Behandling Have mod skadedyr: funktioner forår behandling

Spring varme vækker alt liv fra dvaletilstand, herunder insekter skjult i vinteren under de nedfaldne blade i jorden eller under bark af træer. På dette tidspunkt, er det tid for gartnere hårdt arbejde. Før anlægget endelig vågner op, er du nødt til at rense haven for planteaffald, fjern dækslet i tide til at foretage de nødvendige vaccinationer, sundhed og formativ beskæring og podning. Men det vigtigste er at bevare sundhed og skønhed af gartneriafgrøder og forventer en rig høst af bær og frugt, er det nødvendigt at beskytte træer, buske og jordbær plantning af skadelige insekter. Artiklen fokuserer på behandlingen af ​​foråret haven.

Indhold:

 1. Kemisk behandling Spring Garden
 2. Have Behandling mod skadedyr i foråret biologiske midler
  • Opskrifter afkog og infusioner til behandling af haven i foråret
 3. Funktioner foråret behandling af frugt og -buske
  • Skadedyr af frugttræer i foråret
  • Behandling af buske
  • hindbær Behandling
  • Behandling jordbær senge
  • Spring beskyttelse af prydplanter
  • Spring desinfektion af drivhuse

Kemisk behandling Spring Garden

Desværre har vi erkendt, at effektiviteten af ​​brugen af ​​kemiske behandling til haven meget højere end ved brug af folkemusik retsmidler eller besværlige indsamle larver og biller manuelt.

 • Den gode effekt for ødelæggelsen af ​​skadelige insekter giver en to-enkelt forår sprøjtning gartneri beplantninger. Den første have behandling udføres før blomstring. For at gøre dette, kan du bruge malathion eller KELTAN. Efter 10 dage, så snart træer og buske ottsvetut, er behandlingen gentages. Det er også muligt at bearbejde have og andre toksiske midler, for eksempel, "Marshal", "Nero", "Decis".

 • I læsioner træer og buske svampesygdomme, og også for at forebygge sådanne sygdomme anbefaler fjeder treat kobberholdig opløsningsformulering have - Bordeaux-blanding "Homa" eller "Oksihoma". De kobberholdige stoffer, brug ikke oftere end en gang om året, enten i foråret eller i efteråret efter fjernelse af afgrøden.
 • Fordelene ved at anvende kemikalier (pesticider) Have behandlingen er deres hurtige indsats og varighed tidsbesparende effekt. Hertil kommer, tre uger komplet nedbrydning af kemikalier sker ved en behandling dag. Derfor er faren for begivenheden til fremtidig høst udelukket.
 • Men i dette nummer avlerne bør udvise ekstrem forsigtighed og præcision til at udføre producentens anvisninger om brug af eventuelle kemiske midler. Efter alt, med overdreven begejstring for kemi i haven, kan du skade dit helbred og planterne selv.
 • For at undgå ubehagelige konsekvenser fra mulig kontakt med kemiske opløsninger, med haven spray, sørg for at bruge en respirator eller gaze, handsker og beskyttelsesbriller. Overholdelse af behandling vilkår, dosering og sikkerhedsmæssige foranstaltninger, der anbefales af producenten, vil garantere, at haveplanter efter forarbejdning bevarer deres vitalitet og menneskers og dyrs sundhed, vil ikke være noget at true.

Have Behandling mod skadedyr i foråret biologiske midler

 • Den stigende popularitet blandt gartnere erhverve midler til ødelæggelse af skadelige insekter ved hjælp af biologiske organismer: bakterier, vira, svampe og mikroorganismer i jorden - biologiske lægemidler. Selv om effektiviteten af ​​disse midler er lidt lavere end for pesticider. Men disse stoffer er mere miljøvenlige.
 • Spring forarbejdning havebrug beplantninger gennemføres biologiske "fitoverm", "Aktofitom" eller "barriere". Sprøjtning udføres to gange: første gang, længe før blomstring, den anden gang - når hævede blomsterknopper.

Flow Tabel phytoverm

 • En lang tid - lang tid, da de kemikalier, der dræber skadedyr, var der ingen spor af de mennesker brugte afkog og infusioner fra planter, der har en afskrækkende virkning på skadelige insekter. Det er også et middel til biologisk plantebeskyttelse.

Opskrifter afkog og infusioner til behandling af haven i foråret

Gartnere, der ikke ønsker at beskæftige sig med kemi, foretrækker at beskytte din haveplanter tinktur og afkog udarbejdet af populære opskrifter:

 • I en halv liter glasbeholder anbragtes hvidløg, præformalet på en processor eller ved hjælp af kværn. Dækket krukke med vand og insistere på et mørkt sted. En uge senere, indholdet af filteret til en anden glasbeholder og tæt lukket. Til behandling af planter i en spand vand sattes 50 g infusion.

 • Spray bær kamme kan anvendes infusion af rødder og urter mælkebøtter, fordelen ved foråret er altid fuld. Spand vand opvarmet til ca. 50 °, som er tilføjet ca. 300 g knuste mælkebøtter og insistere ca. 3 timer. For at forstærke effekten, der kan du tilføje et par kviste af celandine. Bucket har brug for noget til at dække, så den køler ned lidt længere. Spray infusion filtreres.
 • at lave mad infusion tobak Det vil være nødvendigt 250 gram tobak støv, som sættes til en spand vand. Blandingen insistere på ca. 2 timer og derefter filtreret. For bedre vedhæftning til overfladen af ​​bladene sættes til infusion af 40 g mørk sæbe.
 • Decoctions af kartofler og tomater toppe hjælpe med at bekæmpe bladlus, spindemider, larver, æblevikler plodozherkoy og andre skadedyr af træer og buske, sprøjtning udføres efter blomstringen. Til fremstilling af værktøj skal omkring 1 kg tørrede kartoffeltoppe eller tomater. Sparsommeligt gartnere til foråret høst sprøjtning toppene i efteråret. Hun sættes i en spand vand, 3,5 - 4 timer insisterer, og så bring i kog ved svag varme i en halv time i kog. Næste bouillonen filtreres gennem osteklæde.
 • Infusion af sennep pulver anvendes til sprøjtning efter blomstring af frugtplanter mod larver, bladhvepse, møl, codling plodozherki. Halv kop sennep pulver 2 dage gennemvædet med en spand vand. Derpå infusionen filtreret. For sprøjtevæske skal fortyndes 2 gange med vand.
 • tør bynke afkog anvendes til frastødende bladlus, møl, stikkelsbær møl, larver og andre insekter sugekop. Tørt bynke kan købes på et apotek eller forberedt i efteråret. I halvdelen en spand vand koges i 15 minutter, 1 kg tørt græs, derefter afkølet og tilsat infused hønsegødning (1 kg gødning pr dag infused 3-4 liter vand). Blandingen blev filtreret og fyldt op til et volumen på 10 l.

Funktioner foråret behandling af frugt og -buske

Skadedyr af frugttræer i foråret

 • Foranstaltninger til beskyttelse af pære, æble og andre frugttræer udføres i etaper. Den første etape i marts krone danner kufferter og oprenset fra lav og gamle kortikale knuder. Hvis fundet under barken rådne, så det sted, der skal behandles rengøres med en skarp kniv til at sunde træ og smurte Vitriol og haven banen. Ligeledes modtager detektion insektlarver i hi i revner under barken.
 • Samtidig ren og løsne træstammer, er træerne sprøjtet med kemikalier, kalk kufferter for at undgå solskoldning. Som det beskyttende agent, kan du bruge "Oleokupritom" betyder at dræbe overvintrende insekter (bladlus, sugekop, flåter, mider, skjoldlus).

 • I april, hvor knopperne begynder hævelse, kufferter bundet indfangning zoner til fangst møl og æbleblomst billen, og træerne sprøjtes, for eksempel "Benzofosfatom", som er en kontakt insekticid. Virkningsvarigheden er omkring en måned. Dette stof er næsten ikke skadeligt for bestøvende insekter.
 • Under udfolde enhver medicinsk behandling er stoppet. Så hvordan kan lide bestøvende insekter. På dette tidspunkt skulle være agro-tekniske foranstaltninger: radrensning og lugning nær tønde kredse.
 • Når træer ottsvetut er den tredje sprøjtning udføres mod skadelige insekter ved anvendelse af biologiske eller kemiske stoffer.

Behandling af buske

 • Ribsbuskene og stikkelsbær i haven begynder at vågne op tidligt frugttræer. Derfor er det tilrådeligt at første proces er buske. Før du bruger kemikalier, først gøre sanitære beskæring og formning. Samtidig afslører grenene inficeret sesiidae - dvs. gren med en sort hjerte, såvel som de tørre kviste, slog opløbet møl. Patienter skære grene til jorden, og er forpligtet til at brænde.

.bjæffe-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px vigtigt ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-lodret .yap-title-block__text {
font-size: 17px vigtigt ;!
}

 • Det er også nødvendigt at fjerne de hævede nyrer, som er placeret Cecidophyopsis Ribis. Den gode effekt til bekæmpelse af skadelige insekter giver et varmt brusebad fra en vandkande (til + 70C). Denne procedure bør underkastes buskene indtil hævelsen af ​​knopper og blade.
 • Når sneen smelter, til muld træstammer ønskelige skjule tagmateriale eller en sort film, præ-clearing det sidste år af blade og jord proryhlit under buske. Dette gøres med henblik på at lukke skadedyr og deres larver opstå ud af de øverste jordlag. Alle de gamle løv brænde. I slutningen af ​​blomstringen ren læ.
 • Før blomstrende blomst buske blev sprøjtet med kemiske eller biologiske midler til at dræbe mider, bud møl, bladlus og andre insekter.

 • Hvis buskene overholdes vortelignende vækster, det vidner om nederlag akacie Coccidae. Larverne af denne skadedyr komme ud de betingelser, som hunnerne under opbygningen æg, de lever af plantesaft. I svære tilfælde kan dø busk. Disse buske i det tidlige forår er det tilrådeligt at behandle nitrofen.
 • Buske påvirket antrakose - fungal sygdom, hvor der er en for tidlig bladtab af blade brunlig, hvilket i høj grad svækker planten i det tidlige forår behandles med kobberholdige lægemidler.
 • På tidspunktet for forekomst af de knopper buske behandlet "Aktelikom", "Aktar" eller "fitoverm". Arrangementet vil reducere antallet af solbær galmyg, opløbet mide, sawfly og andre skadedyr.
 • Ved afslutningen af ​​blomstrende bærbuske behandlet med 0,5% opløsning af urinstof for at forhindre svampesygdomme. Og bladlus, mider, spire myg og andre skadedyr kæmper med at bruge biologiske produkter og infusion tobak.

hindbær Behandling

Den mest almindelige skadedyr hindbær hindbær bille er overvintrer i jorden og kravle ud til ydersiden til midten af ​​maj. Hvis du ikke holder en fjeder behandling af hindbær, derefter ganget bille larver make bær Worms. Betydeligt reducere udbyttet af hindbær og hindbær kan edderkop mide.

 • For at kontrollere skadedyr i foråret skal være omhyggeligt fjerne alle de tørre blade under hindbær buske og proryhlit jord. Du bør også skære brudte og svage skud, forkortet de øverste 10 - 15 cm.

 • Så snart skuddene begynder at svulme nyrerne, buske behandles med en opløsning malathion fremstillet i overensstemmelse med instruktionerne. Du kan bruge "Aktelikom" eller andet biologisk produkt. Også hindbær biller indsamlet og manuelt zappe dem på en seng af filmen. Buske påvirket og spotting anthracosis, Bordeaux-blanding sprøjtes.
 • Når knopper vises, kan du drys hindbær infusion af rejnfan. Til fremstilling 500 g ladning af tør planter og hældt en halv spand vand. 2 dage senere infusionen koges i en halv time og derefter filtreret. Derefter fortyndet med den samme mængde koldt vand og rigeligt sprøjtet landing uden at glemme at behandle jorden.

Behandling jordbær senge

 • Ridge med jordbær skal renses fra det sidste års blade og ukrudt, så god proryhlit. For at undgå botrytis plantning skal være godt ventileret, så i foråret, de har brug for at tynde ud ved at fjerne dårlige overvintret svage buske. Hvis du ikke foretager disse tekniske foranstaltninger, skyldes gråskimmel kan miste op til 30% af afgrøden, især i den våde sommer.

 • Erfarne jordbæravlere anbefaler kaste vand opvarmet til ca. 65 ° C ved tilsætning af nogle få krystaller af kaliumpermanganat. Opløsningen skal være lyserød. Vand skal hælde et krus til centrum udløb. Denne behandling reducerer antallet af spindemider og snudebiller betydeligt. Med rådne, bladplet, kan meldug håndtere sprøjtning buske Bordeaux blanding.
 • I april, med fremkomsten af ​​unge blade, jordbær behandlet "Aktofitom" eller "fitoverm" at dræbe spindemider. Og når de begynder at danne blomsterknopper kæmper med snudebiller, blade ruller og sawflies ved hjælp af "Antitlina" tobak afkog eller infusion af mælkebøtter.

Spring beskyttelse af prydplanter

 • Perennial prydbuske, der pryder haven, også brug for beskyttelse mod skadedyr og sygdomme, samt andre gartneriafgrøder. Derfor er listen over foråret arbejde i haven i forhold til prydplanter er det nødvendigt at gøre det muligt at fjerne vinteren husly, renset jord fra gamle blade, sanitære og formativ beskæring, behandling med et kemisk eller biologisk.
 • Mens ikke opløses nyre planter påvirkede skurv, spotting, sortråd eller kræft behandles med Bordeaux-blanding, kor eller andet præparat med kobber. Imod overvintrende skadedyr Buske kan sprøjtes med stoffet №30, fundazol eller karbofosom.
 • For at redde den fra rodbrand og andre sygdomme pære blomster, de er gennemvædet med en løsning eller fundazol fitosporin.

Spring desinfektion af drivhuse

 • Drivhuse er også forpligtet til desinficeres, præ-clearing dem fra sidste års afgrøderester: halm forkælet frugter og ukrudt. Garter materiale, der anvendes i sidste sæson, er det bedre at brænde så i det stykke sejlgarn og reb, patogener kan overvintre på indsatserne og skinner.
 • Det næste skridt er at vaske den indre overflade af drivhuse sæbevand med en børste og derefter skyllet med rent vand fra en slange. Wooden rack, bjælker og hylder bør behandles med en opløsning af blegemiddel.

 • Et par dage før omplantning behov for at gennemføre gasning drivhus svovl brikker. Denne dekontaminering foretages bag lukkede døre og sprosser. Brikker er anbragt på en metal-fod og sat i brand. Mængden af ​​svovl brikker beregnet efter fabrikantens anvisninger afhængigt af omfanget af drivhuset. 4 dage efter svovl gasning drivhus godt ventileret.
 • Som et resultat, fjederen drivhus desinfektion signifikant nedsætter risikoen for svampesygdomme og læsioner afgrødeskadedyr.

Like this post? Please share to your friends: