Restaurering af bløde møbler med deres hænder

Intet er evig. Hvordan ville omhyggeligt har vi ikke brugte møbler, vil det stadig begrænset levetid. Dette er især godt set på ryggen og armlæn af sofaer og stole. Og kæledyr er ofte "hjælp" til at vende den engang smukke møbler i grimme og elendige i udseende.

Det var dengang, og tanken opstår der ville være rart at opdatere møbler, købe nyt eller gøre en gammel restaurering. Beregn hvor meget det vil koste udskiftning af inventar, kan det konkluderes, at det ville være billigere at opgradere polstring på stole og sofaer. Restaurering er passende, og hvis kroppen er i perfekt stand. Og for at spare endnu mere på jobbet og ikke at invitere mestre i indhaling møbler kan være en masse tålmodighed, viden, værktøjer og polstring.

Indsamling alt dette, kan du gendanne de gamle møbler og bløde hænder. I nogle tilfælde viser det sig bedre end det var.

 1. Restaurering af bløde møbler: hvor du skal begynde?
 2. ved valg af møbelstoffer Rådets
 3. Restaurering af bløde møbler med sine egne hænder: vælg fyldstof
 4. Teknologi af restaurering af polstrede møbler
 5. Fastsættelse Fyldstoffer til polstrede møbler
 6. Mønster polstring og dens fastgørelse til rammen
 7. De vanskeligheder, der kan opstå i restaureringen af ​​møbler

Restaurering af bløde møbler: hvor du skal begynde?

Først skal vi forberede de værktøjer og enheder via hvilke og vil blive indhaling. Så vi har brug for:

 • skruetrækker med Phillips og skruetrækker til at skrue de gamle skruer, skruer og fjern hæfteklammer;
 • sæt skruenøgler: du kan møde de boltede forbindelser, der bliver nødt til at rulle ud;
 • tænger og bidetang: de vil være behageligt at hente møbler hæfteklammer og små knopper, der holder polstring;
 • Hæftemaskine med et sæt af klip af varierende længde: det er meget nemt at fastgøre den nye polstring (hvis købet af hæftning ikke indgår i planerne, det er meget muligt at klare sig med små skomager eller møbler søm og hammer);
 • en symaskine, men det kan ikke være nødvendigt, hvis konfigurationen af ​​det reparerede møbler er ganske enkel;
 • også brug stærk tråd og nåle til symaskine i tilfælde af dens anvendelse.

ved valg af møbelstoffer Rådets

Når du vælger polstring til polstrede møbler, skal du sørge for at være opmærksom på sin tæthed og kvalitet. Og hvilken slags fyldstof vil have en sofa eller stol, skal af hensyn til den relevante duktilitet væv. For blød polstring stof stiv og uelastisk kan briste fra stor spænding, og alt det arbejde vil være forgæves.

Den mest populære materiale til polstring er en gobelin. Det har alle de egenskaber, der skal besiddes af det ydre dæksel af polstrede møbler. Forskellige farver, holdbarhed og funktionalitet gobelin tillader dets anvendelse i næsten alle tilfælde er relateret til forsnævringen. Næste i popularitet kan kaldes fløjl og Jacquard. De ser også godt og har en slidstyrke og modstandsdygtighed over for lysforurening.

Hvis du vælger at bruge som polstring læder, så skal du ikke vælge alt for billigt - der er en risiko for, at det vil vare længe, ​​vil begynde at skalle af og blive bløde restaurering af gamle møbler i en endeløs proces med afmontering og montering. Derudover kan et billigt materiale afgiver en ubehagelig lugt, som vil påvirke sundheden for husstanden.

Det bør også tænke på, hvad farve og hvad mønstre ser du fremtiden for møblerne til nye polstring i harmoni med det overordnede design af hjemmet. Efter restaureringen af ​​gamle møbler - en grund til at ændre hele designet.

Således er værktøjet og materialet er valgt, er det stadig det vigtigste - afmontering af møbler og hendes talje.

Restaurering af bløde møbler med sine egne hænder: vælg fyldstof

Den bemærkelsesværdige selv-indhaling møbler, det er det faktum, at du ikke kan være begrænset til nogle stive rammer. Du ved præcis, hvad du vil gøre med din favorit stol for at gøre det så bekvemt og behageligt efter forsnævringen. Men for at træffe beslutning om udformningen af ​​polstrede møbler, skal du vælge et fyldstof.

Til disse formål:

 • skum;
 • sintepon;
 • pladevat;
 • bomuld;
 • fnug;
 • hestehår;
 • kokosfibre og bambus;
 • en række forskellige polymere materialer.

Når du køber materialer, overveje størrelsen af ​​møbler og tilføje den nødvendige mængde på omkring 15%.

Teknologi af restaurering af polstrede møbler

Foto demontering proces vil bidrage til at genoprette billedet. At udfylde og øve med konstriktion proces, er det bedst at starte med, hvad nogle småting. For eksempel, med sæderne. I det rum, hvor vil være renovering, er du nødt til at fjerne alle de overskydende, at fremmedlegemer ikke blande sig. Dernæst videre til udvinding af søm eller hæfteklammer, som den gamle polstring blev fastsat. Det bør være at bruge en flad skruetrækker forsigtigt lirke hæfteklammer eller søm, og derefter trække dem med en tang.

Vi skal arbejde omhyggeligt, uden hastværk, som den gamle klud er nyttig for os som en skabelon til at skære et nyt emne fra polstring. Montering af fjernede væv til den næste trim skitserer sin kridt eller almindelig sæbe med en godtgørelse på ikke mindre end 2-3 cm. Det er bedre at lave en større indrykning ved at skære end at bekymre sig om manglende en centimeter, kæmper trække stoffet til rammen.

Advarsel! Hvis planerne helt ændre designet af stolen, så selvfølgelig, den gamle polstring kan ikke skæres mønstre for en ny. Derfor, i dette tilfælde, bør du tage målinger til at skære direkte på det sted, efter lægningen og fastgøre et nyt fyldstof. Men dette arbejde er mere kompleks end blot at erstatte den møbelstof, er det bedst at starte efter købet af en vis erfaring.

Fastsættelse Fyldstoffer til polstrede møbler

Før stakken fyldstof fjedre er belagt med et tæt stof under anvendelse af stærk tråd.

Til indholdet af polstermøbler ikke "walk" under polstring, bør det være en god løsning. Desuden vil det være så nemmere at nagle det ydre stof.

.bjæffe-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px vigtigt ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-lodret .yap-title-block__text {
font-size: 17px vigtigt ;!
}

Hvis skummet placeres, først under anvendelse af tæt materiale, og derefter den, der er blødere. Fast skum hæftet til rammen.

Skum gummi kan sidder fast i bunden af ​​møbler (ingen fjedre), og et materiale, såsom hestehår polstring polyester eller bomuld, er det bedst at fiksere ru bomuldsklud, Calico eller lærred.

Mønster polstring og dens fastgørelse til rammen

Styret af formen og størrelsen af ​​det gamle stof fjernes fra møbler, glem ikke, hvordan du har ændret sit design, kroim af de nye møbelstoffer. Omhyggeligt Staple mønster stof i en enkelt enhed, fastgør den jævnt på de dele af møbler. Det er meget praktisk at fastsætte stoffet møbler hæftemaskine: i dette tilfælde behøver du ikke engang behøver en assistent. Hvis hæftemaskine er ikke, så skal du bruge små søm og en hammer, omhyggeligt scorer dem i rammen.

Rådgivning om valg af en hæftemaskine. Bygningen supermarkeder og specialbutikker har nok rigt udvalg af indtræk hæftemaskiner. Men vælger dette værktøj bør ikke kun styret af dens pris egenskaber: du risikerer at købe en hæftemaskine af dårlig kvalitet, hvilket ikke er i stand til kvalitativt score hæfteklammer ind i blødt træ. Vær sikker på at sammenligne flere modeller og afhente en hæftemaskine med den mest kraftfulde forår. Kun i dette tilfælde kan du være sikker på, at alle klip vil blive pakket til at gå.

Efter vævet vil ske i form af møbler, skal du sørge for, at hun var godt og jævnt spændt. Hvis du tegner forspænding eller spænding stof ujævnt, så en sådan defekt skal straks korrigeres.

Dernæst fastgøres møbelstoffer endelig, omhyggeligt ser hende ensartet spænding uden forvrængninger. Hvis resultatet af arbejdskraft ikke forårsager utilfredshed og alt ser perfekt, betyder det, du gjorde alt rigtigt. Hvis der er tvivl om rigtigheden af ​​operationen eller udseende af polstring er uskøn, bør du omhyggeligt gennemgå billedet eller videoen du har lavet i løbet af afmontering af møbler. I dette tilfælde behøver du ikke at rack din hjerne og huske, hvordan man udfører en bestemt handling.

Måske den beskrevne proces med reparation af møbler kan forårsage en frygt for, at du ikke vil gå igennem alle trinene og gøre arbejdet færdig glimrende. Men du behøver ikke eskalere situationen også, selv om restaurering af møbler i hjemmet snarere omstændelig proces, men det er under kraften i enhver person, som er i stand til at håndtere små værktøjer. De vigtigste ting - bare for at gentage de operationer, der blev udført i løbet afmontering af møbler.

De vanskeligheder, der kan opstå i restaureringen af ​​møbler

Fjernelse af stoffet fra rammen, kan du se en ikke meget behagelig billede: træ komponenter rassohlis og holdt udelukkende af polstring, en eller flere fjedre dækket med revner og er ved at briste, eller blot en del af armaturet skal udskiftes. I dette tilfælde, for at reparere møblerne er måske ikke mulig, da ikke alle tilbehør kan købes selv i specialforretninger. I dette tilfælde er det nødvendigt at kontakte de selskaber, der deltager i sådanne reparationer, og tilbyde dem at erstatte eller sælge kun de dele, for at finde, at det blev et problem for dig.

Resten af ​​de særlige vanskeligheder under reparationen af ​​en favorit stol eller sofa puf skulle opstå. Burst trækomponenter kan limes snedker lim, fjerne skruerne, eller blot udskiftes. Sundries er også let udskiftelige forbrugsvare og sælges i enhver isenkræmmer. Det perfekte supplement til de behagelige sofaer og tæpper vil blive dækket, samt sengelinned http://ellinashop.ru/

Restaurering af bløde møbler: prisen på denne type operation kan variere og afhænger primært af omkostningerne til det materiale, du vælger til polstring. Men du bør være opmærksom på, hvad der er for dyrt stoffer, såsom læder eller en erstatning, kan øge sine udgifter til reparation, og dermed også lønomkostningerne vil være usammenligneligt større, sammenlignet med et tæppe. Så før du starter en reparation dine møbler, skal du beregne omkostningerne ved de materialer, der skal anvendes.

Rådet. For at beregne deres potentiale og magt korrekt, skal du sørge for at tjekke de forskellige workshops, der er fuldt ud i stand til at fortælle alle de hemmeligheder og nuancer af konstriktion. En revision af håndbogen på forsnævring i videoen, vil genoprettelsen af ​​polstrede møbler ikke længere være for dig nogle skræmmende og forvirrende proces. De vigtigste ting - præcis styret af rådgivning af mestre og gentage deres handlinger.

Vær ikke bange for at eksperimentere, og derefter dine møbler vil dekorere dit hjem og beundret af dine gæster. Restaurering af gamle møbler - ikke bare en undskyldning for at få det tilbage, men også for at ændre udformningen af ​​rummet.


Like this post? Please share to your friends: