Alt om reparation af gulve i bygningen

Efter at have købt en lejlighed i et gammelt hus, eller modtaget den som en arv, de nye ejere straks tænke på sin større renovering til det indvendige design og matcher deres præferencer. Og hvis du kender næsten alle vægge og loft, hvad de skal gøre, hvordan at reparere gulvet i deres hjem, ikke alle ved. Køn kan være beton eller parket, med en afslappet fliser eller laminat, linoleum eller andre belægninger, gør lejligheden hyggelig og smuk. Og det hus ikke var kun smukke, men også sikkert, bør reparation af gulve i bygningen udføres med den største omhu. På samme etage renovering - en stor grund til at være varm!

 1. Reparation gulv i et træhus
 2. Valg af isolering til gulve
 3. Montering af trægulv
 4. Slibning trægulv i huset
 5. Reparation gulv i panelet huset
 6. Afretningsmaterialer - grundlaget for høj kvalitet gulvbelægning
 7. linoleum
 8. vinyl Sammensætning flise
 9. flise
 10. Delvis gulvvarme reparation

Reparation gulv i et træhus

For det første, gulv reparation er nødvendigt at begynde med afviklingen af ​​den gamle belægning. Linoleum, parket eller andre typer gulvbelægning nødt til at afbryde og at inspicere gulvbrædderne. Som regel hvis huset er gammelt, de kræver total udskiftning, så de bør også fjernes.

Efter alt det arbejde vedrørende ophugning af udtjente materialer og rengøring vragdele fra rummet, kan du begynde at bygge et nyt gulv.

Hvis fundamentet er slidt fra fugt i kælderen, er det nødvendigt at gips og bly til normal visning, før du begynder anlægsarbejdet af æglæggende gulvet. Grundlæggende materialer, der hjælper til at reparere gulvet i et træhus:

 • tør tømmer, dimensioner 200x200 mm;
 • isolerende materiale, pladen eller rulle;
 • gulvbrædder;
 • antiseptisk imprægnering af træ;
 • forskellige fastgørelsesorganer, herunder skruer og samling skum.

Efter at have defineret placeringen af ​​bestyrelser i rummet, kan du starte installationen af ​​træbjælker imprægneret med en antiseptisk, som er grundlaget for et nyt gulv. Trin stabling lag afhænger af tykkelsen af ​​gulvbrædderne: hvis pladen har en tykkelse på 40 mm, skal overlapningen indstilles i trin på højst 850 mm. Når der anvendes tykkere plader - trin kan forøges til 1 meter og dermed reducere det, hvis pladetykkelsen på mindre end 35 mm.

Laghi sæt strengt på det niveau. På steder, hvor det er nødvendigt at hæve overliggeren, der skal anvendes æglæggende krydsfiner, imprægneret med varm linolie - det virker fint på kompression og forhindre krympning over tid. Disse puder nødvendigvis skruet til strøer for at undgå deres tab og den efterfølgende udnyttelse af kreditmuligheden gulvet. I intet tilfælde ikke kan anvendes i stedet for puder kiler og afstandsstykker - over tid, de kan falde i størrelse og falder ud af sæderne, hvilket resulterer i et tab af køn og knirken. Hvis gulvet reparationen foregår i et privat hus eller i en lejlighed på første sal, og et kælderrum er forudsat, før du installerer forsinkelse er det nødvendigt at overveje. I et sådant tilfælde vil blive sat isoleringsmateriale behov for mellem strøer. Efter fastsættelse alle elementer i undergulvet, kan du begynde at lægge isoleringen.

Valg af isolering til gulve

Isolering er nødvendigt at vælge, på grundlag af de klimatiske forhold, hvor der er et hus eller lejlighed. Hvis lejligheden er i stueetagen eller gulvet er repareret i dit eget hjem, skal det være med stor alvor på denne sag. Fra kvaliteten af ​​isolering, vil afhænge behageligt ophold af husstande i hjemmet i den kolde årstid. For at vælge et materiale, der er ideel til de specifikke anvendelsesbetingelser, er det nødvendigt at konsultere en specialist i byggemarkeder og købe den passende isolering. Dette kan være en polystyrenskum, mineraluld, ecowool, Penoizol et al.

Rulle eller plademateriale anbragt mellem bjælkerne. Det er vigtigt ikke at efterlade huller og hulrum, for at forhindre passage af kold luft fra kælderen. Hvis valgt halter højde 200 mm, er det muligt at anvende et ark af stenuld isolering, hvis substratet er mindre end højden - bør overveje udførelsesformen af ​​rullen med varmeisolering, lagt i et eller flere lag. Endnu vigtigere er, hvad der bør være styret af installation af termisk isolering af et gulv - den øverste bestyrelse ikke røre ved dette materiale, skal være en lille luftspalte mellem dem. Også i tilfælde af en konstant fugt i kælderen, som før eller senere vil trænge igennem betonpladen, før du installerer isolering bør lå på gulvet imprægnering. Dette er en nødvendig foranstaltning, da alle proofing materialer negativt tolerere høj luftfugtighed, kan fugt ophobes i sig selv, hvilket øger risikoen for rådnende træ og ødelægge den. Dette er naturligvis ikke gælder for polystyren og andre syntetiske isoleringer, men i de fleste tilfælde behovet imprægnering.

Montering af trægulv

Efter omhyggelig udlægning af isolering, er du klar til installation af trægulvet. Til dato, viste sig at være fremragende foring. Takket være de specielle riller og pigge, trægulv installation vil finde sted meget hurtigt og nemt, foruden, i bunden af ​​brættet leveres ventilation rille til træ til at "ånde".

Faste plade til bjælkerne med skruer, således er det nødvendigt at styre fraværet af åbninger mellem leddene. Korrekt monteret gulvet bør ikke have selv de mindste huller. Det anbefales at stramme skruerne, så efter installation de ikke var synlige, og deres hoveder ikke ødelægge udseendet af gulvet.

Sikring af sidste bræt, kan du gå videre til næste trin, afhængigt af præferencer ejerne hjem.

Så hvis ejerne af hjemmet foretrækker gulvbrættet eller laminat, i dette tilfælde på gulvet styrke vandtæt krydsfiner, 10-15 mm tyk, fast skrue den til bestyrelserne. Det skal bemærkes, at mellem arkene er nødvendigt at opretholde små huller for at undgå at gnide enderne af hinanden og knirken. Yderligere anbragt på krydsfiner laminat eller parket. Laminatgulve har en perfekt glat overflade og behøver ikke yderligere behandling, og i tilfælde af æglæggende parket eller gulvbræt har brug for at udføre et par vedligeholdelse.

Slibning trægulv i huset

At fjerne de eventuelle forskelle i højden eller parketbrædderne og perfekt nivelleret gulv, bruge specielle skrabemaskine som tillader at fjerne det øverste lag af træ, skrabning snavs og uregelmæssigheder, som er opstået under installation gulv. Hvis boards er dybe ridser og buler, udføre ru sandpapir skrabning med en stor korn, og derefter, under anvendelse af en finpapir at opnå den ideelle af gulvfladen.

Efter skrabning gulvet og rengøring snavs og støv, kan belægges med en speciel lak træ, hvilket ikke kun give en højglans overflade, men også beskytter gulvet mod tilsmudsning og små læsioner.

Reparation gulv i panelet huset

Selvfølgelig ved vi alle, at trægulvet - dette er en ideel overflade til boliger et behageligt ophold på den person i det. Men ikke altid på gulvet, kan du se træet. Moderne arkitekter og bygherrer, opføre nye boligområder kasser, lille tanke om spørgsmålet om de indvendige æstetik og sundhed fremtidige ejere. Det er derfor, i panelet huser gulvet, for det meste, beton, linoleum eller vinyl flisebelægninger. Og når ejerne af lejligheden renovering planlægge din plads, de tænker på sex og reparationer.

Afskrivninger linoleum eller fliser, du ønsker at fjerne alle løse, og betongulvet at rense den gamle lim. Næste gulv reparation i panelet huset kan gå gennem flere scenarier.

Afretningsmaterialer - grundlaget for høj kvalitet gulvbelægning

Hvis højden af ​​gulvet niveauforskellen du fik mig tænke over nivellering gulve, bør du tænke på gulvet afretningslag. Denne udligning metode kan være et tørt, halvtørt og våd. det hele afhænger af det anvendte materiale. Når tør gulv anvendelse betonblok, som er dækket gips fibrøse plader. Den største fordel - hensyn til ydeevne, design og brugervenlighed parallel gulv isolering.

.bjæffe-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px vigtigt ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-lodret .yap-title-block__text {
font-size: 17px vigtigt ;!
}

Når semi kobling løsning er blandet, således at den indeholder meget lidt vand. En sådan kobling og tørrer hurtigere end våd proces og dens gennemførelse er mindre besværlig.

Sandet og cement, undertiden med tilsætning af blødgørere, - en ramme for våd afretningslag. Til opvarmning gulvet sættes til en blanding af ekspanderet ler. Denne metode - en af ​​de mest fast, men det vil ikke fungere i de tilfælde, hvor man ikke kan oprette en ekstra byrde på pladen, og det tørrer støbt gulv op til 30 dage.

Selvnivellerende gulve betragtes som en nyhed inden for gulvbelægning. Blandinger af polymerer forholdsvis let at tilberede, og installationen af ​​selvnivellerende gulv kræver meget mindre indsats end nogen af ​​gulv.

Det er vigtigt at korrekt forberede gulv-baserede, primet det, at observere teknologi æltning af blandingen og alle de nødvendige parametre for fugtighed og temperatur i rummet. Polymer blandinger kaldes også selvnivellerende. Denne opløsning simpelthen hældes på gulvet, bliver styret i nogle tilfælde til de beacons, og fordeles over gulvet. Så kan du hurtigt justere gulvet, som derefter dækkes med linoleum, fliser og alt, hvad som helst. A kan kun anvendes efter de udgangspolymerer og hæld overtræk jævn overflade. Selvnivellerende gulv kan dramatisk ændre det indre af hjemmet. Efter alt, kan du ikke kun monokrome gulve, men også gulve med et mønster - de såkaldte 3D-gulve.

I sig selv et sådant gulv er allerede et kunstværk, men i form af praktiske er det generelt uundværlig. En ulempe: disse gulve vil være dyrt. Men alternativt kan de hældes i et lille område - køkkenet, badeværelset og selv i balkonen.

Linoleum - enkel, billig og hurtig

En af de mest effektive og enkle gulv er linoleum. Faktisk hvad der kunne være lettere æglæggende linoleum? På nyvasket gulv, påført lim eller mastiks og lagt linoleum. Princippet svarer til lægning af linoleum indsætter tapetserede vægge, kun arbejdsprocessen foregår i et andet plan. Det er nødvendigt at overvåge tætheden af ​​limning af linoleum og undgå luftbobler, ellers på det punkt, der kræves for at bryde igennem hullet fra uforvarende flytte en stol eller et bord.

Vinyl fliser - ikke noget problem!

En af de nemmeste installation og nedtagning, og billigste måder at renovere det gamle gulv er vinyl flise. Mangfoldigheden af ​​dens design gør det muligt at skabe en meget smuk dæksel med et minimum af indsats. Men fliser som linoleum, og laminat og parket bør fastsættes på en helt flad overflade.

Tile - holdbarhed og skønhed

Meget imponerende udseende fliser i gangen eller i køkkenet, blandt andet det kan let rengøres fra forskellige forurenende stoffer.

Flise er lagt på betongulv med et klæbemiddel opløsning renset for støv og fedt. Før om fliserne, for at holde den symmetri, er det bedst at foretage en indledende layout område og bestemme dens centrum. I dette tilfælde vil trække på gulvet passe ind i det indre uden at forstyrre harmonien i ensemblet af lejligheden. Hærdet limen producerede fugning med specielle løsninger, der fuldt ud kan fusionere med flise farve, eller omvendt, kontrasterende kraftigt med hende.

Delvis gulvvarme reparation

Til eftersyn af gulvet i et gammelt hus arvet, men ikke nok penge, og reparationer behov for i dag? Du kan forlænge levetiden af ​​slid på gulvet, og samtidig styrke deres nerver som knirkende gulvbrædder eller fliser dinglende kunne pjuske selv manden med jern lukkeren.

Det resulterende mellemrum mellem brædderne i gulvet kan repareres særlig kit til træ, og efter at det er tørret grundigt rengjort. Store revner skal forsegles trælameller, der tidligere smurt med hvid lim, og derefter forsigtigt at hamre dem mål. Brudte eller rådne gulvbrædder bør skære det ud og erstatte den med en ny, som skal passe til størrelsen af ​​åbningen dannet. Det bør erindres, at begge ender af bestyrelsen nødvendigvis må falde på strøer og fastgjort til dem.

Hvis en eller anden grund bliver fritliggende fliser, skal det fjernes forsigtigt, så den ikke bryder. Ellers er det nødvendigt at improvisere med resterne af fliser fra tidligere reparationer eller se lignende fliser i byggemarkeder. Efter fjernelse fliserne fra gulvet bør omhyggeligt fjerne en del af den frosne opløsning for ikke at beskadige de resterende fliser. Dernæst resulterende reces fyldt med klæbemidlet og flisen er lagt, presning og fjerne overskydende opløsning ekstruderes gennem hullerne. Efter størkning af løsningen kan ske gennem fugning og gulv dag vil se så godt som nyt.

kan Parketgulve blot gendanne din egen. Som regel er meget beskadigede varer erstattet med nye og trimmer med ridser og små bump behandlet træ kit. Men før du sætter revner, er det bydende nødvendigt at rengøre reparation område på lak for at reparere blandingen holdes godt. Efter tørring kit kan slibes og repareres dele af parket lak dække dem.

For at styrke de gamle trægulve og sørg for, at de ikke knirker, skal du:

 • ved hjælp af perforator bore huller i dem;
 • Indsæt de lange skruer;
 • at drive dem med en hammer;
 • Spænd med skruetrækkeren.

Hele processen i detaljer, vil du lære, hvis du se videoen.

Selvfølgelig, reparation af gulvet i et gammelt hus er hårdt arbejde, der kræver nogle byggeri færdigheder. Men hjem arbejdstager, der er fortrolig med de værktøjer og instrumenter, vil dette arbejde ikke virke kompliceret og reparere selv de mest vanskelige områder vil blive afholdt den perfekt!


Like this post? Please share to your friends: