinom in nato z vodo in čisto papirjem, barvo laka, po sušenju, osnovni premaz, nato pa se lahko samo pobarvan z oljem barve kraj ujema z barvo parcele.

Kovinska streha po pregled vile strehi, lahko kakovostno popraviti s pomočjo spajkalnika: Za okrevanje bo trajalo pol ure, ali pa morda celo manj. Da bi se spajka del, ki je oksidirala, sledite tem navodilom:

 1. Najprej moramo tesno prilegajo parjenja plošč med seboj.
 2. Ko se to krtačo navlažen s cinkovim kloridom, da čiščenje površin in rezanja zaplato enak materiala, ki ima velikost 5-10 cm nad poškodovano območje.
 3. Obrišite vroče železo Salmijak in enakomerno nanesite na koncu spajkanje spajkanje privarjena koncih iz listov.
 4. Poleg tega je vse ohladi, A datoteka odžagati presežke spajka.
 5. Za tiste, ki želijo sami, kuhati cinkov klorid, morate vedeti, da morate spusti kosov cinka v posodo s solno kislino, ne pa obratno! V nasprotnem primeru je lahko eksplozija, zaradi hudih opeklin v telesu.

Če je streha hiše države nosijo velik del pokrova, nato pa bo zamenjava pomagali poškodovani vložek. Da se prepreči nadaljnje korozijo kovine, je treba zdraviti z vodoodporno barvo.

Popravilo strehe naravne ploščice

Najbolj zanimivo pa je, da se tudi izbira strehi vile zanesljive naravne ploščice ne vam odvzeli popravila. Vzroki za tesnjenje iz naravnega oblaganje ploščice so pogosto razpoke v ploščice, ki so nameščene prosto skupaj z nasprotnimi dimniki, antene in so na strehi previsa. Vse to je posledica neenakega širjenje in krčenje strehe delov ko spreminjanje temperature in vremenske vplive.

Eden od glavnih razlogov je tok postane počasno uničenje cementa, ki povezuje del ploščice, kot tudi izgubo sklepih keramičnimi ploščicami. Kot pravijo strokovnjaki, je to posledica deformacij okvirja strehe iz lesa, pod vplivom obilne atmosferskih pojavov.

Lahko okrepi takšno konstrukcijo strehe vrtne hiške: mora knock out špirovec plošče, ki imajo debelino 38 mm in širino 15-18 cm, in povezati tako malo špirovci. Moraš odstraniti ostanke starega cementa in pripraviti novo rešitev, ki vključuje malo perila vleko, en del apna, dva kosa finega peska.

Nato mora taka rešitev, je treba določiti na podstrešju med ploščice, kot kaže fotografija vile streho. Če morate videl lončeno ploščico, jo morate predhodno namočite v vodo za 24 ur.

Kot je znano, najpogosteje penetracijo vode pojavlja v področjih, kjer streha sosednji TV antene ali dimnika. Zato stične dele teh elementov v strešni material je potrebno urediti zaščitno oblogo, narejeno iz pločevine tako, da vodi prosto odteka na streho, in potem - v ceveh in žlebovi.

Tako je popravilo strehe vrtnih hiš ni nič takega. Če imate čas, da opazijo poškodbe na strešno kritino, ki jo lahko naredimo zaplata ali spremeniti nekaj listov strešni material. Toda v hudih primerih bo moral izvesti demontažo stare strehe in ga na nov način.


Like this post? Please share to your friends: