Sådan udstyre udendørs køkken med deres egne hænder

Mange ejere af forstadsområder, de ønsker at forbedre. Hertil kommer, at i den varme sommer periode er det ganske vanskeligt at håndtere mad madlavning på stedet, især lukkede. For høje temperaturer og mangel på ordentlig ventilation, kan du også nemt tilføje varme fra komfurer og ovne. Under sådanne omstændigheder, den smukke halvdel af menneskeheden ikke kun for at lave mad, men bare ikke ønsker at blive længe. Hvorfor i dette tilfælde ikke at bygge en sommer køkken i landet?

Indhold:

 1. Forms sommer køkkener
 2. Beliggenhed sommerkøkken
 3. Fundamentet for en sommer køkken
 4. Vægge til en sommer køkken
 5. sommer køkken tag
 6. Installation ovn grill
 7. Efterbehandling sommer køkken

Forms sommer køkkener

Til madlavning, såvel som dens modtagelse der er mange muligheder for sommer køkkener. Men i betragtning af graden af ​​åbenhed i køkkener, er de delt op i to typer. Denne indendørs og udendørs sommer køkken. Lad os tage et kig på dem mere:

 • Åbent køkken. I mangel af en sommer køkken væg visuelt effekten af ​​frihed. De vigtigste dele af rummet er følgende punkter: køkkenmøbler, vask og komfur til madlavning. De vigtigste fordele ved det åbne køkken er det perfekte ventilation og ingen varme om sommeren. Dette køkken Komplekset består af et fundament lavet af sten, køkken og trækonstruktion. Taget er normalt lavet på anmodning fra ejeren. Der er tilfælde, hvor ikke gjorde et pass for komplet privatliv med naturen. Når byggeriet på grunden køkken uden tag det er normalt installeret under et træ med en enorm krone.
 • Lukket køkken. Sådanne komplekser er meget lig en normal lille hus. Lokalerne i en sådan konstruktion er normalt bruges hele året rundt. Op til at blive brugt som indkvartering for gæster, lodgen eller den mest almindelige spisekammer. Normalt lukket køkken opføre gipsvæg, paneler eller krydsfiner. Hvis du stadig ønsker at skabe en mere robust konstruktion, som vil tjene i mange år, er det nødvendigt som et materiale til konstruktion for at tage mursten, beton blokke eller sten.

Beliggenhed sommerkøkken

Det første skridt er at vælge et sted at bygge en sommer køkken, omhyggeligt at følge vores anbefalinger:

 1. Beliggenhed sommerkøkken på sin gård blev valgt under hensyntagen til den bekvemmelighed for at fodre hende alle forsyningsselskaber (vand, kloakering og elektricitet). Normalt er dette sted er i nærheden af ​​huset, da alle rør til levering af fødevarer er ikke vigtige ressourcer til at gennemføre langt.
 2. En vigtig parameter er, at den udendørs køkken skal være placeret så langt som muligt fra toilettet, Barnyard og kompost gruber. Ellers måltid kan blive beskadiget på grund af nærheden af ​​disse objekter og utålelig lugt.
 3. Hvis du vælger at bruge i opbygningen af ​​køkkenet træ eller andre brændbare materialer, er det nødvendigt at placere opførelsen af ​​andre bygninger i en afstand på mindst 10 meter.
 4. Desuden er køkkenet normalt installeret nær kælderen eller over det. Dette er en god mulighed, som du meget hurtigt kan komme ud af kælderen og sætte de nødvendige produkter til kogte her er konservering.
 5. Dit køkken kan være placeret under taget af træer, plus varme sommer varmen i brændeovne i køkkenet - en farlig tandem, hvorfra du vil være i stand til at beskytte sig selv på denne måde, vil intet hæmme din lange ophold i nærheden af ​​brændeovnen. Hvis du stadig ikke har på området for høje træer, skal du orientere vinduer på nord og øst, med henblik på at reducere direkte sollys ind i rummet.
 6. Hertil kommer, at variant af opførelsen af ​​huset med sommerkøkken, så sidstnævnte vil have huset støder op til væggen. Kun nødt til at bygge et skur, som du ønsker at beskytte mod regn. I dette tilfælde er det meget enkelt og let kan forbindes med sommerkøkken af ​​kommunikation på et lavt forbrug af midler.
 7. Opførelsen af ​​sommerkøkken på terrassen er bare den bedste løsning, men på samme tid dyrt.

Fundamentet for en sommer køkken

Så stedet for en sommer køkken vælger, design defineret, gå videre til konstruktionen, og begynde med opførelsen af ​​fundamentet:

 • Før opførelsen af ​​basen er nødvendigt at forberede jorden, det vil sige at gøre det glat. Giver også en lille hældning, så godt kunne gå i regnvand.
 • Hvis du ønsker at opsummere kommunikation, er det gør lige nu.
 • Hvis du beslutter at gøre det udendørs sommer køkken, det vil sige uden for murene, er der ingen grund til at lægge fundamentet, og kræver en simpel platform for det. Til disse formål er det ser pit dybde på 15 cm og derefter genfyldt med sand. Sådan komprimeret sand pude, på toppen af ​​det lagde grunden etage (mursten, boards, flisebelæning).
 • Større fonde gøre til stationær sommer køkken eller en sommer køkken med en veranda, som vil bestå af et grønt område og er bygget af mursten og sten.
 • Som regel under sten og mursten køkken gør en strimmel fundament. Hvis køkkenet er et træ skelet, bør grundlaget være kolonneformat på sten eller mursten indlæg.
 • For at gøre grundlaget for enhver form for plan du opmærkningen fjernede jorden til en dybde på 50 cm. Så, i bunden af ​​gruben placeres pude af sand, bør tykkelsen af ​​hvilke være tæt på 15 cm. De resterende 30 cm hug nødvendige fundament for din sag.
 • Efter opførelsen af ​​betonfundamenter skal gøre arrangement af gulvet. Primært mellem fundament vægge fremstillet af sand pude med en tykkelse på 10-15 cm. Efter vædret sand dens hældt lag af murbrokker, som stampes og derefter hældt cement.

Vægge til en sommer køkken

Til konstruktion af en sten eller mursten køkken får brug for de færdigheder og viden af ​​murværk, som opførelsen af ​​sommerkøkken er ikke anderledes end alle andre opbygning af vægge:

 • Når du bruger almindeligt praktiserede murværk mursten i en mursten eller halv mursten.
 • Meget lettere og hurtigere tid til at opbygge en sommer køkken af ​​en ramme lavet af træ og beklædt med brædder. I dette tilfælde er den bærende konstruktion er en ramme (bestående af massivt træ eller tømmer) og ikke væggene.
 • Alle dele af rammen er fastgjort til hinanden med skruer. Det er nødvendigt at være særlig opmærksom på forbindelsen til fundamentet stråle struktur. De udføres med hjælp af metaldele.
 • Efter installation rammen videre til sin kappe både den ydre side (20 mm) og den indre (brædder, paneler eller gipsokortonom).
 • En af de faser af opførelsen af ​​sommerkøkken er at installere Windows. Under installationen af ​​vinduet boksen skal placeres i den mest tætte i døråbningen. Til dette formål normalt bruger silikonepakninger. Du kan også indsætte store vinduer (gulv til loft), hvis design giver udekøkken.

sommer køkken tag

Nu er det tid til at tænke over, hvad der vil være taget af din sommer køkken:

 1. Med opførelsen af ​​sommeren køkkenet er meget populær gavl tag. Til gengæld kan en sådan tag være plan og uni-directional.
 2. Hvis dine planer for brug af køkkenet og ind i kolde årstid, er det nødvendigt at give en varmeisolerende lag (fx polystyren) i opførelsen af ​​tag pie.
 3. I den afsluttende fase af designet dække tagdækningsmateriale, hvorvidt skifer eller flise.
 4. Hvis du har en udendørs sommer køkken i form af en platform, er det muligt at handle anderledes og gøre en baldakin. Til dette rack af træ og metal tremme stack, som efter overtrukket tagmateriale, såsom fiberglas, polycarbonat og andre materialer bestemt til disse formål.

.bjæffe-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px vigtigt ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-lodret .yap-title-block__text {
font-size: 17px vigtigt ;!
}

Installation ovn grill

Mange tror, ​​at den vigtigste egenskab af sommeren køkkenet er ovnen. Det kan være af to typer - konventionel tilberedningsovnen og grill.

 • Til fremstilling af daglige mad almindeligvis anvendes konventionelle gas eller el-plader. Men ofte kan du møde fans af eksotiske brændeovne, som spreder en sådan struktur ildfaste sten. Med denne ovn er der en betydelig besparelse, men samtidig er der stor risiko for brand. I dette tilfælde anbefales det at udstyre ventilationssystemet korrekt.
 • For nylig populær sommer køkken med grill. BBQ er en enhed med elektroniske indretninger til madlavning på gløderne af grøntsager, kød og andre produkter. En aktuator ved hjælp af elektricitet eller gas. Selve ovnen grill er meget lig en pejs med skorstenen rum, som normalt er på det menneskelige taljen. Ved installation grillen er nødvendigt at installere hætten, som vil udføre den funktion af output varme og røg korrekt. Også en sådan konstruktion kan have en anden konfiguration afhængig af madlavning (vulgaris komfur eller ovn, grill eller grill, køkkenbordet, sted til træ og opbevaring ware).

Efterbehandling sommer køkken

Så du har bygget en sommer køkken, nu er det små - at gøre øjet tiltalende overflade:

 1. Sommer køkken design skal være egnet til alle bygninger på din jord plot. Det er ønskeligt, at alle bygninger i dit område var lavet af det samme materiale, og i én farve.
 2. Sommeren Køkkenet er normalt gulvene lavet af træ (pladetykkelse op til 30 cm.). Den trægulv, som er pænt lagt, og mens lakeret, er vi ikke værre end parket. Hvis du ikke kan lide udseendet af et trægulv, kan det dækkes med linoleum top. Gulv sommerkøkken meget ofte dækket med fliser.
 3. Lofter er hylstre i et køkken boards (tykkelse 20 cm) plastplader kan også gipsplader. Derefter drywall shpaklyuyut yderligere blege eller farve, og pladen behandles med lak.
 4. På din anmodning udarbejdet køkkenet vægge. Smukt vil se gipsvæg eller paneler, som er malet i din foretrukne farve. Og du kan bruge en mere farverig materiale - dekorative sten eller mursten.
 5. Vær sikker på at sætte vasken og køkkenbordet, bord og stole, baseret på fotos fra sommeren køkkenet kataloger og internettet.
 6. Desuden kan det indre af sommerkøkken være dekoreret med forskellige originale Bagatelles tekstiler, puder, vaser, udskårne indretning. Kig gode bjælker og tværbjælker, som ved første øjekast dekorative, men også fungerer som bærende strukturer til tag.

Så hvis din udekøkken vil blive placeret korrekt og godt bygget, vil du være behageligt at lave mad i det fri, og dette sted vil blive en favorit for dine børn og gæster.


Like this post? Please share to your friends: