Hvordan til at plante druer: trin for trin guide

Planlægning plantning druer på sitet, er det nødvendigt at tage hensyn til en række funktioner i denne proces. Efter alt, for at samle den første høst i et par år, er det nødvendigt ikke blot at vælge en sort, der er ideel til terrænet, men også at udvise rettidig omhu, under hensyntagen til alle dens funktioner.

Indhold:

 1. Hvor er bedst at plante druer?
 2. Det bedste tidspunkt for plantning druer
 3. Hvordan til at plante druer derhjemme
  • Forberedelse kimplanter til plantning
  • Landingen af ​​druer i sort jord og ler
  • Plantning i sandjord
  • Plantning vegetative kimplanter
  • At plante druer i foråret
  • Hvordan til at plante druer i efteråret
 4. Generelle regler for plantning druer
 5. Hvordan til at plante druer. almindelige fejl

Hvor er bedst at plante druer?

At vælge de bedst egnede steder til plantning druer bør ikke kun fokusere på det æstetiske udseende af haven, men også behovet for planten for dens udvikling af de mest komfortable, og vigtigst af alt - produktivitet. Så før du køber planter for fremtiden for vingården skal lære om det et par kendsgerninger.

 • Druer - en flerårig plante, så du har brug for en meget ansvarlig, og vigtigst i forvejen, skal du vælge landing spot for ham. Det er vigtigt at tage hensyn til de biologiske karakteristika udvalgte sorter, for yderligere at maksimere produktiviteten.
 • Et andet forhold til at vide om druer - er afvisningen af ​​skyggefulde steder. I lyset af dette er det nødvendigt at vælge den syd eller vest sideparti, samt undgå landing ved siden af ​​høje træer.
 • Stort set alle varme-elskende druesorter og ændringer i temperatur kan ikke tåle vintersæsonen. Det er derfor nødvendigt så omhyggeligt som muligt at vælge det område, et sted, hvor den er beskyttet mod stærk vind og lave temperaturer. Den mest hensigtsmæssig i dette tilfælde, for anlægget vil være udstationering nogle af væggene af hovedbygningen og til husholdningsbrug bygninger. Sagen er, at i løbet af dagen væggen i et vist omfang, opvarmes af solen, tillader dem at give overskydende varme vin natten. Derudover et sådant arrangement accelererer kraftigt timingen af ​​bær modning. Hvis der er et spørgsmål, som er bedre at plante vinstokke, bør valget gives regionaliserede frøplanter.

 • Med hensyn til behovet for en bestemt type jord, i denne henseende, ganske uhøjtidelige druer. Alligevel er der en vis nuance - yield forskellige kimplanter, plantede den i den frugtbare men stenede jordtype. Dræning kvalitet jord forhindre en sådan stagnation af fugt, som fremmer overmætning af jord og kalk salte. Alt dette kan have en negativ effekt på druerne.

Det bedste tidspunkt for plantning druer

 • Efterår og forår sæson ensbetydende velegnet til udplantning af unge vin frøplanter i jorden. Siden slutningen af ​​april til midten af ​​maj produceret plantning kimplanter af enårige, træagtige kuffert med allerede. Men med udgangen af ​​maj og hele i juni kan plantes grøn vegetativ vin.

 • Med hensyn til efteråret plantning af frøplanter, er det normalt udføres mellem oktober og før den første frost. Teknikken har næsten ingen forskelle fra forårssæsonen, med undtagelse af den omhyggelige beskyttelse af unge druer fra pludselige ændringer i temperatur. Typisk er denne drue overtrukket tørv, savsmuld eller nåle.

Hvordan til at plante druer derhjemme

Forberedelse kimplanter til plantning

Selvfølgelig, for plantning kimplanter er egnede kun sunde druer. Hvordan kan jeg tjekke det? Der er flere faktorer, der indikerer kvalitet.

 • Basal afsnit af de unge frøplanter må nødvendigvis være hvid. Hans brune nuance indikerer den manglende tilpasning af flugt.
 • Den årlige proces bør være moden med lysegrønne snit.
 • Passende sætteplante skelne tætte knopper, der ikke falder fra, når rørt let.

Disse regler er velegnet til udplantning druer jomfru, selvom han mere uhøjtidelig.

Før du plante de vinstiklinger, er det nødvendigt at udføre deres forberedelser til landing:

 • bund stilk skæres for at efterlade de første 1 cm til nyre og ca. 2 cm over toppen;

 • i løbet af de næste 24 timer, skal de planter blød i en vandig opløsning med en spiseskefuld honning at forbedre yderligere vækst;
 • efter processen med neddypning stiklingerne omhyggeligt tørret og paraffin. Dette vil kræve liter, som blandes til 15 g voks og harpiks, 300 g paraffin og vand. Blandingen skal opvarmes, omrøring forsigtigt. Stiklinger kan paraffin alene eller i flere stykker, for at de dyppes i den øvre del af den fremstillede blanding, og derefter i en beholder med koldt vand. Under proceduren behandles ikke mere end 6 cm drue kimplanter;
 • i tillæg til den regelmæssige trimning og forarbejdning, de unge frøplanter af druer brug og præ-hærdning proces, før egentlige plantning i jorden. Ellers kan de få betydelige skader i direkte sollys;
 • inden for en uge af vegetative planter holdes under en baldakin eller i den tætte skyggen af ​​træerne. Så omkring 10 dage under naturligt sollys. Som for kimplanterne der blev dyrket under dårlige lysforhold og i strid med temperaturen regime - for deres akklimatiseringsperiode blive forlænget med 1,5 gange. Deres udseende har en mere aflange skud og blade er lysegrønne;
 • Unge frøplanter af druer, der ikke har været underkastet en korrekt hærdning og er plantet i åbent terræn i det tidlige forår, reagere på sådanne vilkår, som tidlig indtræden af ​​efteråret. Resultatet er at stoppe vækst, og vækst af træet tager form - på den måde at forberede den påståede sætteplante vinter. Det er ikke afgørende for planten. Da tættere på midten af ​​juni, disse frøplanter genoptage aktiv vækst og udvikling.

Landingen af ​​druer i sort jord og ler

Proceduren for landing af druer i sort jord og ler.

 • Under forveddet kimplante fremstillet reces 80 cm dybe og 80 bred.
 • Bund blanketed næringsstof lag, tykkelse - 25 cm Dens sammensætning indbefatter 10 skovle humus blandet med frugtbar jord.. Efter omhyggelige stampning dette lag er coatede gødninger i forholdet: 300 g kaliumchlorid gødning såsom superphosphat nummer 3 liter træaske. Dette lag er også blandes med jorden, og er foret i tykkelse - 10 cm 5 cm følgende foret med kun jorden .. Efter afslutning af alle manipulationer bør forblive i recessen 50 cm.

 • Det næste skridt bliver at danne en mindre forhøjning i centrum af fordybningen. I midten er indsat og sætteplante rødder er jævnt fordelt. Grape hældte frugtbar jord (sort jord eller ler) til en gevinst niveau. Kimplanter spirede stiklinger fra trunkeret vertikalt lagt, men forekomster af længere end 25 cm bør plantes på en let hældning.
 • Efter kimplante installeret, og alle de tidligere faser blev omhyggeligt vædret, jord vandes to - tre spande vand. Efter delvis tørring toplaget løsnet lidt til en dybde på ca. 10 cm.
 • I fremtiden druerne vandes to gange med et interval på to uger. Så igen løsnede jord og muld.

Tip: Hvis du ønsker at plante vilde druer (pigens), alt er meget lettere. Bedst af alt, overlever han efteråret. Det er nok til at skære vinstokken enhver længde uden rødder. Sæt det fladt på jorden og prikopat grobund, således at alle processer (blad) dukkede op på overfladen. Efterfølgende fra hver sådan blad begynder at vokse op selv vin. I efteråret er nok regn, så vanding er nødvendig for at gøre kun efter behov.

Plantning i sandjord

Hvad er forskellen på at plante vinstokke i sandet jord, hvis vi sammenligner denne proces, såsom ler eller sort jord?

 • Sagen er, at ved lave temperaturer, sandjord fryser hurtigere og stærkere, og om sommeren, henholdsvis - også opvarmning. Udover denne form for jord er praktisk bevarer fugt og næringsstoffer, i modsætning til den frugtbare jord.
 • Alle disse faktorer skal tages i betragtning i processen med druer landing. Således skal udsparingen under kimplante nå en meter dyb. Og for at bevare fugt og for at forhindre tab af næringsstoffer er placeret i bunden af ​​graven især tætte lag. Det er dannet af lerjord i højden på mindst 20 cm toppen af ​​det og genfyldt næringsblanding gødning (højde - 25 cm) ..
 • Den mest passende dybde af plantning af frøplanter i sandjord -. 60 cm Care druer vil være regelmæssig vanding, som vil være påkrævet for at fremstille med et interval på syv dage, 4 fuld spande vand.

Plantning vegetative kimplanter

 • Recessen i jorden fremstillet på samme måde som i kimplante plantning lignified. Forskellen ligger i dybden af ​​gruber, bør det være 25 cm på et ler og chernozem jord og ca. 20 cm sand. Alle lagene omhyggeligt komprimeret og vandes 2-4 spande vand med ugentlige intervaller.
 • Når jorden vil skrumpe, du har brug for at lave et hul 55 cm på ler eller sort jord og 65 cm på den sandede. Kimplante den sidste varmebehandling proces, omhyggeligt ekstraheret fra frøet beholderen, og sammen med jorden er placeret på den forberedte plantning dybde. Den mellemliggende afstand er fyldt med frugtbar jord, vandes og komprimeret med en spand vand.

.bjæffe-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px vigtigt ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-lodret .yap-title-block__text {
font-size: 17px vigtigt ;!
}

 • Efter at have afsluttet landing nær vegetativ kim installeret træ pind til yderligere at støtte de druemost frøplanter.

Vigtigt: do not pass akklimatisering planter anbefalede nødvendigvis obskure ved hjælp af skjoldet. Til dette vil være tilstrækkeligt til at rumme 10 dage på den sydlige side af repos - grene af træer eller krydsfinerplader.

 • I det første år kimplanter bør overlades kun én flugt, forsigtigt fjerne de resterende druer og binde til en pind.

At plante druer i foråret

 • Spring plantning druer sikrer, at begyndelsen af ​​den kolde, han får den nødvendige magt og nok få nok næringsstoffer. Dette sikrer, at den unge sætteplante modstandsdygtighed over for lave temperaturer.
 • Gavnlig for udviklingen af ​​unge frøplanter foreløbig jord forberedelse. Så hvis pitten under vinstokken at forberede sig på forhånd - at falde, så foråret vil være klar ideel base for plantning, rig naturlig gødning.
 • Mange druesorter i stand til i det andet år for at bringe en mindre afgrøde. Men det er kun i tilfælde af foråret plantning. Frugtsætning efteråret kimplanter er normalt forsinket med et år.

 • I yderligere positive momenter kan tilskrives gunstige temperaturforhold i forårssæsonen. Efter faldet af den første frost kan skade ikke kun den unge skyde, men promorozit jord.

Men blandt så mange fordele, der er en række af nuancer, der skal tages i betragtning, når de vælger forårssæsonen til plantning druer:

 • mangel på fugt. I denne periode, er yderligere vanding påkrævet, som er tilvejebragt i efteråret naturligt;
 • mangel på jordens næringsstoffer. Dette gælder især i det tidlige forår, når de skal forskudt fra den supplerende dæk mos, savsmuld og humus;
 • kvalitet frøplanter af druer udbydes til salg, er i efteråret, så det er sandsynligt købet i foråret de frosne prøver.

Alligevel er foråret betragtes lovende sæson for at plante drue kimplanter. Der er kun ét spørgsmål: om på noget tidspunkt er det muligt at foretage en landing i jorden? Nej, bør virkelig plantning periode vælges på grund af de behov, som kimplanter og temperatur.

 • Den optimale temperatur er over 15 ° C. Desuden og jordtemperatur er vigtige indikatorer, fordi de har brug for at opnå mindst et tal på 10 ° C. Det var i denne periode er det bedste vækstsæsonen ungt træ. Ved måneder dette tidsinterval vil afhænge af regionen. Da en nylig fryse slutter inden udgangen af ​​marts, og i den anden nat forekomme temperaturforskelle indtil midten af ​​april.
 • Desuden er det vigtigt at tage hensyn til temperatur og type af kimplanter: vegetativ eller stiv. Den første mulighed er præsenteret til salg i små beholdere med jord. Sådanne anlæg er kendetegnet ved at have en unge skud med blade. Gunstige landing periode: fra midten af ​​maj til slutningen af ​​juni. Men stiv kimplante levedygtighed er især fordi det har udført et rodstruktur og nyrer. Derfor, selv i de tidlige plantning, for eksempel i midten af ​​april, var han i stand til at modstå de skiftende klimatiske forhold.

Hvordan til at plante druer i efteråret

De plantning drue kimplanter i efteråret, også har en masse funktioner. Følgende faktorer kan tilskrives fordelene.

 • Luftfugtigheden niveau på dette tidspunkt, den positive virkning på væksten og dannelsen af ​​de unge vin skud. Yderligere vanding er kun nødvendig i de første par uger efter plantning.
 • Efterår kimplanter tendens til tidligere udvikling og starte frugtsætning.
 • Men til den største ulempe er, at de unge frøplanter ikke bare flytte den kolde og vindstød vind, selv med en ordentlig husly.

 • Valg af periode til plantning drue kimplanter i jorden, er det nødvendigt at tage hensyn til ikke blot de fordele og ulemper ved hver af dem, men især udvalgte sorter.

At plante druer video

Generelle regler for plantning druer

 • Det vigtigste for udviklingen af ​​den drue er velvalgt jord. Frugtbar jord: humus og lette jorde - det er præcis, hvad der kræves frøplanter.
 • Desuden er det nødvendigt at tage hensyn til placeringen af ​​grundvandsspejlet. Hvis de slingre når grænserne for 1,5 meter dyb, er det obligatorisk at udstyre den nødvendige afløbssystem.
 • Et andet vigtigt punkt er de gødskning mineralske tilsætningsstoffer og rettidig vanding.
 • Plantning drue kimplanter involverer layout, hvor de modtager den maksimale mængde lys og ikke krænker den gensidige rodvækst.
 • Plantning drue kimplanter på et plot af fordybning bør opretholdes fra 2 til 2,5 meter.
 • Med kimplanter nær bygninger indrykning bør være mindst 0,5 meter.
 • Afstand fra den tætte og høje træer og buske - 0,5-0,7 meter.

Hvordan til at plante druer. almindelige fejl

 • Plantning kimplanter med et svagt rodsystem - de kan enten ikke slå sig ned på alle, eller forsinket udvikling. Derudover er sådanne skud er usandsynligt, at give en god høst.
 • Erhvervelse af ukendte sorter af kimplanter kan resultere i et behov for at købe nye og Stubbing. I kimplanter, upassende klimazone, behøver frugterne ikke tid til at modnes i en sæson, så i fremtiden også skal udskiftes.
 • En almindelig fejl er at plante træer og druer nær den nordlige side af bygninger i området. I dette tilfælde planten bruger alle kræfter vækst, vil høsten være lille, og det vil blive placeret på de øverste skud.
 • Danner en lavvandet pit til plantning, skal du vide, at dette vil begrænse sætteplante i næringsstoffer og påvirke dets udvikling.
 • Overdreven uddybning langsom vækst på grund af virkningerne af lave temperaturer i de dybe jordlag.
 • Men overfladisk penetration vil påvirke forbruget af sætteplante af vand, og gør det umuligt at behandle vinstokke ly for vinteren.
 • Fortykkelse af drue plantning vil øge antallet af svampesygdomme, derudover frøplanter vil kæmpe for vandforbrug og belysning.
 • Plantning kun kvindelige sorter uden potentielle bestøvende sorter kan føre til knusning af afgrøden. Det anbefales af seks "kvindelige" buske plantet en bestøvet.

Den landing af unge frøplanter af druer - processen er temmelig arbejdskrævende. Vigtigt er ikke kun valget af skud, der kan modstå de klimatiske forhold og jordens egenskaber, men også forberedelse af god kvalitet til landing. Overholdelse af alle nuancer sikrer god udvikling ydeevne og frugtsætning af fremtiden for vingården.


Like this post? Please share to your friends: