Fastgørelse vægskabene til væggen

Alle moderne køkken sæt har i de fuldstændige overskabe. De tillader dig at spare plads, at have en god kapacitet. Beliggende i øjenhøjde, disse skabene er meget praktisk i drift, og de er altid fyldt med en masse ting, hvilket skaber en alvorlig belastning for de hængslede mekanismer. Derfor er det meget vigtigt at producere pålidelige og af høj kvalitet, skruer til kabinettet væg.

Soderazhnie:

 1. Valg af prøvebeholderen højde
 2. Eksisterende mekanismer sample frysere
  • monteringsplade
  • Møbler hængsler
 3. Udformningen af ​​skabet bagvæggen
 4. Sådan fastgøres skabet til væggen med en monteringsplade
  • forberedende arbejde
  • instrumenter
  • Hvordan at fastsætte skabet til væggen - trin for trin guide

Valg af prøvebeholderen højde

Før du begynder at montere overskabe på væggen, skal du vælge den rigtige højde for deres prøve. Den bestemmes på grundlag af det vigtigste kriterium - vækst køkken ejer. Den gennemsnitlige afstand på omkring 50-60 cm fra bordpladen til bundvæggen frysere. Ifølge statens standarder, denne værdi nå til det niveau på 45 cm.

I det tilfælde, hvor positionering hængende skabsrum kræves over køleskab eller på den høje ovn, så højden af ​​disse objekter og bestemmer det ønskede niveau af prøven kabinetter.

Eksisterende mekanismer sample frysere

Anvendelsen af ​​moderne fastgørelsessystemer tilbehør forenkler arbejde, som er forbundet med prøven af ​​køkkenskabe. Det giver dig mulighed for at fastsætte nogle fejl i anvendelsen af ​​mærkningen og øger styrken af ​​hele strukturen. I denne indsats vil det tage ganske lidt, og alt det arbejde kan gøres uafhængigt, uden nogens hjælp.
Til fastgørelse af kabinettet til væggen, for det meste anvendes specielt forberedt rack og en enhed kaldet en hitch.

Hængsel forsynet med en krog, som er monteret inden i kabinettet til sidevæggen og forbliver usynlig udefra.

monteringsplade

Den første måde er bindingen til monteringspladen.

Fordele ved denne metode:

 • alt det arbejde kan meget vel udføres af én person, så der er ingen grund til at støtte kabinettet, når du er færdig optælling. Dette forenkler opgaven, og tillader også at hænge frysere med stor nøjagtighed;
 • takket være de specielle justeringsskruer, kan kabinet layout ændres ved at gøre dem højere lavere, og er også tæt på væggen eller ud af det. Denne mekanisme tillader næsten præcist at justere kabinettet, det er ret vanskeligt, og under anvendelse af konventionelle hængsler og er ikke altid muligt;

 • på bussen til montering af kabinettet er specielt fremstillet kærve, hvorigennem let kan tilpasse sin længde;
 • alle nødvendige installation kan udføres, selv når køkkenet forklæde allerede er fastgjort;
 • Ingen grund til at bruge kantstenen for tilpasning;
 • ganske enkelt ikke kun spore montering, men også at demontere. Dybest set Hitch køkkenskabe, på en måde, på mindre end 1,5 timer.

ulemper:

 • primært de høje omkostninger ved hele sættet, som omfatter monteringsskinnen og hitch. Men det er ikke så alvorligt problem, da der som følge af at spare en masse tid;
 • en anden ulempe ved denne metode er, at på grund gabning af kabinettet til væggen i den øvre del lille frigang mærkbar.

Møbler hængsler

Den anden metode er mere overkommelige, men det vil tage længere tid, desuden brug for yderligere hjælp. Det sløjfer og fastgørelseselementerne skal anvendes.

Oprindeligt den øvre grænse bestemmes og anvendes til den vandrette linie langs længden af ​​alle skabe at suspendere påkrævet.

Så er niveauet bestemt af nøjagtigheden af ​​hendes ansigt (der er tilfælde, hvor resultatet er forvrænget på grund af ujævnt gulv).

På den resulterende linje angivne første punkt er et hul med et bor eller puncher og installerede fastgørelseselementer. Så kabinettet er taget, og midlertidigt suspenderet for at bestemme placeringen af ​​den næste armatur med absolut præcision. Det bør ikke være styret af kun én indridset linje, men den fladhed af kabinettet er nødvendig for at kontrollere niveauet.

Al efterfølgende proces er den samme. Når alle kabinetter er tilknyttet og deres positioner verificerede niveau, kan du fortsætte til sammensatte dem i polstring skruer indbyrdes. Den sidste fase af arbejdet er installationen forbinder dekorative gesims, som er skruet til den øvre base ved hjælp af skruer.


Nu bare hænge facader, installere hylder at se, om dørene fungerer korrekt, og om nødvendigt rette fejlen ved hjælp af justeringsskruerne. Hele denne proces kræver koncentration og god opmærksomhed, såvel som klog assistent, uden hjælp fra hvilket er temmelig vanskeligt at korrekt beregne den krævede afstand under lukkemekanismen.

Udformningen af ​​skabet bagvæggen

Fremskridt fra vægten vil afhænge af udformningen af ​​bagvæggen af ​​vægskabene.


I det første tilfælde bagvæggen er naglet på søm og har ingen fordybninger. Derfor, når fastgørelsen til monteringsbeslaget, vil den øvre del ikke passer stramt, og kabinettet vil skrånende. For at undgå dette bør være tilvejebragt i bunden af ​​kabinettet for fordybningen, som svarer til bredden af ​​monteringspladen. For at gøre dette, kan du søm en tynd skinne, eller til at beregne højden af ​​sin prøve, så han "kom" til køkkenet forklæde. I sidstnævnte tilfælde bør de skruer ske allerede i løbet af et køkken forklæde.

.bjæffe-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px vigtigt ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-lodret .yap-title-block__text {
font-size: 17px vigtigt ;!
}

I det andet tilfælde bagvæggen er fastgjort med fordybningen.

Denne konstruktion overskabe er mere praktisk, da det giver dem mulighed for ikke blot at hænge i overlap på køkkenbordet forklæde, men Butt. Men når du installerer frysere uden overlap, er det vigtigt, at forpladsen lå helt flad, så selv en lille forskydning straks hastet ind i øjnene.

Sådan fastgøres skabet til væggen med en monteringsplade

forberedende arbejde

 • Det er ønskeligt at have glatte vægge på linje;
 • hvis operationen udføres på køkkenhjørne, skal dannes af vægge vinkel være præcis 90 grader;
 • alt arbejde på den elektriske installation, placering afsætningsmuligheder for tegning af konklusionerne fra de øverste lamper skal udfyldes;
 • Det følger ligeledes straks at forberede væggen, som vil være hang kabinetter. Det skal males eller dækkes med tapet og forhånd at fastsætte et køkken forklæde. Da de etablerede garderobeskabe gøre, vil alt dette være yderst vanskeligt.

instrumenter


For at kvalitativt hænge køkkenskabe ved hånden, skal du have følgende værktøjer:

 • Drill - kan være elektrisk eller manuel. Det er nødvendigt at bore huller til skruer. Hvis du nødt til at arbejde på en støttemur, vil det have en boremaskine eller slag med denne funktion;
 • niveau;
 • roulette;
 • skruetrækker;
 • en hammer;
 • clamp - et hjælpeværktøj, som vil være påkrævet, hvis det ønskes, til at forbinde kasserne sammen at skabe effekten af ​​soliditeten af ​​hele strukturen;
 • hvis installationen udføres på ankeret, vil det være nødvendigt sootvetsvubschego skruenøgle størrelse;
 • og selvfølgelig, at behovet for at forberede det nødvendige antal skruer. At fastsætte partier af kabinetterne nødvendige skruer (som regel, producenter af komponenter af overskabe). Du kan løse dæk monteret på væggen får brug for skruer og plugs. Hvis det ønskes, kan du købe en speciel slips at sikre skabene til hinanden.

Hvordan at fastsætte skabet til væggen - trin for trin guide

I første omgang ved hjælp af justeringsskruer, der er nødvendige for at fastsætte krogene i midterpositionen. Efter at deres inderside er fastgjort på sidevæggene, således at krogen kigger ud kun 2-3 mm og kan frit cling fastgørelse bar.
Nu er du klar til at sprøjte mærker på væggen. Det bør være styret af de grundlæggende regler:

 • hvis placeringen af ​​overskabe afhænger af de store køkkenmaskiner eller høje genstande, så på det tidspunkt, hvor markup de helt sikkert brug for at sætte på plads;
 • ved en tilføjelse til den monteringsskinne, er det nødvendigt at vide på forhånd, om skabene installeret overlappende på køkkenbordet forklæde, eller er det tæt på ham;
 • fastgørelse strop skal placeres under den øvre kant af sektionen af ​​3-4 cm. For at beregne denne afstand er det nødvendigt at fastgøre stroppen på bagsiden af ​​kabinettet, så det vil blive monteret på væggen. Så vil det være tydeligt, hvor mange centimeter er forpligtet til at tage hensyn til ved anvendelsen af ​​den endelige markup.


Tager alle disse anbefalinger, med hjælp fra det niveau, anvendte to linjer, der starter fra køkkenet vinkel i betragtning. Af disse én linje viser den øvre kant af gardinskinnen, og den anden betegner overskabene.
Tip: For at bestemme den vandrette position af skabene er bedre at bruge niveau, og ikke måle afstanden fra loftet eller gulvet, som kan opstå en konsekvens af fejl. Selv om der er tillid til, at loftet eller gulvet glat nok, ikke risikoen værd, ellers er du nødt til at gentage alt det arbejde fra bunden.

Top kantstrimmel presses mod de præparerede mærkningslinier (Lav) og gøre det nødvendige antal karakterer for fastgørelseshul.

Hvis væggene er massive og har en god bæreevne, er det muligt at opdele skinnen i små stykker på 15 cm, og hver et sæt på de steder, hvor krisecentre er placeret. Men hvis der er bare den mindste tvivl om styrken af ​​væggene, er det ikke nødvendigt at opdele skinnen, men tværtimod er mere modstandsdygtige over for at ordne det til et større antal skruer.

Endvidere kan en vis bore diameter, i væggen pænt gøres lille hul for at installere rack. Nedenfor har vi anført nogle grundlæggende retningslinjer:

 • man kan ofte støder på sådan et problem, når de i begyndelsen af ​​bore boret som det springer. For at eliminere dette ubehag små fordybninger er lavet i bore- område. De er lavet ved hjælp af en hammer slag på piercer eller ved sit fravær, i robust søm;
 • hvis under boring væggen smuldrer, så at starte er at lave et hul lidt mindre diameter, og derefter udvide sin bore størrelse. Således viser det sig langt mere omhyggeligt;
 • at måle dybden af ​​boringen, er taget høstet dyvel anvendes til at bore og nøjagtigt lagret ønskede afstand. Hvis hullet allerede er blevet gjort, og det var den tur hammer stikket ind i det, er du nødt til at sørge for, at dybden er tilstrækkelig. Alt for dybt hullet vil gøre jobbet ubehageligt;
 • i betonvæggen hårdt nok til at bore et hul, selv under anvendelse af en boremaskine med pobeditovym spids. Derfor, i fravær af stemplet behøver ikke stærk par piercer hammerslag;
 • under arbejdet, bør der lægges særlig vægt på steder, hvor ledninger passerer.

Derefter huller drives præcist dyvler og lukkeanordning installeret på monteringsskinnen. På det, med hjælp fra prøven, monteret kabinetter. Deres status er reguleret ved hjælp af skruer, som er udstyret med hængslede mekanismer.

For at skabe effekten af ​​kabinettet i væggen nødt til stramt forbinde dem med hinanden. For at gøre dette, de har brug for at fastsætte de klemmer i par, startende fra hjørnet af kabinettet. For ikke at ødelægge deres overflade, bør sætte et træ kile ind mellem kabinettet og klemme.

Dernæst bores et hul intersektionel kobler tilsluttet mellem kabinetter. Ved boring igennem til spånplader, ofte tilhugget.

For at undgå dette problem, skal du anvende en af ​​følgende to metoder:

 • på steder, hvor kommer boret, er det nødvendigt at kraftigt tryk ned et stykke træ (den tykkere, jo bedre);
 • oprindeligt boret et fint gennemgående hul og derefter bore den ønskede diameter, den ekspanderer på begge sider.

I denne montering overskabe komplet, er det fortsat kun at installere hylder, sikre døre og justere dem med de skruer, der er på hængslerne.


Like this post? Please share to your friends: