Dvorišče za zasebni hiši z lastnimi rokami

Zasebni trdnjava gostitelji zahteva veliko več truda kot v stanovanju v mestu. In velik del težav namenjen domačem okolju. Kljub temu, da že začenjajo pozabiti Chalet preference, ko je glavno področje okoli stanovanjskega objekta dodeli za sajenje užitnih rastlin - Sadni in zelenjavni vrt, in nato podeželsko hišo v rustikalnem domačije s posteljami in menja za vzrejo živine; lastniki tudi v resnici ne želijo , še vedno ne bo pustil prazno dvorišče. Zdaj v modi trdni hiši (ali vsaj luštna dvorcu), obdan z lepo pokrajino, kjer se lahko sprostite. In gledal urejene primestnih območij na filmskih zaslonih ali strani revij, mnogi lastniki mislijo, je mogoče opremiti z dvorišča stanovanjske hiše z lastnimi rokami.

 1. Dvorišče za zasebni hiši na splošno
 2. Razporeditev dvorišču zasebni hiši - nekaj manjših stvari
 3. Making dvorišču stanovanjske hiše - ki temeljijo kode
 4. Krajinsko na dvorišču stanovanjske hiše
 5. Kako narediti dvorišču stanovanjske hiše - različni stili

Dvorišče za zasebni hiši na splošno

Vsak od nas ima svoje okuse in želje. In so izražene bolj pogosto kot ne glasnih izjav in okolici. In vsako malo stvar, res všeč naša srca, jasno daje idejo o nas. Torej, preden prevzamejo krajine na dvorišču zasebni hiši, poskusite videti v očesu svojega uma splošno sliko o načrtovanih ukrepih in razmisli, ali bo to sovpada s predstavitvijo vašega osebnega udobja in lepote. Konec koncev, saj veš - če v enem letu bo nekaj kreativne ideje danes tako navdušeno dojema, da si preklel prisotnost vrtnarjenje območja, nato pa namesto sproščujoče boste dobili le glavobol. Mimogrede, pogosto take ideje za izboljšanje zasebna hiša dvorišče fotografirali in postavi na internetu, in videli takšno lepoto, je težko upreti skušnjavi, da poskusite in shranite na vaši strani.

Ampak gremo na bolj specifične stvari. Torej, kaj točno želimo imeti na dvorišču naše hiše? Možnosti - teža, vendar so ponekod vrednosti skoraj vedno prisotna. Ti podatki vključujejo:

 • teraso ali atrij
 • garaža, mimogrede, poleg storiti in parkirišče za goste
 • banka - je bolje graditi ločeno od stanovanjske hiše
 • zunanji tuš (čeprav je bolj rustikalna, vendar, če je pravica do izdaje, lahko tudi okrasite sodoben slog vile)
 • letna kuhinja, ki je v zadnjem času vse več izgleda, kot je kebab in je prostor s kaminom in žar
 • Gospodarska stroenitsa, na preprost način - lope za shranjevanje različne opreme, ki je ni prostora v hiši
 • Ptičjo za pse
 • igrišče
 • spletnih poti, ki povezujejo vse stavbe v enem ansambel
 • različne vegetacije: drevesa, grmičevja, cvetličnih gred, trate in druge cvetlični grmi
 • dekorativni elementi: vrt skulptur, luči, skalnjake, skalnjake in drugi okraski teren

Zdi se, da je seznam majhna, če pa začnejo izvajati, in tudi s svojimi dodatki, kot so Nasadilna, fontane, ribnike ali drugih trikov krajinskega oblikovanja, so vsi sedeži morda ne bo dovolj. Torej je treba najprej igral z načrtom dvorišču zasebni hiši, poskušali urediti vse, kar je na papirju (spomnimo grape, seveda). In šele potem, ko je vaš projekt je zasebni dom dvorišče bo najbolj optimalna, lahko začnete postavitev dvorišča in stavbe najljubših dvorišču struktur. In okolice storiti v skrajnem primeru, ko so vsi objekti v mestu s poslikanimi komunikacije.

To je, kako je mogoče opremiti z dvorišča stanovanjske hiše - photoselection:

Razporeditev dvorišču zasebni hiši - nekaj manjših stvari

Zdi se, o so načrtovanje vse rečeno - si predstavljam, pripravi na načrtu in naredil. Toda to je samo skica. Podobno lahko otrokovo rojstvo lahko rekli - zamisliti, izvedbo in roditi, nič zapleteno ... In vendar, še nerojeni otrok zahteva budno skrbi in konstantno težav, in v resnici nimamo, da razvijejo svoj osnutek nove osebe, to odgovornost prevzame mati narava sama. In z izboljšanjem lastnega dvorišča bodo morali delati malo demiurg - državo v določenem sektorju.

Seveda, najbolje je celotno načrtovanje celotnega kompleksa, iz stanovanjske hiše in zaključna grmovje za ograjo. Toda tudi če je hiša sama ima ponosno krasi sprednji oblogo, ni vse izgubljeno. Glede na to, da je na koncu želimo, da bi dobili nekaj celoto, mora biti celotna notranjost zasebnega dvorišču biti zasnovan v istem slogu, velja za stavbe in dekorativne elemente.

Najprej, ocenjujemo dvoriščem - njegovo vrednost in pokrajino. Če površina ni prevelika, ne nered nastopila veliko gospodarska poslopja. Izberite le najbolj potrebno, ali pa preprosto združiti več elementov med seboj. Parkiranje z lopo morejo nadomestiti polnopravni garaža, združenje teraso z majhnim žarom tudi prihrani prostor in na kopališče je priporočljivo, da priložite dodaten prostor, kjer se bo dal gospodinjskih potrebščin in drva. Za veliko samostanu ni omejitev, razen estetske.

In zdaj malo o ureditvi dvorišča zasebne hiše - fotografija različnih možnosti:

Making dvorišču stanovanjske hiše - ki temeljijo kode

Ampak v vsakem primeru je treba spoštovati pravila gradnje, na primer oddaljenost od zgradb na cestah in drugimi pritiklinami elementov. Stanovanjske stavbe so postavili vsaj 3 metre od navadnih cestah in 6 metrov od avtoceste. Upamo, da se vaš dopust mesto se nahaja v precej oddaljeni lokaciji, saj je bližina avtoceste negativno vpliva na možnost, da uživajo v svežem zraku in zvoki narave. Stanovanja in gospodarska poslopja (hlevi in ​​garaža), morajo biti ločeni drug od drugega z vsaj 7 metrov, ograjevanje vašega psa, odstraniti iz hiše vsaj meter za 4, ampak vdolbinic, ločene sanitarije in kompostne jame (in nenadoma se odločite graditi jih) ni treba graditi bližje kot 15 metrov od hiše. Ograja mora braniti pred vsemi objekti na meter in pol, in še več, da bi lahko preživeli, kot je potrebno za različne vrste popravil in zelo visokih rastlin (grmovnic in dreves) - odvisno od njihove višine - razdalja od metra do tri .

Popolnoma načrtovano ureditev dvorišča zasebne hiše z vsemi pomožnimi stavbami, pojdite na postavitev proge. Morali bi biti več 75 cm - se spet gradi zahteve kode. Če dovolite velikost območja, da krožno pot vzdolž celotnega območja - dobili lepo kolesarsko pot za svoje otroke. In na splošno, da je bolje, da te trotuarchiki z gladkimi zaobljenimi krivulje in vogali, saj taka oblika zasebnega dvorišču hiše omogoča vizualno povečavo območje in celo za nemoteno stvari v družinskem življenju. Čeprav različni stili in pot, steza se razlikujejo v svojih pogledih, in gradiva, kasneje pa na to.

Tukaj je pogled, izgleda, da je notranje dvorišče zasebne hiše - Čudovita fotografija prikazuje vse podatke:

.Yap-naslov-block__text, .yap-naslov {
font-size: 17px pomembno ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-navpično .yap-Naslovno-block__text {
font-size: 17px pomembno ;!
}

Krajinsko na dvorišču stanovanjske hiše

Z umazano in finansovoemkim fazi smo zdržalo - gradnja končana, vsi so potrebni za udobno življenje stavbe že v mestu, ki je postavil progo. In zdaj je čas za dajanje, da je zelo ozemlje, ki je postala pokrajina oblikovalec.

Najbolj primeren, seveda, ki delajo z gladko površino - tam bi lahko bil polet fancy preprosto neustavljivo, ker na prazen list mogoče prikazati ničesar. Če želite, rastlinski vrt, prekinil gredice, zelenice zasey travnik, ki je vgrajen v vodnjak ali gazebo zaraščeno Loach - za vsak okus in barvo. Ampak, če je teren spominja na ruskih cestah, kjer je grapa v jarku in sedem zavojev kilometer, potem pa lahko še vedno potrebujejo, da se lahko obrnejo vse pomanjkljivosti v posameznih in izvirno obraz svojega ozemlja. Ampak - lahko mečejo vse dvome - ponoviti takšno obliko ne more nihče.

Toda v vsakem primeru, registracija na sodišču s pomočjo krajinskega oblikovanja zahteva posebno znanje. In ne gre le za možnost uporabe vse lepo funkcije na spletni strani. Veliko bolj pogosto je potrebno vedeti, botanični - kaj rastline najbolje posajene v vašem območju. Na prvi pogled in prijeten, in posebno skrb ni potrebna (je malo verjetno, bi želeli najeti vrtnarja ali se nenehno obihazhivat zelenih površin), in počutim se odlično v svojem okolju.

Torej, za samostojno delo v pokrajini, je treba jasno opredeliti vse okoljske dejavnike, ki vplivajo na obrat:

 • količino svetlobe, je iz svoje zelene živali (to je kot splošnih podatkov o o obsevanju na področju, kot tudi s podatki o vaši spletni strani - nekateri rože so posajene pod drevesi, v senci, na severni strani, in nekateri potrebujejo skoraj vedno osvetljena s soncem kliring)
 • Temperatura okolja (tu podatki, potrebni za povprečne temperature poleti in pozimi)
 • vlažnost - tako zemljo in zrak (torej ne le povprečna količina padavin, ampak tudi bližina podzemne vode)
 • relief ozemlje
 • kemična sestava tal (humusa, ilovice, itd), vodo (kislost ali bazičnost) in zraka

Poznavanje vse pogoje, ki jih že lahko z lahkoto našli vrste rastlin, ki običajno rastejo na vaši strani brez dodatnih vlaganj. Celoten seznam vas bodo lahko izbrali tiste, ki vam je všeč in se prilegajo v skupno zasebnega dvorišču. Fotografije obrat v enciklopedijah, ali preprosto na internetu vam bo pomagal, da je prava izbira, vendar je še vedno imejte v mislih, da je v takih primerih, slike kažejo, ne samo, da so najbolj uspešni primeri, tako da še vedno in strokovnjaki-fotografi poskuša najti najugodnejšo kota. Tako boste dobili idejo, hkrati odlične rezultate v svojem številu dvorišču še vedno ni vredno.

Kako narediti dvorišču stanovanjske hiše - različni stili

Ste se že odločili z vsemi malo stvari, ampak nekaj, kar globoko v sebi grizenja negotovost - in če je vse narejeno pravilno. Včasih se zgodi. Nekateri ljudje so zadovoljni s samo ideal, ki samo sprašuje revijo o življenju uspešnih ljudi. No, ideal - to je nekaj, kar bi si morali prizadevati, da vsak od nas. Zdaj smo analizirali a nekoliko več priznanih stilov dvorišču zasebne hiše, ki je veliko na fotografiji pogledal prej.

Tako je glavna delitev je klasična slogi (redne) ali pokrajino (naravno). In redno slog pomeni čiste linije in jasne geometrijske oblike, kot so enosledna stavb in pristankov. Menijo, da je ta stil mehča vihar čustev na vrnitev v naravo državljanov, saj je bolj običajno za mestne oblike. Toda, ko sem opozoril, redno slog zahteva stalno in neutrudno delo na vzdrževanju obliki, ali v letu ali dveh off vaše klasičnem slogu bo le sled - vse zaraščeno tako ali tako. Hkrati naravni slog je veliko lažje. Ni potrebe, da visi nazaj, tako da se "voziti" rastline v okvirju. Nasprotno, če bi rezultat vseh prizadevanj je viden naravne krajine.

Vendar pa, kot si lahko predstavljate, koncept naravnost na vsakogar. Nekateri ljudje mislijo, da morajo imeti v primestnem območju vrt dreves, nekoga, da po volji velikega parka kulture, in nekateri raje gredicami in grmičevje. Zato je pokrajina razdeljena v stilu za nekaj (ali celo veliko več) različnih kategorij, v osnovi razlikujejo med narodi, kjer so prišli iz stilov podatkov. Če greš čez informacije o stilu dvorišču zasebni hiši, boste videli, da večinoma taka imena:

 • Francoski slog (vrsta redni)
 • Angleški (ali ležeče) slog, strog, ampak naravna
 • Slovanski stil - malo neorganiziran, vendar ni prišel za leseno hišo, obkrožen z najbolj
 • Japonski stil (eleganca in sposobnost, da se sprostite tudi na majhen obliž kamnitega vrta)
 • stil evropska država -, kjer je nekaj skupnega s slovanskega, ampak bolj urejeno
 • Art Nouveau - zadnja beseda krajinskega oblikovanja in sodobne arhitekture, na ravni občutkov omogoča, da združi notranjost hiše z okoliško naravo

Seveda, to ni izčrpen seznam - nekaj, kar mnogi narodi in stilov preveč. Lahko dodate in kitajski, in mediteranske in alpske, vendar pa se ne bodo razkropile. Zakaj bi oseba, ki živi daleč od morja, sredozemski stil? Zato smo navedli le tiste sloge, ki so lahko koristni v naših razmerah. Izbira - za vas.

In želim opozoriti - vnaprej, da se odloči, prosim, če želite, v svojem zasebnem posestvu, da živijo v miru in uživajte radosti okoliško pokrajino, ali morate postati zavist sosedov. Ker v tem primeru, sproščujoč dopust ne moreš soočiti - to bo treba stalno vrnil v sodišču najbolj idealno vrsto, ki naj bi presegel vse okoli. Toda tudi v tem primeru, boste lahko v celoti storiti vse, kar je s svojimi rokami. Srečno!


Like this post? Please share to your friends: