Jo mere kompakt sandet under fliserne

I processen med æglæggende fliser, et meget vigtigt aspekt er komprimering af sand. Ordentligt forberedt underlag under en flise - en garanti for den langsigtede drift. På metoderne til komprimering af sand under fliserne, og hvordan man kan sætte en sand fliser overveje yderligere.

Indholdsfortegnelse:

 1. Pavement flise: brugen af ​​og fordelene af materialet
 2. Kan jeg sætte fliser på sandet: måder at arrangere materialet
 3. Hvilken bedre sand til æglæggende fliser
 4. Den stampeblanding sandet under fliserne: Funktioner installation af sand til fliser brolægning

Pavement flise: brugen af ​​og fordelene af materialet

Udbredt fortovsfliser skyldes praktiske og holdbarheden af ​​dens anvendelse. Dette materiale, med forbehold af teknologi sin installation vil tjene dig i årtier.

Hertil kommer, at fortovsfliser anvendes i den offentlige byggeri. Hendes trim stier i parker og haver, legepladser til skoler, hospitaler, supermarkeder. Gulvfliser af ti gange stærkere end belægning beton eller asfalt.

Der findes flere varianter af flisebelæning, afhængigt af metoden af ​​sin produktion. Den første og mest almindelige form for fliser - belægning lavet ved hjælp vibropress installation. Fremstillingsprocessen består i at fremstille betonblandingen, dets installation i en særlig form, bestemme dens størrelse og tykkelse.

Dernæst begynder opløsningen direkte presning, ved hvilken en blanding af luftbobler er fjernet, og det erhverver den ønskede styrke. Efter afslutning af støbning flise anbringes i en termisk ovn og modtagelige for tørring.

Så er det skåret i den ønskede form og klar til salg. Den variant af fremstillingen af ​​fliser med deres egne hænder ved hjælp af vibrationer presse. I dette tilfælde er den sidste tørringsproces ikke produceres i en termisk ovn. Materialet tørrer ud i det fri. Hvis billedet er malet i den ønskede farve farvestoffet tilsættes direkte på tidspunktet for fremstilling af opløsningen. Denne flise har en overflade med lille ruhed.

Den anden type flise fremstillet af vibration støbning. Dette materiale er mere attraktiv æstetisk grund af glathed af overfladen til dets fremstilling, undtagen konkrete mørtel anvendt forskellige former tilsætningsstoffer, der øger plasticitet af opløsningen og dens egenskaber.

Desuden i forhold til sammensætningen af ​​fliser til fortove er:

 • beton - til fremstilling af en vand opløsning anvendes, sand og cement;
 • sten - ekstraheret fra klipper, såsom sandsten, granit, etc.

Til gengæld, i forhold til behandlingsmetoden, og en skåret flise skal skæres. Den første mulighed er billigere, men mindre praktisk i brug. Ifølge en flise hårdt at gå og rejse ad vej er farlig. Reza flise har lige kanter og er let at installere, hvorved der dannes et glat overtræk.

Blandt fordelene ved anvendelsen af ​​Flise en afsluttende materiale, vi nævne:

1. Gode funktionsegenskaber - sådanne fliser, med ordentlig pleje, regelmæssig podsypanii sand ind i revnerne mellem fliserne vil tjene dig i årtier.

2. Evne delvis demontering eller udskiftning af beskadigede materiale. Hvis det er nødvendigt, i at udføre arbejde af æglæggende kommunikation flise kan nemt fjernes og installeres igen. Hvis du ønsker at udskifte et par fliser, der gør det simpelt nok.

3. Modstand mod negative miljømæssige faktorer. Flise er modstandsdygtig over for temperaturændringer, fugt, sol, vind osv Det er installeret i forskellige klimatiske regioner, uanset sværhedsgraden af ​​vintre.

4. Nem installation materiale er meget muligt at udføre selv en nybegynder. Hovedreglen af ​​fliser installation kvalitet - ordentlig forberedelse base under sin styling.

5. Den æstetiske appel af udseende. På moderne byggemarked, kan du købe forskellige i form, farve og tekstur af fliser, der vil være en reel dekoration af dit websted.

6. Evne til at fremstille fliser med hænderne til tider reducerer omkostningerne. Under vibropress hjemmeside, har du mulighed for at lave en flise i hjemmet.

Den eneste ulempe ved fliser er for høje omkostninger, som er i færd med at benytte den betaler sig.

Kan jeg sætte fliser på sandet: måder at arrangere materialet

Flisebelæning lagt på jorden i en række forskellige måder. Topisk anvendelse af en særlig udførelsesform for montering materiale er forårsaget af de operationelle belastninger på flisen, samt dets tykkelse.

Hvis flisen er under indflydelse af en almindelig bil eller et andet køretøj, anbefales det at ty til en bedre proces for sin styling, som indebærer fastsættelse fliser på en konkret løsning.

I dette tilfælde er flise sikkert fastgjort på overfladen og kan ikke blive deformeret under indflydelse af en stor belastning. Denne metode til installation af fliser ret dyrt, men det er berettiget i forhold til høj produktion belastning.

Den anden metode indebærer at placere installationen af ​​fliser på sandet. Således en tredje flise uddyber i sand base og er fastgjort deri på en sådan måde. forberedt Omhyggeligt pude af sand, det giver fugt, der falder på fliserne i regnen for at sive ind i fugerne mellem fliserne og ikke forbliver på overfladen.

Denne metode er billigere og mere populære i privat byggeri. Til fliser i brug holdes i en sandet mellem spalterne samt fyldes med sand og komprimerede med en pensel. Også, er det tilrådeligt at begynde med at etablere omkredsen af ​​webstedet grænser, som også fungerer som fiksativer fliser.

For at sikre flisen uden at ty til fremgangsmåden til installation med en konkret løsning i sandet tilsat til cement i forholdet 00:57. Således, efter den våde cement, sand erhverver yderligere styrke til fiksering fliserne. Dette er en mere pålidelig metode til installation, snarere end lægning af fliser på sandet bund. Varianten anvendt i stedet for sand med cement, specielt tør sammensætning til limning fliser.

Hvilken bedre sand til æglæggende fliser

Uanset hvilken metode æglæggende belægningssten fliser, du vælger, er sand til installation arbejde, der kræves i alle tilfælde. Da efter rengøring base af muldjord, obligatorisk den til at installere en sandsæk, som omhyggeligt skal komprimeres.

Til fremstilling af puder skal du vælge en høj kvalitet sand. Tilstedeværelsen af ​​ler i sandet indeslutninger føre til en yderligere grund til at hive og stamme fliser. Derfor vælger sandet opmærksomme på dets kvalitet, bør det være ensartet og den samme farve.

Klemme sandet i din hule hånd, bør det være let at falde fra hinanden, således at materialet let kan modstå den samlede belastning tildelt. Hvis du klemt sandet i hånden, og han ikke gå i opløsning og danner en klump, at køb af sådant materiale skal kasseres.

Tilstedeværelsen af ​​ler sand fører også til det faktum, at fliserne i drift er dækket med revner og mister sin appel. Tilstedeværelsen af ​​små klumper af sand er et bevis på den forkerte opbevaringsforhold for det materiale, såsom sand er ikke værd at købe.

Vælg materialet fra en pålidelig producent af mellemstore og høj pris for dit område. Du bør ikke spare penge ved at købe den billige ting, fordi der i et par år, er du nødt til at stå over for de negative konsekvenser af denne besparelse.

Hvis du vælger sand, kan du ikke vælge mellem de to muligheder, anbefaler vi, at du gør følgende:

 • tage en håndfuld sand hver;
 • Vådt sand med vand;
 • vand skal være alkalisk og salt;
 • blind fra sin ballon;
 • vente på det tørre.

Tørretid bold bestemmer kvaliteten og ydeevnen af ​​materialet. Anbefalet stoppe valg på sand, der tørrer hurtigt. Således vil du lære noget sand til lægning fliser vil være af bedre kvalitet.

.bjæffe-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px vigtigt ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-lodret .yap-title-block__text {
font-size: 17px vigtigt ;!
}

Som svar på et spørgsmål, som sand bruges til æglæggende fliser, er det vanskeligt at afgøre, hvilken type sand. Der er to primære varianter af sand:

 • sand stenbrud af oprindelse;
 • floden sand.

Vælge mellem de to udførelsesformer, et kig på udførelsen af ​​hver.

Stenbrud sand udførelsesform alligevel adskiller nærvær af en lille mængde ler og jord. , Ved at købe Derfor er det bedst at give op. Floden eller havet sand sådanne tilsætningsstoffer vil ikke, på grund af det faktum, at deres vand vaske. Da Havets Sand under indflydelse af fugt, korn af sand i det blevet glattere. Sådan sand har lavere adhæsionsegenskaber.

I nogle tilfælde, som et stenbrud sand, der anvendes kunstig variant deraf, som fremstilles ved at knuse sten. Dette sand er ikke anbefalet til brug i processen af ​​æglæggende fliser.

Derfor, i svar på et spørgsmål om, hvor sandet er bedre at lægge fliser, anbefaler vi, at al den fokus på hans karriere mulighed. Da dette materiale er karakteriseret ved at have en tæt struktur, og skaber en tæt bund ikke udsættes for krympning. Flodsand udførelsesform stadig krymper, som under drift fliser ugunstigt påvirker fladhed af basen opnået.

Hvis problemet er, at hvad de vil producere fliser, til disse formål er velegnet til både flod og sand karrieremulighed. Men ved hjælp af stenbrud sand, det skal vaskes grundigt og sigtes. Først efter sin fuldstændige bortskaffelse af urenheder, er det inkluderet i jobbet.

Den stampeblanding sandet under fliserne: Funktioner installation af sand til fliser brolægning

Sand komprimering under lægning af fliser brug for at få et tæt lag er ikke omfattet af svind, hive og komprimering, som vil være en pålidelig støtte til at tage belastningen fra fliserne.

Grundigt komprimeret sand påvirkes ikke af sådanne processer som kompression eller spænding. Endvidere sand airbag forhindrer indtrængning af fugt fra de lavere lag af jorden til flisen. For at opnå en grundig ram sand, skal du udfylde det til basen i små portioner, som konstant fugtet med vand.

Desuden bør arbejdet starte med at rense jorden for sin frugtbare lag. Næste er grundig komprimering af jorden ved hjælp af en speciel rulle- og håndværktøj. Først da begynder sand pude arrangement, hver 3. cm en meget omhyggeligt Trumbo. For at kontrollere komprimering tæthed bør bære støvler og gå på sandet, ingen bør tale kvalitet arbejde.

Til komprimering af sand med håndværktøj eller specielle vibrator. Ved anvendelse af en vibrationsplade kan markant fremskynde processen. Men i mangel af et værktøj i dit område til komprimering af sand, nok til at tage en almindelig træ og vedhæfte det til håndtaget. Med dette værktøj er det muligt at grundigt komprimeret sand under fliserne, men på det tidspunkt, denne proces tager lidt længere tid.

Sandet er lagt på fundamentet lag af 20-30 mm, er det næste lag hældes indtil efter grundig og fuldstændig komprimering af den forrige. Ved hjælp af et vaterpas skærm levelness opfyldning. Equip sand pude anbefaler at bruge en stor del af sand, som perfekt modstår før komprimering.

Det anbefales endvidere prostelit materialer baseret på geotekstiler og de satte grus seng. Lagtykkelsen af ​​en sådan pude er omkring 150 mm. Derefter er basen fyldt med sand igen og omhyggeligt komprimeret. Dernæst lægge fliserne. Fliser skal en tredje dyk i sandet for at sikre nøjagtigheden af ​​sin placering, brug en gummihammer. Efter udlægningen hver række af fliser, check vandret med et vaterpas.

Installation fodpaneler og afløb for vand er lavet før om fliser på sandet. Fiksering af dataelementer, som om dem på den konkrete mørtel. Læg flisen i retning af os selv. Ved afslutningen af ​​installationen fungerer alle revner mellem fliserne er dækket med sand. Dernæst overflade fyldt med vand og vente i tre dage. Derefter flisen er klar til drift.


Like this post? Please share to your friends: